alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Για το ΚΚΕ τι λες, καλώς συμμετέχει?Ο ΣΥΡΙΖΑ λες να παραμείνει για πολύ νόμιμος ;
Δεν θα ήταν καλύτερα να τον απαγορεύαμε ;
Για το ΚΚΕ τι λες, καλώς συμμετέχει?Ο ΣΥΡΙΖΑ λες να παραμείνει για πολύ νόμιμος ;
Δεν θα ήταν καλύτερα να τον απαγορεύαμε ;
Και εγώ έχω αυτή την απορίαΓια το ΚΚΕ τι λες, καλώς συμμετέχει?
Δεν ξερω τύπε, εσυ λύσσαγες οτι κακώς συμμετεχει το ΚΚΕ, τωρα που εφτασε το αγγουρι στον δικο μας κωλο ζοριζομαστε ε?Δεν τα ξέρω εγώ αυτά τύπε .
Εσύ τι λες;
Να πάρουν πίσω τη νομιμοποίηση που του έδωσε το 1974 η ΝΔ ;
Δεν θα ήταν καλύτερα να κατεβαίνουν στις εκλογές μόνο ΝΔ & ΠΑΣΟΚ ;
Να μη ρισκάρουμε.
Ναι, η διαταξη υπαρχει.Και εγώ έχω αυτή την απορία
Υπάρχει ακόμα αυτή η διάταξη ότι πρέπει το κόμμα που συμμετέχει να δέχεται το δημοκρατικό πολίτευμα;
Αν ναιΤο ΚΚΕ κάνει τέτοια δήλωση;
Κι αν κάνει τέτοια δήλωση
Ο Άρειος πάγος δέχεται μόνο το τυπικό της δήλωσης και δεν πρέπει να εξετάζει και την ουσία;
το θεμα ειναι τυπε οτι μπορει να παει εκει ο μεταναστης αφου ειναι απο την αλλη μερια του ποταμου και πρεπει ΕΣΥ να πας να τον μαζεψεις αφου ειναι σε ελληνικο εδαφος πια... οποτε ποιο το νοημα του φραχτη οταν εχεις ηδη τρωτα σημεια παρακαμψης?Προκειται για εδαφη τα οποια ανηκουν στην Ελλαδα και ειναι ανατολικα του ποταμου Εβρου, λογω της μεταβολης της κοιτης του ποταμου τον τελευταιο αιωνα. Τι αλλο ξεπουλησαμε ρε τύπε, και φοβασαι οτι θα ξεπουλησουμε αυτα τα εδαφη? Φυσικα δεν υπαρχει γεφυρα ρε τύπε, ειναι δυνατόν όπου μεταβαλλεται η κοιτη του ποταμου, να φτιαχνουμε μια γεφυρα για να φτανουμε σε ενα στρεμμα βάλτο? Τι αλλο θα διαβασω ρε πουστη μου
τα σημεια που σου παραθετω εδω (Τα οποια βρισκονται στο νοτιο Εβρο) και δεν ειναι τα μοναδικα απλα ειναι τα πιο ευκολα ορατα απο τους χαρτες ειναι επισης συνορα χερσαια!Επειδή εισαι επιεικώς άσχετος, να σε ενημερωσω, γιατι δεν γνωριζεις, οτι ο φραχτης γινεται στο μονο σημειο που η Ελλαδα και η Τουρκια εχουν χερσαια συνορα. Ειναι το "τριγωνο του Καραγατς" το οποιο δοθηκε το 1923 στην Τουρκια, ως αποζημιωση για την εισβολη των Ελληνων στη Μικρα Ασία. Ειναι το μονο σημειο, που το συνορο δεν ειναι ο ποταμος Εβρος. Η πληροφορια ειναι παντου πλεον τύπε. Ψαχνουμε και λιγο. Ελεος.
και ομως τυπε!! λιγοστευουν τα σημεια που μπορεις να τους στειλεις πισω μιας και το εμποδιο ισχυει και για εσενα! απιστευτο ε?Θεϊκό τύπε. Δεν θα μπορει η Ελλαδα να επαναπροωθησει μεταναστες στην Τουρκια επειδη θα την εμποδιζει ο φραχτης. Το διαβασα, το ξαναδιαβασα, λεω δεν μπορει, κατι λαθος καταλαβαινω, αποκλειεται να γραφτηκε τετοια παπαρια. Κι ομως...
Βρε επικό ναυάγιο, τι με γράφεις κανονικά; Αλλού με παραθέτεις, αλλού μου απαντάς. Από την ταραχή έχεις χάσει τον έλεγχο. Με γράφεις κανονικά κι όλο σεντόνια μου αραδιαζεις. Φαντάσου να μη με έγραφες κανονικάΣου είπα στις προτροπές σου σε γράφω κανονικά
Αν πας σε ένα μαθηματικό
Που διδάσκει σε Γυμνάσιο έχει τελειώσει το πανεπιστήμιο πολύ καιρό
Και δεν κάνει ιδιαίτερα για πανελλήνιες
Όχι μόνο δεν θα σε αναλάβει για να περάσεις τις πανελλήνιες
Αλλά πολύ πιθανόν να μη θέλει να διδάξει ούτε στο λύκειο
Θα βρεις λοιπόν άλλο καθηγητή
Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός
Αν ο αδελφός σου η αδελφή σου ή ο κολλητός σου ηη γκόμενά σου
Που έχουν δώσει πολύ πρόσφατα πανελλήνιες και έχουν πάρει πολύ μεγάλο βαθμό στα μαθηματικά
Θα ξέρουν πολύ περισσότερα από τον πρώτο καθηγητή που ανέφερα
Και μπορούν και να σε βοηθούν ταυτόχρονα με τον καθηγητή που
Τελικά θα σε αναλάβει
Κατα σειρά λοιπόν γνώσεων
Ο καθηγητής που κάνει ιδιαίτερα σε πανελλήνιες
Κολλητός φίλος γκόμενα
Και μετά ο καθηγητής του γυμνασίου
Και βέβαια αυτό ισχύει για αρκετούς από τους καθηγητές μαθηματικών του γυμνασίου αλλά όχι για όλους
Και το μαθηματικά είναι ένα παράδειγμα το ίδιο ισχύει για φυσικούς χημικούς φιλολόγους και λοιπά
Και το ίδιο για όλα τα επαγγέλματα
Υποτίμησε πάλι βρίσε και δώσε άσχετες προτροπές για να σε γράψω πάλι κανονικά
Μην ξεχνάς τις προωρες συνταξιοδοτησεις (40 χρονών της Ολυμπιακής κλπ) αυτές τίναξαν το συστημαπερίπου 100.000 είναι εισφορές που έχει καταβάλλει ένας φυσιολογικός εργαζόμενος,
αυτά φτάνουν για καμιά 15αριά χρόνια σύνταξη,
το σύστημα κερδίζει από αυτούς που πεθαίνουν πρόωρα ή δουλεύουν περισσότερο
χάνει όμως, ιδίως στην χώρα μας, από τις αγαπημένες κατηγορίες συνταξιούχων του λάκη
Μην ξεχνάμε και ποιανού καμάρι ήταν το κλείσιμο της ολυμπιακής.Μην ξεχνάς τις προωρες συνταξιοδοτησεις (40 χρονών της Ολυμπιακής κλπ) αυτές τίναξαν το συστημα
Έτσι κάνεις πάντα υποτίμησε και στην ουσία μηδέν απάντησηΒρε επικό ναυάγιο, τι με γράφεις κανονικά; Αλλού με παραθέτεις, αλλού μου απαντάς. Από την ταραχή έχεις χάσει τον έλεγχο. Με γράφεις κανονικά κι όλο σεντόνια μου αραδιαζεις. Φαντάσου να μη με έγραφες κανονικά
Την Παπυρους Λαρούς θα μας ποσταρες. Γράψε μου κανένα σεντόνι παλι για να μου πεις ότι με γράφεις κανονικά.
Ζήτα τη βοήθεια ειδικού. Έχεις μεγάλο πρόβλημα.
Εσυ που εισαι νομικος θα πρεπει να ξερεις οτι μιλαμε για καραπαρανομο νομο που 100% θα πεσει μετα απο προσφυγη των ναζιστων....Ναι τύπε, ειμαστε χεσμενοι.
Οπως το λες.
Τι εννοεις οτι "κατι ξερουμε"? Ψηφιστηκε ενας νομος. Γιατι ψηφιστηκε? Για να αποκλεισθει το Κομμα Κυνηγων? Αυτο παλι, που αμφιβαλλετε αν θα συμμετασχει ο Κασιδας στις εκλογες, ενω ειναι τελειωμενο ζητημα οτι δεν θα συμμετασχει, δεν το αντιλαμβανομαι.
Ο εθνικοσοσιαλισμος εχει (οπως λεει και το ονομα του) μεσα και τον εθνικισμο και τον σοσιαλισμο ,αυτος ειναι ο λογος της τεραστιας επιτυχιας του κατα την περιοδο του μεσοπολεμου.Μπορείς να χαρακτηρίσεις ότι θες τύπε....στην Ελλάδα ότι δηλώσει κανείς είναι.
Όμως είναι πολύ βολικό (όπως είπα και πριν) οι ακραίοι αριστεροί να είναι αριστεροί...αλλά οι ακροδεξιοί να μην έχουν σχέση με την δεξιά...Οι ίδιοι επίσης ποτέ δεν αυτοπροσδιορίστηκαν ως νεοναζιστές...αλλά ως εθνικιστές...κάτι που η δεξιά έχει άμεση σχέση....πόλοι δεξιοί είναι εθνικιστές...
άρα δεν είναι καλύτερα να τους κρίνεις με βάση τις πράξεις τους και όχι τα λόγια τους? Πιο κατανοητό τώρα νομίζω
* Δεν υπάρχει κανένα αληθινά πατριωτικό κόμμα στην Ελλάδα.
Πάλι καλά που, για πολλοστή φορα, δε μας έβαλες καμία σεντονάρα, να μας πεις ότι μας γράφεις κανονικά κι όλο εδώ είσαι να κωλοτριβεσαι.Έτσι κάνεις πάντα υποτίμησε και στην ουσία μηδέν απάντηση
Μήπως είσαι υπάλληλος του πολάκη;
Έτσι θα εξηγούνται όλα
Ναι αλλά πέρα από τους όρους είπα ότι για να καταλάβουμε τι είναι ο καθένας πρέπει να τον κρίνουμε από τις πράξεις και όχι από τα λόγια του.Ο εθνικοσοσιαλισμος εχει (οπως λεει και το ονομα του) μεσα και τον εθνικισμο και τον σοσιαλισμο ,αυτος ειναι ο λογος της τεραστιας επιτυχιας του κατα την περιοδο του μεσοπολεμου.
Οταν λενε οτι ειναι εθνικιστες δεν ειναι κατι που τους χαλαει ,ενας εθνικοσοσιαλιστης ειναι και εθνικιστης.
Αλλα δεν ειναι συντηρητικος ,η κοσμοθεωρια τους ειναι σχεδον στον αντιποδα του συντηρητισμου.
Ο εθνικοσοσιαλιστης θελει μεγαλο κρατος ,ο συντηρητικος μικρο.
Ο εθνικοσοσιαλιστης δεν δινει δεκαρα για το κρατος δικαιου ,ο συντηρητικος το θεωρει θεμελιο λιθο.
Ο εθνικοσοσιαληστης θεωρει τον ανθρωπο κομματι του κρατος ,ο συντηρητικος βλεπει τον ανθρωπο ως ανεξαρτητο ον.
Για ενα δεξιο συντηρητικο οι ενεργειες της χρυσης αυγης ηταν αποτροπαιες ,για εναν αριστερο οι ενεργειες της 17 νοεμβρη ηταν "λιγο υπερβολικες" ή "ειχαν καλες προθεσεις".
καλα γαμησετα. κατι θυρωροι κατι κλητηρες. στην ολυμπιακη ακομα και οι υπαλληλοι εδαφους βγηκαν νωρις...Μην ξεχνάς τις προωρες συνταξιοδοτησεις (40 χρονών της Ολυμπιακής κλπ) αυτές τίναξαν το συστημα
οι αγροτες οι σημερινοι πληρωνουνκαλα γαμησετα. κατι θυρωροι κατι κλητηρες. στην ολυμπιακη ακομα και οι υπαλληλοι εδαφους βγηκαν νωρις...
ποιος τους πληρωνει ολους αυτους μαζι και τους δημοσιους? οι αγροτες οι ΙΥ και οι ΕΕ...
ο ενφια σε μαρανε τυπε? η επαρχια αδειασε. αν πληρωσουν και οι αγροτες θα πανε για υπαλληλοι...οι αγροτες οι σημερινοι πληρωνουν
η προηγουμενη γενια δεν πληρωνε δεκαρα τσακιστη και ειχε ιδια περιθαλψη με τον ΕΕ
κανενας αγροτης δεν σταματαει την δουλεια μολις συνταξιοδοτηθει ουτε αφηνει τα χωραφια του οπως ο ΕΕ το μαγαζι του
ο ενφια που πληρωνουν οι αγροτες ειναι αστειος