barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.245
- Πόντοι
- 5.506
Το συνεχίζεις.....Η γνώμη μου διότι όταν υπάρχει ασυδοσία Μίλαν τα γκάνια σε αυτούς τους απατεώνες πολθτικους
Το συνεχίζεις.....Η γνώμη μου διότι όταν υπάρχει ασυδοσία Μίλαν τα γκάνια σε αυτούς τους απατεώνες πολθτικους
Είμαι στον αντιεξουσιαστικό χοροΤο συνεχίζεις.....
Βάλσαμο στην πληγωμένη ψυχή μας τα μέτρα της κυβέρνησης, λέει ο πατέρας της Ελπίδας που χάθηκε στα Τέμπη
Ρε μύστες,αυτό το είπε όντως;
Τι του τάξανε,κανα διορισμό;
Που έχουμε φτάσει γαμώ την κοινωνια μου μέσα...
Είναι μαγκιά να γράψεις "εντάξει, έγραψα μαλακία πάνω στα νεύρα μου", να ξέρεις.Είμαι στον αντιεξουσιαστικό χορο
Για τα λεφτά...τα οποία φέρνουν ψήφους...και ανακύκλωση....τα ερωτηματα που πρεπει να απαντηθουν αμεσα ειναι τα εξης...
α..ποιο μουνοπανο ειναι το βυσμα που εβαλε το γιδι να παριστανει τον σταθμαρχη....
β..γιατι το υπουργειο υποβαθμισε η και εξαφανισε τις οποιες δικλειδες ασφαλειας υπηρχαν εως το 2020, ενω γνωριζαν πως η τηλεδιοικηση δεν υπαρχει και δεν εχει ολοκληρωθει...
γ..γιατι η τρενοσε/ΗΤ εκκινουσε τα τρενα της ενω γνωριζε απο το προσωπικο της οτι τα τρενα πηγαιναν στα τυφλα...
δ..γιατι κανενα μουνοπανο ,ειτε απο το υπουργειο ,ειτε απο τον οσε (διευθυντες,παρατρεχαμενοι),ειτε απο την ΗΤ ,ειτε καποιος εισαγγελεας ,ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΗΤ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΑΝ ΑΠΕΡΓΕΙΕΣ....
Ε..που ανετα θα ηταν και α. γιατι οπως παραδεχτηκε και λαηβ στην τιβι το γνωστο γλοιωδες μουνοπανο ενω ο υπουργος γνωριζε πως τα τρενα ΔΕΝ ειναι ασφαλη ,δεν το ελεγαν στον κοσμο,παρα τον αφηναν να τα καβαλαει!
Το πιστεύωΕίναι μαγκιά να γράψεις "εντάξει, έγραψα μαλακία πάνω στα νεύρα μου", να ξέρεις.
δεν ειδες τα μετρα τυπε?
διαγραφη δανειων στις τραπεζες
διαγραφη φορολογικων οφειλων
διαγραφη ασφαλιστικων οφειλων
1 διορισμος στο δημοσιο για συγγενη
αποζημιωση
και κατι αλλα που δεν θυμαμαι...νομιζω παιζει και ενα πουλμαν ρωσσιδες, αλλα δεν ειμαι σιγουρος...
μηπως ανηκει σε καμια ευπαθη ομαδα ο τυπος (κοινως γιουφτοι) που εχουν 7-8 παιδια ο καθενας που ουτε τα ονοματα τους δεν ξερουν????Περίεργα πράγματα ρε Τάκη
Ο άνθρωπος ποτέ δεν σταματάει να μας εκπλήσσει...
Γονιός που έχασε παιδί κι ακόμη δεν μπορεί να το χωνέψει, δεν είναι για να τον πιάνουμε στο στόμα μας, πόσο μάλλον να του παίρνουμε συνεντεύξεις ώστε να κάνουμε νούμερα.Βάλσαμο στην πληγωμένη ψυχή μας τα μέτρα της κυβέρνησης, λέει ο πατέρας της Ελπίδας που χάθηκε στα Τέμπη
Ρε μύστες,αυτό το είπε όντως;
Τι του τάξανε,κανα διορισμό;
Που έχουμε φτάσει γαμώ την κοινωνια μου μέσα...
Ενδελεχώς
χαμογελανε λένε γιατι ελπιζουν στην ανάσταση
λογικα το ειπε για να πιασει τατσιμιτσικο με τον κουλη και μολις βρεθει κοντα να του ξηγηθει σουβλι...Αν όντως αληθεύει, εξαρτούνται άτομα από αυτό το υποκείμενο ?
απατεώνες που θα ισχυριστουν οτι ηταν και τα παιδια τους στο τρενο αλλα πηραν εισιτηριο χωρις ονομα και δεν εχει επιβεβαιωθει η ταυτοτητα τους ακομα σε 3,2,1Αν όντως αληθεύει, εξαρτούνται άτομα από αυτό το υποκείμενο ?
σκοτώθηκαν από την αναξιοκρατία και θα διοριστούν οι συγγενείς τους αναξιοκρατικά,παντως η καταντια της ελληνικης κοινωνιας και η διαχυτη διαφθορα φαινεται ακομα και μετα απο τετοιες τραγωδιες :
ειναι αδιανοητο οτι δεν εχει αντιδρασει ουτε ενας στο οτι ενα απο τα μετρα υπερ των συγγενων των νεκρων ειναι ο διορισμος στο δημοσιο!!!!!!
τοσο μεγαλη ειναι η σηψη της ελληνικης κοινωνιας που αυτο φανταζει λογικο...
και μετα ψαχνουμε γιατι διοριστηκε αυτος ο ορθιος πιθηκας στη θεση του σταθμαρχη λαρισας....