Καμία σχέση, έγραψες άλλα αντί άλλων παντελώς, δεν κατανοείς πανάθεμά με τι γράφω, και ειδικότερα ότι ο όρος ''ασυλία''
χρησιμοποιήθηκε με άλλη έννοια.
Δε νομίζω να έχω βρίσει κάποιον ΠΡΩΤΟΣ εδώ μέσα, αντιθέτως διάφοροι τυχάρπαστοι έρχονται να βρίσουν σε μηνύματα που απλά παραθέτω μία άποψη.
Κάνε μου τη χάρη, συνομίλησε με κάποιον που συνεννοείστε.
Ναι αλλά παραμένει το ερώτημα
τι έχει κάνει η συγκεκριμένη κυρία που δεν ήταν προβλεπόμενο?
Γιατί να χρειάζεται μεταφορική ασυλία? Προσβάλει κανέναν με αυτά που λέει???
Είμαι σίγουρος ότι αν είχε πει ή κάνει κάτι παράνομο θα είχε φροντίσει να μας ενημερώσει ο Άδωνης.
Δεν είπα ότι βρίζεις εσύ είπα ότι όσες φορές σε έχω ρωτήσει δεν έχεις απαντήσει ενώ όταν πρόκειται για μαδομούνι απαντάς. Για αυτό το έγραψα
Καλά δεν θα σε υποχρεώσω και να συνομιλήσεις...μια άποψη εξέφρασα και εγώ σε αυτά που έγραψες και κυρίως σε αυτό ''αγεται και φέρεται από έναν ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και με τον τρόπο αυτό ''ταυτίζεται'' πλέον με ένα κόμμα ενώ θα έπρεπε να είναι ακομμάτιστη εφόσον διεξάγει (κατά τα λεγόμενά της) έναν ''αγώνα''. "
και αυτό " Τέλος, ο πόνος της μάνας είναι σεβαστός και ιερός. Και μπορεί να πει και μία κουβέντα παραπάνω. Αλλά μόνο μία, δε διαθέτει ασυλία στο διηνεκές να μπορεί να λέει ο,τιδήποτε θέλει και να θεωρείται ως ο Λόγος του Ιησού στην επί του όρους ομιλία."
Τα οποία τουλάχιστον εγώ τα εκλαμβάνω ότι θεωρείς ότι 1. είναι πολιτικοποιημένη με τον σύριζα για να φέρει ες πέρας τον σκοπό της και 2. ότι θεωρείς ότι χρειάζεται έστω και μεταφορική ασυλία επειδή λέει κάτι επιλήψιμο έστω και ηθικά.
Όσο για τα υπόλοιπα που γράφεις για το αν έχει λεφτά και αν παραιτήθηκε από το μέτρο για τα θύματα των τεμπών και το ότι το 18 στο μάτι έλεγε για την ευθύνη των θυμάτων ακούγονται επιθετικά προς αυτήν και προβακατόρικα.
Σε αυτό που είπες για τον σταθμάρχη είναι νομικό θέμα δεν το κρίνω. Όλα τα υπόλοιπα όμως φέρουν για μένα ένα αρνητικό πρόσημο.
Αυτά.