Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.667
- Πόντοι
- 8.346
Μην μιλάτε με λοβοτομημενους ηλίθιους. Θα σας ρίξουν στο επίπεδο τους και θα σας νικήσουν
Δεν είναι τι δεν θέλεις αλλά τι θέλεις1. Εσένα σου φαίνεται λογικό την ώρα που βγάζουν κομμένα και καμένα χέρια και πόδια από 20χρόνα παιδιά από το τρένο να βγαίνει ο πρωθυπουργός της χώρας και να δηλώνει δημόσια ότι έγινε ανθρώπινο λάθος? Που το ήξερε και ποιος το ερεύνησε εκείνη την στιγμή? Μόνο αυτό τον ενδιέφερε να καθαρίσει την χεσμένη φωλιά του.
2. Και επειδή ο εν λόγω είναι συριζαίος? Τα προβλήματα στον οργανισμό του ΟΣΕ δεν είναι υπαρκτά? Τι έγινε? Και τι σημαίνει διαχρονικά προβλήματα? Ποιος κυβερνούσε όλα τα χρόνια και έμειναν τα προβλήματα διαχρονικά? Και το κυριότερο....συμφωνείς μαζί μου...ήρθαν αυτοί να μας πουν ότι αντιπροσωπεύουν το νέο...το καλύτερο...και εν τέλη μας λένε για διαχρονικά (ωραία λέξη ε?) προβλήματα...άρα τι διαφορετικό έχουν από τους άλλους? Διαχρονικοί παπάρες και αυτοί λοιπόν.
Τύπε σίγουρα δεν θέλω να με κυβερνήσει ο Μητσοτάκης που δίκασε το βύσμα του, ο Άδωνης που λίγο μετά το συμβάν ανέβαζε τιμές από μπρόκολα και φωτογραφίες που έπαιζε τένις...και ο κάθε άχρηστος από τον ΣΥΡΙΖΑ που εδώ και 1 βδομάδα τσακώνεται με τους γαλάζιους μαφιόζους για το πόσο διαχρονικά είναι τα προβλήματα.
Εσύ αν τα αντέχεις αυτά καλή χώνεψη.
Αλοιμονο που δεν θα βρισκατε κατι να κανετε σύγκριση.Για το συριζαίο Το μόνο που έχει να κάνει είναι ότι αυτός και στο δυστύχημα με το αδενδρο και τωρα λέει για τα ίδια προβλήματα
Νομιζω ο Κουλης ειπε οτι θα εχει μια κυβερνηση Α(χ)ΡΙΣΤΩΝΔεν είπα ποτέ - τουλάχιστον εγώ - ότι είναι άριστοι.
Το "άριστοι" είναι λέξη των Ζαίων, που ειρωνεύτηκαν κάποια στιγμή την Κεραμέως και όλη τη συζήτηση περί αριστείας που είχε ανοίξει πριν 2-3 χρόνια.
Ήμαρτον ρε τύποι, δεν έχει πάτο η κατάντια σας.
Από @ριστοι..
Λιγότερο ηλίθιοι..
ΣΚΑΣΕ ΒΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΔεν είναι τι δεν θέλεις αλλά τι θέλεις
Σου είπα λοιπόν με παράδειγμα ποσοστά που μπορούν να βγουν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου
Και πώς μπορεί να κυβερνηθεί έτσι η Ελλάδα
κουβέντα απάντηση
Το δεν θέλω το Μητσοτάκη
Και το ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι απάντηση
Όχι τι δεν θέλεις να γίνει
Τι μπορεί στην πράξη να γίνει
Επίσης για δεύτερη φορά δεν είπε ανθρώπινο λάθος αλλά είπε ΚΥΡΙΩΣ ανθρώπινο λάθος
Το οποίο και από τότε με τις αντιδράσεις σταθμάρχη φαίνονταν
Απλώς από ότι φαίνεται εκ των υστέρων
Δεν είναι λάθος μόνο ενός ανθρώπου
Αλλά περισσότερων
Αυτό όμως δεν σημαίνει όπως έχω γράψει σε άλλο μήνυμα ότι δεν φταίει και ο Καραμανλής
Κυρίως για τις δηλώσεις του που έκανε για την ασφάλεια των συγκοινωνιών
Και έχω γράψει ότι δεν πρέπει να είναι στα ψηφοδέλτια και πρέπει να ρθει και η ασυλία του και να δικαστεί
Διαχρονικά προβλήματα και εσύ λες λοιπόν τι έχουν και βρίζεις όλους που άφησαν αυτά τα προβλήματα
Έχεις μερικώς δίκιο σε αυτά
Γιατί και πολλά δεν έγιναν και αλλά έγιναν
Το αν ήταν βύσμα και από ποιο κόμμα θέλει απόδειξη
Έχεις;
Γιατί ήδη δύο
Ο γιατρός και ο επιθεωρητής που τον έβαλε στη θέση ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ
Για το συριζαίο Το μόνο που έχει να κάνει είναι ότι αυτός και στο δυστύχημα με το αδενδρο και τωρα λέει για τα ίδια προβλήματα
τι λέει η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ για τον ΠαππάΚ φυσικά ο Κώστας αχ Καραμανλής πάλι θα υπέρ ηφιστει στις Σέρρες όπως κ το κάθε λαμόγιο βουλευτής ..
Κάποτε πήγα σε γραφείο υφυπουργού οικονομίας πριν 3-4 χρόνια κ δεν ήξερε τι εστί βίζα σεγκεν !!!!!!!!!κ νόμιζε ότι άλλο είναι η βίζα Ελλάδος κ άλλο η βίζα σεγκεν
Ακόμα παίρνω φάρμακα για να συνέλθω ..είχα μείνει παγωτό
Τι ψηφίζουμε ρε πουστη μου
τι λέει η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Παππά
Κατέστησε σαφές ότι ο Νίκος Παππάς θα είναι υποψήφιος και θα κριθεί από τον ελληνικό λαό, την ψήφο του οποίου θα ζητήσει,
Τι λέει ο Οικονόμου για τον Καραμανλή
θα του δοθεί η δυνατότητα να κριθεί σε πολιτικό επίπεδο από τους ψηφοφόρους, από τον ελληνικό λαό. Αυτοί θα αποφασίσουν αν θα τον εκλέξουν ξανά βουλευτή ή όχι
Υπενθυμίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποψήφια στον Πειραιά και τη Δούρου
Και υπενθυμίζω ότι ο Ρουσόπουλος μπήκε πάλι στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας μόνο όταν τελείωσε
Η δικη του του και αθωώθηκε
Για άλλη μία φορά ο Καραμανλής όχι μόνο δεν πρέπει να είναι υποψήφιος όπως δεν πρέπει ούτε η Δούρου ούτε ο παπάς
Αλλά πρέπει να ρθει η ασυλία του και να κριθεί από δικαστήριο κυρίως για τις δηλώσεις που έχει κάνει για την ασφάλεια των συγκοινωνιών
Μα συμφωνώτι λέει η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Παππά
Κατέστησε σαφές ότι ο Νίκος Παππάς θα είναι υποψήφιος και θα κριθεί από τον ελληνικό λαό, την ψήφο του οποίου θα ζητήσει,
Τι λέει ο Οικονόμου για τον Καραμανλή
θα του δοθεί η δυνατότητα να κριθεί σε πολιτικό επίπεδο από τους ψηφοφόρους, από τον ελληνικό λαό. Αυτοί θα αποφασίσουν αν θα τον εκλέξουν ξανά βουλευτή ή όχι
Υπενθυμίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποψήφια στον Πειραιά και τη Δούρου
Και υπενθυμίζω ότι ο Ρουσόπουλος μπήκε πάλι στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας μόνο όταν τελείωσε
Η δικη του του και αθωώθηκε
Για άλλη μία φορά ο Καραμανλής όχι μόνο δεν πρέπει να είναι υποψήφιος όπως δεν πρέπει ούτε η Δούρου ούτε ο παπάς
Αλλά πρέπει να ρθει η ασυλία του και να κριθεί από δικαστήριο κυρίως για τις δηλώσεις που έχει κάνει για την ασφάλεια των συγκοινωνιών
Υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις για την ενοχή η αθωότητα της
Πρεπει να ειναι και αυτη υποψήφια?
Μαλλον την ξεχασες..
εχει δικιο τοτε ο τσιμας και αρης πορδοσαλτεΣε όλες τις εξελιγμένες κοινωνίες τύποι, οι νέοι κανονισμοί κλπ προκύπτουν αφού σκοτωθούν πρώτα κάποιοι άνθρωποι.
Eγω αλλο σε ρωτησα.Υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις για την ενοχή η αθωότητα της
Η ηθική εξόντωση της κυρίας Σοφίας Νικολάου | Liberal.gr
Είναι πάγια τακτική της Αριστεράς, που έρχεται από το βαθύ, εγκληματογόνο παρελθόν της, η ηθική εξόντωση των αντιπάλων της να προηγείται της πολιτικής και της κοινωνικής εξόντωσής τους. Σήμερα τουλάχιστον είναι τυχεροί γιατί δεν ακολουθεί και η βιολογική τους εξόντωση. Η κυρία Σοφία Νικολάου –...www.liberal.gr
αν και καθημενος μιλησες ορθωςΕιρωνικά το έγραψα το "εξελιγμένες κοινωνίες" τύπε μου.
Αν είναι αλήθεια αυτά που γράφει το κείμενο που σου παρέθεσα τότε πρέπει να είναι υποψήφιαEγω αλλο σε ρωτησα.
Πρεπει η δεν πρεπει?
"Ένα πράγμα μπορώ να σας πω, η δικιά μας κυβέρνηση, η δικιά ΜΟΥ κυβέρνηση θα είναι μια κυβέρνηση των αρίστων, δεν θα είναι μια κυβέρνηση τουρλού"Δεν είπα ποτέ - τουλάχιστον εγώ - ότι είναι άριστοι.
Το "άριστοι" είναι λέξη των Ζαίων, που ειρωνεύτηκαν κάποια στιγμή την Κεραμέως και όλη τη συζήτηση περί αριστείας που είχε ανοίξει πριν 2-3 χρόνια.
Ήμαρτον ρε τύποι, δεν έχει πάτο η κατάντια σας.
Ξεκινάς με την δικαιολογημένη αγανάκτηση για να καταλήξεις στην ΕΛΠΙΔΑ.Η αλήθεια είναι , ότι την παρούσα κυβέρνηση , από την αρχή τους λέγανε μαλάκες
ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑΝ ! ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ !!!!! ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ !!!!!!
ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΑΝ "ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ " !!!!!!!!!
Για αυτό έφτιαξε το ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ. Από το 2008 με το κάψιμο της αθήνας ξεκίνησε.
Για να έχει ένα απόλυτο σούργελο , να το παίζει σοβαρή απέναντί του.
Πρέπει να πάνε και οι 2 στα σκουπίδια, για να ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΠΙΔΑ.
Δηλαδή το 2015 οι συριζανελ ήταν οι λιγότερο ηλίθιοι;Πώς να σας το πούμε ρε τύποι. Στη ΝΔ είναι οι λιγότερο ηλίθιοι. Οπότε θα βγει ξανά με άνεση. Όταν εμφανιστούν εξυπνότεροι, ξαναμιλάμε.
Εξελιγμένη κοινωνία η Τουρκία στο παράδειγμα σου ; Τι απίθανα πράγματα διαβάζουμεΣε όλες τις εξελιγμένες κοινωνίες τύποι, οι νέοι κανονισμοί κλπ προκύπτουν αφού σκοτωθούν πρώτα κάποιοι άνθρωποι.
"Ένα πράγμα μπορώ να σας πω, η δικιά μας κυβέρνηση, η δικιά ΜΟΥ κυβέρνηση θα είναι μια κυβέρνηση των αρίστων, δεν θα είναι μια κυβέρνηση τουρλού"
Μάντεψε ποιος είπε το παραπάνω στο τέλος του βίντεο:
1)Κυριάκος Μητσοτάκης
2)Ο υιός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη
3)Ο υιός της Μαρίκας Μητσοτάκης
4)Ο αδελφός της Ντόρας Μπακογιαννη.
Βρες την σωστή απάντηση και κέρδισε θέση μετακλητου στο Υπουργείο Μεταφορών.