Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 417K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τι έπαθε πάλι ο Βαγγέλας, δεν τον αφήνουν να φορτώνει κάνα ρωσικό πετρέλαιο? Και Δημητριάδη είδα να ''χτυπάει'' σήμερα, τον έχει άχτι από τις υποκλοπές αυτόν :tooth: Ένα σκ ήταν αρκετό για να τους κάνει μπουρδέλο, φαντάσου να το έκανε καθημερινά :confused:
Κατι τετοιο εχει γινει, ολα αυτα ειναι πολυ υποπτα. Θα μαθω ομως

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.938
Πόντοι
6.256
Σου εχω πει εκατο φορες ότι δεν του το ειχα να τα παει τοσο καλα
Προφανως αξιζε πολυ περισσοτερο απο οσο νομιζαμε ολοι και καλώς ή κακώς είναι η καλυτερη επιλογη αυτη τη στιγμη
:2funny::2funny::2funny:

Ψηφιζω σε καθε εκλογες ενα μικρο κομμα τυπου 3% μονο και μονο για να μπαινουν πολλα κομματα μεσα και το πρωτο μουνοπανο να μην μαζευει 200 εδρες....αμα καποια στιγμη γινει καποιο θαυμα και φτιαξει ενας αξιολογος ανθρωπος καποιο σοβαρο κομμα το ξανασυζηταμε.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.318
Πόντοι
1.056
Για να δούμε τι πιστεύει η κοινή γνώμη μεταξύ των οποίων και εγώ και τι λένε τα δικαστήρια

Εγώ όσους ήξερα τότε
Και όσους ρώτησα και τώρα μετά την πρόταση του εισαγγελέα
Πιστεύαμε
Ότι ο ψινάκης δεν έχει κάνει τίποτα στο μάτι
Ενώ ότι ο μπουρνούς
Έκανε τα πάντα για να σώσει ότι μπορεί

Η πρόταση του εισαγγελέα
Είναι να κηρυχθεί ένοχος ο μπουρνούς γιατί με τις δηλώσεις που έκανε στα μέσα
Έκανε πολύ χειρότερα τα πράγματα
Και αθώος ο ψινάκης
Ρε μαλακες ξεκολατε με το Ματι;

Ή βαλτε δικηγορο τον Αλεξ να τους παει πιπα κωλο.

Εδω μιλαμε ο Καραμνλης περυσι δεν σηκωνε μυγα στο σπαθι του σχετικα με την ασφαλεια των τρενων και απ αυτο προηλθε ο θανατος 57 ανθρωπων και αλλα δυο ατομα που βρισκονται με μηαχνικη υποστηριξη σχεδον νεκρα,με το Τρενο ρε μαλακα.

Και σεις μας γραφετε για το Ματι!Για το Ματι το 2018 ρε μαλακα!

Ομως δεν ζουμε στο 2018 και αν θες να μαθεις,αυτα κριθηκαν και ο Συριζα πηρε μπουλο.Απ το 2019 κυβερνα το πουστοκομμα σου

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.938
Πόντοι
6.256
Μέχρι και ο Σπίρτζης είπε ότι ολοκλήρωση ή όχι ενός έργου, δεν μπορεί να συνδέεται με το όποιο δυστύχημα μπορεί να συμβεί.

Θα πέσει γέλιο με την πρόταση μομφής στη Βουλή. Βλέπω τον κόπανο τον Ανδρουλάκη να τρώει άπειρο ξύλο.
Θα παει ο δικος σου αυτη τη φορα στη Βουλη ή θα παει να κανει σοου για την παραλαβη καμμιας φουσκωτης βαρκας στο Λιμενικο;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
:2funny::2funny::2funny:

Ψηφιζω σε καθε εκλογες ενα μικρο κομμα τυπου 3% μονο και μονο για να μπαινουν πολλα κομματα μεσα και το πρωτο μουνοπανο να μην μαζευει 200 εδρες....αμα καποια στιγμη γινει καποιο θαυμα και φτιαξει ενας αξιολογος ανθρωπος καποιο σοβαρο κομμα το ξανασυζηταμε.
Παντως αν υποψιαστω οτι ολο αυτο το νταβαντουρι του τελευταιου μηνα γινεται επειδη ο Ολυμπιακος χανει το πρωταθλημα, θα τρελαθω.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.938
Πόντοι
6.256
Παντως αν υποψιαστω οτι ολο αυτο το νταβαντουρι του τελευταιου μηνα γινεται επειδη ο Ολυμπιακος χανει το πρωταθλημα, θα τρελαθω.
Ναι θα χαλαγε ο Χοντρος τις σχεσεις του με τον Μητσοτακη για τον Ολυμπιακο....καλος χαλβας εισαι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Εδω μιλαμε ο Καραμνλης περυσι δεν σηκωνε μυγα στο σπαθι του σχετικα με την ασφαλεια των τρενων και απ αυτο προηλθε ο θανατος 57 ανθρωπων και αλλα δυο ατομα που βρισκονται με μηαχνικη υποστηριξη σχεδον νεκρα,με το Τρενο ρε μαλακα.

Ομως δεν ζουμε στο 2018 και αν θες να μαθεις,αυτα κριθηκαν και ο Συριζα πηρε μπουλο.Απ το 2019 κυβερνα το πουστοκομμα σου
Λαθος
Ο Συριζα δεν εχασε τιποτα απο το Ματι και ορθώς, γιατι δεν εφταιγε.

Υ.Γ. Λογω της δηλωσης Καραμανλη πεθανε ο κοσμος?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι θα χαλαγε ο Χοντρος τις σχεσεις του με τον Μητσοτακη για τον Ολυμπιακο....καλος χαλβας εισαι.
Ε πες μου εσυ τοτε, γιατι τις εχει χαλασει εμφανως?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.067
Πόντοι
3.656

και το μάτι είναι πολύ σημαντικό γιατί έγιναν φοβερές αμέλειες και μάλιστα αυτοί που τις έκαναν μετά έγιναν αρχηγοί σε σώματα ασφαλείας...

και εκεί οι πολιτικοί προιστάμενοι την έβγαλαν λάδι...ιδιαίτερα για τις αποφάσεις που πήραν κατά την έναρξη της φωτιάς...

όχι ότι οι γαλάζιοι δεν χρησιμοποιούν το μάτι για στάχτη στα μάτια...ή ότι οι συριζαίοι δεν καπιλεύονται πολιτικά τα τέμπη....

όμως τέτοια απάνθρωπη αντιμετώπιση από τους γαλάζιους μούλους και εγώ δεν την περίμενα να πω την αλήθεια...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.357
Πόντοι
3.656
Λαθος
Σωστός ο Άλεξ εδώ.
Κανένα κόμμα και πολιτικός χώρος δεν έφταιγε για το Μάτι .

Τα ντόπια καθίκια εκεί διαχρονικά, έφταιγαν
επειδή ήθελαν να μην πηγαίνουν λουόμενοι να κάνουν μπάνιο στη γειτονιά τους.

Συχνό φαινόμενο σε όλη τη χώρα.
ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.
Δεν περίμεναν αυτή τη συγκυρία.

Το πλήρωσαν πολύ σκληρά.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.938
Πόντοι
6.256
Λαθος

Υ.Γ. Λογω της δηλωσης Καραμανλη πεθανε ο κοσμος?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ε πες μου εσυ τοτε, γιατι τις εχει χαλασει εμφανως?
Υπαρχουν διαφορες φημες....εγω πιστευω οτι ο δικος σου κανει δουλειες με τον Ψιψινελ και μπηκε σε χωραφια του Χοντρου.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
1) Εγω ρωταω σε τι εξυπηρετει. Το πρωτο που πρεπει να μου πεις ειναι ΤΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ. Αλλιως μιλαμε παλι για εικασιες.
2) Παραδοθηκαν μολις τα ζητησε η ανακριση. Και ποιοι ειμαστε "εμεις" που τα παραδωσαμε?
3) ποιος σκούζει σαν πουτανα? Ολοι οι υπολοιποι σκουζουν, τι θελετε, να μην απαντανε?

Ένα ένα τα πράγματα (που λέει και ο ακλόνητος σαν βράχος στις θέσεις του Άδωνις).

Η ελληνική δικαιοσύνη ασχολείται με το ανθρώπινο λάθος, που σίγουρα υπήρξε και θα αποδώσει τα δέοντα στους σιδηροδρομικούς υπαλλήλους. Από την άλλη πλευρά η ευρωπαϊκή δικαιοσύνη ασχολείται με την ρεμούλα (ή την εγκληματική αμέλεια) των υπευθύνων για τη μη λειτουργεία των συστημάτων ελέγχου αποφυγής ατυχημάτων για τα οποία έχει καταβάλει τα κονδύλια. Και αυτή η ευθύνη, είτε το θέλετε είτε όχι, αφορά πολιτικά πρόσωπα. Είναι δύο εντελώς διακριτά θέματα. Και το ότι το μόνο θέμα στα Τέμπη ήταν το ανθρώπινο λάθος και ουδείς άλλος ευθύνεται, είναι μια μεθόδευση που προωθείται από την πρώτη κιόλας μέρα από την κυβέρνηση. Και αυτό είναι κάτι που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.357
Πόντοι
3.656
Επειδη πολυς λογος γινεται για "αιτιωδη συναφεια" αναμεσα στην μη ολοκληρωση της συμβασης 717 και στο θανατηφορο αποτελεσμα, εχω μια απορια

Δυσχέρεια υπαρχει και στην ολοκληρωση των μελετων και των εργων για την οδό Πύργου-Πατρας οπως και για τον ΒΟΑΚ στην Κρητη.
Μπορουμε ευπροσωπα να ισχυρισθουμε οτι εχει ο υπουργος ποινικη ευθυνη για τα τροχαια ατυχηματα και τον κοσμο που σκοτωνεται εκει, επειδη δεν ολοκληρωνονται οι νεοι δρομοι?
Α, και να πω οτι δεν δεχομαι την απαντηση "δεν ειναι το ιδιο" και οποιος το πει θα πρεπει να μου εξηγησει γιατι δεν ειναι το ιδιο, ενώ ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο
Έλα μωρέ τρόμπα τώρα κάνεις το 3χρονο ...

ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΩΛΟΔΡΟΜΟ .... αν πας με 60χλμ/ώρα δεν σκοτώνεσαι .

Αν πηγαίνεις με 160χλμ/ώρα , σκοτώνεσαι , αλλά έχεις κι εσύ ευθύνη , εκτός από τον κωλόδρομο .
Στο τρένο , δεν ελέγχεις τίποτε ως επιβάτης.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
ο ίδιος λαός θεωρεί κατά 90% ότι επιχειρήται συγκάληψη στα τέμπη

αλλά εκεί μάλλον δεν καταλαβαίνει κανένας γαλάζιος γιατί.
Αρχηγέ, είσαι μυρωδιάς από πολιτική; Ο λαός δεν είναι οι 60-70 χιλιάδες χρήστες του Ελληνικού twitter.

Στον καταληψία έλεγαν ότι όλη η χώρα λέει "γαμιέσαι Μητσοτάκη" και τους πίστευε ο τρόμπας.

Η τιμή στο ελαιόλαδο και στη βενζίνη ενδιαφέρει τον λαό, όχι αν παρακολουθούσαν οι Αμερικάνοι τον βλάκα τον Ανδρουλάκη.

Ξύπνα.

Τελευταία τροποποίηση:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266

Τώρα γίνεται η δίκη για το μάτι
Τώρα έχει κάνει πρόταση ο εισαγγελέας
Και σε λίγο θα βγάλει απόφαση το δικαστήριο
Σε βολεύει να μη συζητιέται καθόλου;
Και δεν μου λες
Δεν έχει κανείς ευθύνη από το συριζα ότι δεν υπήρχε το 112 στην ελλάδα που υπήρχε 30 χρόνια στην ευρώπη
Και ήρθε στην ελλάδα το 2020 επί επάρατης νέας δημοκρατία
Αν υπήρχε το 112 στο μάτι θα είχαν χαθεί ι τόσοι νεκροί;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.067
Πόντοι
3.656
Αρχηγέ, είσαι μυρωδιάς από πολιτική; Ο λαός δεν είναι οι 60-70 χιλιάδες χρήστες του Ελληνικού twitter.

Στον καταληψία έλεγαν ότι όλη η χώρα λέει "γαμιέσαι Μητσοτάκ" και τους πίστευε ο τρόμπας.

Η τιμή στο ελαιόλαδο και στη βενζίνη ενδιαφέρει τον λαό, όχι αν παρακολουθούσαν οι Αμερικάνοι τον βλάκα τον Ανδρουλάκη.

Ξύπνα.
Μήπως να ξυπνήσεις εσύ και να διαβάσεις 1 σελίδα πιο πίσω για να καταλάβεις που αναφέρεται αυτό που παραθέτεις?

"Το ξέρω και εγώ και το ξέρεις και εσύ ότι η κυβέρνηση κρίθηκε ΜΟΝΟ από το ότι δεν υπάρχει καμία συντεταγμένη αντιπολίτευση.
Ο κόσμος μπορεί να θεωρεί ότι ο μητσοτάκης είναι ο αρχηγός της μαφίας και πάλι να τον ψηφίσει επειδή είμαστε ένας τέτοιος λαός...δυστυχώς.
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
Ο κόσμος δεν έχει πολιτική ατζέντα έχει τσέπη και υποχρεώσεις."

Ξύπνα αρχηγέ.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
alex71 ότι και να λες από τη στιγμή που ο Καραμανλής είπε στη Βουλή ότι όλα δουλεύουν και υπάρχει ασφάλεια κάνει η δεν κάνει συγκάλυψη από μόνος του;Είναι αναξιόπιστος η όχι;Πόσο μάλλον όταν και πριν σαν βουλευτής έκανε τις ίδιες ερωτήσεις στον Σπίρτζη.Εκτέθηκε άγρια η κυβέρνηση.Το ότι ξανά κατέβηκε εκλογές ήταν πολιτική απόφαση του κόμματος για να δείξουν ότι όλα καλά.Και η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος επειδή έχει φάει την καραμέλα περί ανάπτυξης και τέτοια (μαζί με την άχρηστη και ανίκανη αντιπολίτευση).Ήταν τόσο σίγουροι όπως και με το Δήμο Αθηναίων.Αν.δεν ήταν αυτή η μάνα να το πάει στην ευρωβουλή θα είχε περάσει στο ντουκου.Τωρα όμως την πουτσησανε.Αν έχουν τα @@ εγώ προσωπικά σαν Μητσοτάκης θα του έλεγα του Καραμανλή σε καίω και μη μιλάς καθόλου.Ζητα από μόνος σου άρση ασυλίας αν δεν έχεις να φοβηθείς κάτι.Εσυ ή εγώ δηλαδή αν κάποιος με κατηγορούσε άδικα για κάτι θα φοβόμουν μια δίκη;αφού δεν υπάρχει εναντίον μου θα πήγαινα σε δίκη και μετά όταν θα έβγαινα αθώος θα τους πήδαγα.Ισως να μην είναι τόσο αθώος και ίσως να ξέρει και διάφορα για άλλους.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.357
Πόντοι
3.656
Η τιμή στο ελαιόλαδο και στη βενζίνη ενδιαφέρει τον λαό
Να πάει 300€ ο τενεκές το λάδι και 5€ το λίτρο η Βενζίνη.

Να πηγαίνουν με τα πόδια τα γαλάζια καθίκια και να βάζουν στη σαλάτα πυρηνέλαιο .

Το παίζουν μεσαία τάξη και νοικοκυραίοι τα καθίκια.
ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ στα 2.150.000 και 4.600.000 .

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.341
Πόντοι
22.266
Τιποτα δεν υπαρχει φιλε, λογια κενα περιεχομενου
"Συγκαλυψη" "Μπαζωμα" "Μονταζιερα" κλπ κλπ
Απο χθες ρωταω πού ειδε ο πραγματογνωμονας τα δοχεια με το ξυλολιο και που υπαρχουν, και η απαντηση που πηρα ειναι "σιγα μην τα αφησαν εκει"
Σου απάντησα ότι αν υπήρχαν τότε καίγονται διότι μεταφέρονται με pvc παλετοδεξαμενες ..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Υπαρχουν διαφορες φημες....εγω πιστευω οτι ο δικος σου κανει δουλειες με τον Ψιψινελ και μπηκε σε χωραφια του Χοντρου.
Eιναι δυνατον να εκανε τετοιο λαθος? Εκατο ανθρωποι θα τον απετρεπαν. Περιεργο μού φαινεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom