KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.983
- Πόντοι
- 6.166
λες? που ειπώθηκε αυτό?Για να μην αποκαλυφθεί για ποιόν προορίζονταν τα χημικά/ξυλόλιο Τίγρης λέμε.
Αυτο αναρωτιεμαι και εγω, ΓΙΑΤΙ εγινε η συγκαλυψη, οχι μονο για το σκανδαλο απουσιας συστηματων ελεγχου
Η Κυρια με κ κεφαλαιο ειναι κατι που εσυ και οι ομοιοι σου δεν θα γινετε ποτε....ειναι μια γυναικα που ειδε οτι πιο πολυτιμο ειχε τη κορη της να δολοφονειται απο την αισχη ανεπαρκεια του Ελληνικου κρατους και αντι αυτοι που κυβερνουσαν να αναλαβουν τις ευθυνες τους και να το βουλωσουν να στηνουν μια ολοκληρη επιχειρηση συγκαλυψης και αλλοιωσης των γεγονοτων.Δεν σχολιαζω .
Ειμαι αδαης και δεν καταλαβαινω .
Θελω να μου πει καποιος επιτελους να μου εξηγησει σε δυο γραμμες κειμενο γιατι η κυρια ειναι ο εφιαλτης καποιων.
Η Κυρια με κ κεφαλαιο ειναι κατι που εσυ και οι ομοιοι σου δεν θα γινετε ποτε....ειναι μια γυναικα που ειδε οτι πιο πολυτιμο ειχε τη κορη της να δολοφονειτει απο την αισχη ανεπαρκεια του Ελληνικου κρατους και αντι αυτοι που κυβερνουσαν να αναλαβουν τις ευθυνες τους και να το βουλωσουν να στηνουν μια ολοκληρη επιχειρηση συγκαλυψης και αλλοιωσης των γεγονοτων.
Και αντι αυτη η Κυρια να κατσει στα αυγα της βγηκε μπροστα για να ξεμπροστιασει ολη τη βρωμια και ολη τη πουστια τους οχι μονο στην Ελλαδα αλλα σε ολη την Ευρωπη παραμεριζοντας το πενθος της.
Αυτη η Κυρια λοιπον ειναι εφιαλτης οχι μονο για τον Μητσοτακη αλλα για ολη τη πολιτικη σκηνη και ολα τα λοβοτομημενα και προσκυνημενα κομματοσκυλα.Γιατι αμα η πλειοψηφια των Ελληνων ηταν σαν αυτην την Κυρια τοτε ολοι αυτοι ειτε δεν θα υπηρχαν ειτε θα ηταν στον φυσικο τους χωρο τη φυλακη.
λες? που ειπώθηκε αυτό?
Ο τέταρτος κατά σειρά κατηγορούμενος καλείται να καταβάλει το υπέρογκο ποσό των 800.000 ευρώ ως εγγύηση προκειμένου να παραμείνει ελεύθερος, και ο πέμπτος ποσό ύψους 900.000 ευρώ, ενώ παράλληλα τους έχει επιβληθεί και ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Τέμπη: Εγγυήσεις ύψους 1,7 εκατ. ευρώ σε δύο κατηγορούμενους για τη σύμβαση 717
kosmoslarissa.grwww.kosmoslarissa.gr
Κατσε να δουμε που θα σταματησει αυτο , ο 6 θα ειναι κανα μυριο , ανα 100χιλιαρικα το πανε εκει
Τα λεφτά αυτά αλήθεια που πάνε.??? Αν εισπράττονταιΟ τέταρτος κατά σειρά κατηγορούμενος καλείται να καταβάλει το υπέρογκο ποσό των 800.000 ευρώ ως εγγύηση προκειμένου να παραμείνει ελεύθερος, και ο πέμπτος ποσό ύψους 900.000 ευρώ, ενώ παράλληλα τους έχει επιβληθεί και ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Τέμπη: Εγγυήσεις ύψους 1,7 εκατ. ευρώ σε δύο κατηγορούμενους για τη σύμβαση 717
kosmoslarissa.grwww.kosmoslarissa.gr
Κατσε να δουμε που θα σταματησει αυτο , ο 6 θα ειναι κανα μυριο , ανα 100χιλιαρικα το πανε εκει
σε νοσοκομεια,σχολεια και αλλες αγαθοεργιες τυπεΤα λεφτά αυτά αλήθεια που πάνε.??? Αν εισπράττονται
Τα λεφτά αυτά αλήθεια που πάνε.??? Αν εισπράττονται
Μην τα λες έτσι μου βγήκε ο καφές από την μύτησε νοσοκομεια,σχολεια και αλλες αγαθοεργιες τυπε
Τι γινεται ρε μαλακα εκει στον ΟΣΕ ;;; Ένας φτωχός δεν υπαρχει ;;;
Το ταμείο είναι μείον λένε.....Δεν εχω ιδεα
Ευτυχως δεν εχω δωσει ποτέ εγγυησεις , ΠΑΝΤΑ ΑΘΩΟΣ !!
Ταμεια του κρατους φανταζομαι , χυμα
κανείς μαρινάκης έβγαλε τη βρώμα?CROUCHING TIGER, HIDDEN DRAGON | Official Trailer