Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.048
- Πόντοι
- 3.656
1. Εσένα σου φαίνεται λογικό την ώρα που βγάζουν κομμένα και καμένα χέρια και πόδια από 20χρόνα παιδιά από το τρένο να βγαίνει ο πρωθυπουργός της χώρας και να δηλώνει δημόσια ότι έγινε ανθρώπινο λάθος? Που το ήξερε και ποιος το ερεύνησε εκείνη την στιγμή? Μόνο αυτό τον ενδιέφερε να καθαρίσει την χεσμένη φωλιά του.1 είπε κυρίως ανθρώπινο λάθος
2 έχω βάλει πιο πάνω και το βίντεο από τις δηλώσεις του προέδρου των μηχανοδηγών για το δυστύχημα που είχε γίνει το 2017 στο άδενδρο που υπήρχαν τα ίδια προβλήματα
Ο ίδιος ο μηχανοδηγός που είναι στο πολιτικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ τα ίδια έλεγε τότε τα ίδια λέει και σήμερα
Άρα διαχρονικα προβλήματα
3 ας υποθέσουμε που δεν θα γίνει βέβαια
Ότι πραγματοποιούνται οι ευχές σου
Και πάρει Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ από15%
ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ μέρα25 και Βελόπουλος από 10%
Έξι μικρά κόμματα τρία δεξιά και τρία αριστερά από 5%
Η 10 από 3%
Για πες μου πως θα κυβερνηθεί η Ελλάδα μετά;
4 θα δούμε στις δημοσκοπήσεις στην πραγματικότητα όχι τώρα αλλά μετά από 15 μέρες που πορευόμαστε
2. Και επειδή ο εν λόγω είναι συριζαίος? Τα προβλήματα στον οργανισμό του ΟΣΕ δεν είναι υπαρκτά? Τι έγινε? Και τι σημαίνει διαχρονικά προβλήματα? Ποιος κυβερνούσε όλα τα χρόνια και έμειναν τα προβλήματα διαχρονικά? Και το κυριότερο....συμφωνείς μαζί μου...ήρθαν αυτοί να μας πουν ότι αντιπροσωπεύουν το νέο...το καλύτερο...και εν τέλη μας λένε για διαχρονικά (ωραία λέξη ε?) προβλήματα...άρα τι διαφορετικό έχουν από τους άλλους? Διαχρονικοί παπάρες και αυτοί λοιπόν.
Τύπε σίγουρα δεν θέλω να με κυβερνήσει ο Μητσοτάκης που δίκασε το βύσμα του, ο Άδωνης που λίγο μετά το συμβάν ανέβαζε τιμές από μπρόκολα και φωτογραφίες που έπαιζε τένις...και ο κάθε άχρηστος από τον ΣΥΡΙΖΑ που εδώ και 1 βδομάδα τσακώνεται με τους γαλάζιους μαφιόζους για το πόσο διαχρονικά είναι τα προβλήματα.
Εσύ αν τα αντέχεις αυτά καλή χώνεψη.