Δεν είναι έτσι ακριβώς
διότι όταν προσφέρεις μια υπηρεσία πχ την εγκατάσταση ενός τέτοιου πράγματος...το διέπουν διάφοροι νόμοι και πιστοποιήσεις...τα οποία έρχονται 1. από το υπουργείο το οποίο υπουργείο παίρνει γραμμή από τα ευρωπαικά πρότυπα και τις οδηγίες.
Οπότε αν τα ευρωπαικά πρότυπα λένε πχ σωλήνα συγκεκριμένων προδιαγραφών και εγώ βάλω απιστοποίητο....αλλά ο διαγωνισμός αυτό δεν το προβλέπει διότι είναι φωτογραφικός....έχω πάλι ευθύνη. Διότι αυτό που έχω προσφέρει εν γνώση μου δεν είναι αυτό που πρέπει σύμφωνα με τον νόμο.
Οι παλιές πολυκατοικίες που δεν έχουν ασανσέρ για παράδειγμα με πόρτες ασφαλείας σε περίπτωση ελέγχου ή ανακαίνισης ή έκδοσης πιστοποιητικών αναγκάζονται να βάλουν.
Αλλά αυτά είναι ειδικές κατηγορίες. Εδώ μιλάμε για κάποιον που είχε ενημερωθεί με εξώδικα για την επικινδυνότητα και έκανε τον ψόφιο κοριό. Επειδή ακούω συνέχεια δικηγόρους να μιλάνε και στα κανάλια κάποιοι λένε ότι το εξ αμελείας σημαίνει και το ότι πέρναγε από το χέρι του και δεν έκανε τίποτα για να το αποφύγει.
Ναι , το ίδιο λέμε και στο έγραψα. Οι πολυκατοικίες αναγκάζονται να βάλουν με κάποιο χρονικό ορίζοντα και τα τρένα ως το 2030.
Αν βάλεις μη πιστοποιημένους σωλήνες φυσικά και φταίς. Αλλα΄ εδώ δεν έβαλε κατι ψεύτικο.
Τώρα αν ρωτήσεις αν έκανε για να το αποφύγει, σου είπαν οτι έτρεξε την σύμβαση που είχε κολλήσει απο την θεωρητικά καμμένη γη που παρέλαβε (έτσι λένε όλοι .Και ο Τσίπρας για τον Σαμαρα, και ο Σαμαράς απο το Γιωργάκη και πάει λέγοντας), πράγμα που δεν γίνεται σε 1 μέρα. (λογικό ακούγεται). Γιαυτό δεν πρόκειται να γίνει τίποτα..
Αν και επαναλαμβάνω οτι αν δεν έχεις την τελευταία τεχνολογία, δεν σημαίνει οτι είσαι στο αέρα.... γιατί αλλιώς θα είχαμε άπειρα ατυχήματα.
Φίλε επαναλαμβανόμαστε.... και έχουμε 1 διαφωνία. Μην το συνεχίζεις..