Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 417K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DickWinters

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.004
Πόντοι
81
Τα αρχιδια μου μετα απο διαβασμα ποστ του αλεξ

ispolzovanie-bityx-kurinyx-yaic2.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Α ναι γιαυτο λεμε για τον πιο ηλιθιο λαο του πλανητη και για ΜΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ χωρα...ουτε αυτο δεν μπορεις να καταλαβεις;Σε ολοκληρες ΗΠΑ καθαιρεσαν τον προεδρο για αναλογη περιπτωση....εδω δεν απασχολει το κοσμο γιατι ειναι ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΚΟΣΜΟΣ.
Η απαξιωση ειναι ο ευκολοτερος τροπος να αποφυγουμε την πραγματικη πολιτικη διερευνηση των επιλογων του λαου.
Ο ιδιος λαος εβγαλε τον Τσιπρα, τοτε ηταν καλος?
Ο ίδιος λαος αδιαφορησε για το Ματι, ο ίδιος αδιαφορησε για τα Τεμπη (εννοω σε επιπεδο ψηφου). Γιατι? Επειδη ειναι κακος λαος? Αν θελεις να το πιστευεις, δικαιωμα σου. Εγω προτιμω να σκεφτομαι αλλιως.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.938
Πόντοι
6.256
Ξέρω ότι θα ήθελες να παραμένουνε μόνο
Όσοι ψηφίζουν αυτά που πιστεύεις
Δυστυχώς για σένα
Οι κυβερνήσεις πέφτουνε μόνο με αποδοχή πρότασης δυσπιστίας στη βουλή
Η με παραίτηση

Τα παιξε το κασσετοφωνακι του Ντολμα...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.067
Πόντοι
3.656
ο ίδιος λαός θεωρεί κατά 90% ότι επιχειρήται συγκάληψη στα τέμπη

αλλά εκεί μάλλον δεν καταλαβαίνει κανένας γαλάζιος γιατί.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.319
Πόντοι
1.056
Επισης αν δεν απατωμαι, δυο μηνες μετα τα Τεμπη εγιναν εκλογες και ξερουμε το αποτελεσμα.
Τωρα καποιοι μυαλοπωληδες λενε να πεσει η κυβερνηση και να γινουν εκλογες.
Τι θα γινει δηλαδη, θα κανουμε καθε χρονο εκλογες για τα Τεμπη μπας και καποτε πεσει καμια μοναδα ο Κουλης? Πολυ σοβαρα πραγματα
Ενιοτε συμβαινουν και αυτα τυπε στις δημοκρατιες.

Τι να κανουμε!

Το αποτελεσμα της υπεροχης του κυβερνωντος κοματος προηλθε απ την αδρανεια μεγαλης μεριδας εκλογεων,οι οποιοι πιθανως ενεργοποιηθηκαν τωρα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.067
Πόντοι
3.656
Τα παιξε το κασσετοφωνακι του Ντολμα...
μη τον παρεξηγείς

είχαν τελειώσει οι κροκέτες με γεύση μπακαλιάρου στο πετ σοπ και αναγκάστηκε να πάρει με μοσχάρι γιαυτό έχει νεύρα :confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.938
Πόντοι
6.256
Η απαξιωση ειναι ο ευκολοτερος τροπος να αποφυγουμε την πραγματικη πολιτικη διερευνηση των επιλογων του λαου.
Ο ιδιος λαος εβγαλε τον Τσιπρα, τοτε ηταν καλος?
Ο ίδιος λαος αδιαφορησε για το Ματι, ο ίδιος αδιαφορησε για τα Τεμπη (εννοω σε επιπεδο ψηφου). Γιατι? Επειδη ειναι κακος λαος? Αν θελεις να το πιστευεις, δικαιωμα σου. Εγω προτιμω να σκεφτομαι αλλιως.
Ο ιδιος λαος ειναι που διαχρονικα βγαλει ολους αυτους τους ανικανους αεργους κηφηνες...τυπου Καραμανλη,Γιωργακη,Τσιπρα και τωρα αυτο το μουνοπανο τον Αυτιστικο Ποζερα.

Κανεις ομως απο τους προηγουμενους δεν ειχε τολμησει να στησει ενα παρακρατος ελεγχου σαν αυτο που εχει στησει το τωρινο μουνοπανο...μονο τα βασανιστηρια στα κελια στα τμηματα δεν γινονται για να ειστε ακριβως το ιδιο με τη χουντα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ο ίδιος λαός θεωρεί κατά 90% ότι επιχειρήται συγκάληψη στα τέμπη

αλλά εκεί μάλλον δεν καταλαβαίνει κανένας γαλάζιος γιατί.
Ακομη χειροτερα τότε.
Ο κοσμος πιστευει λοιπον οτι υπαρχει συγκαλυψη και μετα παει και ψηφιζει ΝΔ.
Εξηγησε το μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο ιδιος λαος ειναι που διαχρονικα βγαλει ολους αυτους τους ανικανους αεργους κηφηνες...τυπου Καραμανλη,Γιωργακη,Τσιπρα και τωρα αυτο το μουνοπανο τον Αυτιστικο Ποζερα.
Ξεχασα οτι δεν σου αρεσει κανενας
Κανεις ομως απο τους προηγουμενους δεν ειχε τολμησει να στησει ενα παρακρατος ελεγχου σαν αυτο που εχει στησει το τωρινο μουνοπανο...μονο τα βασανιστηρια στα κελια στα τμηματα δεν γινονται για να ειστε ακριβως το ιδιο με τη χουντα.
Λυσσα το εκανες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
μη τον παρεξηγείς

είχαν τελειώσει οι κροκέτες με γεύση μπακαλιάρου στο πετ σοπ και αναγκάστηκε να πάρει με μοσχάρι γιαυτό έχει νεύρα :confused:
Δεν σου πανε καθολου αυτα τα μαλακισμενα σχολια, φιλικά στο λεω

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.067
Πόντοι
3.656
Ακομη χειροτερα τότε.
Εξηγησε το μου.
Γιατί είναι διεφθαρμένος.

Η ψήφος αλλάζει βέβαια και θα δούμε αλλά διεφθαρμένος θα παραμείνει.

Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός της συγκάληψης εσένα σε καίει τι ψηφίζει ή αν γίνεται συγκάληψη? Δύο διαφορετικά πράγματα.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Για να δούμε τι πιστεύει η κοινή γνώμη μεταξύ των οποίων και εγώ και τι λένε τα δικαστήρια

Εγώ όσους ήξερα τότε
Και όσους ρώτησα και τώρα μετά την πρόταση του εισαγγελέα
Πιστεύαμε
Ότι ο ψινάκης δεν έχει κάνει τίποτα στο μάτι
Ενώ ότι ο μπουρνούς
Έκανε τα πάντα για να σώσει ότι μπορεί

Η πρόταση του εισαγγελέα
Είναι να κηρυχθεί ένοχος ο μπουρνούς γιατί με τις δηλώσεις που έκανε στα μέσα
Έκανε πολύ χειρότερα τα πράγματα
Και αθώος ο ψινάκης

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Γιατί είναι διεφθαρμένος.

Η ψήφος αλλάζει βέβαια και θα δούμε αλλά διεφθαρμένος θα παραμείνει.

Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός της συγκάληψης εσένα σε καίει τι ψηφίζει ή αν γίνεται συγκάληψη? Δύο διαφορετικά πράγματα.
Οχι, αλλιως το εννοω. Οτι ενω εχει περασει στον κοσμο η καραμελα περι συγκαλυψης, επι της ουσιας προκειται για ενα θολο εφευρημα που κατα βαθος δεν πειθει ουσιαστικα ωστε να μεταβαλει το πολιτικο σκηνικο.

Επιπλεον, μια μονομερής πολιτικη ατζεντα ειναι λαθος. Ο κοσμος δεν εχει καθημερινο καημο τα Τεμπη, καλώς ή κακώς. Ο κοσμος εχει τα δικα του ζητηματα κι εκει κρινεται μια κυβερνηση.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.938
Πόντοι
6.256
Ακομη χειροτερα τότε.
Εξηγησε το μου.

Ξεχασα οτι δεν σου αρεσει κανενας

Λυσσα το εκανες
Ε ναι πρεπει με το ζορι να μου αρεσει καποιος απο τους παραπληγικους που ψηφιζετε....εσυ ας πουμε χυνεις για τον αυτιστικο ποζερα που μεχρι πριν λιγα χρονια ηταν ο περιγελος του κομματος σας και τωρα σας τον πλασαρουν σαν τον αριστο πανεξυπνο υπεργκομενο τεχνοκρατη που ολα περνουν απο τα χερια του.:tooth:

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.749
Πόντοι
456
Τι έπαθε πάλι ο Βαγγέλας, δεν τον αφήνουν να φορτώνει κάνα ρωσικό πετρέλαιο? Και Δημητριάδη είδα να ''χτυπάει'' σήμερα, τον έχει άχτι από τις υποκλοπές αυτόν :tooth: Ένα σκ ήταν αρκετό για να τους κάνει μπουρδέλο, φαντάσου να το έκανε καθημερινά :confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.938
Πόντοι
6.256
Για να δούμε τι πιστεύει η κοινή γνώμη μεταξύ των οποίων και εγώ και τι λένε τα δικαστήρια

Εγώ όσους ήξερα τότε
Και όσους ρώτησα και τώρα μετά την πρόταση του εισαγγελέα
Πιστεύαμε
Ότι ο ψινάκης δεν έχει κάνει τίποτα στο μάτι
Ενώ ότι ο μπουρνούς
Έκανε τα πάντα για να σώσει ότι μπορεί

Η πρόταση του εισαγγελέα
Είναι να κηρυχθεί ένοχος ο μπουρνούς γιατί με τις δηλώσεις που έκανε στα μέσα
Έκανε πολύ χειρότερα τα πράγματα
Και αθώος ο ψινάκης
Ρε μαλακα γαμω τη τρελα μου πεσε για υπνο.....:2funny:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Την διαβασα την πρωτη παραγραφο. Εσυ θεωρεις (αυθαιρετα) οτι η μη ολοκληρωση της 717 συνιστα ποινικη ευθυνη για ανθρωποκτονια. Η συγκαλυψη ποια ειναι?
Μέχρι και ο Σπίρτζης είπε ότι ολοκλήρωση ή όχι ενός έργου, δεν μπορεί να συνδέεται με το όποιο δυστύχημα μπορεί να συμβεί.

Θα πέσει γέλιο με την πρόταση μομφής στη Βουλή. Βλέπω τον κόπανο τον Ανδρουλάκη να τρώει άπειρο ξύλο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.067
Πόντοι
3.656
Οχι, αλλιως το εννοω. Οτι ενω εχει περασει στον κοσμο η καραμελα περι συγκαλυψης, επι της ουσιας προκειται για ενα θολο εφευρημα που κατα βαθος δεν πειθει ουσιαστικα ωστε να μεταβαλει το πολιτικο σκηνικο.

Επιπλεον, μια μονομερής πολιτικη ατζεντα ειναι λαθος. Ο κοσμος δεν εχει καθημερινο καημο τα Τεμπη, καλώς ή κακώς. Ο κοσμος εχει τα δικα του ζητηματα κι εκει κρινεται μια κυβερνηση.
Το ξέρω και εγώ και το ξέρεις και εσύ ότι η κυβέρνηση κρίθηκε ΜΟΝΟ από το ότι δεν υπάρχει καμία συντεταγμένη αντιπολίτευση.

Ο κόσμος μπορεί να θεωρεί ότι ο μητσοτάκης είναι ο αρχηγός της μαφίας και πάλι να τον ψηφίσει επειδή είμαστε ένας τέτοιος λαός...δυστυχώς.

Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

Ο κόσμος δεν έχει πολιτική ατζέντα έχει τσέπη και υποχρεώσεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ε ναι πρεπει με το ζορι να μου αρεσει καποιος απο τους παραπληγικους που ψηφιζετε....
Εσυ τι ψηφιζεις φιλαρακι?
εσυ ας πουμε χυνεις για τον αυτιστικο ποζερα που μεχρι πριν λιγα χρονια ηταν ο περιγελος του κομματος σας και τωρα σας τον πλασαρουν σαν τον αριστο πανεξυπνο υπεργκομενο τεχνοκρατη που ολα περνουν απο τα χερια του.:tooth:
Σου εχω πει εκατο φορες ότι δεν του το ειχα να τα παει τοσο καλα
Προφανως αξιζε πολυ περισσοτερο απο οσο νομιζαμε ολοι και καλώς ή κακώς είναι η καλυτερη επιλογη αυτη τη στιγμη

Μέχρι και ο Σπίρτζης είπε ότι ολοκλήρωση ή όχι ενός έργου, δεν μπορεί να συνδέεται με το όποιο δυστύχημα μπορεί να συμβεί.

Θα πέσει γέλιο με την πρόταση μομφής στη Βουλή. Βλέπω τον κόπανο τον Ανδρουλάκη να τρώει άπειρο ξύλο.
Το αυτονοητο ειπε ο Σπιρτζης.

Οσο για τον Ανδρουλακη, κατι επρεπε να κανει αφου βουλιαζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom