Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 415K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.939
Πόντοι
3.656
Οπως εκλεισε ο Βρουτσης το ΟΑΚΑ?
Οκ, εκ του αποτελεσματος πιθανον να επρεπε να τον κλεισει.
Αλλά αυτα δεν ειναι ευκολα πραγματα
Ευκολότερα από το να καίγονται ζωντανά 50 παιδιά και να σε καταριέται όλη η χώρα μετά.

Από πότε κάνουμε κάτι μόνο αν είναι εύκολο? Ρώτησε ποτέ κανένας τον απλό κόσμο αν του είναι εύκολο να πληρώνει?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Έλα τώρα σοβαρέψουν.Δεν περιμένω τον υπουργό για να μπω στο τραίνο.Όταν όμως θα μιλήσει δημόσια υποτίθεται σαν θεσμικό όργανο μου λέει την αλήθεια και θα τον εμπιστευτώΟρκίστηκε ή δεν ορκίστηκε;τι λέει ο όρκος τους;"«Oρκίζομαι στο όνομα της Aγίας και Oμοούσιας και Aδιαίρετης Tριάδας να είμαι πιστός στην Πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου»" . Ποια είναι τα καθήκοντα του υποργού;
"1. Οι υπουργοί έχουν τις ακόλουθες αρμοδιότητες:
α) Έχουν την ανώτατη διεύθυνση των υπηρεσιών που υπάγονται στο υπουργείο, του οποίου προΐστανται και κατευθύνουν, συντονίζουν, εποπτεύουν και ελέγχουν τη δράση τους, καθώς και τη δράση των υπαλλήλων και δημόσιων λειτουργών που υπάγονται σε αυτούς.
β) Εποπτεύουν, συντονίζουν και κατευθύνουν τις ενέργειες των διορισμένων στο υπουργείο τους υφυπουργών.
γ) Ασκούν, σύμφωνα με το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής, τη νομοθετική πρωτοβουλία σε θέματα της αρμοδιότητάς τους
δ) Προτείνουν την έκδοση των κατ' εξουσιοδότηση νόμου κανονιστικών και των αναγκαίων για την εκτέλεση των νόμων διαταγμάτων της αρμοδιότητάς τους και εκδίδουν κανονιστικές πράξεις κατ' εξουσιοδότηση νόμου.
ε) Ασκούν κάθε άλλη αρμοδιότητα που τους παρέχει το Σύνταγμα και ο νόμος ή τους αναθέτει ο Πρωθυπουργός βάσει του Συντάγματος ή νόμου."
Ντάξει αποφάσισε τελικά τι πιστεύεις και υπεραζεσαι γιατί με αυτό που απαντάς αντιφάσκεις με την κατηγορία που λες γιατί μαζεύουν υπογραφές και ποιος τους λέει ψέμματα.
Νομιζω οτι ειμαι σαφης σε αυτα που λεω. Και αν ψαξεις τα ποσταρισματα μου περσι, ελεγα οτι ο Καραμανλης δεν επρεπε καν να ειναι υποψηφιος.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.207
Πόντοι
3.656
Οπως εκλεισε ο Βρουτσης το ΟΑΚΑ?
Οκ, εκ του αποτελεσματος πιθανον να επρεπε να τον κλεισει.
Αλλά αυτα δεν ειναι ευκολα πραγματα

Αυτή θα ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΡΘΗ ΑΠΟΦΑΣΗ . ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΙΚΙ . ΣΚΟΥΠΙΔΙ . ΞΕΡΑΤΟ.

Ναι , είναι επικίνδυνα τα τρένα ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.

Ας ξοδέψεις παραπάνω να πας στον προορισμό σου ...
ας ταλαιπωρηθείς ...
ας αργήσεις ......

Ας μην πας στην τελική !
Καλύτερα να χάσεις ... τα πάντα ... οικογενειακές υποχρεώσεις ... δουλειές ... τα πάντα όλα ...

από το να γίνεις κομμάτια και να καταλήξεις στην κάσα ....

Julyman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2023
Κριτικές
3
Like
443
Πόντοι
301
Εδω θα συμφωνησω. Κι εγω στη θεση του θα απαντουσα πιο "διπλωματικα". Αλλά οπως αντιλαμβανεσαι, δεν ειναι θεμα ουσιας τι απαντησε σε μια ερωτηση στη Βουλη. Ούτε βεβαια περιμενε καποιος την απαντηση αυτη για να μπει σε ενα τρενο.
Αν δεν είναι θέμα ουσίας για σένα το τι λέει μέσα στη Βουλή ο αρμόδιος υπουργός σε ερώτηση βουλευτή για θέμα που άπτεται των αρμοδιοτήτων του πάω πάσο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αν δεν είναι θέμα ουσίας για σένα το τι λέει μέσα στη Βουλή ο αρμόδιος υπουργός σε ερώτηση βουλευτή για θέμα που άπτεται των αρμοδιοτήτων του πάω πάσο.
Δεν με καταλαβες.
Εννοω οτι οποια ευθυνη εχει, την εχει ανεξαρτητως του τι απαντησε εκεινη τη μερα.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.552
Πόντοι
456
Νομιζω οτι ειμαι σαφης σε αυτα που λεω. Και αν ψαξεις τα ποσταρισματα μου περσι, ελεγα οτι ο Καραμανλης δεν επρεπε καν να ειναι υποψηφιος.
Δεν είσαι καθόλου σαφής λυπάμαι όταν μου λες τι έπρεπε να πει;να κλείσουν τα τραίνα;εδώ κράζουμε επιχειρηματίες που τους κατηγούμε για τα ψέμματα που λένε για όφελος το κέρδος.Εδώ τι έχεις να πεις;ποθ κολλάει τι έλεγες για τον Καραμανλή;κακώς δικαιολογείς εν μέρη το τι έπρεπε να πει.θα έπρεπε να μας πει ότι είναι ακατάλληλος σε όλα τα επίπεδα και τέλος.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.073
Πόντοι
22.266
Κ θα εμενε η Ελλάδα δίχως όνομα Καραμανλή μέσα στη βουλή από το 1974?????? Αισχος.....
Νεοδημοκρατης από τα lidl

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.552
Πόντοι
456
Δεν με καταλαβες.
Εννοω οτι οποια ευθυνη εχει, την εχει ανεξαρτητως του τι απαντησε εκεινη τη μερα.
οκ αλλά μην απαντάς ότι αυτονόητα δεν περιμένει κάποιος τι θα πει ολόκληρος υπουργός για να μπει σε τραίνο.Είναι γελοίο αυτο που λες.Έχουμε θεσμούς ή δεν έχουμε;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.206
Πόντοι
6.056
Αληθεια, να σου κανω μια ερωτηση γιατι ειμαι περιεργος.
Εισαι ακομη μελος της ΝΔ ή εχεις επιστρεψει την καρτα μελους
προσπερνώ το και καλά αθώο ψαρωτικό υφάκι σου με την δήθεν κάρτα ..
είσαι βαρετούλης τύπε μου, ρωτάς για κάρτα ενώ έχεις ψηφίσει ΓΑΠ κ Σημίτη βρε καψερέ ? :sad2:
λίγο αυτογνωσία ρε συ , το τερμάτισες..

αλλά με 2 λόγια θα σου πω ,
ότι δεν ανήκω σε κόμμα συνονθύλευμα αρσενοκοίτηδων , ορφανών τυχοδιωκτών , απατεώνων ,
που χουντοφέρνουν και έφτασαν σε σημείο να συγκαλύπτουν το έγκλημα των Τεμπών

Julyman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2023
Κριτικές
3
Like
443
Πόντοι
301
Δεν με καταλαβες.
Καλά λες. Αναφέρομαι στη συγκεκριμένη δήλωση γιατί η χρονική απόσταση μεταξύ αυτής και του δυστυχήματος είναι τέτοια που δεν αφήνει περιθώρια να πει κανείς ότι κάτι μπορεί να άλλαξε ουσιωδώς στο σιδηρόδρομο και να ισχυριστεί ότι ο υπουργός δεν ήξερε. Αλλά γιατί λοιπόν αμφιβάλλεις στο ότι ο Καραμανλής είπε ψέματα;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
προσπερνώ το και καλά αθώο ψαρωτικό υφάκι σου με την δήθεν κάρτα ..
είσαι βαρετούλης τύπε μου, ρωτάς για κάρτα ενώ έχεις ψηφίσει ΓΑΠ κ Σημίτη βρε καψερέ ? :sad2:
λίγο αυτογνωσία ρε συ , το τερμάτισες..

αλλά με 2 λόγια θα σου πω ,
ότι δεν ανήκω σε κόμμα συνονθύλευμα αρσενοκοίτηδων , ορφανών τυχοδιωκτών , απατεώνων ,
που χουντοφέρνουν και έφτασαν σε σημείο να συγκαλύπτουν το έγκλημα των Τεμπών
Καταλαβα, δεν την επεστρεψες

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.073
Πόντοι
22.266
Ε πως. Θα εχουμε την Αννα Καραμανλη
Συνώνυμη κ τίποτα άλλο ....

τιμή μου την προηγούμενη Παρασκευή στην πρώτη Σερρών τώρα Καρπενήσι κ Απρίλιο στον Χαλέπα Χανίων ......
Πώς λέμε οι δρόμοι του κρασιού; Ε εγώ οι δρόμοι του γνήσιου νεοδημοκρατη....

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206

Αυτά τα 2 προφίλ γράφουν ότι ο επικεφαλής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας και Στερέας Ελλάδας Ευάγγελος Φαλάρας με το "συντονιστικό" αποφάσισε εκείνη τη στιγμή να μπαζώσει διότι το έδαφος ήταν σαθρό και υπήρχε και αγωγός Φυσικού Αερίου από κάτω. Σε κάποιο σημείο αναφέρετε ότι το μπάζωμα έγινε μόνο στη μια πλευρά.

Ισχύει κάτι τέτοιο; Γιατί μέχρι τώρα τα διαδικτυακά γραφόμενα δίνουν στον αναγνώστη την εντύπωση ότι μπαζώθηκε όλη η περιοχή. Αν ισχύουν τα παραπάνω και η μισή πλευρά είναι καθαρή τι ακριβώς ψάχνουμε; Συγκάλυψη που τελικά δεν υπάρχει; Ή μήπως χημικά που δεν είναι καλυμμένα;

Μήπως τελικά οι έρευνες προχωράνε σε αντίθεση με τα όσα γράφονται και άρχισαν τα συντροφικά μαχαιρώματα ώστε να γλιτώσουν κάποιοι το τομάρι τους;

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
αρ. 73 παρ. 6

****6. Με υπογραφή πεντακοσίων χιλιάδων πολιτών που έχουν δικαίωμα ψήφου, μπορούν να κατατίθενται έως δύο ανά κοινοβουλευτική περίοδο προτάσεις νόμων στη Βουλή, οι οποίες με απόφαση του Προέδρου της παραπέμπονται στην οικεία κοινοβουλευτική επιτροπή προς επεξεργασία και εν συνεχεία εισάγονται υποχρεωτικά προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια του Σώματος. Οι προτάσεις νόμων του προηγούμενου εδαφίου δεν μπορεί να αφορούν θέματα δημοσιονομικά, εξωτερικής πολιτικής και εθνικής άμυνας. Νόμος ορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις εφαρμογής της παρούσας παραγράφου.

Επιστημονική φαντασία !

500.000 υπογραφές ήταν μόνο για τις ταυτότητες , επί Χριστόδουλου ! Αλλά η παράγραφος αυτή τέθηκε στο Σύνταγμα

Βέβαια υπέγραψαν 1.500.000 τώρα , αλλά θα γίνει κάτι ;

Ελλάδα, η χώρα που έχει πρόβλημα με τη Δικαιοσύνη όπως είπαν στο Ευρωκοινοβούλιο !
Θα απαντήσει ο Άλεξ σαν έγκριτος (σκατα στα μούτρα του) νομικός

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Καλά λες. Αναφέρομαι στη συγκεκριμένη δήλωση γιατί η χρονική απόσταση μεταξύ αυτής και του δυστυχήματος είναι τέτοια που δεν αφήνει περιθώρια να πει κανείς ότι κάτι μπορεί να άλλαξε ουσιωδώς στο σιδηρόδρομο και να ισχυριστεί ότι ο υπουργός δεν ήξερε. Αλλά γιατί λοιπόν αμφιβάλλεις στο ότι ο Καραμανλής είπε ψέματα;
Βρε παιδι μου, ενα λεπτο
Ο σιδηροδρομος λειτουργουσε ετσι επι δεκαετιες. Την φημη του ως ασφαλεστερο μεσο, την απεκτησε ΧΩΡΙΣ τηλεδιοικησεις και συστηματα.
Και περιμενεις εναν υπουργο να πει το 2023 "ναι, ο σιδηροδρομος ειναι ανασφαλης επειδη δεν εχει ολοκληρωμενη τηλεδιοικηση και τον κλεινω"?
Με την λογικη αυτη, οποτεδηποτε και να ερωτατο ενας υπουργος τα τελευταια 25 χρονια, θα επρεπε να απαντα οτι ο σιδηροδρομος ειναι ανασφαλης.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936

Αυτά τα 2 προφίλ γράφουν ότι ο επικεφαλής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας και Στερέας Ελλάδας Ευάγγελος Φαλάρας με το "συντονιστικό" αποφάσισε εκείνη τη στιγμή να μπαζώσει διότι το έδαφος ήταν σαθρό και υπήρχε και αγωγός Φυσικού Αερίου από κάτω. Σε κάποιο σημείο αναφέρετε ότι το μπάζωμα έγινε μόνο στη μια πλευρά.

Ισχύει κάτι τέτοιο; Γιατί μέχρι τώρα τα διαδικτυακά γραφόμενα δίνουν στον αναγνώστη την εντύπωση ότι μπαζώθηκε όλη η περιοχή. Αν ισχύουν τα παραπάνω και η μισή πλευρά είναι καθαρή τι ακριβώς ψάχνουμε; Συγκάλυψη που τελικά δεν υπάρχει; Ή μήπως χημικά που δεν είναι καλυμμένα;

Μήπως τελικά οι έρευνες προχωράνε σε αντίθεση με τα όσα γράφονται και άρχισαν τα συντροφικά μαχαιρώματα ώστε να γλιτώσουν κάποιοι το τομάρι τους;
Τα σκέφτηκες όσα έγραψες?

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Τα σκέφτηκες όσα έγραψες?

Προφανώς. Έχεις άποψη από το χώρο; Εγώ δεν έχω πάει να δω. Ότι διαβάζω. Έχεις κάποια αντίθετη άποψη; Φωτογραφίες ότι έχει μπαζωθεί ΌΛΗ η περιοχή; Δείξε τες μου θα ανακαλέσω.

Γιατί να μη γράφουν αλήθεια; Επειδή δεν σας βολεύει;

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.552
Πόντοι
456
Βρε παιδι μου, ενα λεπτο
Ο σιδηροδρομος λειτουργουσε ετσι επι δεκαετιες. Την φημη του ως ασφαλεστερο μεσο, την απεκτησε ΧΩΡΙΣ τηλεδιοικησεις και συστηματα.
Και περιμενεις εναν υπουργο να πει το 2023 "ναι, ο σιδηροδρομος ειναι ανασφαλης επειδη δεν εχει ολοκληρωμενη τηλεδιοικηση και τον κλεινω"?
Με την λογικη αυτη, οποτεδηποτε και να ερωτατο ενας υπουργος τα τελευταια 25 χρονια, θα επρεπε να απαντα οτι ο σιδηροδρομος ειναι ανασφαλης.
Δεν του έκαναν αυτή την ερώτηση στου Βουλή.Υπάρχει προηγούμενο και του έκαναν ερώτηση παγίδα γιατί είχε κάνει και αυτός αντίστοιχες ερωτήσεις σαν βουλευτής στον Σπίρτζη.Και αποφάσισε να απαντήσει με παπάτζα για να την πει στην αντιπολίτευση.Έλα όμως που την έφαγε χοντρά.Πρόσεξε δεν τα βάζω μόνο με τον Καραμανλή.Όλοι τα ίδια κάνουν αντιπολίτευση κράζουν και μετά σαν κυβέρνηση αλλάζουν στυλάκι και ανάποδα.

Julyman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2023
Κριτικές
3
Like
443
Πόντοι
301
Δεν είσαι καθόλου σαφής λυπάμαι όταν μου λες τι έπρεπε να πει;να κλείσουν τα τραίνα;εδώ κράζουμε επιχειρηματίες που τους κατηγούμε για τα ψέμματα που λένε για όφελος το κέρδος.Εδώ τι έχεις να πεις;ποθ κολλάει τι έλεγες για τον Καραμανλή;κακώς δικαιολογείς εν μέρη το τι έπρεπε να πει.θα έπρεπε να μας πει ότι είναι ακατάλληλος σε όλα τα επίπεδα και τέλος.
Δεν είναι μόνο το τι θα μπορούσε να πει στη συγκεκριμένη ερώτηση. Πιστεύω (δεν το λέω τεκμηριωμένα) ότι αν πραγματικά ενδιαφερόταν θα μπορούσε ως αρμόδιος υπουργός να έχει λάβει και μέτρα επί του πεδίου.
Βρε παιδι μου, ενα λεπτο
Αν δεν είχαν προηγηθεί τα ατυχήματα το 2017 και το 2018 αλλά και οι προειδοποιήσεις από διάφορες κατευθύνσεις που αποδεδειγμένα είχε λάβει ο Καραμανλής ειλικρινά θα σου έλεγα ότι δεν θα μπορούσε να απαιτήσει κανείς κάτι τέτοιο. Όμως τα συμβάντα αυτά δείχνουν μια σταδιακή χειροτέρευση του τρόπου λειτουργίας του τραίνου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom