Έλα τώρα σοβαρέψουν.Δεν περιμένω τον υπουργό για να μπω στο τραίνο.Όταν όμως θα μιλήσει δημόσια υποτίθεται σαν θεσμικό όργανο μου λέει την αλήθεια και θα τον εμπιστευτώΟρκίστηκε ή δεν ορκίστηκε;τι λέει ο όρκος τους;"«Oρκίζομαι στο όνομα της Aγίας και Oμοούσιας και Aδιαίρετης Tριάδας να είμαι πιστός στην Πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου»" . Ποια είναι τα καθήκοντα του υποργού;
"1. Οι υπουργοί έχουν τις ακόλουθες αρμοδιότητες:
α) Έχουν την ανώτατη διεύθυνση των υπηρεσιών που υπάγονται στο υπουργείο, του οποίου προΐστανται και κατευθύνουν, συντονίζουν, εποπτεύουν και ελέγχουν τη δράση τους, καθώς και τη δράση των υπαλλήλων και δημόσιων λειτουργών που υπάγονται σε αυτούς.
β) Εποπτεύουν, συντονίζουν και κατευθύνουν τις ενέργειες των διορισμένων στο υπουργείο τους υφυπουργών.
γ) Ασκούν, σύμφωνα με το
Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής, τη νομοθετική πρωτοβουλία σε θέματα της αρμοδιότητάς τους
δ) Προτείνουν την έκδοση των κατ' εξουσιοδότηση νόμου κανονιστικών και των αναγκαίων για την εκτέλεση των νόμων διαταγμάτων της αρμοδιότητάς τους και εκδίδουν κανονιστικές πράξεις κατ' εξουσιοδότηση νόμου.
ε) Ασκούν κάθε άλλη αρμοδιότητα που τους παρέχει το
Σύνταγμα και ο νόμος ή τους αναθέτει ο Πρωθυπουργός βάσει του
Συντάγματος ή νόμου."
Ντάξει αποφάσισε τελικά τι πιστεύεις και υπεραζεσαι γιατί με αυτό που απαντάς αντιφάσκεις με την κατηγορία που λες γιατί μαζεύουν υπογραφές και ποιος τους λέει ψέμματα.