Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 417K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.257
Πόντοι
5.595
Η πατρότητα του όρου ανήκει στην πρωθυπουργάρα μας, τον Κούλη τον μεγαλοπρεπή, μου κάνει εντύπωση πως σου διαφεύγει. Αλλά τότε υποστήριζες τα μέτρα που "έσωζαν ζωές" να φανταστώ.:wink::wink:
Μου κλεινεις και ματακι; για το εμβολιο; τι να σου πω τυπε, φαινεται πως παγκοσμια εκανε καποια συνωμοσια ο Κουλης και εμβολιαστηκε ολη η υφηλιος. Εσυ, ο Τραμπ και κατι αλλα ναυαγια μονο δεν εμβολιαστηκαν.Ναι εγω εκανα το εμβολιο, γιατι ξερω οτι η δημοσια υγεια , οπως την καταντησε ο Κουλης και ΟΛΟΙ οι προηγουμενοι (μνημονιακοι και μη) δεν θα μπορουσε να στοιβαξει ΚΑΙ εμενα στις εντατικες. Εγω βλεπεις δεν ειμαι αντικοινωνικο κτηνος.
Προφανως ζω ακομα, δεν εχω βγαλει τριτο χερι .
Εγω λεω να μαζευτεις εσυ, με τους αλλους 2 ψεκες εδω μεσα, να μας ανοιξετε τα ματια γιατι φαινεται πως ξερετε πολλα και δεν μας τα λετε:
Ελα λοιπον, πες μας τι βιβλια να διαβασουμε, ποια ειναι τα σοβαρα προβληματα της Ελλαδας, και τις προτασεις σου να ξυπνησουμε. Περιμενουμε και ασε τα κλεισιματα του ματιου και τις εξυπναδες.

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.937
Πόντοι
25.186
Εδω βγήκε ο Βορίδης και αποφάσισε μονος του οτι δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες Καραμανλή.
Μονος του
χωρις να δωσει λογαριασμο σε κανεναν.
Το διανοείστε;Ουτε σε καθεστωτα τυπου Ερντογαν Πουτιν αυτα.

Οσο υπαρχει ο μαφιοζικος νομος περι ευθυνης υπουργων,οπου το αν θα οδηγηθείς στη Δικαιοσούνη το κρίνει η εκάστοτε πλειοψηφία,αυτα θα συμβαίνουν.

Ουτε η Κοζα Νοστρα διανοηθηκε ποτέ να αποφασίζει απο μονη της αν θα δικαστουν τα μέλη της!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Μου κλεινεις και ματακι; για το εμβολιο; τι να σου πω τυπε, φαινεται πως παγκοσμια εκανε καποια συνωμοσια ο Κουλης και εμβολιαστηκε ολη η υφηλιος. Εσυ, ο Τραμπ και κατι αλλα ναυαγια μονο δεν εμβολιαστηκαν.Ναι εγω εκανα το εμβολιο, γιατι ξερω οτι η δημοσια υγεια , οπως την καταντησε ο Κουλης και ΟΛΟΙ οι προηγουμενοι (μνημονιακοι και μη) δεν θα μπορουσε να στοιβαξει ΚΑΙ εμενα στις εντατικες. Εγω βλεπεις δεν ειμαι αντικοινωνικο κτηνος.
Προφανως ζω ακομα, δεν εχω βγαλει τριτο χερι .
Εγω λεω να μαζευτεις εσυ, με τους αλλους 2 ψεκες εδω μεσα, να μας ανοιξετε τα ματια γιατι φαινεται πως ξερετε πολλα και δεν μας τα λετε:
Ελα λοιπον, πες μας τι βιβλια να διαβασουμε, ποια ειναι τα σοβαρα προβληματα της Ελλαδας, και τις προτασεις σου να ξυπνησουμε. Περιμενουμε και ασε τα κλεισιματα του ματιου και τις εξυπναδες.
Α, εσύ έχεις μείνει ακόμα στο ότι έκανες το "εμβόλιο" και για τους άλλους, όχι μόνο για τον εαυτό σου.:grin::grin:
Τώρα πολλά ξέρω κι είναι η δουλειά μου να τα ξέρω, αλλά δεν είναι ο χώρος εδώ να τα αναλύσουμε Πίστευε λοιπόν ότι θέλεις, κακώς είναι η αλήθεια άνοιξα συζήτηση με κάποιον με τα μυαλά σου.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.257
Πόντοι
5.595
Α, εσύ έχεις μείνει ακόμα στο ότι έκανες το "εμβόλιο" και για τους άλλους, όχι μόνο για τον εαυτό σου.:grin::grin:
Τώρα πολλά ξέρω κι είναι η δουλειά μου να τα ξέρω, αλλά δεν είναι ο χώρος εδώ να τα αναλύσουμε Πίστευε λοιπόν ότι θέλεις, κακώς είναι η αλήθεια άνοιξα συζήτηση με κάποιον με τα μυαλά σου.
Δηλαδη δεν θες να με διαφωτισεις, ωστε μαζι να σωσουμε την Πατριδα;
Φυσικα εκανα το εμβολιο και για μενα ρε μαλακα, δεν στο εγραψα ; Κ
"Ναι εγω εκανα το εμβολιο, γιατι ξερω οτι η δημοσια υγεια , οπως την καταντησε ο Κουλης και ΟΛΟΙ οι προηγουμενοι (μνημονιακοι και μη) δεν θα μπορουσε να στοιβαξει ΚΑΙ εμενα στις εντατικες"
Προφανως λοιπον προσπαθησα να προστατεψω ΚΑΙ τον εαυτο μου ΚΑΙ τους αλλους , μην πιανοντας αλλη μια θεση στην εντατικη.
Δεν το εχεις με τη συνδιαστικη σκεψη ε;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Δηλαδη δεν θες να με διαφωτισεις, ωστε μαζι να σωσουμε την Πατριδα;
Φυσικα εκανα το εμβολιο και για μενα ρε μαλακα, δεν στο εγραψα ; Κ
"Ναι εγω εκανα το εμβολιο, γιατι ξερω οτι η δημοσια υγεια , οπως την καταντησε ο Κουλης και ΟΛΟΙ οι προηγουμενοι (μνημονιακοι και μη) δεν θα μπορουσε να στοιβαξει ΚΑΙ εμενα στις εντατικες"
Προφανως λοιπον προσπαθησα να προστατεψω ΚΑΙ τον εαυτο μου ΚΑΙ τους αλλους , μην πιανοντας αλλη μια θεση στην εντατικη.
Δεν το εχεις με τη συνδιαστικη σκεψη ε;
ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι και φαίνεσαι! Τέλος συζήτησης!!!

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.932
Πόντοι
9.931
1.192.000 και προχωράμε...
Κατάργηση του μαφιοζικου νόμου περί ευθύνης υπουργών.
Και δυο εκατομμύρια υπογραφές να μαζέψει ο νομος δεν καταργείται γιατι κανένας Έλληνας πολιτικός δεν θα ήθελε να κινδυνεύει να παει φυλακη κατα την διάρκεια της υπουργικής του θητείας, είτε ειναι δεξιός ειτε αριστερός...
ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ.

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.268
Πόντοι
456
IMG_3823.jpeg
Τύποι ισχύει αυτό;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.965
Πόντοι
6.946
Και δυο εκατομμύρια υπογραφές να μαζέψει ο νομος δεν καταργείται γιατι κανένας Έλληνας πολιτικός δεν θα ήθελε να κινδυνεύει να παει φυλακη κατα την διάρκεια της υπουργικής θητείας του, είτε ειναι δεξιός ειτε αριστερός...
ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ.
ΟΙ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ είναι το ίδιο, ο λαός το ξέρει; Ξέρει επίσης την δύναμη του; Θα το μάθει.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
1.192.000 και προχωράμε...
Κατάργηση του μαφιοζικου νόμου περί ευθύνης υπουργών.
Μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησης ή καποιος αλλος που ξερει τι θα συμβει εαν καταργηθει ο νομος περι ευθυνης υπουργων?

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.840
Πόντοι
12.056
IMG_3823.jpeg
Τύποι ισχύει αυτό;
tis πρωτες ημερες του δυστυχηματος ο δευτερος σκωτωθηκε με μηχανη μεγαλου κυβισμου στο λαγονησι οταν εκανε προσπεραση σε ενα δρομο 1000 μετρα ευθεια με σχεδον 3 λωριδες ανα κατευθηνση(τον φαγανε)

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
434
Πόντοι
21
Που ειναι ολοι αυτοι οι μαγκες δεξιουληδες ?
Γιατι δεν παιρνουν θεση !!!

αλλα μονο για το γαμο τον ομοφυλων εκαναν φασαρια ... :jerking2:
και μονο στο νημα του κασελακη κανουν τους καουμποηδες !! :hammer:

εδω δεν γραφουν ....
φοβουνται να γραψουν την αληθεια ... μην τυχον και τους μαλωσει ο κουλης .... :zombie::zombie:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.965
Πόντοι
6.946
Μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησης ή καποιος αλλος που ξερει τι θα συμβει εαν καταργηθει ο νομος περι ευθυνης υπουργων?
Μήπως ότι θα φέρουν την ΕΥΘΥΝΗ των πράξεων τους, όπως ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι πολίτες;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.932
Πόντοι
9.931
Εν τω μεταξύ πανω-κατω παρεμφερείς νομους περι ευθύνης υπουργών έχουν σχεδόν ολες οι χώρες αλλά εδω εμείς είμαστε πολυ μάγκες και έξυπνοι και θέλουμε να τον καταργήσουμε.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Δηλαδη στην συγκεκριμενη περιπτωση ΕΑΝ η δικαιοσυνη αποφανθει οτι εχει ποινικες ευθυνες ο Καραμανλης θα παει κατ'ευθειαν στο δικαστηριο χωρις να περασει απο τη βουλη για να αποφανθει εαν θα αρει η οχι την ασυλια του .

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.776
Πόντοι
2.356
Εν τω μεταξύ πανω-κατω παρεμφερείς νομους περι ευθύνης υπουργών έχουν σχεδόν ολες οι χώρες αλλά εδω εμείς είμαστε πολυ μάγκες και έξυπνοι και θέλουμε να τον καταργήσουμε.
Πες μας λίγο, τι ισχύει στις ΗΠΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom