DickWinters
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2022
- Like
- 1.004
- Πόντοι
- 81
Τα αρχιδια μου μετα απο διαβασμα ποστ του αλεξ
Η απαξιωση ειναι ο ευκολοτερος τροπος να αποφυγουμε την πραγματικη πολιτικη διερευνηση των επιλογων του λαου.Α ναι γιαυτο λεμε για τον πιο ηλιθιο λαο του πλανητη και για ΜΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ χωρα...ουτε αυτο δεν μπορεις να καταλαβεις;Σε ολοκληρες ΗΠΑ καθαιρεσαν τον προεδρο για αναλογη περιπτωση....εδω δεν απασχολει το κοσμο γιατι ειναι ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΚΟΣΜΟΣ.
Ξέρω ότι θα ήθελες να παραμένουνε μόνο
Όσοι ψηφίζουν αυτά που πιστεύεις
Δυστυχώς για σένα
Οι κυβερνήσεις πέφτουνε μόνο με αποδοχή πρότασης δυσπιστίας στη βουλή
Η με παραίτηση
Ενιοτε συμβαινουν και αυτα τυπε στις δημοκρατιες.Επισης αν δεν απατωμαι, δυο μηνες μετα τα Τεμπη εγιναν εκλογες και ξερουμε το αποτελεσμα.
Τωρα καποιοι μυαλοπωληδες λενε να πεσει η κυβερνηση και να γινουν εκλογες.
Τι θα γινει δηλαδη, θα κανουμε καθε χρονο εκλογες για τα Τεμπη μπας και καποτε πεσει καμια μοναδα ο Κουλης? Πολυ σοβαρα πραγματα
Δεν καταλαβαίνω γιατίΤα παιξε το κασσετοφωνακι του Ντολμα...
μη τον παρεξηγείςΤα παιξε το κασσετοφωνακι του Ντολμα...
Ο ιδιος λαος ειναι που διαχρονικα βγαλει ολους αυτους τους ανικανους αεργους κηφηνες...τυπου Καραμανλη,Γιωργακη,Τσιπρα και τωρα αυτο το μουνοπανο τον Αυτιστικο Ποζερα.Η απαξιωση ειναι ο ευκολοτερος τροπος να αποφυγουμε την πραγματικη πολιτικη διερευνηση των επιλογων του λαου.
Ο ιδιος λαος εβγαλε τον Τσιπρα, τοτε ηταν καλος?
Ο ίδιος λαος αδιαφορησε για το Ματι, ο ίδιος αδιαφορησε για τα Τεμπη (εννοω σε επιπεδο ψηφου). Γιατι? Επειδη ειναι κακος λαος? Αν θελεις να το πιστευεις, δικαιωμα σου. Εγω προτιμω να σκεφτομαι αλλιως.
Ακομη χειροτερα τότε.ο ίδιος λαός θεωρεί κατά 90% ότι επιχειρήται συγκάληψη στα τέμπη
αλλά εκεί μάλλον δεν καταλαβαίνει κανένας γαλάζιος γιατί.
Ξεχασα οτι δεν σου αρεσει κανεναςΟ ιδιος λαος ειναι που διαχρονικα βγαλει ολους αυτους τους ανικανους αεργους κηφηνες...τυπου Καραμανλη,Γιωργακη,Τσιπρα και τωρα αυτο το μουνοπανο τον Αυτιστικο Ποζερα.
Λυσσα το εκανεςΚανεις ομως απο τους προηγουμενους δεν ειχε τολμησει να στησει ενα παρακρατος ελεγχου σαν αυτο που εχει στησει το τωρινο μουνοπανο...μονο τα βασανιστηρια στα κελια στα τμηματα δεν γινονται για να ειστε ακριβως το ιδιο με τη χουντα.
Δεν σου πανε καθολου αυτα τα μαλακισμενα σχολια, φιλικά στο λεωμη τον παρεξηγείς
είχαν τελειώσει οι κροκέτες με γεύση μπακαλιάρου στο πετ σοπ και αναγκάστηκε να πάρει με μοσχάρι γιαυτό έχει νεύρα
Γιατί είναι διεφθαρμένος.Ακομη χειροτερα τότε.
Ο κοσμος πιστευει λοιπον οτι υπαρχει συγκαλυψη και μετα παει και ψηφιζει ΝΔ.
Εξηγησε το μου.
Οχι, αλλιως το εννοω. Οτι ενω εχει περασει στον κοσμο η καραμελα περι συγκαλυψης, επι της ουσιας προκειται για ενα θολο εφευρημα που κατα βαθος δεν πειθει ουσιαστικα ωστε να μεταβαλει το πολιτικο σκηνικο.Γιατί είναι διεφθαρμένος.
Η ψήφος αλλάζει βέβαια και θα δούμε αλλά διεφθαρμένος θα παραμείνει.
Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός της συγκάληψης εσένα σε καίει τι ψηφίζει ή αν γίνεται συγκάληψη? Δύο διαφορετικά πράγματα.
Γιατί? ο τύπος είναι τρολλ....με τρολλιές θα συζητήσωΔεν σου πανε καθολου αυτα τα μαλακισμενα σχολια, φιλικά στο λεω
Ε ναι πρεπει με το ζορι να μου αρεσει καποιος απο τους παραπληγικους που ψηφιζετε....εσυ ας πουμε χυνεις για τον αυτιστικο ποζερα που μεχρι πριν λιγα χρονια ηταν ο περιγελος του κομματος σας και τωρα σας τον πλασαρουν σαν τον αριστο πανεξυπνο υπεργκομενο τεχνοκρατη που ολα περνουν απο τα χερια του.Ακομη χειροτερα τότε.
Ο κοσμος πιστευει λοιπον οτι υπαρχει συγκαλυψη και μετα παει και ψηφιζει ΝΔ.
Εξηγησε το μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ξεχασα οτι δεν σου αρεσει κανενας
Λυσσα το εκανες
Ρε μαλακα γαμω τη τρελα μου πεσε για υπνο.....Για να δούμε τι πιστεύει η κοινή γνώμη μεταξύ των οποίων και εγώ και τι λένε τα δικαστήρια
Εγώ όσους ήξερα τότε
Και όσους ρώτησα και τώρα μετά την πρόταση του εισαγγελέα
Πιστεύαμε
Ότι ο ψινάκης δεν έχει κάνει τίποτα στο μάτι
Ενώ ότι ο μπουρνούς
Έκανε τα πάντα για να σώσει ότι μπορεί
Η πρόταση του εισαγγελέα
Είναι να κηρυχθεί ένοχος ο μπουρνούς γιατί με τις δηλώσεις που έκανε στα μέσα
Έκανε πολύ χειρότερα τα πράγματα
Και αθώος ο ψινάκης
Μέχρι και ο Σπίρτζης είπε ότι ολοκλήρωση ή όχι ενός έργου, δεν μπορεί να συνδέεται με το όποιο δυστύχημα μπορεί να συμβεί.Την διαβασα την πρωτη παραγραφο. Εσυ θεωρεις (αυθαιρετα) οτι η μη ολοκληρωση της 717 συνιστα ποινικη ευθυνη για ανθρωποκτονια. Η συγκαλυψη ποια ειναι?
Το ξέρω και εγώ και το ξέρεις και εσύ ότι η κυβέρνηση κρίθηκε ΜΟΝΟ από το ότι δεν υπάρχει καμία συντεταγμένη αντιπολίτευση.Οχι, αλλιως το εννοω. Οτι ενω εχει περασει στον κοσμο η καραμελα περι συγκαλυψης, επι της ουσιας προκειται για ενα θολο εφευρημα που κατα βαθος δεν πειθει ουσιαστικα ωστε να μεταβαλει το πολιτικο σκηνικο.
Επιπλεον, μια μονομερής πολιτικη ατζεντα ειναι λαθος. Ο κοσμος δεν εχει καθημερινο καημο τα Τεμπη, καλώς ή κακώς. Ο κοσμος εχει τα δικα του ζητηματα κι εκει κρινεται μια κυβερνηση.
Εσυ τι ψηφιζεις φιλαρακι?Ε ναι πρεπει με το ζορι να μου αρεσει καποιος απο τους παραπληγικους που ψηφιζετε....
Σου εχω πει εκατο φορες ότι δεν του το ειχα να τα παει τοσο καλαεσυ ας πουμε χυνεις για τον αυτιστικο ποζερα που μεχρι πριν λιγα χρονια ηταν ο περιγελος του κομματος σας και τωρα σας τον πλασαρουν σαν τον αριστο πανεξυπνο υπεργκομενο τεχνοκρατη που ολα περνουν απο τα χερια του.
Το αυτονοητο ειπε ο Σπιρτζης.Μέχρι και ο Σπίρτζης είπε ότι ολοκλήρωση ή όχι ενός έργου, δεν μπορεί να συνδέεται με το όποιο δυστύχημα μπορεί να συμβεί.
Θα πέσει γέλιο με την πρόταση μομφής στη Βουλή. Βλέπω τον κόπανο τον Ανδρουλάκη να τρώει άπειρο ξύλο.