barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.265
- Πόντοι
- 5.506
ΣΚΑΣΜΟΣ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.Πω πω σε επιφυλακή τα μπλε στρουμφ.
ΣΚΑΣΜΟΣ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.Πω πω σε επιφυλακή τα μπλε στρουμφ.
Αξιοθρήνητε κομματικέ παπαγαλε, ισχυριστηκες ότι υπάρχει ΜΙΑ αγωγή. Η ανακοίνωση της Τραπεζας αναφέρει ΔΥΟ αγωγές για ΚΑΤΑΔΟΛΙΕΥΣΗ ΔΑΝΕΙΣΤΟΎ.Αγαπητο ούφο που εσύ έχεις πρόβλημα
Δεν μιλάμε για την αγωγή Που τα βρήκαν με την τράπεζα ή του κατάσχεσε ακίνητο
Μιλάμε για αυτή που καταδικάστηκε για καταδολίευση
Δανειστη που είναι μόνο η μία
Πού για αυτό κατηγορήθηκε ο Παπαθανάσης
Για τον παπαθανάση λέει ο ίδιος ότι ουδέποτε καταδικάστηκε σε ποινικό αδίκημα
για το συγκεκριμένο η eurobank λέει
Το Δεκέμβριο του 2015, η Τράπεζα άσκησε αγωγή κατά του Εγγυητή για τη μεταβίβαση με γονική παροχή (2010) του 1/2 εξ αδιαιρέτου διαμερίσματος 102,5 τ.μ., 4ου ορόφου, στη Ν. Σμύρνη, με θέση στάθμευσης και αποθήκη. Το διαμέρισμα βαρυνόταν ήδη με πρώτη προσημείωση υπέρ άλλου πιστωτικού ιδρύματος. Το 2020, εκδόθηκε η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία έκανε δεκτή την αγωγή. Ασκήθηκε έφεση από τον Εγγυητή και λίγο αργότερα καταρτίστηκε συμφωνία μεταξύ του Εγγυητή και της doValue Greece, ως διαχειρίστρια του ειδικού διαδόχου της Τράπεζας, για την καταβολή από τον Εγγυητή ποσού σε μετρητά. Το σχετικό ποσό υπερβαίνει αυτό που θα μπορούσε να διεκδικηθεί μέσω αναγκαστικής εκποίησης, λαμβανομένου υπόψη και της ύπαρξης προσημείωσης υπέρ άλλου πιστωτή που προηγείται στη σειρά κατάταξης.
Για αυτήν ούφο υπάρχει πολιτικό πρόβλημα κατά εσάς όχι για την άλλη
Και μόνο για αυτήν υπάρχει διαφωνία μας για αστικό ποινικό καταδίκη αθώωση και λοιπά
Για αυτήν που βγήκε απόφαση και για αυτή κατηγορείται ούφο
Αλλά πού να καταλάβεις
Αξιοθρήνητε κομματικέ παπαγαλε, ισχυριστηκες ότι υπάρχει ΜΙΑ αγωγή. Η ανακοίνωση της Τραπεζας αναφέρει ΔΥΟ αγωγές για ΚΑΤΑΔΟΛΙΕΥΣΗ ΔΑΝΕΙΣΤΟΎ.
Στη μία περιπτωση ξαναγύρισε τα ακίνητα πανω του για να υποθηκευθουν, στη δεύτερη κατέβαλε μετρητά.
Η φασαρία γίνεται για το μέγεθος του ποσού με το οποίο καθάρισε με τις δυο αγωγές.
Δεν έχουμε καμία διαφωνια ρε κακοριζικε. Ενας ημιμαθής ξερολας είσαι, που κανει νομικές αναλυσεις με παραθέσεις απο τη Wiki, ενω κάνει μπαμ ότι είσαι τοσο λειψομυαλος που δε μπορείς να διαβάσεις και να καταλάβεις μια ανακοίνωση 5 παραγραφων.
Ζήτα τη βοήθεια ειδικού. Έχεις πολύ σοβαρό πρόβλημα.
Να ρωτησω κάτι που απορώ πως μπορεί να λυθεί. Το ΣΤΕ, αν η κυβέρνηση αρνηθεί να επιστρέψει τις μετοχές Ύδρευσης, πως μπορεί να επιβάλλει την αποφαση;Εγω που ειμαι νομικος λεω οτι ειναι ενας απολυτως συνταγματικος νομος, που δεν θα πεσει με καμια προσφυγη πουθενα, και βαζω στοιχημα ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ, Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ.
Δεν καταλαβαινω τι λες τύπε. Μπορεις να γινεις πιο σαφής?Να ρωτησω κάτι που απορώ πως μπορεί να λυθεί. Το ΣΤΕ, αν η κυβέρνηση αρνηθεί να επιστρέψει τις μετοχές Ύδρευσης, πως μπορεί να επιβάλλει την αποφαση;
Να παρεμβω λιγο. Ομολογω οτι δεν το εχω ψαξει πολυ το θεμα. Δηλαδη αυτο εχει συμβει? Για καταδολιευση ηταν τα δικαστηρια? Αρα δεν ισχυει αυτο που λεγανε οτι "πληρωσε 50 χιλιαρικα και του κουρεψανε το δανειο"? Παραμυθια για το πόπολο δηλαδη?Αξιοθρήνητε κομματικέ παπαγαλε, ισχυριστηκες ότι υπάρχει ΜΙΑ αγωγή. Η ανακοίνωση της Τραπεζας αναφέρει ΔΥΟ αγωγές για ΚΑΤΑΔΟΛΙΕΥΣΗ ΔΑΝΕΙΣΤΟΎ.
Στη μία περιπτωση ξαναγύρισε τα ακίνητα πανω του για να υποθηκευθουν, στη δεύτερη κατέβαλε μετρητά.
Η φασαρία γίνεται για το μέγεθος του ποσού με το οποίο καθάρισε με τις δυο αγωγές.
Δεν έχουμε καμία διαφωνια ρε κακοριζικε. Ενας ημιμαθής ξερολας είσαι, που κανει νομικές αναλυσεις με παραθέσεις απο τη Wiki, ενω κάνει μπαμ ότι είσαι τοσο λειψομυαλος που δε μπορείς να διαβάσεις και να καταλάβεις μια ανακοίνωση 5 παραγραφων.
Ζήτα τη βοήθεια ειδικού. Έχεις πολύ σοβαρό πρόβλημα.
Αξιοθρήνητε κομματικέ παπαγαλε, το πρόβλημα είναι ότι ειτε δεν καταλαβαινεις τι διαβάζεις ειτε καταλαβαινεις και δε μπορείς να το δεχτείς. Η ανακοίνωση είναι ξεκάθαρη.Το πρόβλημα είναι Για πόσες αγωγές έγινε δεκτή η πρόταση της Τράπεζας για μία κατάλαβέ το για μία
Ότι και να λες η ανακοίνωση λέει ότι για μία μία-μία αγωγή
Για αυτήν τον βρίζετε
Κατάλαβες ούφο
Οι μετοχές των εταιρειών ύδρευσης Αθήνας και Θεσσαλονίκη, εχουν μεταφερθεί στην κυριότητα του Υπερταμειου. Το ΣτΕ ζήτησε εντός 6 μηνών να επιστραφούν στην κυριότητα του Δημοσίου. Αν η κυβέρνηση αρνηθεί να το κανει, πως το ΣΤΕ μπορεί να την πιέσει να συμμορφωθεί;Δεν καταλαβαινω τι λες τύπε. Μπορεις να γινεις πιο σαφής?
Πρεπει να διαβασω τις αποφασεις, δεν ξερω τι ακριβώς λενε. Θα δω και θα σου πωΟι μετοχές των εταιρειών ύδρευσης Αθήνας και Θεσσαλονίκη, εχουν μεταφερθεί στην κυριότητα του Υπερταμειου. Το ΣτΕ ζήτησε εντός 6 μηνών να επιστραφούν στην κυριότητα του Δημοσίου. Αν η κυβέρνηση αρνηθεί να το κανει, πως το ΣΤΕ μπορεί να την πιέσει να συμμορφωθεί;
Εσύ να ζητήσεις τη βοήθεια ειδικού δεν ξέρεις τι σου γίνεταιΑξιοθρήνητε κομματικέ παπαγαλε, το πρόβλημα είναι ότι ειτε δεν καταλαβαινεις τι διαβάζεις ειτε καταλαβαινεις και δε μπορείς να το δεχτείς. Η ανακοίνωση είναι ξεκάθαρη.
Τον βρίζουμε γιατί καθάρισε με καταβολή μετρητων και με τις ΔΥΟ αγωγές, με το ευτελές 0,5% του οφειλομενου ποσού. Το οποίο δε διαψεύδει κανείς από τους δυο εμπλεκομενους.
Ζήτα τη βοήθεια ειδικού. Έχεις πολύ πιο σοβαρο πρόβλημα από όσο φαινόταν αρχικά.
Μαλλον εισαι εκτος πραγματικότηταςΝαι εννοείται τον κασιδιάρη περίμεναν για να βαρέσουν προσοχή
Δεν πιστεύω αυτά που δείχνει ο σκάι τύπε...πρέπει να είναι κάποιος πολύ μογκόλι για να ψηφίζει μετά από 10 χρόνια ακόμα τους νεοναζί....αυτά είναι της περασμένης δεκαετίας.
Ναι, για καταδολιευση. Το ποσό που έδωσε, για να κλείσει η υπόθεση, τα 50 χιλιάρικα ειναι ρεπορτάζ του Βαξεβανη. Στις ανακοινώσεις τους δεν το αναφέρουν ουτε η Τράπεζα ουτε ο Παπαθανάσης. Ουτε διαψεύδουν ουτε επιβεβαιώνουν. Περίεργο αν δεν ισχύει.Να παρεμβω λιγο. Ομολογω οτι δεν το εχω ψαξει πολυ το θεμα. Δηλαδη αυτο εχει συμβει? Για καταδολιευση ηταν τα δικαστηρια? Αρα δεν ισχυει αυτο που λεγανε οτι "πληρωσε 50 χιλιαρικα και του κουρεψανε το δανειο"? Παραμυθια για το πόπολο δηλαδη?
Τοσο ντουγάνια ειναι δηλαδη οι ψηφοφοροι κατω των 35 ετων?Μαλλον εισαι εκτος πραγματικότητας
1ον ο Κασιδας εχει αλλαξςι προφίλ παρουσιαζεται σαν εθνικιστής χωρις τα παρατράγουδα της ΧΑ.
Δευτερον αν κάποιος νεοςθελει να ελπίζει καπου, ανεδαφικα, αλλα έστω οτι θέλει μονο ο κασιδας εχει τέτοιο προφιλ
Συμπερασμα σθγουρο 5% και 80% ψηφοφόροι κατω των 35 ετωνγια κασιδα κ σια
Αξιοθρήνητε κομματικέ παπαγαλε είσαι ουφο, γιατί μου λες ότι τον βρίζουμε για την καταδίκη, σου απαντώ ότι τον βρίζουμε για το ποσό με το οποίο καθάρισε και μας αραδιαζεις ενα σεντόνι ασυναρτησίες.Εσύ να ζητήσεις τη βοήθεια ειδικού δεν ξέρεις τι σου γίνεται
Επί 15 περίπου μηνύματα ανταλλάσσαμε μηνύματα για την ενοχή του ή όχι και συγκεκριμένα αν στις αστικές υποθέσεις βγαίνει ένοχος ή απλώς δέχονται την αγωγή
Εκεί ήταν Η διαφωνία μας και μόνο εκεί
Και σου έγραφα επανειλημμένως
Για τις διαφορές μεταξύ αστικών και ποινικών υποθέσεων
Βρες μου ένα μήνυμα μου
Πού να γράφω και να δικαιολογώ το ποσό;
Αν το βρεις Θα παραδεχτώ ότι εγώ είμαι ούφο
Επειδή όμως δεν θα το βρεις πουθενά εσύ είσαι άρρωστος και ούφο
Και μην αλλάξεις συζήτηση
ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΔιΚΑΘΟΛΟΓΗΣΕι
ΠΟΣΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ
Αλλιώς είσαι ψεύτης ουφο και εσύ θέλεις γιατρό
Ποτέ δεν έκρινα και δεν θα κρίνω
Ούτε αποφάσεις δικαστηρίων είτε με βολεύουν είτε όχι
Είτε συμφωνίες τραπεζών γιατί δεν έχω ιδέα με ποια οικονομικά δεδομένα το κάνουν
Λοιπόν, καταλαβα τι εχει συμβει. Δεν ειναι πολυ ευκολο να απαντησω στο ερωτημα σου χωρις να γινω "νομικά ακατανοητος". Εν προκειμενω υπαρχουν αποφασεις της Ολομελειας του ΣτΕ. Για να φυγουν απο το υπερταμειο οι μετοχές. Δεν εχει γινει ακομη από το Υπουργειο. Σε αυτές τις περιπτώσεις, επεμβαινει το Τριμελες Συμβουλιο Συμμορφωσης του ΣτΕ, και προβαινει στη διαπιστωση αν εχει γινει συμμορφωση ή οχι. Το δίκαιο μας, δεν προβλεπει απευθειας διαταγή προς την διοίκηση να συμμορφωθεί με τις δικαστικες αποφασεις. Μπορει ομως να προβλεπει (και αυτο εχει γινει εδω) να δοθει προθεσμία στη διοικηση για να συμμορφωθει. Δηλαδη, να κανει τις απαραιτητες νομοθετικές παρεμβασεις, ώστε να γυρισουν οι μετοχές στο Δημοσιο. Τωρα, θα ρωτησεις εύλογα. Αν δεν το κανει? Τότε γινεται το εξης. Το ΣτΕ θα "ακυρώσει την παράλειψη" του Δημοσιου. Οσο κι αν ακουγεται κουλό, δεν ειναι. Γιατι με την ακυρωση της παραλειψης, αντανακλαστικα γινεται ανισχυρη η διαταξη που προέβλεψε την εισοδο των μετοχων στο υπερταμείο. Αρα για την δικαστική εννομη ταξη, οι μετοχές δεν θα βρισκονται νομιμα στο υπερταμείο, αφού η διαταξη που προεβλεψε την μεταφορα θα εχει κριθει ανισχυρη. Τι συνεπειες εχει αυτο? Πολλές μπορεί να εχει. Και πρακτικές συνεπειες. Αλλά δεν υπαρχει λογος να κατεβαζουμε σεντονια.Πρεπει να διαβασω τις αποφασεις, δεν ξερω τι ακριβώς λενε. Θα δω και θα σου πω
Να ρωτησω κάτι που απορώ πως μπορεί να λυθεί. Το ΣΤΕ, αν η κυβέρνηση αρνηθεί να επιστρέψει τις μετοχές Ύδρευσης, πως μπορεί να επιβάλλει την αποφαση;
Επιρροη ντολμα ειναι αυτο ,του εχει κανει τα νευρα κροσια και δεν μπορει να γραψει μια προταση σωστα.Δεν καταλαβαινω τι λες τύπε. Μπορεις να γινεις πιο σαφής?
Ούφο δεν με νοιάζει γιατί τον βρίζεις εσύ και οι άλλοιΑξιοθρήνητε κομματικέ παπαγαλε είσαι ουφο, γιατί μου λες ότι τον βρίζουμε για την καταδίκη, σου απαντώ ότι τον βρίζουμε για το ποσό με το οποίο καθάρισε και μας αραδιαζεις ενα σεντόνι ασυναρτησίες.
Δεν αλλάζω καμία συζήτηση, γιατί με την τρικυμία που έχεις στο λειψό μυαλό σου, δε μπορεί κανείς να κάνει μια στοιχειώδη συζήτηση μαζί σου. Έτσι κι αλλιώς δεν καταλαβαίνεις και πολλά από ότι αποδεικνύεται.
Ζήτα τη βοήθεια ειδικού. Έχεις πολύ πιο σοβαρό πρόβλημα από ότι φαινόταν αρχικά.
Σου έγραψα ένα μήνυμα αναλυτικά αλλά επειδή μπορεί να μου πεις για σεντόνι και να το αποφύγειςΑξιοθρήνητε κομματικέ παπαγαλε είσαι ουφο, γιατί μου λες ότι τον βρίζουμε για την καταδίκη, σου απαντώ ότι τον βρίζουμε για το ποσό με το οποίο καθάρισε και μας αραδιαζεις ενα σεντόνι ασυναρτησίες.
Δεν αλλάζω καμία συζήτηση, γιατί με την τρικυμία που έχεις στο λειψό μυαλό σου, δε μπορεί κανείς να κάνει μια στοιχειώδη συζήτηση μαζί σου. Έτσι κι αλλιώς δεν καταλαβαίνεις και πολλά από ότι αποδεικνύεται.
Ζήτα τη βοήθεια ειδικού. Έχεις πολύ πιο σοβαρό πρόβλημα από ότι φαινόταν αρχικά.
Αξιοθρήνητε κομματικέ παπαγαλε, να επαναλαβω ότι μου ειπες πως τον βρίζουμε για την αγωγή, σου απάντησα πως τον βριζουμε για το ποσό με το οποίο καθάρισε. Τα υπολοιπα που γράφεις ειναι οι γνωστές ασυναρτησιες σου, ατελείωτα σεντόνια χωρίς ειρμό και λογική, που δείχνουν απλά την ταραχή σου.Ούφο δεν με νοιάζει γιατί τον βρίζεις εσύ και οι άλλοι
Εμένα με νοιάζει ότι μου την πέφτεις για το διάλογο που έχουμε και τα επιχειρήματά μου
Ότι ειμαι τάδε και τάδε και τάδε
Αλλά εγώ στο διάλογο ποτέ δεν έχω μιλήσει για ποσο και ρύθμιση
Αντί να το παραδεχτείς αυτό λες πάλι τα δικά σου
Επαναλαμβάνω
ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΔιΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕι
ΠΟΣΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ
Και συγκεκριμένα για ποσά άρχισες να μιλάς εδώ και 3-4 μηνύματα
Και σου λέω ότι για ποσά εγώ δεν απαντάω
Σου απάνταγα για καταδίκη η αθώωση ποινικά και αστικά δικαστήρια αγωγές μηνύσεις και λοιπά
Και για να σε διευκολύνω ούφο με ποια μηνύματα σου απάντησα
Να αρχίζουν από 62
6276
66
44
30
23
21
10
απο61
6160
Απο60
6094
69
61
60
59
50
47
35
30
35
21
Βρες μου συκοφάντη ψεύτη UFO
Ένα μόνο μήνυμα ένα μόνο από τα 20
Πού να κάνουμε διάλογο για ποσο
Και να λέω έστω και μία φορά κάτι για ποσο υπέρ ή κατά
η για ρύθμιση υπέρ ή κατά
Και δεν πρόκειται με κανέναν σας να μπω σε συζήτηση
Η για σωστή ή λάθος απόφαση δικαστηρίου
Η για σωστή ή λάθος ρύθμιση τραπεζών
Αλλά στο παραμύθι που λες για την διαφωνία μεταξύ μας δεν τολμάς να πεις
Οτι ποτέ εγώ δεν έχω μιλήσει για ρύθμιση και για ποσο
Δεν τολμάς τολμάς;
Και πάλι για τέταρτη φορά το λέω
Έχω μιλήσει εγώ στα 20 μηνύματα για ποσό η ρύθμιση;
Όχι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε απάντησε
ΑΠΑΝΤΗΣΕ
Υγιή ;;;;;;
Όσο αφορά το κομματικός παπαγάλος
Δεν έκρυψα ότι ανήκω στη Νέα Δημοκρατία αλλά
Όταν πρέπει την κρίνω και την κατακρίνω
Το να μην είναι υποψήφιος ο Καραμανλής το χουν πει και άλλοι
Το να αρθει η ασυλία του του και να κριθεί στο δικαστήριο η δήλωση του περί ασφάλειας συγκοινωνιών ελάχιστοι μεταξύ των οποίων εγώ
Το ότι δεν συμφωνώ ηθικά για την πράξη του παπαθανάση το είπα
Όταν απάντησε κάποιος πριν από τα γκάλοπ και μετά τα Τέμπη ότι δεν θα πέσει η Νέα Δημοκρατία του είπα θα πέσει 3 με 4%
Σήμερα απάντησα σε κάποιον στο δεύτερο γύρο νομίζω ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα πάρει αυτοδυναμία
Και σε αρκετά άλλα πράγματα έχω κατακρινει τη Νέα Δημοκρατία όταν νομίζω ότι έπρεπε να την κατακρίνω
Αλλά εσύ δεν ήσουν εδώ τώρα τελευταία μπήκες ενόψει εκλογών
Και σε αυτά λοιπόν και σε αυτά λες σαχλαμάρες
Και πράγματα που νομίζεις ότι ισχύουν επειδή σου έχει κολλήσει κάτι
Για να δούμε θα πεις κάτι εσύ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ όχι σε γενικότητες δεν μου αρέσει ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεκριμένα
Και θα τσακωθείς σε διάλογο με συριζαίο;
Αξιοθρήνητε κομματικέ παπαγαλε, να επαναλαβω, για πολλοστή φορά,ότι μου ειπες πως τον βρίζουμε για την αγωγή, σου απάντησα πως τον βριζουμε για το ποσό με το οποίο καθάρισε. Τα υπολοιπα που γράφεις ειναι οι γνωστές ασυναρτησιες σου, ατελείωτα σεντόνια χωρίς ειρμό και λογική, που δείχνουν απλά την ταραχή σου.Σου έγραψα ένα μήνυμα αναλυτικά αλλά επειδή μπορεί να μου πεις για σεντόνι και να το αποφύγεις
Περιληπτικά τι λέει αυτό το μήνυμα
Πρώτον έγραψα τέσσερις περιπτώσεις που είπα εναντίον της Νέας Δημοκρατίας για το κομματικά παπαγάλους
Και δεύτερον σου έγραψα ότι στα 20 μηνύματα που κάναμε διάλογο πουθενά δεν είπα για ποσό για τη ρύθμιση του παπαθανάση
Στα τρία τελευταία μηνύματα άρχισες να λες για ποσά και ρυθμίσεις που εγώ δεν απαντάω
Αν τολμάς λοιπόν παραδέξου ότι ποτέ δεν κάναμε διάλογο για ποσό η ρύθμιση
Αλλιώς είσαι ψεύτης συκοφάντης UFO και εσύ να πας σε γιατρό
Γιατί έχεις πρόβλημα