Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 429K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.679
Πόντοι
2.606
Γονιός που έχασε παιδί κι ακόμη δεν μπορεί να το χωνέψει, δεν είναι για να τον πιάνουμε στο στόμα μας, πόσο μάλλον να του παίρνουμε συνεντεύξεις ώστε να κάνουμε νούμερα.

To μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος εδώ είναι τα ΓΑΜΗΜΈΝΑ ΠΕΤΣΟΤΑΪΣΜΕΝΑ ΜΜΕ , που προβάλλουν επίτηδες ξεχωριστά αυτή τη φράση για να γλείψουν τον χορηγό τους.
Νομίζω δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να μιλήσει σε δημοσιογράφο οι μεγαλύτεροι πόνοι είναι βουβοι τον συμπονω αλλά από την στιγμή που μιλάει να σέβεται την μνήμη του παιδιου του και την λογική μας

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.679
Πόντοι
2.606
το ξερω....ο νιπλης το εχει σκεφτει ηδη...εχει παρει ενα μεταχειρισμενο βαγονι και το εχει στον κηπο του...μολις ανακοινωθει το μέτρο στήριξης, θα κανει αμεσως αιτηση για αποζημιωση....:coffee:
Τυπε Αττική οδό θυμίζει το σενάριο

:coffee:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.802
Πόντοι
5.506
διορισμοι ρεε μαλακα για αποζημειωση.....
και καπως ετσι θα βγει ο επομενος σταθμαρχης καπως ετσι θα εχουμε τα επομενα 110 θυματα....
μπανανια ρε μαλακα ΜΠΑΝΑΝΙΑ

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.679
Πόντοι
2.606

«Αυτά τα μέτρα που πήρε η πολιτεία, είναι βάλσαμο στην πληγωμένη ψυχή μας. Και πιστεύω ότι και εγώ και κάποιοι άλλοι θα τα αξιοποιήσουμε»

Θα τα αξιοποιήσει ......
Ξεπουληθηκαμε για ένα κουστουμ στο γιουσουρούμ στο γιουσουρούμ

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.679
Πόντοι
2.606
Εχεις απολυτο, ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο. Δεν καταλαβαινω γιατι στραβωνουν μερικοι. Ναι, ποναει ο ανθρωπος, αλλά εχει κι αλλο ενα παιδι, και χρειαζεται τη βοηθεια. Πού ειναι το κακο? Δηλαδη τι θελουν καποιοι εδω μεσα? Να αρνηθει τα παντα, μην τυχον και τους χαλασει το αφηγημα? Τους χαλαει την επαναστατική διαθεση? Σε κανενα μηνα, τύποι μου, δεν θα το θυμαστε καν το θεμα. Αλλά αυτος ο ανθρωπος θα ποναει ακομη και θα εχει τα προβληματα του να αντιμετωπισει. Και το ξερει. Και φυσικα καθε βοηθεια θα του ειναι χρησιμη. Πρεπει να την αρνηθει για να σας κανει τη χαρη? Και ποια χαρη δηλαδη?
Τυπε άνοιξες το κουτί με τις μαλακιες αν μίλαγε το παιδί που έχασε τον πατέρα του η την μητέρα του στο τρένο και είχε σχέση οικονικης εξάρτησης από αυτούς θα είχε κάθε λόγο να τα δεχθεί τώρα γιατί ένας πατέρας δέχεται αυτές τις παροχές με αυτον τον τροπο από την κυβέρνηση την κάθε κυβέρνηση και για να προλάβω τη μαλακια που θα με ρωτήσεις πάρε και την απάντηση εγώ θα τους γαμαγα στα δικαστήρια για να πάρω την αποζημίωση εγώ αυτή που θέλω εγώ τη μεγαλύτερη που θα μπορουσα και να την διαθέσω στη μνήμη του παιδιου μου κάπου

Τελευταία τροποποίηση:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.679
Πόντοι
2.606
Γιατι ειναι "πούστικες" οι παροχες? Εκεινους που αφορουν, εκεινοι να το κρινουν. Εσυ τι πεταγεσαι και κρινεις για παροχες που αφορουν άλλους? Αν δεν τις θελουν, δεν θα τις παρουν. Ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις αυτους που θελουν να τις παρουν, και ακομη ακομη νιωθουν την αναγκη να πουν, εστω κακως, ενα "ευχαριστω"? Ρε δεν πατε καλα. Καθολου. Νιωστε λιγο.
Οι παροχές που αφορούν άλλους και πληρώνονται από άλλη τσέπη δεν μας αφορούν αλλά αυτές επειδή τυγχάνει να μας αφορούν γιατί θα τις πληρώσουμε εμείς θα τις σχολιάζουμε με τον τρόπο που τους αξίζουνε

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.679
Πόντοι
2.606
Απλώς είναι άδικο να ωρυεσαι για έναν πατέρα που φροντίζει για το μέλλον του ζωντανού παιδιού του αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι αλλο πλεον για το νεκρό ...
Ειρήνη υμίν....
Το μέλλον ενός παιδιού είναι εξαρτημένο οικονομικά από τους γονείς του σαν προστατευομενο όχι από τα αδέρφια του αν έχασε κάποιο παιδί τον αδελφό αδελφή του στο τρένο μόνο ψυχικές απώλειες εχει οικονομικές δεν έχει γιατι αποκτά μεγαλύτερο κληρονομικο δικαίωμα και μεγαλύτερη μερίδα από πριν από το διαθέσιμο οικογενειακό εισόδημα οποτε αυτο θα κανει η θα επρεπε να κανει ο γονιος να διαθεσει εξ ολοκληρου το εισοδημα που προβλεπονταν και προυπηρχε για τα παιδια του σε λιγοτερα μερη τι την θελει την βοηθεια του κρατους και συγνώμη αν ανοίγουμε οικονομική συζήτηση πάνω σε νοπες στάχτες ανθρώπων

Τελευταία τροποποίηση:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.679
Πόντοι
2.606
Καμμιά φορά, μέσα στην ομίχλη και το πολύ μπλα μπλα χάνεται η ουσία. Μιλούσα με ένα φίλο σχετικά που μου είπε ότι η τοποθέτηση του μαλαγγέλακα είναι "ψαγμένη". Πόση μαλακία πια. Και του είπα

O Mητσοτάκης ίσως με λίγο υπερβολικό τρόπο, δίνει παροχές στις οικογένειες που έχασαν άνθρωπο.
Ο Αγγελάκας έμμεσα ειρωνεύεται τις οικογένειες που έχασαν άνθρωπο.
Ασφαλώς δεν ειρωνεύεται τις οικογένειες τους λάθος το εξέλαβες για τις παροχές γίνεται δεικτικος

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.945
Πόντοι
5.506
Εχεις απολυτο, ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο. Δεν καταλαβαινω γιατι στραβωνουν μερικοι. Ναι, ποναει ο ανθρωπος, αλλά εχει κι αλλο ενα παιδι, και χρειαζεται τη βοηθεια. Πού ειναι το κακο? Δηλαδη τι θελουν καποιοι εδω μεσα? Να αρνηθει τα παντα, μην τυχον και τους χαλασει το αφηγημα? Τους χαλαει την επαναστατική διαθεση? Σε κανενα μηνα, τύποι μου, δεν θα το θυμαστε καν το θεμα. Αλλά αυτος ο ανθρωπος θα ποναει ακομη και θα εχει τα προβληματα του να αντιμετωπισει. Και το ξερει. Και φυσικα καθε βοηθεια θα του ειναι χρησιμη. Πρεπει να την αρνηθει για να σας κανει τη χαρη? Και ποια χαρη δηλαδη?
Η χάρη που περιμένουν όλα τα μουνόπανα εδώ μέσα είναι να βγει ο χ γονιός και να σηκώσει πρώτος την πέτρα να την πετάξει στο μητσοτάκη.
Τι σκατοκοινωνία γίναμε ρε πούστη διψασμένη για αίμα και μπάχαλο.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.802
Πόντοι
5.506
οχι τον καημενο τον μητσοτακη ρε....ειναι τοσο καλο παιδι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.945
Πόντοι
5.506
Τεράστιος μαλάκας είσαι και σε αυτό συμφωνούν οι περισσότεροι εδώ μέσα...

Φυσικά και δεν είμαι αντικειμενικός.
Είμαι σφόδρα αντι-νεοδημοκράτης, μου φέρνει αναγούλα ο Κούλης και το κωλόσογο του, και έχω αλεργία στα κομματόσκυλα όπως είσαι εσύ και οι δημοσιοκάφροι του ΣΚΑΪ.
Έλα να σε βοηθήσω τύπε μου, γι αυτό είμαστε εδώ μια παρέα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.945
Πόντοι
5.506

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.261
Πόντοι
3.656
5 φορές έχω γράψει
Ότι πρέπει να αρθεί η ασυλία του
Και να δικαστεί
Για αυτό που είπε
Ότι τα τρένα είναι ασφαλή
Γιατί πράγματι πιστεύω ότι ήξερε ότι δεν είναι σε όλα τα σημεία του δικτύου ασφαλη
Που για μένα είναι πολύ χοντρά πολιτικό
Αλλά δεν ξέρω αν είναι ποινικό

Το δεν έκανε τίποτα το λες εσύ
Και οι προπαγανδιστές του ΣΥΡΙΖΑ
Το ότι δεν τα εκανε όλα είναι σαφές

Όπως λέει και ο ίδιος
Εύκολο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει αίτηση με 30 βουλευτές
Για εξεταστική επιτροπή
Που εκεί με στοιχεία όλες οι πλευρές θα πουν τι νομίζουν
Και κάτι θα καταλάβουμε και εμείς
Και θα μιλήσει εκεί και ο ίδιος
Εσύ δεν είπες ότι ο υπουργός μίλησε ανέλαβε την ευθύνη και θα κριθεί από το λαό?

Σιγά μη κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ εξεταστική επιτροπή...για να βγουν στη φορά και οι δικές τους πουστιές??

Τέλος από την ώρα που ο προθυπουργος είπε ότι. τα έργα θα ολοκληρωθούν σε 3-4 μήνες και δεν το είχαν κάνει σημαίνει ότι δεν ήθελαν να δώσουν λεφτά. Για αλλά και αλλά όμως είχαν να δίνουν χρήματα. Από την δήλωση αυτή και μόνο θα έπρεπε να διωχθούν από την δικαιοσύνη.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.802
Πόντοι
5.506
Τέλος από την ώρα που ο προθυπουργος είπε ότι. τα έργα θα ολοκληρωθούν σε 3-4 μήνες και δεν το είχαν κάνει σημαίνει ότι δεν ήθελαν να δώσουν λεφτά. Για αλλά και αλλά όμως είχαν να δίνουν χρήματα. Από την δήλωση αυτή και μόνο θα έπρεπε να διωχθούν από την δικαιοσύνη.
απλα και ωραια....αλλα παρακαλω μην πεταξατε καμμια πετρα στον μητσοτακη...ειναι καλο παιδι

2 χρονια απο την δολοφονια του Ιασωνα εξω απο την βουλη...απο τον οδηγο της μανας του μητσοτακη

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.261
Πόντοι
3.656
απλα και ωραια....αλλα παρακαλω μην πεταξατε καμμια πετρα στον μητσοτακη...ειναι καλο παιδι

2 χρονια απο την δολοφονια του Ιασωνα εξω απο την βουλη...απο τον οδηγο της μανας του μητσοτακη
πέτρα ας μην φάει...μαύρο όμως να μην μπουν ούτε στη Βουλή πολύ θα το ήθελα....και μετά στο ειδικό δικαστήριο για να αναλάβουν την αντικειμενική ευθύνη όπως πρέπει....

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.748
Πόντοι
2.306
σκοτώθηκαν από την αναξιοκρατία και θα διοριστούν οι συγγενείς τους αναξιοκρατικά,
φαύλος κύκλος
Μακάρι να είχα και εγώ ένα παιδί να σκοτωθεί για να μου διοριστεί το άλλο........

Πυρηνική βόμβα .... Ρεεε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.945
Πόντοι
5.506
Μακάρι να είχα και εγώ ένα παιδί να σκοτωθεί για να μου διοριστεί το άλλο........

Πυρηνική βόμβα .... Ρεεε
Ρε τύπε, οκ, πιτσιρικάς είσαι, ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.451
Πόντοι
786

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Το μέλλον ενός παιδιού είναι εξαρτημένο οικονομικά από τους γονείς του σαν προστατευομενο όχι από τα αδέρφια του αν έχασε κάποιο παιδί τον αδελφό αδελφή του στο τρένο μόνο ψυχικές απώλειες εχει οικονομικές δεν έχει γιατι αποκτά μεγαλύτερο κληρονομικο δικαίωμα και μεγαλύτερη μερίδα από πριν από το διαθέσιμο οικογενειακό εισόδημα οποτε αυτο θα κανει η θα επρεπε να κανει ο γονιος να διαθεσει εξ ολοκληρου το εισοδημα που προβλεπονταν και προυπηρχε για τα παιδια του σε λιγοτερα μερη τι την θελει την βοηθεια του κρατους και συγνώμη αν ανοίγουμε οικονομική συζήτηση πάνω σε νοπες στάχτες ανθρώπων
Δεκτόν,όμως αν με την ρύθμιση αυτή έχει όφελος ένα παιδί εξαιτίας του θανάτου ενός αδερφού η αδερφής του γιατί να μην αξιοποιηθεί αυτό αν δεν βρεθεί κάτι άλλο ακόμα καλύτερο;

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.005
Πόντοι
2.356
Τι να του πιστώσουμε ρε τύπε? Σα να λέμε με έπιασαν να κλέβω την τράπεζα και δέχθηκα να συλληφθώ και μπράβο μου? Είμαστε με τα καλά μας?
Το παράδειγμα εντελώς άσχετο.
Σα να λέμε είμαι υπάλληλος του Δημοσίου, εκανα τη δουλειά μου με αμέλεια, με επιασαν, παραιτήθηκα.
Οχι μόνο μπράβο θα μου έλεγαν, παράδειγμα φωτεινό θα με είχαν. Γιατί δεν το κάνει κανείς.
Γκρινιάζουμε γιατί οι πολιτικοί αμολανε αετό αλλά αν συμβεί το θαύμα και παραιτηθεί κανείς γκρινιάζουμε περισσότερο. Αν μας είχε γράψει στ' αρχίδια του και είχε μείνει στη θέση του, θα ηταν καλύτερα υποθετω.
Νομίζω ότι πραγματικά δεν είμαστε με τα καλά μας οταν δεν υπάρχει μέτρο και γκρινιάζουμε για τα πάντα.

• Like
Αντιδράσεις: barock

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom