Επειδή μου σύρατε τα έξ' αμάξης και δεν έχετε καταλάβει τι γράφω. Δεν θα γίνει τίποτα γιατί δεν θέλουμε να γίνει. Κάποιος πριν λίγες ώρες μου έγραψε αν τον εξουσιοδότησα να μιλάω για λογαριασμό του. Άλλος χτες μου έγραψε ότι λέω αμπελοφιλοσοφίες. Ένας τρίτος ότι κάποιοι πολεμάνε για να αλλάξει ο τόπος.
Την κήρυξη απεργίας -αποχής των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης-μετά την παρέλευση τεσσάρων ημερών- από τις διαδικασίες που σχετίζονται με όλα τα εξωδιδακτικά καθήκοντα σχετικά με την ατομική αξιολόγηση (συναντήσεις με Συμβούλους Εκπαίδευσης, ενημέρωση ατομικού...
www.esos.gr
ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΥΡΗΞΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.
Μέσα στο 1000000 πόσοι πούστηδες και πουτάνες δάσκαλοι είναι; Επαναστάτες για να καθαρίσει ο ΟΣΕ αλλά η εκπαιδευτική κοινότητα; Είναι όλοι άγιοι και αμόλυντοι; Αν ήθελαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να καθαρίσει ο τόπος θα έπρεπε ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ να βγουν και να γαμήσουν τους άχρηστους συναδέλφους τους όπως και κάθε άλλος υπάλληλος που βλέπει το διπλανό του να ξύνει τ' αρχίδια του και το μουνί της.
Πόσοι εφοριακοί είναι επίορκοι; Γιατροί; Υπάλληλοι πολεοδομίας, επιθεωρητές εργασίας; Ακόμη και οδοκαθαριστές ή αποθηκάριοι. Πόσοι είναι στα καφενεία και μπεκροπίνουν την ώρα που ο άλλος είναι με το ρολόι στο γραφείο και γαμιέται για το βασικό;