Να έλεγε ότι τα συστήματα τηλεδιοίκησης δεν είναι σε πλήρη λειτουργία αλλά λειτουργούν ταυτόχρονα και τα παλιά και τα νέα συστήματα.Πιο διπλωματικό και τίμιο από το να κουνάει το δάχτυλό του.Να είχες αντίδικο να τα έλεγε αυτά να δω τι θα απάνταγες τότε.Εγώ πάντως το θεωρώ παραπλάνηση του Ελληνικού Λαού.Δηλαδη επρεπε να πει οτι τα τρενα ειναι ανασφαλη και την επομενη μερα να κλεισει τον σιδηροδρομο?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 415K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Εδω θα συμφωνησω. Κι εγω στη θεση του θα απαντουσα πιο "διπλωματικα". Αλλά οπως αντιλαμβανεσαι, δεν ειναι θεμα ουσιας τι απαντησε σε μια ερωτηση στη Βουλη. Ούτε βεβαια περιμενε καποιος την απαντηση αυτη για να μπει σε ενα τρενο.Να έλεγε ότι τα συστήματα τηλεδιοίκησης δεν είναι σε πλήρη λειτουργία αλλά λειτουργούν ταυτόχρονα και τα παλιά και τα νέα συστήματα.Πιο διπλωματικό και τίμιο από το να κουνάει το δάχτυλό του.Να είχες αντίδικο να τα έλεγε αυτά να δω τι θα απάνταγες τότε.
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.207
- Πόντοι
- 3.656
Ας περιμένουν την ... τελική ... μπορεί να έχει εκπλήξεις ... και αλλαγές ... της ... "τελευταίας"στιγμής ....Επισημως οχι, αλλά ειναι γνωστοι οι υποψηφιοι.
Και ο Μπακογιαννης δεν θα ειναι μεσα
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.076
- Πόντοι
- 22.266
Στις μεθεπόμενες ψηφισμζω Κωνσταντίνο του Κυριάκου Μητσοτάκη ......σίγουρα θα γίνει πρωθυπουργός......έχει ικανότητες πολλές...........Δεν με ενδιαφερει αν καρφωνομαι ή αν "προκαλω".
Εγω αυτο που θεωρω σωστο θα το λεω.
Και οποιος θεωρει οτι θιγεται, να το συζητησει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Συγχαρητηρια
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Οχι φιλαρακι, ξεχνα το, υπαρχουν ηδη δυνατοι υποψηφιοι και δεν υπαρχει χωρος.Ας περιμένουν την ... τελική ... μπορεί να έχει εκπλήξεις ... και αλλαγές ... της ... "τελευταίας"στιγμής ....
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.207
- Πόντοι
- 3.656
Ο Πατούλης ;Οχι φιλαρακι, ξεχνα το, υπαρχουν ηδη δυνατοι υποψηφιοι και δεν υπαρχει χωρος.
τύπε μου δεν με ενδιαφέρει τι σε καίει κ τι σε τσουρουφλίζει προσωπικά ...Δεν με ενδιαφερει αν καρφωνομαι ή αν "προκαλω".
Εγω αυτο που θεωρω σωστο θα το λεω.
Και οποιος θεωρει οτι θιγεται, να το συζητησει.
Κουβέντα κάνουμε για την συμμορία που χουντικά ψηφίζει ανώμαλα νομοσχέδια κ συσκοτίζει το έγκλημα των Τεμπών
Για την ακρίβεια ,τα καρτέλ , την εγκληματικότητα, την πρωτοφανή λαθρολαγνεία, την διάλυση της υγείας ,
τα λένε άλλοι φίλοι του σάιτ
Εσύ παρίστανε τον τελευταίο μπραβολοατκούλη , πρόβλημα σου
Δεν είπα αν γνώριζε ότι ήταν προ των πυλών πολύνεκρο ατύχημα. Καταλαβαίνεις ότι θες μου φαίνεται. Στη Βουλή είχε δηλώσει και μάλιστα θιγμένος ότι ο ελληνικός σιδηρόδρομος είναι ασφαλέστατος. Εκ του αποτελέσματος αυτό δεν ισχύει. Αλλά λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα έγγραφα που του είχαν κοινοποιηθεί προ του δυστυχήματος για την κατάσταση του σιδηροδρόμου αλλά και τα δύο πιο πρόσφατα δυστυχήματα πριν τα Τέμπη (2017 και 2018) ένας μέσος συνετός άνθρωπος δεν θα έκανε μία τέτοια δήλωση πιστεύοντας στο περιεχόμενό της.Οχι.
Εσυ δηλαδη θελεις να μου πεις οτι ηξερε οτι ηταν προ των πυλων ενα πολυνεκρο δυστυχημα? Πώς ακριβως ηξερε οτι ενας σταθμαρχης θα βαλει δυο τρενα στην ιδια γραμμη?
Δηλαδη ηξερε οτι επικειται δυστυχημα και προτιμησε να πει ψεματα για να καταστρεψει την πολιτικη του καριερα?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
ΟχιΟ Πατούλης ;
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.939
- Πόντοι
- 3.656
δηλαδή αν πατήσω κάποιον με το αμάξι πρέπει να σταματήσω για να έρθει η αστυνομία και να δικαστώ?Δηλαδη επρεπε να πει οτι τα τρενα ειναι ανασφαλη και την επομενη μερα να κλεισει τον σιδηροδρομο?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Αληθεια, να σου κανω μια ερωτηση γιατι ειμαι περιεργος.τύπε μου δεν με ενδιαφέρει τι σε καίει κ τι σε τσουρουφλίζει προσωπικά ...
Κουβέντα κάνουμε για την συμμορία που χουντικά ψηφίζει ανώμαλα νομοσχέδια κ συσκοτίζει το έγκλημα των Τεμπών
Για την ακρίβεια ,τα καρτέλ , την εγκληματικότητα, την πρωτοφανή λαθρολαγνεία, την διάλυση της υγείας ,
Εσύ παρίστανε τον τελευταίο μπραβολοατκούλη , πρόβλημα σου
Εισαι ακομη μελος της ΝΔ ή εχεις επιστρεψει την καρτα μελους?
Καλά, ότι είναι ατρόμητος δεν το συζητάμε. Μέχρι την αδερφή του και τον άχρηστο, τον τενεκέ τον ανηψιο του παρακολουθούσε.Μην εκπλαγείς παντως αν ο Κουλης κάνει την κινηση και φερει το νομο αμεσα.
Ειναι λιγο ξεροκεφαλος, θα τον φερει για να δειξει οτι δεν φοβαται τιποτα
Ο άφοβος.......
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.207
- Πόντοι
- 3.656
Φιλάρα ...Κουβέντα κάνουμε για την συμμορία που χουντικά ψηφίζει ανώμαλα νομοσχέδια κ συσκοτίζει το έγκλημα των Τεμπών
2.150.000 ψήφισαν την παρούσα κυβέρνηση
και 4.600.000 με το να μη ψηφίσουν , έδωσαν πλήρη εξουσιοδότηση στα 2.150.000 να ψηφίσουν για λογαριασμό τους.
Αυτά τα 6.750.000 ψηφοφόρων δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διαμαρτύρονται
ή να εκφράζουν οποιαδήποτε κριτική.
Κακό ψόφο να έχουν .
Στο διάολο ......
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Προφανως.δηλαδή αν πατήσω κάποιον με το αμάξι πρέπει να σταματήσω για να έρθει η αστυνομία και να δικαστώ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κι εγω ρε τύπε? Να ψοφησω? Ο φιλος σου?Φιλάρα ...
2.150.000 ψήφισαν την παρούσα κυβέρνηση
και 4.600.000 με το να μη ψηφίσουν , έδωσαν πλήρη εξουσιοδότηση στα 2.150.000 να ψηφίσουν για λογαριασμό τους.
Αυτά τα 6.750.000 ψηφοφόρων δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διαμαρτύρονται
ή να εκφράζουν οποιαδήποτε κριτική.
Κακό ψόφο να έχουν .
Στο διάολο ......
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.207
- Πόντοι
- 3.656
Αμφισβητώ αυτή τη γνώμη και για τους δύο .
Τους θεωρώ πιθανούς.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.939
- Πόντοι
- 3.656
Άρα προφανώς και αυτός έπρεπε να πει ότι είναι ανασφαλή τα τρένα και να τα κλείσει.Προφανως.
Τι διαφορά έχει?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Οπως εκλεισε ο Βρουτσης το ΟΑΚΑ?Άρα προφανώς και αυτός έπρεπε να πει ότι είναι ανασφαλή τα τρένα και να τα κλείσει.
Τι διαφορά έχει?
Οκ, εκ του αποτελεσματος πιθανον να επρεπε να τον κλεισει.
Αλλά αυτα δεν ειναι ευκολα πραγματα
Έλα τώρα σοβαρέψουν.Δεν περιμένω τον υπουργό για να μπω στο τραίνο.Όταν όμως θα μιλήσει δημόσια υποτίθεται σαν θεσμικό όργανο μου λέει την αλήθεια και θα τον εμπιστευτώΟρκίστηκε ή δεν ορκίστηκε;τι λέει ο όρκος τους;"«Oρκίζομαι στο όνομα της Aγίας και Oμοούσιας και Aδιαίρετης Tριάδας να είμαι πιστός στην Πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου»" . Ποια είναι τα καθήκοντα του υποργού;Εδω θα συμφωνησω. Κι εγω στη θεση του θα απαντουσα πιο "διπλωματικα". Αλλά οπως αντιλαμβανεσαι, δεν ειναι θεμα ουσιας τι απαντησε σε μια ερωτηση στη Βουλη. Ούτε βεβαια περιμενε καποιος την απαντηση αυτη για να μπει σε ενα τρενο.
"1. Οι υπουργοί έχουν τις ακόλουθες αρμοδιότητες:
α) Έχουν την ανώτατη διεύθυνση των υπηρεσιών που υπάγονται στο υπουργείο, του οποίου προΐστανται και κατευθύνουν, συντονίζουν, εποπτεύουν και ελέγχουν τη δράση τους, καθώς και τη δράση των υπαλλήλων και δημόσιων λειτουργών που υπάγονται σε αυτούς.
β) Εποπτεύουν, συντονίζουν και κατευθύνουν τις ενέργειες των διορισμένων στο υπουργείο τους υφυπουργών.
γ) Ασκούν, σύμφωνα με το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής, τη νομοθετική πρωτοβουλία σε θέματα της αρμοδιότητάς τους
δ) Προτείνουν την έκδοση των κατ' εξουσιοδότηση νόμου κανονιστικών και των αναγκαίων για την εκτέλεση των νόμων διαταγμάτων της αρμοδιότητάς τους και εκδίδουν κανονιστικές πράξεις κατ' εξουσιοδότηση νόμου.
ε) Ασκούν κάθε άλλη αρμοδιότητα που τους παρέχει το Σύνταγμα και ο νόμος ή τους αναθέτει ο Πρωθυπουργός βάσει του Συντάγματος ή νόμου."
Ντάξει αποφάσισε τελικά τι πιστεύεις και υπεραζεσαι γιατί με αυτό που απαντάς αντιφάσκεις με την κατηγορία που λες γιατί μαζεύουν υπογραφές και ποιος τους λέει ψέμματα.
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.207
- Πόντοι
- 3.656
Ως ψηφοφόρος ρε δικέ μου. Όχι ως φίλος !Κι εγω ρε τύπε? Να ψοφησω? Ο φιλος σου?
It's not personal
it's strictly POLITICS ....
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ο,τι σου λεω...Αμφισβητώ αυτή τη γνώμη και για τους δύο .
Τους θεωρώ πιθανούς.
Οτι ο Πατουλης εχει προσπαθησει με χιλιους τροπους να μιλησει με τον Κουλη και αυτος αρνειται πεισματικα, το γνωριζεις?
Ποια ευρωβουλη? Τελειωμενος απο τα παντα ειναι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 57
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 103K
- Απαντήσεις
- 260