Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 417K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.068
Πόντοι
3.656
παντως η καταντια της ελληνικης κοινωνιας και η διαχυτη διαφθορα φαινεται ακομα και μετα απο τετοιες τραγωδιες :
ειναι αδιανοητο οτι δεν εχει αντιδρασει ουτε ενας στο οτι ενα απο τα μετρα υπερ των συγγενων των νεκρων ειναι ο διορισμος στο δημοσιο!!!!!!
τοσο μεγαλη ειναι η σηψη της ελληνικης κοινωνιας που αυτο φανταζει λογικο...
και μετα ψαχνουμε γιατι διοριστηκε αυτος ο ορθιος πιθηκας στη θεση του σταθμαρχη λαρισας....
:vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit:
τύπε δεν γνωρίζουμε αν όλοι οι γονείς και συγγενείς δέχθηκαν αυτά τα μέτρα...

που και να τα δέχθηκαν δεν ξέρουμε ποσό φτωχοί ήταν...και πόσο δύσκολο είναι να παλεύεις για την επιβίωση ενώ θρηνείς το παιδί σου..

από την άλλη είμαι σίγουρος ότι θα υπήρχαν και αυτοί που θα τους το πέταξαν στα μούτρα...αλλά αυτά δεν θα τα δείξει ο σκαι.

Ποσό σάπιο μπορεί να είναι το κράτος όμως που δωροδοκεί και επί της ουσίας πατάει πάνω στη αδυναμία τους για να πάρει ψήφους και να μετριάσει την οργή τους? Γιατί είμαι σίγουρος ότι πίσω από κάποιες κλειστές πόρτες παίχτηκε η συζήτηση ''αν δεν δώσουμε τίποτα θα βγαίνουν στα κανάλια και τα σαιτς και θα μας σταυρώνουν κάθε μέρα''

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.298
Πόντοι
5.006
σκοτώθηκαν από την αναξιοκρατία και θα διοριστούν οι συγγενείς τους αναξιοκρατικά,
φαύλος κύκλος
εννοειται τυπε..και για αυτο δεν προκειται να αλλαξει τιποτα...
βλεπεις και απο τα κομματοσκυλα εδω μεσα....οι μισοι βριζουν τον κουλη και οι αλλοι μισοι τον τσιπρα.....εγιναν και μοδα οι συνδικαλιστες του οσε που τοσα χρονια τα λεγανε για τις ελλειψεις στην τηλεδιοικηση...
βεβαια οι ιδιοι συνδικαλιστες δεν μας λενε τι θα κανανε αν ο οσε απελυε τον πιθηκα σταθμαρχη ως ανεπαρκη πριν απο 3 μηνες.....θα κανανε απεργια μεχρι να σβησει ο ηλιος...
αραγε υπαρχει συνδικαλιστικη οργανωση στην ελλαδα που να εβγαλε ανακοινωση κατα εργαζομενου????να πει ρε πουστη μου "κανουμε απεργια μεχρι να απολυθει ο πιθηκας σταθμαρχης"......ποτέ των ποτών....

παντα επικαιρη η ιστορικη φραση του παγκαλου : ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.298
Πόντοι
5.006
τύπε δεν γνωρίζουμε αν όλοι οι γονείς και συγγενείς δέχθηκαν αυτά τα μέτρα...

που και να τα δέχθηκαν δεν ξέρουμε ποσό φτωχοί ήταν...και πόσο δύσκολο είναι να παλεύεις για την επιβίωση ενώ θρηνείς το παιδί σου..

από την άλλη είμαι σίγουρος ότι θα υπήρχαν και αυτοί που θα τους το πέταξαν στα μούτρα...αλλά αυτά δεν θα τα δείξει ο σκαι.

Ποσό σάπιο μπορεί να είναι το κράτος όμως που δωροδοκεί και επί της ουσίας πατάει πάνω στη αδυναμία τους για να πάρει ψήφους και να μετριάσει την οργή τους? Γιατί είμαι σίγουρος ότι πίσω από κάποιες κλειστές πόρτες παίχτηκε η συζήτηση ''αν δεν δώσουμε τίποτα θα βγαίνουν στα κανάλια και τα σαιτς και θα μας σταυρώνουν κάθε μέρα''
μα εγω δεν κατηγορω τους συγγενεις...οταν λεω οτι κανενας δεν αντεδρασε σε αυτα τα μετρα, εννοω οτι η αντιδραση επρεπε να ηταν κατα της κυβερνησης...ο συγγενης τι να κανει, αν του πουν οτι μπορει να διοριστει στο δημοσιο, θα το κανει...
αλλα σημερα επρεπε ολα τα κομματα και ολοι οι επισημοι φορεις να βγαζανε ανακοινωση κατα του κουλη που διοριζει απο την πισω πορτα συγγενεις στο δημοσιο....ποιος θα τολμησει να το κανει ομως??θα πεφτανε να τον φανε να κοπροσκυλα του τουιτερ και της λαμογιας...

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
λογικα το ειπε για να πιασει τατσιμιτσικο με τον κουλη και μολις βρεθει κοντα να του ξηγηθει σουβλι...
απατεώνες που θα ισχυριστουν οτι ηταν και τα παιδια τους στο τρενο αλλα πηραν εισιτηριο χωρις ονομα και δεν εχει επιβεβαιωθει η ταυτοτητα τους ακομα σε 3,2,1

δεν ξερω αν αληθευει, ξερω οτι αυτη η χωρα δε θα αλλαξει ποτε.

Δηλαδη σε κατηγορουν οτι εβαλες με βυσμα ενα μαλακα για σταθμαρχη και η απάντησή σου ειναι να διορισεις εχει δεν εχει κενα το δημοσιο καποιους ανθρωπους που δεν ξερεις καν τι προσοντα μπορει να εχουν.
Ανικανοτητα; Μάρκετινγκ, ο Ελληνα παντα θα μασαει στο ακουσμα της λεξης διορισμος. Ειμαστε σαν τα σκυλια του Παβλοφ σε αυτο το σημειο.

Έχουμε να δούμε τέρατα μέχρι να γίνουν οι εκλογές

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.068
Πόντοι
3.656
μα εγω δεν κατηγορω τους συγγενεις...οταν λεω οτι κανενας δεν αντεδρασε σε αυτα τα μετρα, εννοω οτι η αντιδραση επρεπε να ηταν κατα της κυβερνησης...ο συγγενης τι να κανει, αν του πουν οτι μπορει να διοριστει στο δημοσιο, θα το κανει...
αλλα σημερα επρεπε ολα τα κομματα και ολοι οι επισημοι φορεις να βγαζανε ανακοινωση κατα του κουλη που διοριζει απο την πισω πορτα συγγενεις στο δημοσιο....ποιος θα τολμησει να το κανει ομως??θα πεφτανε να τον φανε να κοπροσκυλα του τουιτερ και της λαμογιας...
Αφού όλα τα μουνιά...και τα 300...μετράνε τι θα πουν και τι θα κάνουν με γνώμωνα το αν θα χάσουν η θα κερδίσουν ψήφους...το πολιτικό κόστος...όποτε τι περιμένεις?

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Στο λέω προκαταβολικά, δεν διάβασα τις μαλακιες σου.
Που ξέρω ότι γράφεις μαλακιες;
Σε ειχα διαβάσει στην αρχή 5-6 φορες και σε έκοψα τι μαλακια κουβαλάς.
Στη προηγούμενη απάντηση σου, σου απάντησα κανονικά επειδή έγραψες ελάχιστα πράγματα που δεν κουράζουν και βγάζουν νόημα.
Άρα από 'δω και στο εξής θα καταλαβαίνεις μόνος σου πότε γίνεσαι μαλάκας.
Δυστυχώς όταν δεν έχετε απανησηι στην κατάλληλη για τις βρισιές και στην υποτίμηση συγχαρητήρια
Σε σένα και στσυντρόφους σου

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.298
Πόντοι
5.006
Αφού όλα τα μουνιά...και τα 300...μετράνε τι θα πουν και τι θα κάνουν με γνώμωνα το αν θα χάσουν η θα κερδίσουν ψήφους...το πολιτικό κόστος...όποτε τι περιμένεις?
μιλαμε για ξεδιαντροπα και ξεφτυλισμενα μετρα στηριξης...θυμισαν εποχες βαθεος πασοκ...
σκοτωθηκε το παιδι του αλλουνου και του σβηνουν τα χρεη στην εφορια!!!απο που και ωσπου ρε μουνοπανα????!!!!! γιατι να του σβησετε τα χρεη????? τι σχεση εχει ο θανατος με τα χρεη στην εφορια?????

εντωμεταξυ αν το σκεφτεις τα μετρα εχουν ως εξης :
ο αλλος που σκοτωθηκε το παιδι του, θα εχει καμια 100 χιλιαδες χρεη στην τραπεζα και καμια 50 χιλιαδες στην εφορια....θα του διορισουν και το αλλο του το παιδι στο δημοσιο και θα βγαλει αλλο μισο μυριο σε 25 χρονια μεχρι να βγει στην συνταξη...δηλαδη σε βαθος 25ετιας θα του δωσουν 100+50+500 = 650 χιλιαδες ευρω...

ενω ενα κρατος που σεβεται τον εαυτο του, θα ανακοινωνε 1 και μονο μετρο στηριξης :
αποζημιωση λογω ψυχικης οδυνης ποσου 10 μυρια....ουτε διαγραφες χρεων, ουτε διορισμοι, ουτε τιποτα....παρε 10 μυρια γιατι σου σκοτωσα το παιδι.....

αλλα αφου η λαμογια κυλαει στο αιμα μας ως εθνος, πρεπει να σβηστουν τα χρεη σου και να διοριστεις...
:shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.909
Πόντοι
3.656
Εγώ βλέπω ότι θα πέσει τρελό ρουσφέτι σ'αυτές τις εκλογές

Όχι ότι και στις άλλες δεν έπεφτε,αλλά τώρα ο Κούλης αναγκαστικά θα το πάει 'Τσοβόλα δωστα όλα'

Εκτός εαν όλα είναι δρομολογημένα για συγκυβέρνηση,ξεπούλημα Αιγαίου κλπ

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Δυστυχώς επιτέθηκαν και στο Βίτσα

Και το αποδοκιμάζω όπως τα αποδοκίμαζε για οποιονδήποτε πολιτικό όπως και για τον Βαρουφάκη

Τι λέει Η ένωση αναρχικών που του επιτέθηκε
Screenshot_2023-03-11-21-11-21-325_com.facebook.katana.jpg

Το ντοκουμέντο έχει λογοκρίνει όλη την ανακοίνωση και βάζει μέρος της
Screenshot_2023-03-11-21-11-21-325_com.facebook.katana.jpg

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.789
Πόντοι
3.656
μιλαμε για ξεδιαντροπα και ξεφτυλισμενα μετρα στηριξης...θυμισαν εποχες βαθεος πασοκ...
σκοτωθηκε το παιδι του αλλουνου και του σβηνουν τα χρεη στην εφορια!!!απο που και ωσπου ρε μουνοπανα????!!!!! γιατι να του σβησετε τα χρεη????? τι σχεση εχει ο θανατος με τα χρεη στην εφορια?????

ο αλλος που σκοτωθηκε το παιδι του, θα εχει καμια 100 χιλιαδες χρεη στην τραπεζα και καμια 50 χιλιαδες στην εφορια....θα του διορισουν και το αλλο του το παιδι στο δημοσιο και θα βγαλει αλλο μισο μυριο σε 25 χρονια μεχρι να βγει στην συνταξη...δηλαδη σε βαθος 25ετιας θα του δωσουν 100+50+500 = 650 χιλιαδες ευρω...

ενω ενα κρατος που σεβεται τον εαυτο του, θα ανακοινωνε 1 και μονο μετρο στηριξης :
αποζημιωση λογω ψυχικης οδυνης ποσου 10 μυρια....ουτε διαγραφες χρεων, ουτε διορισμοι, ουτε τιποτα....παρε 10 μυρια γιατι σου σκοτωσα το παιδι.....

αλλα αφου η λαμογια κυλαει στο αιμα μας ως εθνος, πρεπει να σβηστουν τα χρεη σου και να διοριστεις...
:shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit:

τυπε για να μη χασει ο κουλης τις εκλογες με το δυστυχημα σε λιγο θα δωσει αποζημιωση και σε εμας που δεν ειμασταν στο τρενο :wanker::wanker::wanker:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Δεν ξέρω γιατί βγήκε διπλό

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.068
Πόντοι
3.656

Ο κυριότερος λόγος που το κάνουν είναι γιατί ξέρουν ότι με έναν καλό νομικό (ο Κούγιας ήδη ανέλαβε μερικούς) θα πάνε την την τραινοσε, την εργοσέ, την fs-οσε και ότι άλλο πουτσοσέ υπάρχει πίπα κώλο στις μυνησεις και στις αγωγές...

εδώ μιλάμε για χοντρό έγκλημα όχι ότι γλίστρισε στα νερά ο άλλος και έσπασε το σβέρκο του...

γιαυτο έχουν ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ...μπλε και Συριζαίοι...γιατί όλοι έφαγαν από τα 700μυρια και δεν έκανε κανένας σχεδόν τίποτα...αφού γινόταν να τελειώσει το έργο σε 20 μέρες γιατί άργησε 20 χρόνια?

ξέρουν ότι αν αρχίσει η συζήτηση αυτή δεν γλιτώνει κανένας...θα βγουν στη φορά data απο το τι εφαγαν, ποιους βόλεψαν, τι μετρα ασφαλειας ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ και πόσο εγκληματικα αφηναν τα τρένα να πηγαινοέρχονται. Μέσα σε όλα αυτά θα τους πάει γαμιώντας και η fs..γιατι αυτη δεν παιζουν...

ένα τέτοιο περιστατικό γνώμη μου είναι ότι μπορεί να γαμησει χωρίς σάλιο ΠΑΣΟΚ-νδ- ΣΥΡΙΖΑ ανεπανόρθωτα.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Ο Καραμανλής μίλησε
Έδωσε συνέντευξη και είπε θα τον κρίνει ο λαός
Και κάτι που δεν είχα σκεφτεί
Ότι αν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει εξεταστική επιτροπή με 30 βουλευτές που υποχρεωτικά θα συσταθεί
Και εκεί θα απαντήσει
Νομίζω ότι τα λόγια είναι φτώχεια
Να προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ εξεταστική επιτροπή

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.068
Πόντοι
3.656
Ο Καραμανλής μίλησε
Έδωσε συνέντευξη και είπε θα τον κρίνει ο λαός
Και κάτι που δεν είχα σκεφτεί
Ότι αν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει εξεταστική επιτροπή με 30 βουλευτές που υποχρεωτικά θα συσταθεί
Και εκεί θα απαντήσει
Νομίζω ότι τα λόγια είναι φτώχεια
Να προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ εξεταστική επιτροπή
τύπε δεν μας είπες αν πιστεύεις ότι ο υπουργός θα έπρεπε να δικαστεί ως ηθικός αυτουργός του εγκλήματος αφού γνώριζε για τα κενά ασφαλείας και δεν έκανε τίποτα??? :confused:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.298
Πόντοι
5.006
τυπε για να μη χασει ο κουλης τις εκλογες με το δυστυχημα σε λιγο θα δωσει αποζημιωση και σε εμας που δεν ειμασταν στο τρενο :wanker::wanker::wanker:
το ξερω....ο νιπλης το εχει σκεφτει ηδη...εχει παρει ενα μεταχειρισμενο βαγονι και το εχει στον κηπο του...μολις ανακοινωθει το μέτρο στήριξης, θα κανει αμεσως αιτηση για αποζημιωση....:coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.452
Πόντοι
12.756

εγω θα έδινα περισσοτερα.. Σαμπως δικα τους ειναι τα λεφτα ρε Τακη ; αυτοι θα τα πληρωσουν , εσυ θα πληρωνεις ..
Ξερεις τι αυξησεις εδινα εγω οταν επαιρνα δανειο πιστολι ;; ολοι μου λεγανε ευχαριστω και τι καλος που ειμαι .. που να ηξεραν

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.452
Πόντοι
12.756
το ξερω....ο νιπλης το εχει σκεφτει ηδη...εχει παρει ενα μεταχειρισμενο βαγονι και το εχει στον κηπο του...μολις ανακοινωθει το μέτρο στήριξης, θα κανει αμεσως αιτηση για αποζημιωση....:coffee:
σιγα μην πάρω βαγόνι .. εξοδα πολλα , ηδη νιωθω χτυπημενος , θα παω σε και κανα 2 δικους μου γιατρους και θα μου βγαλουν 35 σελιδες ιατρικη γνωματευση ..

Ενα πραγμα μου λειπει μονο

Αναζητείται εισιτηριο της μοιραίας αμαξοστοιχία IC62 ΜΗ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟ , δηλαδη αγορασμενο απο γκισε , ΠΛΗΡΩΝΩ 100Κ ΜΕΤΡΗΤΑ ΖΕΣΤΑ ΖΕΣΤΑ
(ουτως η αλλως κανεις δεν ηξερε ποσοι ηταν μεσα .. θα πω οτι ετρεξα στα χωραφια και βγηκα Καρδιτσα)

ΥΓ Παιζει οσο χρωστανε ολοι συγγενεις μαζι να ειναι μην πλησιαζουν ουτε το 2% απο αυτα που χρωσταω ασφαλιστικα ταμεια κτλ

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
σιγα μην πάρω βαγόνι .. εξοδα πολλα , ηδη νιωθω χτυπημενος , θα παω σε και κανα 2 δικους μου γιατρους και θα μου βγαλουν 35 σελιδες ιατρικη γνωματευση ..

Ενα πραγμα μου λειπει μονο

Αναζητείται εισιτηριο της μοιραίας αμαξοστοιχία IC62 ΜΗ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟ , δηλαδη αγορασμενο απο γκισε , ΠΛΗΡΩΝΩ 100Κ ΜΕΤΡΗΤΑ ΖΕΣΤΑ ΖΕΣΤΑ

ΥΓ Παιζει οσο χρωστανε ολοι συγγενεις να ειναι μην πλησιαζουν ουτε το 2% απο αυτα που χρωσταω ασφαλιστικα ταμεια κτλ

Εκεί που πουλάνε πακιστανικές κάρτες κινητής για κάνε καμιά ερώτηση για πακιστανικό εισιτήριο :confused:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.298
Πόντοι
5.006

τυχερος οποιος παρει τα προσημειωμενα ζεστα ζεστα μετρητα του νιπλαρου...
μολις παει να τα καταθεσει στην τραπεζα ή να κανει καμια αγορα, θα χτυπησουν κοκκινα λαμπακια απο το FBI μεχρι την αστυνομια ηθων του ιραν....
:badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom