Φυσικά αυτο ειναι το θεμα. Απλως απαντησα στον απο πανω, ο οποιος ούτε καταλαβα γιατι το ανεφερε αυτο ως "επιχειρημα".
Ε πού να καταλάβεις κύριέ μου,που μέσα από τις κομματικές παρωπίδες,βάζουμε πρώτα το οποιοδήποτε (από)κομμα,πριν από τον τόπο που μας φιλοξενεί σε αυτόν τον γαμωπλανήτη!
Επισημαίνω,απλά,χωρίς πολλά και περιστροφές,ότι σε καμία προεκλογική εκστρατεία αυτό το έρμο το μεταφορικό μέσο που λέγεται τραίνο,
δεν το υιοθέτησε καμία κομματική παράταξη,ούτε καν το ΚΚΕ ρε φούστη μου!
Πολύ τυχαίο…..Να πει πχ το οποιοδήποτε από όλα τα κόμματα,τιμούμε το συγκεκριμένο μέσο,και πάμε από Λαμία μετά την μία συγκέντρωση,στην άλλη συγκέντρωση στην Λάρισα και θα δώσουμε μία συνέντευξη στην διαδρομή μέσα στο τραίνο.
Πες τώρα ότι είμαι και δημοσιογράφος,μετά από εισαγγελέας και υπάλληλος στα εισιτήρια,για να τριτώσει και η επιτυχία σου…..
Επομένως δεν είναι τυχαίο...Είναι σαν να ζουν οι πολιτικοί όλοι τους,σε ένα παράλληλο σύμπαν.Σε μία άλλη χώρα από αυτήν που έφτιαξαν για να ζήσουμε εμείς οι υπόλοιποι ως κοινωνοί της ‘ελληνικότητας’ του 21ου αιώνα….
Όπως ο άλλος,που ανέβαινε σε καρότσες,και αφού κυβέρνησε και τα έκανε σαν τα μούτρα του,τώρα ξαναανεβαίνει.Σα να μην έγινε τίποτα.
Επαναλαμβάνω:η φυσική διοίκηση του ΟΣΕ,και ο πολιτικός τους προϊστάμενος και υπουργός,έχουν ή δεν έχουν ποινικές ευθύνες;Θα έπρεπε ή όχι να είναι προφυλακιστέοι;
Ο υπό παραίτηση διοικητής του ΟΣΕ μήπως ήταν διοικητής και αλλού πριν φυτευτεί στον ΟΣΕ;Γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για παρθενογένεση….