Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 417K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.067
Πόντοι
3.656
Παρακαλω? Τι συγκαλυφθηκε δηλαδη? Δεν αντιλαμβανομαι.

Ναι, και λοιπον? Και ετσι να ειναι, που μπορει να εχει συμβει για εκατο λογους αυτο, τι εξυπηρετειται?
Ήρθες εσύ ο πονηρός να τρολλάρεις εμένα ε? :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ήρθες εσύ ο πονηρός να τρολλάρεις εμένα ε? :confused:
Nαι τύπε, ειναι προφανες οτι στις κομμενες συνομιλιες (αν υπαρχουν βεβαια) μιλαει ο Καραμανλης και λεει "σκοτωστε τους", γιατι οχι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Και εγώ δεν καταλαβαίνω τι συγκαλύφθηκε
Ένας είναι ο πονηρός ο σαούλ
Τιποτα δεν υπαρχει φιλε, λογια κενα περιεχομενου
"Συγκαλυψη" "Μπαζωμα" "Μονταζιερα" κλπ κλπ
Απο χθες ρωταω πού ειδε ο πραγματογνωμονας τα δοχεια με το ξυλολιο και που υπαρχουν, και η απαντηση που πηρα ειναι "σιγα μην τα αφησαν εκει"

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.067
Πόντοι
3.656
Nαι τύπε, ειναι προφανες οτι στις κομμενες συνομιλιες (αν υπαρχουν βεβαια) μιλαει ο Καραμανλης και λεει "σκοτωστε τους", γιατι οχι?
Ναι τύπε...εγώ λίγη βάση δίνω στις συνομιλίες....γιατί και να έγινε κόψε ράψε έιναι απλά θέμα γκεμπελίστικης τακτικής...σιγά τα νέα δηλαδή

για την πρώτη παράγραφο εμένα με απασχολεί και εσένα σε συμφέρει να την προσπερνάς και να ασχολείσαι με τις συνομιλίες...

γιαυτό σου λέω...ήρθες εσύ τώρα να με γλεντήσεις εμένα???? :confused:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Βρήκες κόκαλα μπακαλιάρου από petshop σε προσφορά για αύριο?
Έπρεπε ο καραμανλής
Να ξέρει όλα τα βαγόνια στην ελλάδα τι μεταφέρουν
Και επειδή ήξερε και μεταφέραν πυρηνικά;;;;;;
Το συγκάλυψε
Μάλλον εσύ τρως πιτουρα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.938
Πόντοι
6.256
1) Εγω ρωταω σε τι εξυπηρετει. Το πρωτο που πρεπει να μου πεις ειναι ΤΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ. Αλλιως μιλαμε παλι για εικασιες.
2) Παραδοθηκαν μολις τα ζητησε η ανακριση. Και ποιοι ειμαστε "εμεις" που τα παραδωσαμε?
3) ποιος σκούζει σαν πουτανα? Ολοι οι υπολοιποι σκουζουν, τι θελετε, να μην απαντανε?
Δεν θα γραψω 20 φορες τα ιδια πραγματα....εχεις καταλαβει πολυ καλα τι εγινε με τα τρενα.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Έχουν φάει και ευρωπαϊκά κονδύλια αγαπητέ. Οπότε προκύπτει και οικονομικό θέμα.
Συμφωνούμε απόλυτα
Ότι όσο υπάρχει οικονομικό θέμα
Η ευρωπαϊκή εισαγγελέας μπορεί να το ελέγχει

Δεν μπορεί να μιλάει για θύματα και για το τι έγινε με τα θύματα και λοιπά

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.938
Πόντοι
6.256
Στην ομιλια του στη Βουλη λιγες μερες πριν το δυστυχημα που λεει οτι δεν υπαρχει κανενα θεμα ασφαλειας και οσοι λενε το αντιθετο πρεπει να ντρεπονται ειναι ο Καραμανλης ή κανενας σωσιας του;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ναι τύπε...εγώ λίγη βάση δίνω στις συνομιλίες....γιατί και να έγινε κόψε ράψε έιναι απλά θέμα γκεμπελίστικης τακτικής...σιγά τα νέα δηλαδή

για την πρώτη παράγραφο εμένα με απασχολεί και εσένα σε συμφέρει να την προσπερνάς και να ασχολείσαι με τις συνομιλίες...

γιαυτό σου λέω...ήρθες εσύ τώρα να με γλεντήσεις εμένα???? :confused:
Την διαβασα την πρωτη παραγραφο. Εσυ θεωρεις (αυθαιρετα) οτι η μη ολοκληρωση της 717 συνιστα ποινικη ευθυνη για ανθρωποκτονια. Η συγκαλυψη ποια ειναι?

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.105
Πόντοι
6.056
Ε ναι, το διαβασα. ΚΑΙ????? Τι αποδεικνυει αυτο? Περιμενω ειλικρινως μια απαντηση. Τι αποκρυφτηκε δηλαδη? Μιλαει καπου ο καραμανλης στα ηχητικα και τον σβησανε? Λεει σκοτωστε τους και το εξαφανισαν? Τι στον πούτσο εξυπηρετει η συγκεκριμενη "μονταζιερα"? Ξερει κανενας να μου πει?
Tυπε να σου απαντησερι ο Χελ-μελος του μπου στο "Τι αποκρυπτεται" με ποια αρμοδιοτητα(πλην του "μελος της επιστημονικης ομαδας του μπου):think::confused::confused::confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.067
Πόντοι
3.656
Έπρεπε ο καραμανλής
Να ξέρει όλα τα βαγόνια στην ελλάδα τι μεταφέρουν
Και επειδή ήξερε και μεταφέραν πυρηνικά;;;;;;
Το συγκάλυψε
Μάλλον εσύ τρως πιτουρα
όταν μιλάνε οι μεγάλοι πάρε τα παιχνίδια σου και τράβα παίξε στο δωμάτιο που θα μου πεις ότι τρώω πίτουρα

παίζει να μην έχεις πάρει χαμπάρι ούτε τι λέω στον άλεξ ούτε γιατί απαντάει αυτός έτσι...ούτε τι αποφεύγει να απαντήσει.

μπόγο.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.938
Πόντοι
6.256
Έχεις επιχειρήματα και εσύ
Θελεις και επιχειρηματα ρε μαλακα που εχουν πεθανει τοσοι ανθρωποι και υπαρχει ενα τεραστιο σκανδαλο συγκαλυψης των ευθυνων απο τη κυβερνηση και εσενα η πρεμουρα σου ειναι αν εχει δικαιωμα η ευρωπαια εισαγγελεας να μας ελεγξει!Αντε μπουφο...

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Δεν θα γραψω 20 φορες τα ιδια πραγματα....εχεις καταλαβει πολυ καλα τι εγινε με τα τρενα.
Μόνο τα δικαστήρια μπορούν να βγάλουν αποφάσεις
Ακόμα και τα πορίσματα της βουλής
Για να διαβάσει τις 770 σελίδες και να διασταυρώσεις τις διαφορές
Θέλει άπειρο χρόνο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Στην ομιλια του στη Βουλη λιγες μερες πριν το δυστυχημα που λεει οτι δεν υπαρχει κανενα θεμα ασφαλειας και οσοι λενε το αντιθετο πρεπει να ντρεπονται ειναι ο Καραμανλης ή κανενας σωσιας του;
Ούτε αυτο μού λεει τιποτα.
Απο πού κι ως πού μια δηλωση οτι οι σιδηροδρομοι ειναι ασφαλεις συνιστα ποινικη ευθυνη αν γινει ενα ατυχημα? Δηλαδη αν ελεγε "ναι εχουμε θεματα αλλά προσπαθουμε να τα λυσουμε", δηλαδη απαντουσε πιο "διπλωματικα", θα ηταν ολα καλα? Τιποτα πιο ουσιαστικο εχουμε?

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Συμφωνούμε απόλυτα
Ότι όσο υπάρχει οικονομικό θέμα
Η ευρωπαϊκή εισαγγελέας μπορεί να το ελέγχει

Δεν μπορεί να μιλάει για θύματα και για το τι έγινε με τα θύματα και λοιπά