Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 417K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Θελεις και επιχειρηματα ρε μαλακα που εχουν πεθανει τοσοι ανθρωποι και υπαρχει ενα τεραστιο σκανδαλο συγκαλυψης των ευθυνων απο τη κυβερνηση και εσενα η πρεμουρα σου ειναι αν εχει δικαιωμα η ευρωπαια εισαγγελεας να μας ελεγξει!Αντε μπουφο...
Εγω πρωτος θα καταγγειλω την κυβερνηση για συγκαλυψη αν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καποιος μου πει τι εχει συγκαλυφθει και με ποιον τροπο. Αλλά οσες φορες κι αν ρωτησω, απαντηση δεν παιρνω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Α τωρα ειναι σωστότατος? Και γιατι πριν ελεγες οτι σου επρηξε τον πάπαρο?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.938
Πόντοι
6.256
Ούτε αυτο μού λεει τιποτα.
Απο πού κι ως πού μια δηλωση οτι οι σιδηροδρομοι ειναι ασφαλεις συνιστα ποινικη ευθυνη αν γινει ενα ατυχημα? Δηλαδη αν ελεγε "ναι εχουμε θεματα αλλά προσπαθουμε να τα λυσουμε", δηλαδη απαντουσε πιο "διπλωματικα", θα ηταν ολα καλα? Τιποτα πιο ουσιαστικο εχουμε?
Δεν ειναι ποινικη ευθυνη ρε μαλακα μου οταν εισαι υπουργος μεταφορων,εχεις δεκαδες καταγγελιες οτι υπαρχουν τεραστια θεματα ασφαλειας απο τους εργαζομενους,σε ρωτανε στη Βουλη και εσυ λες οτι δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΘΕΜΑ;

Και γιατι ο μπουχεσας σας δεν παραιτειται της Βουλευτικης του ασυλιας να παει στα δικαστηρια να αθωωθει πανηγυρικα;Αφου δεν εχιε καμμια ευθυνη!!!

Ρε μαλακα ασε μια φορα το κομματοσκυλικι και απαντα σαν ανθρωπος!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.067
Πόντοι
3.656
Την διαβασα την πρωτη παραγραφο. Εσυ θεωρεις (αυθαιρετα) οτι η μη ολοκληρωση της 717 συνιστα ποινικη ευθυνη για ανθρωποκτονια. Η συγκαλυψη ποια ειναι?
Μην μου αρχίσεις πάλι τα νομικά....την άποψη μου για την ποινική ευθύνη των πολιτικών προιστάμενων την έχω πει. Διαφωνείς τι να γίνει? Ούτε εγώ ούτε εσύ είμαστε εισαγγελείς άρα τι να κάνουμε???

Η συγκάληψη είναι πολυεπίπεδη και ξεκίνησε από όταν έβγαιναν τα γιουσουφάκια και έλεγαν υπάρχει τηλεδιοίκηση ψευδός σε λάιβ μετάδοση.

Η συγκάληψη συντελέστηκε και όταν έβγαζαν ψεκασμένους όσους έλεγαν για περίεργες ύλες ενώ βρέθηκαν...

όταν τις ευθύνες για την εντολή του μπαζώματος τις πετάει η αστυνομία στην πυροσβεστική η πυροσβεστική στο υπουργείο και τούμπαλιν...

όταν οι γονείς των παιδιών αναγκάστηκαν να φτάσουν μέχρι την ευρωβουλή και με δικά τους λεφτά να προσλάβουν πραγματογνώμονες γιατί το κράτος τους έμπαινε εμπόδιο

όταν η επικεφαλής της ευρωπαικής εισαγγελίας φωνάζει ότι υπάρχει οικονομικό σκάνδαλο ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ...

όταν είδα με τα ίδια μου τα μάτια και ΑΚΟΥΣΑ προσεκτικά την εξεταστική επιτροπή...τι δήλωσε η πρόεδρος της ΡΑΣ και το ύφος του γουρουνομούρη.

δεν είσαι τόσο πονηρός όσο νομίζεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν ειναι ποινικη ευθυνη ρε μαλακα μου οταν εισαι υπουργος μεταφορων,εχεις δεκαδες καταγγελιες οτι υπαρχουν τεραστια θεματα ασφαλειας απο τους εργαζομενους,σε ρωτανε στη Βουλη και εσυ λες οτι δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΘΕΜΑ;

Και γιατι ο μπουχεσας σας δεν παραιτειται της Βουλευτικης του ασυλιας να παει στα δικαστηρια να αθωωθει πανηγυρικα;Αφου δεν εχιε καμμια ευθυνη!!!

Ρε μαλακα ασε μια φορα το κομματοσκυλικι και απαντα σαν ανθρωπος!
Βρε χριστιανε μου πώς να παραιτηθει απο την ασυλια?
Υπαρχει καποιο κατηγορητηριο σε βαρος του? Εστειλε ο ανακριτης τη δικογραφια στη Βουλη ζητωντας αρση ασυλιας? Γενικως και αοριστως θα παραιτηθει απο την ασυλια? Ακομη κι αυτο που εκανε ο Σπιρτζης, ασχετο θεμα με την ασυλια ειναι.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.394
Πόντοι
786
τί νόημα έχει το δημοσίευμα του βήματος;
οι διαρροές δεν είναι αξιόπιστες; χαίρω πολύ.
ο ανακριτής ενημερώνεται από τις διαρροές του προανακριτικού υλικού; όχι βέβαια.

ο μαρινάκης γιατί επιτίθεται;
και πριν ένα χρόνο είχε βάλει κάποιον από τον ολυμπιακό να επιτεθεί στην κυβέρνηση...

και ο ανδρουλάκης τι εννοεί "δημοκρατικό τόξο";
περιλαμβάνει το κκε και αποκλείει τους σπαρτιάτες;
φαίνεται έχει ανάγκη από σύμπνοια στην κοινοβουλευκή ομάδα του.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Θελεις και επιχειρηματα ρε μαλακα που εχουν πεθανει τοσοι ανθρωποι και υπαρχει ενα τεραστιο σκανδαλο συγκαλυψης των ευθυνων απο τη κυβερνηση και εσενα η πρεμουρα σου ειναι αν εχει δικαιωμα η ευρωπαια εισαγγελεας να μας ελεγξει!Αντε μπουφο...
Εσύ έξυπνε
Άν ενδιαφέρεσαι για θύματα
Γιατί δεν λες τίποτα και για το μάτι που γίνεται τώρα το δικαστήριο;

Εκεί δεν υπάρχουν θύματα;
Εκεί δεν υπάρχουν ευθύνες

Είχε κανένας πολιτικός του συριζα ευθύνες για αυτό το θέμα;
Γιατί κανένας πολιτικός υπουργός δεν πήγε στο δικαστήριο;
Γιατί έτσι έκρινε η δικαιοσύνη
Και έτσι περιμένω να κρίνει και τώρα
Αν υπάρχουν υπεύθυνοι πολιτικοί ή όχι

Και σε ποιο πράγμα συγκεκριμένα έγινε συγ κάλυψη;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.067
Πόντοι
3.656
στην τελική....αν μη τι άλλο.....υπάρχουν ενδείξεις για οικονομικό έγκλημα...και μόνο αυτό ΦΤΑΝΕΙ για να έχει γίνει συγκάληψη.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.944
Πόντοι
6.166

Πρόταση δυσπιστίας: Κατατίθεται την Τρίτη – Τι προβλέπει η διαδικασία​

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
όταν μιλάνε οι μεγάλοι πάρε τα παιχνίδια σου και τράβα παίξε στο δωμάτιο που θα μου πεις ότι τρώω πίτουρα

παίζει να μην έχεις πάρει χαμπάρι ούτε τι λέω στον άλεξ ούτε γιατί απαντάει αυτός έτσι...ούτε τι αποφεύγει να απαντήσει.

μπόγο.
Τι λες;
Εσύ μπορεί να λες για κόκκαλα μπακαλιάρου από pet shop και εγώ δεν μπορώ να λέω για πίτουρα ε;
Όλα εσύ τα καταλαβαίνεις οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μην μου αρχίσεις πάλι τα νομικά....την άποψη μου για την ποινική ευθύνη των πολιτικών προιστάμενων την έχω πει. Διαφωνείς τι να γίνει? Ούτε εγώ ούτε εσύ είμαστε εισαγγελείς άρα τι να κάνουμε???

Η συγκάληψη είναι πολυεπίπεδη και ξεκίνησε από όταν έβγαιναν τα γιουσουφάκια και έλεγαν υπάρχει τηλεδιοίκηση ψευδός σε λάιβ μετάδοση.

Η συγκάληψη συντελέστηκε και όταν έβγαζαν ψεκασμένους όσους έλεγαν για περίεργες ύλες ενώ βρέθηκαν...
Ποιες ύλες βρεθηκαν? Δεν λεω οτι δεν υπηρχαν, η εκρηξη ειναι υποπτη. Αλλά ποιες ειναι? Και γιατι εχει ευθυνη ο υπουργος αν καποιοι μετεφεραν υλικα παρανομως?
όταν τις ευθύνες για την εντολή του μπαζώματος τις πετάει η αστυνομία στην πυροσβεστική η πυροσβεστική στο υπουργείο και τούμπαλιν...
Και κατα τη γνωμη σου τι συγκαλυπτεται εκει?
όταν οι γονείς των παιδιών αναγκάστηκαν να φτάσουν μέχρι την ευρωβουλή και με δικά τους λεφτά να προσλάβουν πραγματογνώμονες γιατί το κράτος τους έμπαινε εμπόδιο
Εμποδιο σε τι?
όταν η επικεφαλής της ευρωπαικής εισαγγελίας φωνάζει ότι υπάρχει οικονομικό σκάνδαλο ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ...
Πιθανον να υπαρχει δυσλειτουργια εκει, ας ερευνηθει.
όταν είδα με τα ίδια μου τα μάτια και ΑΚΟΥΣΑ προσεκτικά την εξεταστική επιτροπή...τι δήλωσε η πρόεδρος της ΡΑΣ και το ύφος του γουρουνομούρη.
Δηλαδη?
δεν είσαι τόσο πονηρός όσο νομίζεις.
Καθολου πονηρος δεν ειμαι. Αυτα τα εχω ακουσει χιλιες φορες, περιμενω κατι καινουργιο, με αυτα δεν βγαινει τιποτα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.938
Πόντοι
6.256
Βρε χριστιανε μου πώς να παραιτηθει απο την ασυλια?
Υπαρχει καποιο κατηγορητηριο σε βαρος του? Εστειλε ο ανακριτης τη δικογραφια στη Βουλη ζητωντας αρση ασυλιας? Γενικως και αοριστως θα παραιτηθει απο την ασυλια? Ακομη κι αυτο που εκανε ο Σπιρτζης, ασχετο θεμα με την ασυλια ειναι.
Υπαρχουν οι συγγενεις που θα μπορουσαν να κανουν μηνυτηριες αναφορες αμα θελανε ξερεις....αλλα ποια ασυλια εδω το μουνοπανο ξαναεβαλε υποψηφιοτητα.
Εσύ έξυπνε
Άν ενδιαφέρεσαι για θύματα
Γιατί δεν λες τίποτα και για το μάτι που γίνεται τώρα το δικαστήριο;

Εκεί δεν υπάρχουν θύματα;
Εκεί δεν υπάρχουν ευθύνες

Είχε κανένας πολιτικός του συριζα ευθύνες για αυτό το θέμα;
Γιατί κανένας πολιτικός υπουργός δεν πήγε στο δικαστήριο;
Γιατί έτσι έκρινε η δικαιοσύνη
Και έτσι περιμένω να κρίνει και τώρα
Αν υπάρχουν υπεύθυνοι πολιτικοί ή όχι

Και σε ποιο πράγμα συγκεκριμένα έγινε συγ κάλυψη;
Εισαι εγκεφαλικα νεκρος μπαρμπα....βρες ενα λακο και πεσε μεσα να σε θαψουν.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.067
Πόντοι
3.656
Τι λες;
Εσύ μπορεί να λες για κόκκαλα μπακαλιάρου από pet shop και εγώ δεν μπορώ να λέω για πίτουρα ε;
Όλα εσύ τα καταλαβαίνεις οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα
Οι άλλο καταλαβαίνουν εσύ δεν φαίνεσαι να τα παίρνεις με την πρώτη :confused:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Υπαρχουν οι συγγενεις που θα μπορουσαν να κανουν μηνυτηριες αναφορες αμα θελανε ξερεις....αλλα ποια ασυλια εδω το μουνοπανο ξαναεβαλε υποψηφιοτητα.

Εισαι εγκεφαλικα νεκρος μπαρμπα....βρες ενα λακο και πεσε μεσα να σε θαψουν.
Εσύ που είσαι εγκεφαλικά ζωντανός γιατί δεν λες τίποτα για το μάτι;

Οι άλλο καταλαβαίνουν εσύ δεν φαίνεσαι να τα παίρνεις με την πρώτη :confused:
Μία από τις πολλές φαντασιώσεις σου

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.938
Πόντοι
6.256
Ποιες ύλες βρεθηκαν? Δεν λεω οτι δεν υπηρχαν, η εκρηξη ειναι υποπτη. Αλλά ποιες ειναι? Και γιατι εχει ευθυνη ο υπουργος αν καποιοι μετεφεραν υλικα παρανομως?

Και κατα τη γνωμη σου τι συγκαλυπτεται εκει?

Εμποδιο σε τι?

Πιθανον να υπαρχει δυσλειτουργια εκει, ας ερευνηθει.

Δηλαδη?

Καθολου πονηρος δεν ειμαι. Αυτα τα εχω ακουσει χιλιες φορες, περιμενω κατι καινουργιο, με αυτα δεν βγαινει τιποτα
Ναι θα τα ερευνησουν οι υπαλληλοι σας ερευνητες και θα τα εκδικασουν οι υπαλληλοι σας δικαστες....γελαει και το παρδαλο εριφιο.:2funny:

Εσύ που είσαι εγκεφαλικά ζωντανός γιατί δεν λες τίποτα για το μάτι;

Μία από τις πολλές φαντασιώσεις σου
Ματι το αισθητηριο οργανο της ορασεως.....αντε τωρα πιες το χαμομηλι σου και πεσε για υπνο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τί νόημα έχει το δημοσίευμα του βήματος;
οι διαρροές δεν είναι αξιόπιστες; χαίρω πολύ.
ο ανακριτής ενημερώνεται από τις διαρροές του προανακριτικού υλικού; όχι βέβαια.
Ακριβως.
ο μαρινάκης γιατί επιτίθεται;
και πριν ένα χρόνο είχε βάλει κάποιον από τον ολυμπιακό να επιτεθεί στην κυβέρνηση...
Ειχε μεγαλη πλακα σημερα, που μιλαγε ο κυβερνητικος εκπροσωπος για οργανωμενα οικονομικα συμφεροντα που πολεμανε την κυβερνηση χωρις να τα ονοματισει, και πεταχτηκε η εταιρεια του Μαρινακη να απαντησει, επειδη ειχε τη μυγα και μυγιαστηκε. Κατι ηθελε μαλλον ο Μαρινακης και δεν το πηρε, αλλά ολα αυτα θα τα μαθουμε. Και ολη αυτη η ξαφνικη αναζωπυρωση του θεματος των Τεμπων ειναι υποπτη και συμπιπτει με την μεταστροφη του Μαρινακη. Θα τα δουμε ολα ομως.
και ο ανδρουλάκης τι εννοεί "δημοκρατικό τόξο";
περιλαμβάνει το κκε και αποκλείει τους σπαρτιάτες;
φαίνεται έχει ανάγκη από σύμπνοια στην κοινοβουλευκή ομάδα του.
Ο Ανδρουλακης προσπαθει να εμφανισθει ως κύριος πόλος της αντιπολιτευσης σε βαρος του Συριζα. Οι δημοσκοπησεις ζορισαν λιγο και πρεπει κατι να κανει

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.944
Πόντοι
6.166

Μηχανοδηγοί για «μονταζιέρα»: Από την πρώτη ημέρα υπήρξε προσπάθεια συγκάλυψης και διάχυσης ευθυνών​

Ζητούν απαντήσεις​

Οι μηχανοδηγοί ζητούν απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα:

«1. Ο ΟΣΕ οφείλει να απαντήσει άμεσα αν ισχύουν τα όσα αναφέρει το Βήμα και αν τα ηχητικά παραδόθηκαν στην Αστυνομία, 3 ημέρες μετά! Αν ισχύει αυτό γιατί υπήρξε αυτή η καθυστέρηση και ενώ κορυφαία στελέχη του ΟΣΕ δήλωναν ότι η απομάστευση έγινε παρουσία αστυνομικού που επισκέφθηκε το σύστημα καταγραφών του σταθμού.

2. Ποιος και γιατί διέρρευσε λίγες ώρες μετά το δυστύχημα μονταρισμένα ηχητικά. Ο σημερινός Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ κ. Τερεζάκης σε συνάντηση με τα Σωματεία λίγες μέρες μετά τα Τέμπη, είχε υποστηρίξει ότι ο ίδιος είχε διατάξει έρευνα για τις διαρροές και είχε ενημερώσει τις εισαγγελικές αρχές. Σήμερα (τώρα) οφείλει να δώσει τα αποτελέσματα της έρευνας. Αν δεν έχει κάνει τελικά έρευνα, οφείλει να παραιτηθεί.

3. Γιατί η διερεύνηση για το έγκλημα, δεν έγινε από την πρώτη ημέρα από Ανεξάρτητη Αρχή με την παρουσία και συμμετοχή εμπειρογνώμονα από το εξωτερικό.

4. Γιατί αποκλείστηκαν από την Εξεταστική Επιτροπή κρίσιμοι μάρτυρες όπως ο πρώην Πρόεδρος του Σωματείου μας Γενιδούνιας Κώστας, ο κ. Τσαλίδης, ο κ. Σταθόπουλος, ο κ. Ξιφαράς (που παραμένει στην θέση του μετά τα Τέμπη!), ο κ. Καραγιάννης, ο κ. Σπηλιόπουλος, οι εμπειρογνώμονες που έβγαλαν το πόρισμα της Δικαιοσύνης και άλλοι».

Η ανακοίνωση των μηχανοδηγών καταλήγει: «Επαναλαμβάνουμε ότι το Σωματείο μας θα συνεχίσει τον αγώνα για την αποκάλυψη των πραγματικών αιτιών που οδήγησαν στο έγκλημα των Τεμπών προκειμένου να απόδοθεί δικαιοσύνη για όσους ευθύνονται, όσο ψηλά και αν βρίσκονται αυτοί».

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.938
Πόντοι
6.256
στην τελική....αν μη τι άλλο.....υπάρχουν ενδείξεις για οικονομικό έγκλημα...και μόνο αυτό ΦΤΑΝΕΙ για να έχει γίνει συγκάληψη.
Οποιος ειδε το τελευταιο βιντεακι απο την εκρηξη καταλαβαινει ποιο ειναι το εγκλημα και γιατι υπηρχε πρεμουρα να μπαζωσουν τα παντα για να δουλεψουν και καλα οι γερανοι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ναι θα τα ερευνησουν οι υπαλληλοι σας ερευνητες και θα τα εκδικασουν οι υπαλληλοι σας δικαστες....γελαει και το παρδαλο εριφιο.
Και τι θα γινει ρε τύπε? Ο ενας ειναι αναξιοπιστος, ο αλλος ειναι υπαλληλος, ο παράλλος δεν σου αρεσει, ποιος θα τα κρινει ολα αυτα? Εσυ?

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266

Πρόταση δυσπιστίας: Κατατίθεται την Τρίτη – Τι προβλέπει η διαδικασία​

Οι προτάσεις δυσπιστίας
Είναι για εσωτερική κατανάλωση
Αφού όλοι ξέρουν το αποτέλεσμα

Και ο κάθε αντιπολιτευόμενος
Κάνει ό,τι μπορεί για να πει εγώ είμαι η καλή αντιπολίτευση ψηφίστε εμένα για να βγει δεύτερος στις ευρωεκλογές
Ο ένας πρόταση μομφής
Ο άλλος παραιτηση και εκλογές

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Οποιος ειδε το τελευταιο βιντεακι απο την εκρηξη καταλαβαινει ποιο ειναι το εγκλημα και γιατι υπηρχε πρεμουρα να μπαζωσουν τα παντα για να δουλεψουν και καλα οι γερανοι.
Δηλαδη αν υπαρχει εκρηξη απο υποπτα υλικα, αυτα δεν θα ειναι παντου στα βαγονια, θα πρεπει να τα βρουμε μονο στο εδαφος που σκαφτηκε. Σοβαρα τωρα? Και στο κατω κατω, το χωμα που μεταφερθηκε, εχει βρεθει, ερευνηστε το. Τι συγκαλυφθηκε? Δεν το πεταξανε και στη θαλασσα. Ελεος δηλαδη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom