Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 417K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.067
Πόντοι
3.656
Δεν τον χαλαει τον Σπερετο ο αλλος που λεει οτι ειμαστε απογονοι των Οθωμανων,δεν τον χαλαει η υιοθεσια απο τους δροσερους,αλλα λεει ας πεταξε ενα Κομμουνιστες-Αριστεροι για τους αλλους θα το χαψει ο γερος που βλεπει αυτια και θα ξαναγυρισει στην μεγαλη δημοκρατικη,τιμια,πατριωτικη παραταξη:coffee::confused::confused::confused:
Το βγαλε το μεροκαματο και σημερα
ο καθένας βγάζει το ψωμί του όπως μπορεί

αυτός μπορεί να είναι σκουληκαντέρα έτσι τα έφερε η ζωή :zombie:

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.942
Πόντοι
6.166

ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΠΑΠΑ - Η μονταζιέρα όντως δούλεψε στα Τέμπη ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΩΤΙΑ καίει την κυβέρνηση​

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Κάνουν τοσο κοπο τα τρολ της αντιπολιτευσης μπας και παρει τα πανω του ο Συριζα και χασει επιτελους καμια μοναδα ο Κουλης, και βγαινει ο περηφανος στρατιωτης Στεφανος Κασσελακης που κοιμαται σε ξεχωριστο θαλαμο για να μην τον χαλασει η ποδαριλα, και ζηταει εκλογες με παρατηρητες.

Φαντασου τωρα να εχεις κανει τοσο κοπο να φτιαξεις κλιμα επι μηνες και να ερχεται ο Στεφανος και να σου τα γαμαει ολα προκαλωντας ακρατητα γέλια.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.067
Πόντοι
3.656
φαντάσου να έχεις κάνει τόσο κόπο να φτιάξεις κλίμα επί μήνες και να έρχεται ένα κωλοτρένο και να σου τα γαμάει όλα αναγκάζοντας σε να ασχολείσαι με τι χρώμα κωλόχαρτο πήρε μαζί του στο στρατό ο κασελάκης :rockon:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.283
Πόντοι
2.456

IMG_20240324_210421.jpg

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.938
Πόντοι
6.256
Κάνουν τοσο κοπο τα τρολ της αντιπολιτευσης μπας και παρει τα πανω του ο Συριζα και χασει επιτελους καμια μοναδα ο Κουλης, και βγαινει ο περηφανος στρατιωτης Στεφανος Κασσελακης που κοιμαται σε ξεχωριστο θαλαμο για να μην τον χαλασει η ποδαριλα, και ζηταει εκλογες με παρατηρητες.

Φαντασου τωρα να εχεις κανει τοσο κοπο να φτιαξεις κλιμα επι μηνες και να ερχεται ο Στεφανος και να σου τα γαμαει ολα προκαλωντας ακρατητα γέλια.
Αφιερωμενο....

1711307728535.png

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Βεβαιως, καποια στιγμη ομως να μου εξηγησετε τι ακριβως "κρυφτηκε" με το περιφημο μονταζ, γιατι εγω δεν το εχω αντιληφθει.
Και τον δημοσιογραφο του Βηματος που τον ρωτησανε, ουδεμια εξηγηση εδωσε τι "κρυφτηκε". Μετα τη "συγκαλυψη" που κανενας δεν εξηγει τι συγκαλύφθηκε, εχουμε και την "μονταζιερα" που κανεις δεν λεει τι μονταριστηκε.
Συνεχιστε ετσι

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.938
Πόντοι
6.256
Βεβαιως, καποια στιγμη ομως να μου εξηγησετε τι ακριβως "κρυφτηκε" με το περιφημο μονταζ, γιατι εγω δεν το εχω αντιληφθει.
Και τον δημοσιογραφο του Βηματος που τον ρωτησανε, ουδεμια εξηγηση εδωσε τι "κρυφτηκε". Μετα τη "συγκαλυψη" που κανενας δεν εξηγει τι συγκαλύφθηκε, εχουμε και την "μονταζιερα" που κανεις δεν λεει τι μονταριστηκε.
Συνεχιστε ετσι
Παρε το Βημα να διαβασεις τυπε τα εξηγει αναλυτικα.....:confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
φαντάσου να έχεις κάνει τόσο κόπο να φτιάξεις κλίμα επί μήνες και να έρχεται ένα κωλοτρένο και να σου τα γαμάει όλα αναγκάζοντας σε να ασχολείσαι με τι χρώμα κωλόχαρτο πήρε μαζί του στο στρατό ο κασελάκης :rockon:
Να σου θυμισω οτι μετα τα Τεμπη γινανε εκλογες, τιποτα δεν χαλασε το "κωλοτρενο"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παρε το Βημα να διαβασεις τυπε τα εξηγει αναλυτικα.....:confused:
Το διαβασα, τιποτα δεν λεει

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Ακου να δεις Νταιμα , εδω δεν ειναι το νημα του Μητσοτακη
να γραφεις οτι μαλακία σου κατεβει , γιατι θα σου γαμησουμε οτι εχεις και δεν εχεις , τό πιασες ;

Οποτε κοψε τις μαλακιες και τα σκρινσοτ της πουτσας που οτι βρισκεις ανεβάζεις γιατι στο λεω απο τωρα δεν θα περάσεις καλα εδω μεσα.
Εδω δεν ειναι νημα για τιμες στα λιντλ και ληγμενα προιοντα , εχει πεθάνει κόσμος παλιοσκουπιδι κομματικε παπαγαλε.

διάβασε καλα το παρακάτω και ειναι η τελευταια φορα που ανεβάζεις εδω μέσα μαλακίες και βαλε την επιστολη στο κωλο σου.

Το θέμα της δίωξης που άσκησε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία εις βάρος 23 υπόπτων, συμπεριλαμβανομένων δυο υπουργών, του Χρήστου Σπίρτζη και του Κώστα Καραμανλή, για τη μη εκτέλεση του έργου της τηλεδιοίκησης στον ΟΣΕ, επανέφερε χθες το «Politico», αποκαλύπτοντας την επιστολή που έστειλε στην κυβέρνηση για να προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες για τα πολιτικά πρόσωπα. Κάτι που, όπως γνωρίζουμε, η κυβέρνηση επέλεξε να μη συμβεί. Θυμίζω πως η άσκηση ποινικής δίωξης από την EPPO εναντίον των 23 ανακοινώθηκε στις 11 Δεκεμβρίου από το γραφείο των Ευρωπαίων Εντεταλμένων Εισαγγελέων της Αθήνας και τα μη πολιτικά πρόσωπα, οι 18 υπάλληλοι, κλήθηκαν κανονικά σε απολογία.

Το «Politico» αποκάλυψε, όμως, χθες τι είχε προηγηθεί. Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, η εισαγγελέας της EPPO Πόπη Παπανδρέου είχε στείλει από τις 2 Ιουνίου επιστολή στις ελληνικές Αρχές, με την οποία ενημέρωνε ότι κατά τη διάρκεια της έρευνας για τη μη εκτέλεση του έργου της τηλεδιοίκησης «προέκυψαν υποψίες σχετικά με φερόμενα ποινικά αδικήματα που διαπράχθηκαν από πρώην μέλη της ελληνικής κυβέρνησης». «Αυτά τα φερόμενα ποινικά αδικήματα», έγραφε, «αφορούν το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος» για τον Χρήστο Σπίρτζη και «το αδίκημα της υπεξαίρεσης κατά των οικονομικών συμφερόντων της ΕΕ και του ελληνικού Δημοσίου» για τον Κώστα Καραμανλή, αναφερόμενη σε ζημιά που ξεπερνά συνολικά τα 120.000 ευρώ. Και καταλήγοντας προς την κυβέρνηση «σας ζητάμε να προχωρήσετε τις δικές σας ενέργειες».
Φυσικά
Δεν θα μπω στην ουσία
Είσαι ΜΗΔΕΝ για να απειλείς
Τις απειλές στους φίλους σου και εκεί που σε παιρνει
Θα γράφω ό,τι θέλω όπου θέλω και όποτε θέλω
Κι αν δεν σ αρέσει πολύ που με ενδιαφέρει

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.938
Πόντοι
6.256
Να σου θυμισω οτι μετα τα Τεμπη γινανε εκλογες, τιποτα δεν χαλασε το "κωλοτρενο"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το διαβασα, τιποτα δεν λεει
Α δεν λεει τιποτα ε;

Αυτα εδω ειναι "τιποτα" για σενα;

Αλλοίωση των διαλόγων του σταθμάρχη Λάρισας με τον οδηγό της μοιραίας αμαξοστοιχίας δείχνουν τα έγγραφα που φέρνει στην δημοσιότητα το “Βήμα της Κυριακής”, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι συνομιλίες αφαιρέθηκαν παράνομα και πρόωρα από το σύστημα καταγραφής επικοινωνιών του σιδηροδρόμου.

Όπως προκύπτει από τα έγγραφα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ., που δημοσιεύει η εφημερίδα, η υπόδειξη του σταθμάρχη για αναχώρηση τρένου -όπως παρουσιάστηκε την 1η Μαρτίου σε ηχητικό ντοκουμέντο- δεν αφορούσε τη μοιραία αμαξοστοιχία αλλά τοπικό συρμό που κινήθηκε κανονικά.

Μάλιστα, από τα έγγραφα προκύπτει ότι στελέχη του ΟΣΕ παρέδωσαν τα σχετικά αρχεία στις 3 Μαρτίου και όχι τις πρώτες ώρες μετά το ατύχημα, όπως είχαν υποστηρίξει αρχικά δημιουργώντας το ερώτημα ποιος μπήκε στο σύστημα καταγραφών τις πρώτες ώρες και προχώρησε σε συρραφή των διαλόγων.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.938
Πόντοι
6.256
Φυσικά
Δεν θα μπω στην ουσία
Είσαι ΜΗΔΕΝ για να απειλείς
Τις απειλές στους φίλους σου και εκεί που σε παιρνει
Θα γράφω ό,τι θέλω όπου θέλω και όποτε θέλω
Κι αν δεν σ αρέσει πολύ που με ενδιαφέρει
Σκασε βλακα....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Α δεν λεει τιποτα ε;

Αυτα εδω ειναι "τιποτα" για σενα;

Αλλοίωση των διαλόγων του σταθμάρχη Λάρισας με τον οδηγό της μοιραίας αμαξοστοιχίας δείχνουν τα έγγραφα που φέρνει στην δημοσιότητα το “Βήμα της Κυριακής”, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι συνομιλίες αφαιρέθηκαν παράνομα και πρόωρα από το σύστημα καταγραφής επικοινωνιών του σιδηροδρόμου.

Όπως προκύπτει από τα έγγραφα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ., που δημοσιεύει η εφημερίδα, η υπόδειξη του σταθμάρχη για αναχώρηση τρένου -όπως παρουσιάστηκε την 1η Μαρτίου σε ηχητικό ντοκουμέντο- δεν αφορούσε τη μοιραία αμαξοστοιχία αλλά τοπικό συρμό που κινήθηκε κανονικά.

Μάλιστα, από τα έγγραφα προκύπτει ότι στελέχη του ΟΣΕ παρέδωσαν τα σχετικά αρχεία στις 3 Μαρτίου και όχι τις πρώτες ώρες μετά το ατύχημα, όπως είχαν υποστηρίξει αρχικά δημιουργώντας το ερώτημα ποιος μπήκε στο σύστημα καταγραφών τις πρώτες ώρες και προχώρησε σε συρραφή των διαλόγων.
Ε ναι, το διαβασα. ΚΑΙ????? Τι αποδεικνυει αυτο? Περιμενω ειλικρινως μια απαντηση. Τι αποκρυφτηκε δηλαδη? Μιλαει καπου ο καραμανλης στα ηχητικα και τον σβησανε? Λεει σκοτωστε τους και το εξαφανισαν? Τι στον πούτσο εξυπηρετει η συγκεκριμενη "μονταζιερα"? Ξερει κανενας να μου πει?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.067
Πόντοι
3.656
Από ότι φαίνεται και ομολογεί και ο πρωκτοσάλτε το κωλάντερο σφίγγει τώρα

μπορεί λόγω του θέματος των γκέι? μπορεί με το θέμα του μίχου??? μπορεί επειδή ο χειρισμός που έκανε η μαφία για τα τέμπη με την εξεταστική ήταν εξοργιστικά κυνικός και σιχαμερός?? Το ζουμί είναι ότι συμβαίνει.

Όσο για τις ερωτήσεις σου παραπάνω.....

συγκαλύφτηκε το παράνομο φορτίο του τραίνου, οι ευθύνες του κράτους και ιδιαίτερα του υπουργού ως προς τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και συγκεκριμένα την σύμβαση 717 που προέβλεπε την ύπαρξη τηλεδιοίκησης και του συστήματος αυτόματης πέδησης των τρένων.

Το μοντάρισμα αφορά τις συνομιλίες του σταθμάρχη με τους μηχανοδηγούς των τρένων που παρουσιάστηκε από τα κανάλια ως αυτούσια ενώ ΦΑΙΝΕΤΑΙ να έχουν πάρει 2 συνομιλίες και να τις έχουν βάλει σε μια.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.938
Πόντοι
6.256
Ε ναι, το διαβασα. ΚΑΙ????? Τι αποδεικνυει αυτο? Περιμενω ειλικρινως μια απαντηση. Τι αποκρυφτηκε δηλαδη? Μιλαει καπου ο καραμανλης στα ηχητικα και τον σβησανε? Λεει σκοτωστε τους και το εξαφανισαν? Τι στον πούτσο εξυπηρετει η συγκεκριμενη "μονταζιερα"? Ξερει κανενας να μου πει?
Αμα δεν εξυπηρετει σε τιποτα γιατι ειχατε πρεμουρα να τα μονταρετε για να πουλησετε πιο ευκολα το παραμυθι για ανθρωπινο λαθος....γιατι τα παραδωσατε μερες μετα και οχι αμεσως μετα το δυστυχημα;

Και το κυριοτερο γιατι ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ που τα αποκαλυψε ολα αυτα το Βημα;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αμα δεν εξυπηρετει σε τιποτα γιατι ειχατε πρεμουρα να τα μονταρετε για να πουλησετε πιο ευκολα το παραμυθι για ανθρωπινο λαθος....γιατι τα παραδωσατε μερες μετα και οχι αμεσως μετα το δυστυχημα;

Και το κυριοτερο γιατι ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ που τα αποκαλυψε ολα αυτα το Βημα;
1) Εγω ρωταω σε τι εξυπηρετει. Το πρωτο που πρεπει να μου πεις ειναι ΤΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ. Αλλιως μιλαμε παλι για εικασιες.
2) Παραδοθηκαν μολις τα ζητησε η ανακριση. Και ποιοι ειμαστε "εμεις" που τα παραδωσαμε?
3) ποιος σκούζει σαν πουτανα? Ολοι οι υπολοιποι σκουζουν, τι θελετε, να μην απαντανε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
συγκαλύφτηκε το παράνομο φορτίο του τραίνου, οι ευθύνες του κράτους και ιδιαίτερα του υπουργού ως προς τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και συγκεκριμένα την σύμβαση 717 που προέβλεπε την ύπαρξη τηλεδιοίκησης και του συστήματος αυτόματης πέδησης των τρένων.
Παρακαλω? Τι συγκαλυφθηκε δηλαδη? Δεν αντιλαμβανομαι.
Το μοντάρισμα αφορά τις συνομιλίες του σταθμάρχη με τους μηχανοδηγούς των τρένων που παρουσιάστηκε από τα κανάλια ως αυτούσια ενώ ΦΑΙΝΕΤΑΙ να έχουν πάρει 2 συνομιλίες και να τις έχουν βάλει σε μια.
Ναι, και λοιπον? Και ετσι να ειναι, που μπορει να εχει συμβει για εκατο λογους αυτο, τι εξυπηρετειται?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom