Έχεις επιχειρήματα και εσύΣκασε βλακα....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 442K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Και εγώ δεν καταλαβαίνω τι συγκαλύφθηκεΉρθες εσύ ο πονηρός να τρολλάρεις εμένα ε?
Ένας είναι ο πονηρός ο σαούλ
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.652
- Πόντοι
- 3.656
Βρήκες κόκαλα μπακαλιάρου από petshop σε προσφορά για αύριο?Και εγώ δεν καταλαβαίνω τι συγκαλύφθηκε
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Nαι τύπε, ειναι προφανες οτι στις κομμενες συνομιλιες (αν υπαρχουν βεβαια) μιλαει ο Καραμανλης και λεει "σκοτωστε τους", γιατι οχι?Ήρθες εσύ ο πονηρός να τρολλάρεις εμένα ε?
Δηλαδή εγώ φταίω που βάζω την ανακοίνωση του αρείου πάγου;Ε αντε και γαμησου και εσύ στα τελευταία, μας έπρηξες τον Παπαρο.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Τιποτα δεν υπαρχει φιλε, λογια κενα περιεχομενουΚαι εγώ δεν καταλαβαίνω τι συγκαλύφθηκε
"Συγκαλυψη" "Μπαζωμα" "Μονταζιερα" κλπ κλπ
Απο χθες ρωταω πού ειδε ο πραγματογνωμονας τα δοχεια με το ξυλολιο και που υπαρχουν, και η απαντηση που πηρα ειναι "σιγα μην τα αφησαν εκει"
Έχουν φάει και ευρωπαϊκά κονδύλια αγαπητέ. Οπότε προκύπτει και οικονομικό θέμα.Δηλαδή εγώ φταίω που βάζω την ανακοίνωση του αρείου πάγου;
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.652
- Πόντοι
- 3.656
Ναι τύπε...εγώ λίγη βάση δίνω στις συνομιλίες....γιατί και να έγινε κόψε ράψε έιναι απλά θέμα γκεμπελίστικης τακτικής...σιγά τα νέα δηλαδήNαι τύπε, ειναι προφανες οτι στις κομμενες συνομιλιες (αν υπαρχουν βεβαια) μιλαει ο Καραμανλης και λεει "σκοτωστε τους", γιατι οχι?
για την πρώτη παράγραφο εμένα με απασχολεί και εσένα σε συμφέρει να την προσπερνάς και να ασχολείσαι με τις συνομιλίες...
γιαυτό σου λέω...ήρθες εσύ τώρα να με γλεντήσεις εμένα????
Έπρεπε ο καραμανλήςΒρήκες κόκαλα μπακαλιάρου από petshop σε προσφορά για αύριο?
Να ξέρει όλα τα βαγόνια στην ελλάδα τι μεταφέρουν
Και επειδή ήξερε και μεταφέραν πυρηνικά;;;;;;
Το συγκάλυψε
Μάλλον εσύ τρως πιτουρα
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.665
- Πόντοι
- 6.256
Δεν θα γραψω 20 φορες τα ιδια πραγματα....εχεις καταλαβει πολυ καλα τι εγινε με τα τρενα.1) Εγω ρωταω σε τι εξυπηρετει. Το πρωτο που πρεπει να μου πεις ειναι ΤΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ. Αλλιως μιλαμε παλι για εικασιες.
2) Παραδοθηκαν μολις τα ζητησε η ανακριση. Και ποιοι ειμαστε "εμεις" που τα παραδωσαμε?
3) ποιος σκούζει σαν πουτανα? Ολοι οι υπολοιποι σκουζουν, τι θελετε, να μην απαντανε?
Συμφωνούμε απόλυταΈχουν φάει και ευρωπαϊκά κονδύλια αγαπητέ. Οπότε προκύπτει και οικονομικό θέμα.
Ότι όσο υπάρχει οικονομικό θέμα
Η ευρωπαϊκή εισαγγελέας μπορεί να το ελέγχει
Δεν μπορεί να μιλάει για θύματα και για το τι έγινε με τα θύματα και λοιπά
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.665
- Πόντοι
- 6.256
Στην ομιλια του στη Βουλη λιγες μερες πριν το δυστυχημα που λεει οτι δεν υπαρχει κανενα θεμα ασφαλειας και οσοι λενε το αντιθετο πρεπει να ντρεπονται ειναι ο Καραμανλης ή κανενας σωσιας του;Nαι τύπε, ειναι προφανες οτι στις κομμενες συνομιλιες (αν υπαρχουν βεβαια) μιλαει ο Καραμανλης και λεει "σκοτωστε τους", γιατι οχι?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Την διαβασα την πρωτη παραγραφο. Εσυ θεωρεις (αυθαιρετα) οτι η μη ολοκληρωση της 717 συνιστα ποινικη ευθυνη για ανθρωποκτονια. Η συγκαλυψη ποια ειναι?Ναι τύπε...εγώ λίγη βάση δίνω στις συνομιλίες....γιατί και να έγινε κόψε ράψε έιναι απλά θέμα γκεμπελίστικης τακτικής...σιγά τα νέα δηλαδή
για την πρώτη παράγραφο εμένα με απασχολεί και εσένα σε συμφέρει να την προσπερνάς και να ασχολείσαι με τις συνομιλίες...
γιαυτό σου λέω...ήρθες εσύ τώρα να με γλεντήσεις εμένα????
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.378
- Πόντοι
- 6.056
Tυπε να σου απαντησερι ο Χελ-μελος του μπου στο "Τι αποκρυπτεται" με ποια αρμοδιοτητα(πλην του "μελος της επιστημονικης ομαδας του μπου)Ε ναι, το διαβασα. ΚΑΙ????? Τι αποδεικνυει αυτο? Περιμενω ειλικρινως μια απαντηση. Τι αποκρυφτηκε δηλαδη? Μιλαει καπου ο καραμανλης στα ηχητικα και τον σβησανε? Λεει σκοτωστε τους και το εξαφανισαν? Τι στον πούτσο εξυπηρετει η συγκεκριμενη "μονταζιερα"? Ξερει κανενας να μου πει?
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.652
- Πόντοι
- 3.656
όταν μιλάνε οι μεγάλοι πάρε τα παιχνίδια σου και τράβα παίξε στο δωμάτιο που θα μου πεις ότι τρώω πίτουραΈπρεπε ο καραμανλής
Να ξέρει όλα τα βαγόνια στην ελλάδα τι μεταφέρουν
Και επειδή ήξερε και μεταφέραν πυρηνικά;;;;;;
Το συγκάλυψε
Μάλλον εσύ τρως πιτουρα
παίζει να μην έχεις πάρει χαμπάρι ούτε τι λέω στον άλεξ ούτε γιατί απαντάει αυτός έτσι...ούτε τι αποφεύγει να απαντήσει.
μπόγο.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.665
- Πόντοι
- 6.256
Θελεις και επιχειρηματα ρε μαλακα που εχουν πεθανει τοσοι ανθρωποι και υπαρχει ενα τεραστιο σκανδαλο συγκαλυψης των ευθυνων απο τη κυβερνηση και εσενα η πρεμουρα σου ειναι αν εχει δικαιωμα η ευρωπαια εισαγγελεας να μας ελεγξει!Αντε μπουφο...Έχεις επιχειρήματα και εσύ
Μόνο τα δικαστήρια μπορούν να βγάλουν αποφάσειςΔεν θα γραψω 20 φορες τα ιδια πραγματα....εχεις καταλαβει πολυ καλα τι εγινε με τα τρενα.
Ακόμα και τα πορίσματα της βουλής
Για να διαβάσει τις 770 σελίδες και να διασταυρώσεις τις διαφορές
Θέλει άπειρο χρόνο
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Ούτε αυτο μού λεει τιποτα.Στην ομιλια του στη Βουλη λιγες μερες πριν το δυστυχημα που λεει οτι δεν υπαρχει κανενα θεμα ασφαλειας και οσοι λενε το αντιθετο πρεπει να ντρεπονται ειναι ο Καραμανλης ή κανενας σωσιας του;
Απο πού κι ως πού μια δηλωση οτι οι σιδηροδρομοι ειναι ασφαλεις συνιστα ποινικη ευθυνη αν γινει ενα ατυχημα? Δηλαδη αν ελεγε "ναι εχουμε θεματα αλλά προσπαθουμε να τα λυσουμε", δηλαδη απαντουσε πιο "διπλωματικα", θα ηταν ολα καλα? Τιποτα πιο ουσιαστικο εχουμε?
Σωστότατος.Συμφωνούμε απόλυτα
Ότι όσο υπάρχει οικονομικό θέμα
Η ευρωπαϊκή εισαγγελέας μπορεί να το ελέγχει
Δεν μπορεί να μιλάει για θύματα και για το τι έγινε με τα θύματα και λοιπά
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Εγω πρωτος θα καταγγειλω την κυβερνηση για συγκαλυψη αν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καποιος μου πει τι εχει συγκαλυφθει και με ποιον τροπο. Αλλά οσες φορες κι αν ρωτησω, απαντηση δεν παιρνω.Θελεις και επιχειρηματα ρε μαλακα που εχουν πεθανει τοσοι ανθρωποι και υπαρχει ενα τεραστιο σκανδαλο συγκαλυψης των ευθυνων απο τη κυβερνηση και εσενα η πρεμουρα σου ειναι αν εχει δικαιωμα η ευρωπαια εισαγγελεας να μας ελεγξει!Αντε μπουφο...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Α τωρα ειναι σωστότατος? Και γιατι πριν ελεγες οτι σου επρηξε τον πάπαρο?Σωστότατος.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 57
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 107K
- Απαντήσεις
- 98
- Εμφανίσεις