Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 418K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Τι να βρεις με το δικηγόρο ρε κακοριζικε.
Σου έριξε μια μεγαλοπρεπεστατη ροχαλα, και δικαίως, γιατί η ασέβεια κάθε ημιμαθή ξερολα έχει και ενα όριο.
Έχεις κάψει πηνίο, έχεις κόψει καπιστρι, έχεις βαρεσει μπιέλα, τρέχεις πέρα δώθε σαν αποκεφαλισμενο κοτόπουλο. Δεν έχεις κάτι άξιο λόγου να πεις. Σεντόνια αερολογιας απλά.
Και μιας και εχω ένα μήνα εδώ, με τραβαν οι μήνες πίσω, δε μπορώ να περπατήσω.
Ζήτα τη βοήθεια ειδικού. Έχεις σοβαρό πρόβλημα.
Ως συνήθως υποτίμηση
Και κούφια λόγια
Και στα συγκεκριμένα που σου έγραψα κουβέντα

Δεν έχεις πάει φαίνεται σε δικηγόρο να του πεις θέλω να αναλάβεις υπόθεση διαζυγίου και να σου πει εγώ αναλαμβάνω μόνο ποινικά

Και φίλος σου που θα έχει περάσει διαδικασία διαζυγίου θα ξέρει περισσότερα από το συγκεκριμένο δικηγόρο;

Υποτίμησε πάλι
Αυτό ξέρεις αυτό κάνεις
Τις δε συμβουλές σου

Σε αυτούς που σου δίνουν σημασία που Δεν φαντάζομαι να είναι πολλοι και που ακούνε τι τους λες
Στους φίλους σου και στους γνωστούς σου
Γιατί εγώ της γράφω κανονικά

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
Να σου κάνω μερικές ερωτήσεις
1Έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό να ακυρωθούν εκλογές σε ευρωπαϊκή χωρα με απόφαση του ΕΔΔΑ;
2 έχει ξανά απαγορευτεί κόμμα
Κι αν έχει προσφύγει αυτό το κόμμα στο ευρωπαϊκό δικαστήριο τι αποτέλεσμα είχε η προσφυγή;
3 πόσο καιρό πιστεύεις ότι το δικαστήριο θα βγάλει την απόφαση;
Υπάρχει κάποιος τρόπος να βγει η απόφαση πολύ πιο γρήγορα από το κανονικό;
Ή κάποιου είδους ασφαλιστικά μέτρα;
4 από ότι φαίνεται λες ότι αν η χώρα καταδικαστεί λόγω της απαγόρευσης κόμματος Κασιδιάρη είναι υποχρεωτικό για τη χώρα να ξανακάνει γρήγορα εκλογές
δεν πρόσεξες την απάντηση του άλεξ.
1. το ΕΔΔΑ δεν μπορεί να επηρεάσει αποτελεσματικά την εσωτερική νομοθεσία, μπορεί να επιδικάσει αποζημίωση, εάν ακυρωθούν οι εκλογές, αυτό θα γίνει από το ΑΕΔ,
2. η ΟΔΓ έχει απαγορεύσει το ΚΚΓ και το NSDAP, ίσως και τα παρόμοια, υπήρξε και το ζήτημα με τη RAF,
3. το ΑΕΔ σύντομα, αλλά ΜΕΤΑ τις εκλογές

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.777
Πόντοι
2.356
Ως συνήθως συνθήματα

Δεν έχεις πάει ποτέ σε δικηγόρο να του πεις
Θέλω να αναλάβεις αυτή την υπόθεση διαζυγίου και να σου πει όχι όχι εγώ δεν ασχολούμαι με τέτοια ασχολούμαι μόνο με ποινικά;
Σου εξήγησα στο προηγούμενο μήνυμα με παραδείγματα

Αλλά εσύ κουβέντα
Στα συγκεκριμένα

Υποτιμησεις και άγιος ο Θεός
Τις προτροπές σου δε αυτές που γράφεις της γράφω κανονικά

Τέτοια να λες στους φίλους σου και στους γνωστούς σου
Αν δεν ς αρέσει μη διαβάζεις αυτά που γράφω
Μην απαντάς σε αυτά που γράφω

Ξερόλα ψυχίατρε;;;;;;;

Αποφάσισες ένα μήνα πριν από τις εκλογές να ρθεις να αρχίσεις την προπαγάνδα σου

Συνέχισε την όχι με επιχειρήματα αλλά με βρισιές και υποτιμήσεις

Αυτό ξέρεις αυτό κάνεις
Αχ βρε κακομοιρη. Προπαγανδα και πουστικη μαλιστα, κάνεις εσύ. Το ταχαμου παραθέτω τις δύο απόψεις, και καλά ακριβοδικαιος, αλλά λιβανιζω την κομματική, παλιό, χιλιοπαιγμενο έργο. Το έχουμε ξαναδεί από καλύτερούς σου.
Αμα παω σε δικηγόρο και μου πει δεν ασχολούμαι, θα τον ρωτήσω σε ποιόν να πάω. Δε θα του πουλάω δικηγορικά παραμύθια.
Όσο γραφεις ανοησίες θα αντιμετωπιζεσαι ανάλογα. Αν δε σου αρέσει τραβα καπου να γράφεις μονος σου, να αυτοαποθεωνεσαι κιόλας.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.777
Πόντοι
2.356
Ως συνήθως υποτίμηση
Και κούφια λόγια
Και στα συγκεκριμένα που σου έγραψα κουβέντα

Δεν έχεις πάει φαίνεται σε δικηγόρο να του πεις θέλω να αναλάβεις υπόθεση διαζυγίου και να σου πει εγώ αναλαμβάνω μόνο ποινικά

Και φίλος σου που θα έχει περάσει διαδικασία διαζυγίου θα ξέρει περισσότερα από το συγκεκριμένο δικηγόρο;

Υποτίμησε πάλι
Αυτό ξέρεις αυτό κάνεις
Τις δε συμβουλές σου

Σε αυτούς που σου δίνουν σημασία που Δεν φαντάζομαι να είναι πολλοι και που ακούνε τι τους λες
Στους φίλους σου και στους γνωστούς σου
Γιατί εγώ της γράφω κανονικά
Τις γράφεις κανονικά ρε θλιβερέ. Αλλά όλο παράθεση μου κάνεις και σχολιάζεις. Αφού ταραζεσαι, τι το συνεχίζεις; Δε μπορείς να το διαχειριστεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Άρα η χρυσή αυγή θεωρείται αντίστοιχα επαναστατική δεξιά?
Η Χρυση Αυγη ειναι νεοναζιστικη οργανωση.
Ο νεοναζισμός (neo-nazionalism) ειναι "εθνικοσοσιαλισμός". Καμία σχεση με Δεξιά

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.526
Πόντοι
3.656

Για αυτό απαγορεύτηκε τύπε ;
Διώκονται ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ στην ελλάδα ;

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Σε γράφω κανονικά κοπρολαλία

Travelling April Fools GIF

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Αχ βρε κακομοιρη. Προπαγανδα και πουστικη μαλιστα, κάνεις εσύ. Το ταχαμου παραθέτω τις δύο απόψεις, και καλά ακριβοδικαιος, αλλά λιβανιζω την κομματική, παλιό, χιλιοπαιγμενο έργο. Το έχουμε ξαναδεί από καλύτερούς σου.
Αμα παω σε δικηγόρο και μου πει δεν ασχολούμαι, θα τον ρωτήσω σε ποιόν να πάω. Δε θα του πουλάω δικηγορικά παραμύθια.
Όσο γραφεις ανοησίες θα αντιμετωπιζεσαι ανάλογα. Αν δε σου αρέσει τραβα καπου να γράφεις μονος σου, να αυτοαποθεωνεσαι κιόλας.
Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο φίλος σου πού έχει περάσει διαδικασία διαζυγίου θα ξέρει πιο πολλά από το δικηγόρο

Και θα σου δώσει και μερικές συμβουλές ταυτόχρονα με το νέο δικηγόρο

Συμφωνείς λοιπόν ότι οι δικηγόροι δεν τα ξέρουν όλα
Αυτό λέω και εγώ

Και ότι μερικοί ξέρουν περισσότερα πράγματα από επαγγελματίες σε θέματα που δεν έχουν εξειδίκευση

Αν περιμένω από σένα να με κρίνεις σε οποιοδήποτε τομέα σώθηκα

Το αν θα γράφω εγώ ούτε εσύ θα μου το πεις ούτε κανείς άλλος
Εκτός τους administrators

Έτσι σε όλες τις προτροπές σου σε γράφω κανονικά δεν το καταλαβαίνεις
Επανέρχσται και επανέρχεσαι και επανέρχεσαι

ΣΕ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΠΡοΤΡΟΠΕΣ
ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Είσαι άσχετος από επιχειρήματα και θα παραμείνεις άσχετος
Μέχρι να αποδείξεις το αντίθετο

Σε επιχειρήματα μπορώ να σου απαντήσω
Στα ανωτέρω τα είπαμε

Και όταν δεν ξέρουμε κάτι ρωτάμε τους ειδικούς
Έχω ζαλίσει τον δικηγόρο πεζοπόρο με ερωτήσεις σχετικά με την απαγόρευση ή όχι του κόμματος Κασιδιάρη
Και παρόμοια ζητήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Τελευταία τροποποίηση:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Για αυτό απαγορεύτηκε τύπε ;
Διώκονται ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ στην ελλάδα ;
Απαγορευτηκε η συμμετοχη εγκληματικων οργανωσεων και μελων αυτων.
Προσωπικα δεν θα ειχα κανενα προβλημα να απαγορευθει ενα νεοναζιστικο κομμα ευθεως, οπως παρεχεται εξαλλου η σχετικη δυνατοτητα απο το Συνταγμα. Να θυμισω οτι απαγορευεται και η συμμετοχη βασιλικού κόμματος. Και γενικώς καθε κομματος που αντιστρατευεται την συνταγματική ταξη.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Δηλαδή όταν μια ομάδα ανθρώπων με βίαιες και παράνομες πράξεις αυτοχαρακτηρίζεται αριστερή σχετίζεται με την αριστερά ως ιδεολογία αλλά μια ομάδα που αυτοχαρακτηρίζεται ως συντηρητική δεν χαρακτηρίζεται δεξιά?

Βολικό αυτό...το point μου είναι ότι ούτε οι μεν είναι αριστεροί ούτε οι δε συντηρητικοί....είναι απλά εγκληματίες...και όσο εύκολο είναι το αφήγημα ''η αριστερά είναι αντιεξουσιαστές και τρομοκράτες'' 'άλλο τόσο είναι και το ''οι συντηρητικοί είναι φασιστές''

αν δεν κάνω λάθος η χρυσή αυγή πήρε ψηφοφόρους από την νδ? ένα στέλεχος της νδ επίσης είχε κολλητές επαφές με τον κασιδιάρη (τον έβγαλε και βίντεο κτλπ) και γενικά όλη η ρητορική της χρυσής αυγής πήγαινε σε δεξιές και όχι αριστερές ιδέες.

Όποτε ας μην μπλέκουμε τις πολιτικές ιδέες με τους εγκληματίες.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.526
Πόντοι
3.656
Απαγορευτηκε η συμμετοχη εγκληματικων οργανωσεων και μελων αυτων.
Προσωπικα δεν θα ειχα κανενα προβλημα να απαγορευθει ενα νεοναζιστικο κομμα ευθεως, οπως παρεχεται εξαλλου η σχετικη δυνατοτητα απο το Συνταγμα. Να θυμισω οτι απαγορευεται και η συμμετοχη βασιλικού κόμματος. Και γενικώς καθε κομματος που αντιστρατευεται την συνταγματική ταξη.

Συνέχει τύπε. Γράφε περισσότερα.
Κάνεις καλή δουλειά.
Το πιστεύω .

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
Τυπε είσαι εναντίον του φράχτη στον Έβρο;
Μην ντρέπεσαι να εκφράσεις την άποψη σου.
Όχι τύπε, αυτό κατάλαβες; Δε γουστάρω να μου το παίζουν πατριώτες οι κλέφτες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δηλαδή όταν μια ομάδα ανθρώπων με βίαιες και παράνομες πράξεις αυτοχαρακτηρίζεται αριστερή σχετίζεται με την αριστερά ως ιδεολογία αλλά μια ομάδα που αυτοχαρακτηρίζεται ως συντηρητική δεν χαρακτηρίζεται δεξιά?

Βολικό αυτό...το point μου είναι ότι ούτε οι μεν είναι αριστεροί ούτε οι δε συντηρητικοί....είναι απλά εγκληματίες...και όσο εύκολο είναι το αφήγημα ''η αριστερά είναι αντιεξουσιαστές και τρομοκράτες'' 'άλλο τόσο είναι και το ''οι συντηρητικοί είναι φασιστές''

αν δεν κάνω λάθος η χρυσή αυγή πήρε ψηφοφόρους από την νδ? ένα στέλεχος της νδ επίσης είχε κολλητές επαφές με τον κασιδιάρη (τον έβγαλε και βίντεο κτλπ) και γενικά όλη η ρητορική της χρυσής αυγής πήγαινε σε δεξιές και όχι αριστερές ιδέες.

Όποτε ας μην μπλέκουμε τις πολιτικές ιδέες με τους εγκληματίες.
Επειδη δηλαδη η 17Ν εκανε βιαιες ενεργειες, αυτο με αποτρεπει απο το να την χαρακτηρισω, με βαση τις προκηρυξεις και τις δικες της διακηρυξεις, Επαναστατική Αριστερα? Γιατι?
Από την αλλη, ο νεοναζισμός ουδέποτε χαρακτηρίσθηκε ως "Δεξιά" ούτε από τους ίδιους. Η "Ακροδεξιά" ειναι κατι εντελώς διαφορετικό. Μην μπερδευομαστε. Εξίσου βεβαια καταδικαστέα η ακροδεξιά, αλλά όχι εγκληματική εξ ορισμού, όπως οι νεοναζί. Πιο κατανοητό τωρα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όχι τύπε, αυτό κατάλαβες; Δε γουστάρω να μου το παίζουν πατριώτες οι κλέφτες.
Ποιο ειναι το περισσότερο και αληθινα πατριωτικο κομμα στην Ελλαδα τύπε?

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
1. το ΕΔΔΑ δεν μπορεί να επηρεάσει αποτελεσματικά την εσωτερική νομοθεσία, μπορεί να επιδικάσει αποζημίωση, εάν ακυρωθούν οι εκλογές, αυτό θα γίνει από το ΑΕΔ,
2. η ΟΔΓ έχει απαγορεύσει το ΚΚΓ και το NSDAP, ίσως και τα παρόμοια, υπήρξε και το ζήτημα με τη RAF,
Όχι δεν την πρόσεξα
Έχει ξαναγίνει ποτέ ανώτατο δικαστήριο άλλης χώρας να ακυρώσει εκλογές για οποιοδήποτε λόγο η ειδικότερα επειδή απαγορεύτηκε κάποιο κόμμα;
Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις που ανέφερες πιο πάνω
Τι έγινε τελικά με αυτά τα κόμματα;
Μπορεί Αν ο Άρειος πάγος απαγορεύσει τη συμμετοχή του Κασιδιάρη να προσφύγει στο ΑΕΔ με ασφαλιστικά μέτρα πριν τις εκλογές;
Έχει γίνει στην Ελλάδα καμία παρόμοια προσφυγή στο ΑΕΔ που να την απέρριψε;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Επειδη δηλαδη η 17Ν εκανε βιαιες ενεργειες, αυτο με αποτρεπει απο το να την χαρακτηρισω, με βαση τις προκηρυξεις και τις δικες της διακηρυξεις, Επαναστατική Αριστερα? Γιατι?
Από την αλλη, ο νεοναζισμός ουδέποτε χαρακτηρίσθηκε ως "Δεξιά" ούτε από τους ίδιους. Η "Ακροδεξιά" ειναι κατι εντελώς διαφορετικό. Μην μπερδευομαστε. Εξίσου βεβαια καταδικαστέα η ακροδεξιά, αλλά όχι εγκληματική εξ ορισμού, όπως οι νεοναζί. Πιο κατανοητό τωρα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποιο ειναι το περισσότερο και αληθινα πατριωτικο κομμα στην Ελλαδα τύπε?
Μπορείς να χαρακτηρίσεις ότι θες τύπε....στην Ελλάδα ότι δηλώσει κανείς είναι.

Όμως είναι πολύ βολικό (όπως είπα και πριν) οι ακραίοι αριστεροί να είναι αριστεροί...αλλά οι ακροδεξιοί να μην έχουν σχέση με την δεξιά...Οι ίδιοι επίσης ποτέ δεν αυτοπροσδιορίστηκαν ως νεοναζιστές...αλλά ως εθνικιστές...κάτι που η δεξιά έχει άμεση σχέση....πόλοι δεξιοί είναι εθνικιστές...

άρα δεν είναι καλύτερα να τους κρίνεις με βάση τις πράξεις τους και όχι τα λόγια τους? Πιο κατανοητό τώρα νομίζω

* Δεν υπάρχει κανένα αληθινά πατριωτικό κόμμα στην Ελλάδα.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.777
Πόντοι
2.356
Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο φίλος σου πού έχει περάσει διαδικασία διαζυγίου θα ξέρει πιο πολλά από το δικηγόρο

Και θα σου δώσει και μερικές συμβουλές ταυτόχρονα με το νέο δικηγόρο

Συμφωνείς λοιπόν ότι οι δικηγόροι δεν τα ξέρουν όλα
Αυτό λέω και εγώ

Και ότι μερικοί ξέρουν περισσότερα πράγματα από επαγγελματίες σε θέματα που δεν έχουν εξειδίκευση

Αν περιμένω από σένα να με κρίνεις σε οποιοδήποτε τομέα σώθηκα

Το αν θα γράφω εγώ ούτε εσύ θα μου το πεις ούτε κανείς άλλος
Εκτός τους administrators

Έτσι σε όλες τις προτροπές σου σε γράφω κανονικά δεν το καταλαβαίνεις
Επανέρχσται και επανέρχεσαι και επανέρχεσαι

ΣΕ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΠΡοΤΡΟΠΕΣ
ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Είσαι άσχετος από επιχειρήματα και θα παραμείνεις άσχετος
Μέχρι να αποδείξεις το αντίθετο

Σε επιχειρήματα μπορώ να σου απαντήσω
Στα ανωτέρω τα είπαμε
Ναι ρε κακοριζικε. Ο φίλος μου που δεν ξέρει ουτε που είναι η Σόλωνος, θα ξέρει περισσότερα απο το δικηγόρο που έφαγε χρόνια για σπουδές στη Νομική.
Επειδή πήρε διαζύγιο.
Ζητα τη βοήθεια ειδικού. Έχεις σοβαρό πρόβλημα.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Ναι ρε κακοριζικε. Ο φίλος μου που δεν ξέρει ουτε που είναι η Σόλωνος, θα ξέρει περισσότερα απο το δικηγόρο που έφαγε χρόνια για σπουδές στη Νομική.
Επειδή πήρε διαζύγιο.
Ζητα τη βοήθεια ειδικού. Έχεις σοβαρό πρόβλημα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Το αρθρο 25 του Ν. 345/1976, προβλεπει προσφυγη στο ΑΕΔ μονο κατα αποκλεισμού υποψηφιου, και οχι κομματος (ΑΕΔ 3/2005). Είναι λίαν αμφισβητούμενο αν μια τετοια προσφυγη θα ηταν παραδεκτή. Ο νέος νόμος δεν προέβλεψε τιποτα άλλο εκτος απο προσφυγη στο Α΄ τμήμα του ΑΠ. Επομενως θεωρω οτι ουδεμία τύχη θα εχει μια προσφυγη στο ΑΕΔ.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
Όχι δεν την πρόσεξα
Έχει ξαναγίνει ποτέ ανώτατο δικαστήριο άλλης χώρας να ακυρώσει εκλογές για οποιοδήποτε λόγο η ειδικότερα επειδή απαγορεύτηκε κάποιο κόμμα;
Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις που ανέφερες πιο πάνω
Τι έγινε τελικά με αυτά τα κόμματα;
Μπορεί Αν ο Άρειος πάγος απαγορεύσει τη συμμετοχή του Κασιδιάρη να προσφύγει στο ΑΕΔ με ασφαλιστικά μέτρα πριν τις εκλογές;
Έχει γίνει στην Ελλάδα καμία παρόμοια προσφυγή στο ΑΕΔ που να την απέρριψε;
1. δεν γνωρίζω,
2. δεν υπάρχουν τα κόμματα,
3. όχι, γι αυτό και ίσως νικήσει στο ΕΔΔΑ για μη αποτελεσματική δικαστική προστασία + προσβολή εκλέγεσθαι
4. δεν έχει ξανατεθεί το θέμα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τύπε, στις εκλογές του 1923, δεν είχε γίνει καλή δουλίτσα; Πως το βλέπεις ; Δεν θα ήταν καλή ιδέα να μιμούμαστε την ιστορική παράδοση ;
Το 1923, είχαν καθαρίσει δραγούμη, γούναρη , πρωτοπαππαδάκη, στράτο , θεοτόκη , γούδα , μπαλτατζή ....
Οπότε συμμετείχαν μόνο οι βενιζελικοί και ο βενιζελικός παπαναστασίου για αντιπολίτευση .

Και τώρα δεν θα ήταν καλύτερα να κατέβαιναν υπόψήφια κόμματα μόνο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ;

Είναι δυνατόν ο καθένας να κατεβάζει κόμμα ; Και να μπορούν να τον ψηφίζουν κι όλας;
Που τα είδαμε αυτά ;;

Θα μου πεις το θράσσος δεν έχει όρια και η απληστία. Άλλος θέλει βενζίνη, άλλος τσάμπα νερό , άλλος θέλει να τρώει κάθε μέρα.
Ο καθένας τη μαλακία του.
Δεν μας χρειαζονται οι νεοναζι στον πολιτικο βιο. Ληξις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom