Ακριβώς
Ο κουλις με την γελοια κι ανεπαρκη κουστωδια φαντάζει σοβαρός μπροστα στα νούμερα του Συριζα. Με εξαιρεση τον Πολακη, πιυ ειναι ο μονος που κανει σιβαρη αντιπολίτευση
Δεν νομιζω να ισχύει αυτό για τον Κασιδα. Σουζα ειναι ολοι φύλακες κ φυλακοβιοι.... Πάντως αν τον βγαζει ο ακαι στο 3.5 εχει τουλαχιστιν 5+%
Μεγαλη υπόθεση
Δεν νομιζω να ισχύει αυτό για τον Κασιδα. Σουζα ειναι ολοι φύλακες κ φυλακοβιοι.... Οανυως αν τον βγαζει ο ακαι στο 3.5 εχει τουλαχιστιν 5+%
Μεγαλη υπόθεση
Ναι εννοείται τον κασιδιάρη περίμεναν για να βαρέσουν προσοχή
Δεν πιστεύω αυτά που δείχνει ο σκάι τύπε...πρέπει να είναι κάποιος πολύ μογκόλι για να ψηφίζει μετά από 10 χρόνια ακόμα τους νεοναζί....αυτά είναι της περασμένης δεκαετίας.
Δεν πιστεύω αυτά που δείχνει ο σκάι τύπε...πρέπει να είναι κάποιος πολύ μογκόλι για να ψηφίζει μετά από 10 χρόνια ακόμα τους νεοναζί....αυτά είναι της περασμένης δεκαετίας.
Mετα απο 60-70 στεκει και στα 10 υπαρχει το προβλημα?Εδω οι αλλοι κοντεψαν να μας πεισουν οτι ειναι στρογγυλη η Γη,αλλα ευτυχως τωρα τελευταια καποιοι αφυπνιστηκαν
Mετα απο 60-70 στεκει και στα 10 υπαρχει το προβλημα?Εδω οι αλλοι κοντεψαν να μας πεισουν οτι ειναι στρογγυλη η Γη,αλλα ευτυχως τωρα τελευταια καποιοι αφυπνιστηκαν
όχι..εγώ εννοώ ότι όταν ήρθαν στα Ελληνικά πράγματα το 10-11 ο πολύς κόσμος πες ότι εξαπατήθηκε....νόμιζε ότι ήταν τα παλικάρια που περνάνε γριές στο ατμ...
τώρα μετά από 10 χρόνια που έχει μάθει όλη η κοινωνία ότι οι τύποι ήταν ναζί, μπράβοι της νύχτας και μπαχαλάκιδες...
ακόμα υπάρχουν ζωντανά που νομίζουν ότι ψηφίζουν τους πατριώτες?
όχι..εγώ εννοώ ότι όταν ήρθαν στα Ελληνικά πράγματα το 10-11 ο πολύς κόσμος πες ότι εξαπατήθηκε....νόμιζε ότι ήταν τα παλικάρια που περνάνε γριές στο ατμ...
τώρα μετά από 10 χρόνια που έχει μάθει όλη η κοινωνία ότι οι τύποι ήταν ναζί, μπράβοι της νύχτας και μπαχαλάκιδες...
O κοσμος πιστευει ο,τι εχει αναγκη να πιστεψει.Τοτε ηταν αγανακτισμενοι και ηθελαν να πεφτει ξυλικι στους "απατεωνες" που τους εξαπατουσαν τοσα χρονια(αλλα τους κανανε τα ρουσφετια και τα στραβα ματια οπου χρειαζοταν).Μετα θα βρουν εναν τυπο με αλοιφες θα πουν "Α κοιτα,ειναι και θρησκος(ετσι λεει δηλαδη)".
Αλλος ενας λαμπρος επιχειρηματιας που δεν μπορεσε να ορθοποδησει στο Ελλαντα που τρωει τα παιδια της(ουτε στο Αμερικα βεβαια).Κριμα κι ειχε και φανατικους οπαδους,εκεινος ο Πσικο749249 τον εκθειαζε αλλα δεν τον ανεφερε ξανα
O κοσμος πιστευει ο,τι εχει αναγκη να πιστεψει.Τοτε ηταν αγανακτισμενοι και ηθελαν να πεφτει ξυλικι στους "απατεωνες" που τους εξαπατουσαν τοσα χρονια(αλλα τους κανανε τα ρουσφετια και τα στραβα ματια οπου χρειαζοταν).Μετα θα βρουν εναν τυπο με αλοιφες θα πουν "Α κοιτα,ειναι και θρησκος(ετσι λεει δηλαδη)".
τύπε...εγώ σε όλη μου τη ζωή έχω καταλήξει σε ένα συμπέρασμα που με έχει βοηθήσει να αποφύγω αχρείαστες σκέψεις και καταστάσεις...και να έρθω λίγο πιο κοντά στην κοινωνία....έχω καταλήξει στο ότι
Σε κάθε σεντόνι κομματικού πλυντηρίου που μας αραδιαζεις δεν επανέρχεσαι, σταματάς εδώ γιατί επαναλαμβάνεσαι, λες την τελευταία σου κουβέντα.
Ε, λέει κανείς ευτυχως τερμα. Οχι αλλος Χατζηνικολαου, Πολακης, Άρειος Πάγος, ευθύνες κι ενοχές.
Αλλά φευ.....
Ζήτα τη βοήθεια ειδικού. Εχεις σοβαρό θέμα.
Καμία προπαγανδα δεν είναι.
Ο Παπαθανος πέτυχε κούρεμα 96% με τη τράπεζα και ξοφλήσε τα 2 εκ που χρωσταγε μόνο με 50000.
Τι κανονισμό εκανε με τη τράπεζα για να του κουρεύουν 96% του χρέους του?
Οποία πέτρα και να σηκώσεις θα δεις από κάτω ένα διεφθαρμένο νδ να κλέβει κρατικό χρήμα
Δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει διάλογος.
Ζήτα τη βοήθεια ειδικού. Έχεις σοβαρό θέμα.
Α! Και δεν είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι. Δε ζούμε όλοι στον κόσμο σου με δίπολα, ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, αριστεροί δεξιοί, καπιταλιστές-κομμουνιστες και τα λοιπά και τα λοιπά και τα λοιπά......
Στο βάθος όλοι ήξεραν τι ψηφίζουν. Πες κάτι το χαστούκι στην αντιπαθεστατη Κανέλλη, κάτι τα κοκοκο του Πάκη και λοιπων, τα οχι-οχι του παππού, κατι τα"μόνο για Έλληνες", ο κόσμος θεώρησε ότι αυτοί θα ρίξουν τις φαπες στους κλασσικούς πολιτικούς, που θα ήθελε αλλά δεν τολμούσε να ρίξει αυτός.
Το ότι θα εφταναν σε δολοφονία όμως δεν το περίμενε κι εκεί εχασε το παιχνιδι η Χρυσή Αυγή. Πάντα υπάρχει ακροδεξιά στην Ελλάδα. Ασχετως του που εκφράζεται. Εντός ή εκτός κόμματος εξουσίας.
Δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει διάλογος.
Ζήτα τη βοήθεια ειδικού. Έχεις σοβαρό θέμα.
Α! Και δεν είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι. Δε ζούμε όλοι στον κόσμο σου με δίπολα, ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, αριστεροί δεξιοί, καπιταλιστές-κομμουνιστες και τα λοιπά και τα λοιπά και τα λοιπά......
Ρε φίλε είσαι ένα μήνα εδώ
Και κάνω διάλογο δύο χρόνια
Ως συνήθως όχι μόνο η άποψη σου δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα
Αλλά νομίζεις ότι οι άλλοι φταίνε για αυτό
Και σε τελική ανάλυση αν δεν ς αρέσει ο διάλογος μαζί μου μην κάνεις Δεν σε υποχρέωσε κανείς
Και υπάρχει και προηγούμενο εδώ
Στον τέλη stallone δεν άρεσε ο διάλογος με καμιά δεκαριά από εμας και μας έβαλε σε ignore list και δεν κάνει διάλογο μαζί μας
Με τη παρατήρηση βέβαια
Ότι κάνει like σε απαντήσεις που δίνουν άλλοι σε δικά μου μηνύματα
Χωρίς να έχει διαβάσει τα δικά μου μηνύματα αφού με έχει σε ignore list
Μπορείς να τον μιμηθείς
Δεν συνεισφέρεις και πάρα πολύ στο διάλογο εκτός από υποτιμησεις
Δεν σε ενδιαφέρουν λεπτομέρειες και σε ενδιαφέρουν τα πρωτοσέλιδα και οι εντυπώσεις
Εγώ ούτε Θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ στον πρώτο γύρο επειδή θέλω να ψηφίσω μία φίλη μου
Ούτε έλεγα ότι είναι σίγουρο ότι οι εκλογές θα γίνουν το Σεπτέμβριο Οκτώβριο
Αλλά έλεγα ότι δεν ξέρουμε πότε θα γίνουν