dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.319
- Πόντοι
- 3.936
ΣΚΑΣΕ ρε μουνοπανοΕσύ να δεις
ΣΚΑΣΕ ρε μουνοπανοΕσύ να δεις
Σε γράφω κανονικάΣΚΑΣΕ ρε μουνοπανο
Σε γράφω κανονικά
αν εχεις το ακαταδιωκτο παντως μπορεις να πεις οτι μπαρουφα θες χωρις επιπτωσειςΔεν εισαι ομως στη θεση τους. Και αμφιβαλλω πολυ αν θα ελεγες αυτο, αν ησουν. Εξω απο το χορο πολλά τραγουδια λενε.
Σε κάθε σεντόνι κομματικού πλυντηρίου που μας αραδιαζεις δεν επανέρχεσαι, σταματάς εδώ γιατί επαναλαμβάνεσαι, λες την τελευταία σου κουβέντα.Εσύ να δεις
Εσύ να δεις
ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ.ΣΚΑΣΕ ρε μουνοπανο
Αυτός 3-0.άλλη μία ποιός φταίει
Τύπε...για αρχή δεν πληρώνω ποτέ μαύρα σε τίποτα....ιδιαίτερα σε εργοδοτικά θέματα. Το επί 1.5 πως το έβγαλες ακριβώς δεν κατάλαβα...??δε την πληρωνεις εσυ τυπε! απλα απο σενα πανε τα χρηματα! αλλιως θα πληρωνεις μαυρα επι 1,5 το μισθο που δινεις σε ασπρα! οπως και εγω δε πληρωνω μονο το κωλορευμα στη δεη αλλα και τους εμμεσους φορους. δε μου φταιει η δεη απλα ειναι ο μεσαζοντας της εισπραξης! το ιδιο και εσυ. για να μη φαει τα λεφτα ο εργαζομενος εχεις καποια απο αυτα στα εξοδα ως εισφορες δικες σου και καποια δικα του...
αληθεια η αυξηση του κατωτατου με την παραλληλη μειωση εισφορων ποσο ζημια σου κανει? (κερδος εχεις αλλα τουμπεκι σε αυτο ε? )
ας σε αφηνε ο νομος να πληρωνες μονο καθαρα οπως στην αυστραλια και ο εργαζομενος απο κει και περα αν θελει ασφαλεια και συνταξη να συμπεριφερεται ωριμα και να ασφαλιζεται.Τύπε...για αρχή δεν πληρώνω ποτέ μαύρα σε τίποτα....ιδιαίτερα σε εργοδοτικά θέματα. Το επί 1.5 πως το έβγαλες ακριβώς δεν κατάλαβα...??
Οι εισφορές του εργοδότη (για τον εαυτό του..δηλαδή ως ελ. επαγγελματίας) και οι εργοδοτικές εισφορές δεν έχουν σχέση. Ο εργαζόμενος παίρνει έναν μεικτό μισθό...όπου αυτό αναγράφεται στις βεβαιώσεις αποδοχών του. Μέσα σε αυτά είναι και οι εισφορές και ο φόρος που του αναλογεί. Στα έξοδα είναι όλες οι εισφορές του εργαζομένου όπως και θα έπρεπε να είναι. Αφού τα πληρώνεις πως αλλιώς θα γινόταν???
Μακάρι να παίρνει ο εργαζόμενος όσο περισσότερα γίνεται σε καθαρό μισθό και ας τα κάνει ότι καταλαβαίνει. Ο κατώτατος μισθός αυξήθηκε 50-60 ευρώ μεικτά αν δεν κάνω λάθος...σιγά τα εκατομμύρια...αλλά για την οικονομία της συζήτησης πως ακριβώς έχω εγώ κέρδος και το κάνω τουμπεκί? Τι πληρώνω λιγότερο?
Συμφωνώ 100%....να παίρνει όλο το ποσό ο εργαζόμενος στην τσέπη του....να είναι υποχρεωμένος να σφαλιστεί είτε ιδιωτικά είτε στο κράτος...αλλά ανάλογα με τις επιλογές του και το πόσα θα πληρώνει ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ...όχι δηλαδή να πληρώνεις 40 ευρώ το μήνα και να θες μετά σύνταξη από το κράτος 900 ευρώ το μήνα.ας σε αφηνε ο νομος να πληρωνες μονο καθαρα οπως στην αυστραλια και ο εργαζομενος απο κει και περα αν θελει ασφαλεια και συνταξη να συμπεριφερεται ωριμα και να ασφαλιζεται.
ενας υπαλληλος που σου στοιχιζει 800 ευρω καθαρα ποσο σου βγαινει μεικτα? εκει ηθελα να καταληξω! σου βγαινει 1200?
οι εισφορες μειωθηκαν η οχι? εκει θελω να καταληξω!Συμφωνώ 100%....να παίρνει όλο το ποσό ο εργαζόμενος στην τσέπη του....να είναι υποχρεωμένος να σφαλιστεί είτε ιδιωτικά είτε στο κράτος...αλλά ανάλογα με τις επιλογές του και το πόσα θα πληρώνει ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ...όχι δηλαδή να πληρώνεις 40 ευρώ το μήνα και να θες μετά σύνταξη από το κράτος 900 ευρώ το μήνα.
Δεν παίρνουν όλοι οι υπάλληλοι τα ίδια ρε τύπε...πάει με τις τριετίες...τα βαρέα κλπ....κάποιοι έχουν καθαρό μισθό ίδιο αλλά περισσότερες εισφορές.
Περίπου τόσο πάει όμως...1200 μεικτά κοστίζει ένας που παίρνει 800 ευρώ ίσως και λίγο παραπάνω. Σε τι με ωφελεί εμένα? Αφού και πριν αυτός 1200 μεικτά έπαιρνε.
Δεν ξέρω λογικά πρέπει να μειώθηκαν για να ισοβαθμήσουν την αύξηση του κατώτατου.οι εισφορες μειωθηκαν η οχι? εκει θελω να καταληξω!
τα καθαρα που παιρνει ο υπαλληλος αυξηθηκαν. το συνολικο ποσο στο κοστουμι σου παει πιο ακριβα? επεσε? η εμεινε σταθερο?
για τριετιες και λοιπα γελαμε! τωρα θα ξεκινησουν
Καμία προπαγανδα δεν είναι.Όταν το ποινικό δικαστήριο κρίνει ότι είναι αθώος είναι αθώος
Όσο και να μη σου αρέσει
Το αστικό δικαστήριο μπορεί να κρίνει αλλιώς αυτό λέω και εγώ
Μπορεί λοιπόν αθώος και στο αστικό φταίει και να πληρωσει
Και το ανάποδο
Στο παπαθανάση είχαμε στική απόφαση ότι φταίει
Και δεν έχουμε απόφαση ποινικού δικαστηρίου αν είναι ένοχος ή όχι
Η προπαγάνδα λοιπόν του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι ένοχος και καταδικάστηκε δεν ευσταθεί
Δηλαδή φταίει
Αλλά αφού δεν έγινε ποινικό δικαστήριο δεν κρίθηκε αν είναι ενοχος ή όχι
Προπαγάνδα
Όταν στο πρώτο μήνυμα έχω γράψει οτι αυτό που έκανε ηθικά δεν μου αρέσει
Υπάρχει στην επιστημονική σου φαντασία
Πόσες φορές να το γράψω
Δεν μου αρέσει αυτό που έκανε
Το δικαστήριο έκρινε ότι φταίει
Το δικαστήριο δεν τον έκρινε ένοχο ούτε τον καταδίκασε
Το δικαστήριο δέχτηκε την αγωγή
Καλώς ήρθες αγορίναΚαμία προπαγανδα δεν είναι.
Ο Παπαθανος πέτυχε κούρεμα 96% με τη τράπεζα και ξοφλήσε τα 2 εκ που χρωσταγε μόνο με 50000.
Τι κανονισμό εκανε με τη τράπεζα για να του κουρεύουν 96% του χρέους του?
Οποία πέτρα και να σηκώσεις θα δεις από κάτω ένα διεφθαρμένο νδ να κλέβει κρατικό χρήμα
Καλώς σε βρήκα σύντροφεΚαλώς ήρθες αγορίνα
Σας εχει για πρωϊνο αυτος,μονος του και ολοι σαςΤο νήμα προετοιμάζεται για την προεκλογική περίοδο....η νδ έχει μείνει πίσω...μόνο ο ντάμα παίζει μπάλα....οι όλοι έχουν χάσει την ελπίδα τους...λείπει ένα αντίπαλο τρολοδέος για να ανεβεί η τηλεθέαση στα ύψη
και εγώ σιριζαιος είμαι τύπεΣας εχει για πρωϊνο αυτος,μονος του και ολοι σας
Ποια μπαλα παίζει ρε τυπε ένα ματσο ασυναρτησιες λεειΤο νήμα προετοιμάζεται για την προεκλογική περίοδο....η νδ έχει μείνει πίσω...μόνο ο ντάμα παίζει μπάλα....οι όλοι έχουν χάσει την ελπίδα τους...λείπει ένα αντίπαλο τρολοδέος για να ανεβεί η τηλεθέαση στα ύψη