Αφού μια ζωή ο πολίτης πληρώνει τεράστιες ασφαλιστικές εισφορές και δεν έχει τι δικαίωμα επιλογής αν θα ασφαλιστεί στον ιδιωτικό ή τον δημόσιο τομέα.
Τα ασφαλιστικά ταμεία φαλήρησαν επειδή ακριβώς οι κυβερνήσεις έπαιρναν τα λεφτά που πλήρωνε ο κόσμος και τα έπαιζαν στο χρηματιστήριο ή τα έκαναν δωράκια....
Εγώ πληρώνω 250ε το μήνα ασφαλιστικές εισφορές...δηλαδή 3.000 το χρόνο....ξέρεις πόσα τσιμπούκια θα έκαναν οι ασφαλιστικές εταιρείες αν τους έβαζα πρόγραμμα με 3Κ το χρόνο? Και ξέρεις τι παροχές θα είχα?
Εδώ με 30-40 ευρώ το μήνα πας στα καλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία ακόμα και για γρατζουνιά..
όχι να πληρώνω 250 ευρώ και να πηγαίνω στο λαϊκό και να περιμένω όρθιος 7 ώρες για να μου πουν έχεις σπάσει το χέρι σου..το επόμενο ελεύθερο χειρουργείο είναι σε 18 μέρες...μέχρι τότε φάε σκατά.
Φταίει και ο κόσμος γιατί ψήφιζε μια ζωή τους πράσινους και τους μπλε που τους έταζαν συντάξεις 2 χιλιάρικα το μήνα....
αλλος πληρωσε 42 χρονια τεβε για να τον σφαξουν επειδη πηρε προωρη στα 62 του!!!
40 χρονια εργαζεσαι και συνταξη δε παιρνεις ουτε 10...
αν βαλω λοιποιν 126€ που ειναι το κατωτατο σημερα για αγροτες πχ δε θα παρουν ουτε 500 ευρω...
και παλι δεν ειναι δικαιο γιατι υπαρχει ο πληθωρισμος κλπ κλπ κλπ
δεν εχουν την ιδια αξια τα ποσα που δινεις σημερα στην ασφαλεια με αυτα που θα γινεις λιγα χρονια πριν βγεις.
ασχετα που για σενα ειναι απλα ενα νουμερο.
σκεψου ποσο παραπανω επρεπε να πληρωνεται ενας εργαζομενος! γιατι ενας δημοσιος υπαλληλος που δεν παραγει και δε βγαζει κερδος και καλυτερο μισθο εχει και καλυτερη συνταξη! μαντεψε! δε την παιρνει απο λεφτοδεντρα!
Αφού μια ζωή ο πολίτης πληρώνει τεράστιες ασφαλιστικές εισφορές και δεν έχει τι δικαίωμα επιλογής αν θα ασφαλιστεί στον ιδιωτικό ή τον δημόσιο τομέα.
Τα ασφαλιστικά ταμεία φαλήρησαν επειδή ακριβώς οι κυβερνήσεις έπαιρναν τα λεφτά που πλήρωνε ο κόσμος και τα έπαιζαν στο χρηματιστήριο ή τα έκαναν δωράκια....
Εγώ πληρώνω 250ε το μήνα ασφαλιστικές εισφορές...δηλαδή 3.000 το χρόνο....ξέρεις πόσα τσιμπούκια θα έκαναν οι ασφαλιστικές εταιρείες αν τους έβαζα πρόγραμμα με 3Κ το χρόνο? Και ξέρεις τι παροχές θα είχα?
Εδώ με 30-40 ευρώ το μήνα πας στα καλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία ακόμα και για γρατζουνιά..
όχι να πληρώνω 250 ευρώ και να πηγαίνω στο λαϊκό και να περιμένω όρθιος 7 ώρες για να μου πουν έχεις σπάσει το χέρι σου..το επόμενο ελεύθερο χειρουργείο είναι σε 18 μέρες...μέχρι τότε φάε σκατά.
Φταίει και ο κόσμος γιατί ψήφιζε μια ζωή τους πράσινους και τους μπλε που τους έταζαν συντάξεις 2 χιλιάρικα το μήνα....
περίπου 100.000 είναι εισφορές που έχει καταβάλλει ένας φυσιολογικός εργαζόμενος,
αυτά φτάνουν για καμιά 15αριά χρόνια σύνταξη,
το σύστημα κερδίζει από αυτούς που πεθαίνουν πρόωρα ή δουλεύουν περισσότερο
χάνει όμως, ιδίως στην χώρα μας, από τις αγαπημένες κατηγορίες συνταξιούχων του λάκη
Εσύ έχεις σοβαρό θέμα που λες για πράγματα που δεν καταλαβαίνεις τα βασικά δεν ξέρεις τη διαφορά ποινικου και αστικυ δικαστηριου και βγάζεις άσχετα συμπεράσματα
Κι αν πάνε να σου εξηγήσουν υποτίμηση και συνθήματα
Εργαζόμενοι στα ταμεία ... άριστοι ... από αυτούς που γουστάρεις εσύ και ο άλεξ υπάρχουν ;;;
Με μισθό πάνω από 10.000€ το μήνα και δωρεάν μερσεντέ με οδηγούς ; Και μακ προ και άϊφόνι δωράκι κάθε χρόνο
συν συνέδρια και ημερίδες σε πεντάστερα και σουσάδικα ;;;
Γουστάρεις να τους πληρώνεις αυτούς ;
Να δηλώσουμε ποιοί γουστάρουμε και ποιοί όχι .
Εγώ που λέω μέγιστο 1000€ μισθό στους εργαζόμενους στα ταμεία, να πληρώνω 1/3 των φόρων και εισφορών από σένα και τον άλεξ
που γουστάρετε αριστούχες οικονομικών του κεεεεεεηηηηηηημπρρρρρρρρρριτζζζζζζζζ.... που παίρνουν 15 χιλιάρικα το μήνα.
Αλλά τις γουστάρετε , με εμένα να πληρώνω τέλη κυκλοφορίας και ενφια, όχι εσείς.
περίπου 100.000 είναι εισφορές που έχει καταβάλλει ένας φυσιολογικός εργαζόμενος,
αυτά φτάνουν για καμιά 15αριά χρόνια σύνταξη,
το σύστημα κερδίζει από αυτούς που πεθαίνουν πρόωρα ή δουλεύουν περισσότερο
χάνει όμως, ιδίως στην χώρα μας, από τις αγαπημένες κατηγορίες συνταξιούχων του λάκη
Όταν (υποτίθεται) ότι με τα 200 ευρώ το μήνα περίπου που πληρώνει κάποιος πρέπει να καλυφθούν τα όσα χρόνια σύνταξης πάρει αλλά και οι τρέχοντα ιατρική του περίθαλψη πως ακριβώς φτάνουν???
Όχι τύπε διαφωνώ, η Ελλάδα είναι γεμάτη με ψευτόμαγκες και ψευτοπαντογνώστες....από αυτούς που νομίζουν ότι ξέρουν τι είναι η αναρχία ή ο κομμουνισμός μέχρι και αυτούς που φαντασιώνονται τον εθνικοσοσιαλισμό, την επικράτηση της φυλής κτλπ....
Τις περισσότερες φορές στα δύο άκρα απλά έχουμε ανθρώπους με ψυχολογικά προβλήματα που λίγο έχει να κάνει η ιδεολογία τους αλλά περισσότερο έχει να κάνει το ότι οι ίδιοι είναι διαταραγμένοι μέσα τους. Μερικές φορές δεν αρέσει αλλά τις περισσότερες φορές στην Ελλάδα η άκρα δεξιά ήταν δολοφονικότερη από την άκρα αριστερά...όχι ότι και εκεί δεν υπάρχει εγκληματικότητα αλλά σίγουρα δεν είναι στην μορφή της οργανωμένης εγκληματικής οργάνωσης που ήταν η χρυσή αυγή.
Δεν πιστεύω όμως ότι ο κάθε μπάρμπας ή ο κάθε πιτσιρικάς που ψήφισε χρυσή αυγή ήταν φασίστας. Πιστεύω ότι μερικοί απλά νόμιζαν ότι βρήκαν μια σανίδα σωτηρίας. Είχαν σίγουρα στοιχεία ''εθνικογάμη'' Έλληνα...αλλά όχι σε σημείο που θα έβλεπαν να πετάνε από τον 6ο πακιστανούς (είχε συμβεί) και να χειροκροτούσαν.
Γενικά η Ελλάδα είναι γεμάτη με εθνικογάμηδες του καναπέ ετοιμοπόλεμους...που παίζουν call of duty.
Ολο μαλακιες να λες....αμα τους οριζε το κρατος ηταν υποχρεωμενοι να αναλαβουν.Στο εξωτερικο που δεν υπαρχει ακαταδιωκτο πως σχηματιζονται οι επιτροπες αραγε;
Στο εξωτερικο δεν εχουν τις δικες μας νοοτροπίες τύπε, εδω όποιος αναλαμβανει θεση ευθυνης πρεπει να προστατευεται απο ψεκασμενους και γραφικους.Καλο μηνα γιατρε
Θεϊκό τύπε. Δεν θα μπορει η Ελλαδα να επαναπροωθησει μεταναστες στην Τουρκια επειδη θα την εμποδιζει ο φραχτης. Το διαβασα, το ξαναδιαβασα, λεω δεν μπορει, κατι λαθος καταλαβαινω, αποκλειεται να γραφτηκε τετοια παπαρια. Κι ομως...
Ρε φίλε είσαι ένα μήνα εδώ
Και κάνω διάλογο δύο χρόνια
Ως συνήθως όχι μόνο η άποψη σου δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα
Αλλά νομίζεις ότι οι άλλοι φταίνε για αυτό
Και σε τελική ανάλυση αν δεν ς αρέσει ο διάλογος μαζί μου μην κάνεις Δεν σε υποχρέωσε κανείς
Και υπάρχει και προηγούμενο εδώ
Στον τέλη stallone δεν άρεσε ο διάλογος με καμιά δεκαριά από εμας και μας έβαλε σε ignore list και δεν κάνει διάλογο μαζί μας
Με τη παρατήρηση βέβαια
Ότι κάνει like σε απαντήσεις που δίνουν άλλοι σε δικά μου μηνύματα
Χωρίς να έχει διαβάσει τα δικά μου μηνύματα αφού με έχει σε ignore list
Μπορείς να τον μιμηθείς
Δεν συνεισφέρεις και πάρα πολύ στο διάλογο εκτός από υποτιμησεις
Δεν σε ενδιαφέρουν λεπτομέρειες και σε ενδιαφέρουν τα πρωτοσέλιδα και οι εντυπώσεις
το γνωριζεις οτι ακομη και με το φραχτη οι μεταναστες ΠΡΕΠΕΙ περασουν?
γιατι ειναι απο τη δικη σου μερια και οχι στη μεση του ποταμιου. αρα ο μεταναστης που ειναι απο την αλλη μερια του φραχτη παλι βρισκεται σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ εδαφος με ο,τι συνεπαγεται αυτο συμφωνα με τις διεθνεις συνθηκες!!!
Επειδή εισαι επιεικώς άσχετος, να σε ενημερωσω, γιατι δεν γνωριζεις, οτι ο φραχτης γινεται στο μονο σημειο που η Ελλαδα και η Τουρκια εχουν χερσαια συνορα. Ειναι το "τριγωνο του Καραγατς" το οποιο δοθηκε το 1923 στην Τουρκια, ως αποζημιωση για την εισβολη των Ελληνων στη Μικρα Ασία. Ειναι το μονο σημειο, που το συνορο δεν ειναι ο ποταμος Εβρος. Η πληροφορια ειναι παντου πλεον τύπε. Ψαχνουμε και λιγο. Ελεος.
επισης μπορεις να μου πεις στα ελληνικα εδαφη που ειναι απο την αλλη μερια του ποταμου πως θα γινει εκει "αποτρεπτικο εργο" οταν ουτε γεφυρα εχεις για να πας...
γιατι και εκει να παν και να σταθουν δικη σου επικρατεια ειναι...
Προκειται για εδαφη τα οποια ανηκουν στην Ελλαδα και ειναι ανατολικα του ποταμου Εβρου, λογω της μεταβολης της κοιτης του ποταμου τον τελευταιο αιωνα. Τι αλλο ξεπουλησαμε ρε τύπε, και φοβασαι οτι θα ξεπουλησουμε αυτα τα εδαφη? Φυσικα δεν υπαρχει γεφυρα ρε τύπε, ειναι δυνατόν όπου μεταβαλλεται η κοιτη του ποταμου, να φτιαχνουμε μια γεφυρα για να φτανουμε σε ενα στρεμμα βάλτο? Τι αλλο θα διαβασω ρε πουστη μου
Ναι τύπε, ειμαστε χεσμενοι.
Οπως το λες.
Τι εννοεις οτι "κατι ξερουμε"? Ψηφιστηκε ενας νομος. Γιατι ψηφιστηκε? Για να αποκλεισθει το Κομμα Κυνηγων? Αυτο παλι, που αμφιβαλλετε αν θα συμμετασχει ο Κασιδας στις εκλογες, ενω ειναι τελειωμενο ζητημα οτι δεν θα συμμετασχει, δεν το αντιλαμβανομαι.