Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 415K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Φυσικά και μπορουν. Ας επιβάλλει ο εφαρμοστικος νόμος η συγκέντρωση να γίνεται μέσω gov. Mια σχετική πλατφόρμα ψηφισμάτων και υπογραφή μέσω της ΓΓΠΣ.
Χιλιάδες συναλλαγές μας κάνουμε με αυτόν τον τρόπο.
Λύσεις αξιόπιστες υπάρχουν. Θέληση να εφαρμοστούν δεν υπάρχει.
Καμια αντιρρηση, απο το gov θα ηταν μια χαρα.
Δεν ξερω βεβαια τοτε αν θα μιλουσαν για "φακελωμα", ούτε ξερω ποσες υπογραφες θα υπηρχαν σε αυτην την περιπτωση.

Οσο για την βουληση, δεν σε καταλαβαινω.
Αν δεν υπηρχε βουληση, δεν θα αναθεωρειτο καν η διαταξη. Απο τη ΝΔ αναθεωρηθηκε, να θυμισω.

Julyman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2023
Κριτικές
3
Like
443
Πόντοι
301
Εσύ θίγεσαι βέβαια που μία κίνηση σε μία ιστοσελίδα προτρέπει όσους ενδιαφέρονται να εκδηλώσουν με έναν ανέξοδο τρόπο τη συμπαράστασή τους σε όλο αυτό, δήθεν γιατί εξαπατούν τους πολίτες ως προς το πιθανό αποτέλεσμα, αλλά δεν δείχνεις την ίδια ευαισθησία όταν ο εκλεγμένος αντιπρόσωπος του ελληνικού λαού και αρμόδιος υπουργός εξαπατά τους πολίτες για ένα θέμα που μας αφορά όλους και σίγουρα δεν είναι ανέξοδο. Αυτό είναι υποκρισία.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.604
Πόντοι
506
Πού τα βρηκες αυτα? Ποιος τα λεει αυτα?
μιλας με το τρολ @Saul το οποιο μετα το δυστυχημα ψηφιζε εμμεσα τον κουλι. Αλλωστε συμφωνα με τα γραφομενα του δεν ψηφισε.
Δεν προκειται να βγαλεις ακρη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εσύ θίγεσαι βέβαια που μία κίνηση σε μία ιστοσελίδα προτρέπει όσους ενδιαφέρονται να εκδηλώσουν με έναν ανέξοδο τρόπο τη συμπαράστασή τους σε όλο αυτό, δήθεν γιατί εξαπατούν τους πολίτες ως προς το πιθανό αποτέλεσμα, αλλά δεν δείχνεις την ίδια ευαισθησία όταν ο εκλεγμένος αντιπρόσωπος του ελληνικού λαού και αρμόδιος υπουργός εξαπατά τους πολίτες για ένα θέμα που μας αφορά όλους και σίγουρα δεν είναι ανέξοδο. Αυτό είναι υποκρισία.
Για αλλη μια φορα καποιος παραποιει τα λεγομενα μου.

Εγω δεν "θιχτηκα" απο τιποτα. Εγω εθεσα ενα πολυ απλο ερωτημα, αν οι εμπνευστες αυτης της κινησης γνωριζουν οτι η διαταξη ειναι ανενεργη και αν το γνωριζουν, γιατι παραπλανουν τον κοσμο που υπογραφει.

Ας λεγανε μαζευουμε υπογραφες για να δειξουμε τη συμπαρασταση μας.

Το να λες μαζευω υπογραφες για να αλλαξει ο νομος με βαση το αρθρο 73 και μαλιστα "Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ" ειναι αντικειμενικα ΨΕΥΔΕΣ.

Αυτο ρωτησα. Ψευδονται εν γνωσει τους ή οχι?

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.181
Πόντοι
2.356
Υπάρχει ο χουντικός νόμος περί ευθύνης υπουργών γιατί η χούντα ονειρεύονταν μετάβαση σε κοινοβουλευτισμό με απόλυτο έλεγχο των συνταγματαρχών και έφτιαξε αυτό το εκτρωμα ,( αυτό για τους νιοσταλγους) που κανένα κυβερνών κόμμα δεν άλλαξε ή δεν εκκίνησε τις διαδικασίες για την κατάργηση του μετά την μετοπιλιτευση
Αστικός μύθος. Δεν είναι χουντικός νόμος.

Διάβασε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
μιλας με το τρολ @Saul το οποιο μετα το δυστυχημα ψηφιζε εμμεσα τον κουλι. Αλλωστε συμφωνα με τα γραφομενα του δεν ψηφισε.
Καλόπιστος ειναι, δεν τον θεωρω τρολ. Τουλαχιστον μαζι του μπορεις να συζητησεις, ενω με αλλους ειναι δυσχερες.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.941
Πόντοι
3.656
Είπε ο τυπάς που μένει γερμανία και έχει άποψη για το πόσα πρέπει να πληρώνουμε εισφορές εμείς στην Ελλάδα και να στηρίζουμε την δημόσια υγεία...αυτός που δεν πληρώνει ούτε ευρώ.....

Αν μου βρεις ένα ποστ μου που να ''ψηφίζω έμμεσα κούλη'' θα σου πω και μπράβο....

και πριν από 2 μέρες είπα ότι ψήφισα και παρέθεσα και 2-3 μικρά κόμματα που δεν μου ήταν τελείως σάπια...

αλλά εσύ είσαι λίγο επιλεκτικός σε αυτά που θυμάσαι....τώρα ποιος τρολλάρει....

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.728
Πόντοι
2.356
Καμια αντιρρηση, απο το gov θα ηταν μια χαρα.
Δεν ξερω βεβαια τοτε αν θα μιλουσαν για "φακελωμα", ούτε ξερω ποσες υπογραφες θα υπηρχαν σε αυτην την περιπτωση.

Οσο για την βουληση, δεν σε καταλαβαινω.
Αν δεν υπηρχε βουληση, δεν θα αναθεωρειτο καν η διαταξη. Απο τη ΝΔ αναθεωρηθηκε, να θυμισω.
Όποιος δεν έχει τα κοτσια να υπογράψει για εισαγωγή ψηφίσματος ούτε ενεργός πολίτης είναι ούτε δικαιούται να διαμαρτύρεται αν απεμπολει ενα τόσο ισχυρό εργαλείο διαμαρτυρίας.

Κι επειδή αναθεωρήθηκε απο τη ΝΔ τι σημαίνει;
Η ΝΔ δεν είναι που τρέμει την εφαρμογή του και αρνείται να φέρει τον εφαρμοστικο νόμο που θα ενεργοποιήσει το άρθρο;

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.787
Πόντοι
496
Θελουμε την κεφαλη της βλακοφατσας καραμανλη επι πινακι.
Τι δεν γινεται κατανοητο?
Εκτός του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ του μπαζώματος και ποιός έδωσε την εντολή:
Δεν έχει απαντηθεί ΓΙΑΤΙ πήγε ειδικό κλιμάκιο του Στρατού στην περιοχή, με ειδίκευση στα χημικά και ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ συνέλεξε και έκανε, βάσει ποιών διαταγών από πού. Η Αστυνομία είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΡΧΗ, βάσει πρωτοκόλλου της Ε.Ε. σε τέτοια περιστατικά, όπως έβαλα το βίντεο του ειδικού πιο πριν. Επίσης υπάρχει από κάτω η Πυροσβεστική για τα περαιτέρω, βάσει ΝΟΜΟΥ και ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ.

ΓΙΑΤι δεν ασκήθηκαν διώξεις σε όσους ΕΣΒΗΣΑΝ ΚΑΘΕ ΒΙΝΤΕΟ από Θεσσαλονίκη και σε κάθε σταθμό της εμπορικής αμαξοστοιχίας: Γιατί ΑΚΟΜΑ; Έγινε ένα ΕΓΚΛΗΜΑ στις 23¨22 το βράδυ, όλη η Ελλάδα ήταν συγκλονισμένη, τα δρομολόγια ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ τελείως και εκείνοι έγρταψαν ΠΑΝΩ στα βίντεο φόρτωσης, και των σταθμών που πέρασε;;;; ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ;;;
Τπτ δεν εγινε τυχαια.
Προσπαθουν να το αποδωσουν κ καλα σε αφελεια, ασυνενοησια, αντιεπαγγελματισμο κλπ οσα εγιναν στην κατευθυνση της συγκαλυψης για να διασκεδασουν τις εντυπωσεις.
Προφανως οι εντολες για τα μπαζωματα , σβησιματα κασετων κλπ ηρθαν απο ψηλ,α δλδ. περιβαλλον μητσοτακη, κ γιαυτο εχουν κλεισει ολα τα στοματα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Όποιος δεν έχει τα κοτσια να υπογράψει για εισαγωγή ψηφίσματος ούτε ενεργός πολίτης είναι ούτε δικαιούται να διαμαρτύρεται αν απεμπολει ενα τόσο ισχυρό εργαλείο διαμαρτυρίας.
Συμφωνούμε.
Κι επειδή αναθεωρήθηκε απο τη ΝΔ τι σημαίνει;
Η ΝΔ δεν είναι που τρέμει την εφαρμογή του και αρνείται να φέρει τον εφαρμοστικο νόμο που θα ενεργοποιήσει το άρθρο;
Κατσε ρε φιλε, το 2019 ψηφιστηκε, τα Τεμπη εγιναν το 2023. Τι ετρεμε ως το 2023 δηλαδη?

Julyman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2023
Κριτικές
3
Like
443
Πόντοι
301
Για αλλη μια φορα καποιος παραποιει τα λεγομενα μου.

Εγω δεν "θιχτηκα" απο τιποτα. Εγω εθεσα ενα πολυ απλο ερωτημα, αν οι εμπνευστες αυτης της κινησης γνωριζουν οτι η διαταξη ειναι ανενεργη και αν το γνωριζουν, γιατι παραπλανουν τον κοσμο που υπογραφει.

Ας λεγανε μαζευουμε υπογραφες για να δειξουμε τη συμπαρασταση μας.

Το να λες μαζευω υπογραφες για να αλλαξει ο νομος με βαση το αρθρο 73 και μαλιστα "Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ" ειναι αντικειμενικα ΨΕΥΔΕΣ.

Αυτο ρωτησα. Ψευδονται εν γνωσει τους ή οχι?
Και εγώ απλά ρώτησα, ο πρώην υπουργός ψευδόταν εν γνώσει ή όχι;

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών έδιναν ασυλία στα μέλη της κυβέρνησης και παρέγραφαν όποιο αδίκημα και αν είχαν τελέσει τόσο οι υπουργοί - υφυπουργοί όσο και τα ανώτερα στελέχη του δημοσίου που ήταν συγγενείς τους! Αυτόν τον νόμο ουσιαστικά βελτίωσε ο Βενιζέλος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom