Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 415K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.210
Πόντοι
6.056
ποιός παιγμένος θα ξαναψηφίσει την κουλοσυμμορία ?
εκτός αν είναι διορισμένο κομματόσκυλο-χασοδίκης , αδερφή ή παραπληγικός :undecided:

>μείον 500 χιλιάδες ψήφους στις ευρωεκλογές οι λοατκι που κουκουλώνουν την διερεύνηση για τα Τέμπη

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.207
Πόντοι
3.656
Επειδή αναφέρθηκε ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ.

Ένα από τα μεγαλύτερα αίσχη που έχουν γίνει στο μνημείο , είναι ΟΤΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΜΑΧΕΣ
ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ , ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.
Το ότι πολεμούσαν Σλαβομπολσεβίκους, του ελλαδικού χώρου , είναι άνευ σημασίας.
Δεν το είχαν επιλέξει . Με τη στολή του έλληνα στρατιώτη, χάθηκαν σε μάχες.
ΚΑΙ ΤΟΥΣ .... ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Και εγώ απλά ρώτησα, ο πρώην υπουργός ψευδόταν εν γνώσει ή όχι;
Οχι.
Εσυ δηλαδη θελεις να μου πεις οτι ηξερε οτι ηταν προ των πυλων ενα πολυνεκρο δυστυχημα? Πώς ακριβως ηξερε οτι ενας σταθμαρχης θα βαλει δυο τρενα στην ιδια γραμμη?
Δηλαδη ηξερε οτι επικειται δυστυχημα και προτιμησε να πει ψεματα για να καταστρεψει την πολιτικη του καριερα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επειδή αναφέρθηκε ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ.

Ένα από τα μεγαλύτερα αίσχη που έχουν γίνει στο μνημείο , είναι ΟΤΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΜΑΧΕΣ
ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ , ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.
Το ότι πολεμούσαν Σλαβομπολσεβίκους, του ελλαδικού χώρου , είναι άνευ σημασίας.
Δεν το είχαν επιλέξει . Με τη στολή του έλληνα στρατιώτη, χάθηκαν σε μάχες.
ΚΑΙ ΤΟΥΣ .... ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ....
Εχεις απόλυτο δικιο σε αυτο.
Αλλά βλέπεις, χάριν της "εθνικης συμφιλιωσης" επρεπε αυτα να απαλειφθουν

Καθολου. Μια χαρα εισαι κι εσυ

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96

Συνημμένα

• malakas-364x191.jpg
    malakas-364x191.jpg
    23,8 KB · Εμφανίσεις: 15

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.727
Πόντοι
2.356
Συμφωνούμε.

Κατσε ρε φιλε, το 2019 ψηφιστηκε, τα Τεμπη εγιναν το 2023. Τι ετρεμε ως το 2023 δηλαδη?
Την ελάχιστη άσκηση εξουσίας από τους πολίτες. Γιατί αυτό είναι αυτό το άρθρο. Μορφή αμεσοδημοκρατιας.
Τα Τέμπη είναι η αφορμή για τη συζήτηση. Όχι η αιτία της μη ψήφισης του εφαρμοστικού νόμου επί 5ετια.
Παροχή δικαιώματος, έστω και κουτσουρεμενου, από μια κυβέρνηση, που όμως δε μου επιτρέπει να το ασκήσω με τεχνασματα, δείχνει φόβο.
Τόσο απλά.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.207
Πόντοι
3.656
Απο αυτους που με προσβολές και μάγκικο υφάκι
Τυπάρα Άλεξ ... όταν απαξιώνεις άλλους .... που σχολιάζουν το ότι τριπλασιάστηκε η τιμή του ψωμιού , των τυριών
ή των κρεατικών
εσύ δεν προσβάλεις ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ποιός παιγμένος θα ξαναψηφίσει την κουλοσυμμορία ?
εκτός αν είναι διορισμένο κομματόσκυλο-χασοδίκης , αδερφή ή παραπληγικός :undecided:

>μείον 500 χιλιάδες ψήφους στις ευρωεκλογές οι λοατκι που κουκουλώνουν την διερεύνηση για τα Τέμπη
Τύπε θα συνιστούσα να μην μπαινετε σε διαδικασια να κανετε προβλεψεις για αριθμο ψηφων, γιατι ενας φιλος μου εδω μεσα που το εκανε, διαψευστηκε οικτρά.
Και να θελεις τη γνωμη μου, η τακτικη που ακολουθειτε μαλλον συσπειρωνει κοσμο παρα οδηγει σε χαλαροτητα ψηφου.
Για να μην πω ποιους θα εχει υποψηφιους η ΝΔ στις ευρωεκλογες και ποιους οι αλλοι. Εχει κι αυτο τη σημασια του ξερεις.
Με Τεμπη και ΛΟΑΤΚΙ δεν γινεται δουλεια, φιλικά στο λεω

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.809
Πόντοι
216
Διαβαζα χθες οτι η Καρυστιανού ειπε σε συνεντευξη της οτι συγκεντρωθηκαν πανω απο 500.000 υπογραφες και θα τις στειλει στον εισαγγελεα, "ο οποιος ειναι υποχρεωμενος να τις στειλει προς Βουλη για να ψηφισθει ο νομος".
Ποιος νομος? Οι γενικοτητες που λενε στην ιστοσελιδα?
Οπως ελεγα τις προαλλες, ο νομος για την εφαρμογη του αρθρου 73 παρ. 6 δεν εχει ψηφισθει, αρα η διαταξη ειναι ανενεργη.
Και επαναλαμβανω το ερωτημα.
Οι ασχολουμενοι με το εγχειρημα το γνωριζουν αυτο, ή οχι?
Αν το γνωριζουν, γιατι παραπλανουν?
Αν δεν το γνωριζουν, γιατι δεν ρωτανε?
Αν αυριο ο εισαγγελεας πεταξει τις υπογραφες (οπως οφειλει) στα σκουπιδια, θα τον στοχοποιησουν οτι παιζει το παιχνιδι της κυβερνησης?
Η πρωτοβουλία για συλλογή υπογραφών στα πλαίσια της διαμαρτυρίας ή της αγανάκτησης, είναι θεμιτή. Τονίζει το γεγονός ότι κανείς δεν θέλει να ξεχαστεί αυτό το τραγικό συμβάν, όπως άλλα.
Η θεματική της είναι το πρόβλημα. Δεν αλλάζει το Σύνταγμα με αυτόν τον τρόπο. Αλλά ακόμα και να άλλαζε και αύριο το πρωί να μην υπήρχε ασυλία ή νόμος περί ευθύνης υπουργών ή οτιδήποτε, και πάλι ουδόλως θα επηρεαζόταν η συγκεκριμένη υπόθεση, όπως γνωρίζεις κι εσύ.

Το θέμα της συλλογής υπογραφών με το άρθρο 73 του Συντάγματος, δεν έχω καταλάβει αν όντως αφορά τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία ή τέθηκε από τρίτους εκ των υστέρων. Γιατί στη σελίδα δεν αναφέρει τίποτα τέτοιο. Όντως δεν μπορεί να γίνει νομοθετική πρωτοβουλία γιατί δεν υπάρχει εφαρμοστικός νόμος, γιατί δεν συνοδεύεται από δημοσιονομική έκθεση και πολλά άλλα.

Σε αυτή τη γυναίκα έχει συμβεί το αδιανόητο, το ανείπωτο. Έχει δικαίωμα να εκφραστεί όπως θέλει, να πράξει και να πει ό,τι θέλει. Κι εμείς να βουλώσουμε το στόμα μας και να τα λουστούμε όλα.

Ελπίζω να μην έχει βρεθεί κανένα καθίκι και την έχει εκμεταλλευτεί. Ελπίζω να μην ξέρει τις προεκτάσεις που έχει πάρει το θέμα περί δήθεν εφαρμογής του άρθρου 76.
Αλλιώς είμαστε πανελληνίως για φτύσιμο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.076
Πόντοι
22.266
Οχι.
Εσυ δηλαδη θελεις να μου πεις οτι ηξερε οτι ηταν προ των πυλων ενα πολυνεκρο δυστυχημα? Πώς ακριβως ηξερε οτι ενας σταθμαρχης θα βαλει δυο τρενα στην ιδια γραμμη?
Δηλαδη ηξερε οτι επικειται δυστυχημα και προτιμησε να πει ψεματα για να καταστρεψει την πολιτικη του καριερα?

Nαι αλλά δεν πάω Κούλη κ γουστάρω κάργα λατινοπουλου που είναι μουναρα.....ultra σικατη κ ποιος την πηδάει;;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Την ελάχιστη άσκηση εξουσίας από τους πολίτες. Γιατί αυτό είναι αυτό το άρθρο. Μορφή αμεσοδημοκρατιας.
Τα Τέμπη είναι η αφορμή για τη συζήτηση. Όχι η αιτία της μη ψήφισης του εφαρμοστικού νόμου επί 5ετια.
Παροχή δικαιώματος, έστω και κουτσουρεμενου, από μια κυβέρνηση, που όμως δε μου επιτρέπει να το ασκήσω με τεχνασματα, δείχνει φόβο.
Τόσο απλά.
Μην εκπλαγείς παντως αν ο Κουλης κάνει την κινηση και φερει το νομο αμεσα.
Ειναι λιγο ξεροκεφαλος, θα τον φερει για να δειξει οτι δεν φοβαται τιποτα

Ο Μπακογιάννης θα είναι πρώτος τυπάρα ; ή δεύτερος τρίτος ;
Στις ευρωεκλογες? Καθολου. Υπαρχουν ηδη οι υποψηφιοι.

Nαι αλλά δεν πάω Κούλη κ γουστάρω κάργα λατινοπουλου που είναι μουναρα.....ultra σικατη κ ποιος την πηδάει;;;;
Ποια σικατη μωρε, το αρχισούργελο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.076
Πόντοι
22.266
Ο Μπακογιάννης θα είναι πρώτος τυπάρα ; ή δεύτερος τρίτος ;
Αύριο θα είμαι στο μνημείο μπακογιανη Καρπενήσι ...
Όποιος θέλει έρχεται για κατάθεση στεφάνων ( Παύλου ) φυσικά κ μετά στο Βελούχι τιμής ένεκεν στον αγωνιστή Βελουχιώτη

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.552
Πόντοι
456
Οχι.

Τι λες και εσύ τώρα.Δεν ψευδόταν ο Καραμανλής όταν έλεγε στη Βουλή ότι τα συστήματα που έγιναν από τα έργα δουλεύουν μια χαρά και ότι είναι ασφαλές τα τραίνα;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.210
Πόντοι
6.056
Τύπε θα συνιστούσα να μην μπαινετε σε διαδικασια να κανετε προβλεψεις για αριθμο ψηφων, γιατι ενας φιλος μου εδω μεσα που το εκανε, διαψευστηκε οικτρά.
Και να θελεις τη γνωμη μου, η τακτικη που ακολουθειτε μαλλον συσπειρωνει κοσμο παρα οδηγει σε χαλαροτητα ψηφου.
Για να μην πω ποιους θα εχει υποψηφιους η ΝΔ στις ευρωεκλογες και ποιους οι αλλοι. Εχει κι αυτο τη σημασια του ξερεις.
Με Τεμπη και ΛΟΑΤΚΙ δεν γινεται δουλεια, φιλικά στο λεω
καρφώνεσαι για λοατκι και τέμπη ..
Φιλικά στο λέω κ εγώ ότι δεν κάνεις για σπεκουλαδόρος , εξεγείρεις τα πνεύματα , προκαλείς ..
Άλλωστε ο τίτλος σου , το ότι σε ψηφίζουν μαζικά για μίστερ πεντόβολο , είναι η απόδειξη πως είσαι αποτυχημένος γκαιμπελίσκος :sad2:
Είμαι σίγουρος πως αντί να συνετισθείς, θα συνεχίσεις πιό Κουλο-ταλιμπανέζικα :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.076
Πόντοι
22.266
Μην εκπλαγείς παντως αν ο Κουλης κάνει την κινηση και φερει το νομο αμεσα.
Ειναι λιγο ξεροκεφαλος, θα τον φερει για να δειξει οτι δεν φοβαται τιποτα

Στις ευρωεκλογες? Καθολου. Υπαρχουν ηδη οι υποψηφιοι.

Ποια σικατη μωρε, το αρχισούργελο
Την έχω δει στο αεροδρόμιο κ μετράει πολύ σαν γκόμενα κ φοβερά συνολακια ......αν πεθάνουν όλοι οι Καραμανλήδες μητσοτακηδες Παπανδρέου τους σίγουρα θα την ψηφίσω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τι λες και εσύ τώρα.Δεν ψευδόταν ο Καραμανλής όταν έλεγε στη Βουλή ότι τα συστήματα που έγιναν από τα έργα δουλεύουν μια χαρά και ότι είναι ασφαλές τα τραίνα;
Δηλαδη επρεπε να πει οτι τα τρενα ειναι ανασφαλη και την επομενη μερα να κλεισει τον σιδηροδρομο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
καρφώνεσαι για λοατκι και τέμπη ..
Φιλικά στο λέω κ εγώ ότι δεν κάνεις για σπεκουλαδόρος , εξεγείρεις τα πνεύματα , προκαλείς ..
Άλλωστε ο τίτλος σου , το ότι σε ψηφίζουν μαζικά για μίστερ πεντόβολο , είναι η απόδειξη πως είσαι αποτυχημένος γκαιμπελίσκος :sad2:
Είμαι σίγουρος πως αντί να συνετισθείς, θα συνεχίσεις πιό Κουλο-ταλιμπανέζικα :confused:
Δεν με ενδιαφερει αν καρφωνομαι ή αν "προκαλω".
Εγω αυτο που θεωρω σωστο θα το λεω.
Και οποιος θεωρει οτι θιγεται, να το συζητησει.

Την έχω δει στο αεροδρόμιο κ μετράει πολύ σαν γκόμενα κ φοβερά συνολακια ......αν πεθάνουν όλοι οι Καραμανλήδες μητσοτακηδες Παπανδρέου τους σίγουρα θα την ψηφίσω
Συγχαρητηρια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom