Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.333
Πόντοι
22.266
Κ μόνο που ασχολούμαστε το 2023 με το ανθρώπινο λάθος δείχνει πόσο μαλακές είμαστε ..
Τις πρώτες μέρες τα κανάλια το έπαιζαν κλαψα κουτί πρέπει να αλλάξουν όλα.
Τώρα ξεκίνησαν τα τηλεδικαστηρια κ ο άσχετος σταθμάρχης το λαμόγιο ο επιθεωρητής κ το κομματοσκυλο ο γιατρός ..
Αστεία πραγματα που πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια ..
Τις πρώτες μέρες τα κομματοσκυλα σιωπούσαν κ κρυβόντουσαν δείτε το νήμα εδώ ξαφνικά σαν καλικάντζαροι εμφανίστηκαν κ ψάχνουν δικαιολογίες κ ειδικά τις φτηνιαρικες τύπου ...(.κ τι άλλο κόμμα εξουσίας να ψηφίσουμε;;!!!!)

Σήμερα απεργία η ΑΔΕΔΥ για να πετάξει στάχτη στον κόσμο ότι προσπαθεί να αλλάξει το κράτος ο δυ αλλά η κυβέρνηση δεν τους αφήνει κ φταίει ξεχνοντας βέβαια πως τα ξύνουν κ κανένας δεν τους ελέγχει

Αγαπώ γιατρο κομματοσκυλο που έδωσε αναρωτικη στον επιθεωρητή ενώ όλη η Ελλάδα θρηνούσε 57 ανθρώπους κ έψαχνε να βγάλει άκρη ποιος φταίει ...
Τέτοια απαξίωση ο γιατρός όπου ούτε ένας βασιλιάς δεν θα είχε τα αρχιδια να το κάνει...
Σα να λέει ....ζώα εσείς ψηφιστε τους ίδιους πολιτικούς να τρώνε κ εγω θα είμαι χαλίφης εδώ ....

Μέχρι κ μάρτυρας υπεράσπισης πηγαίνω για τον γιατρό

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.090
Πόντοι
6.515
Ο επιθεωρητης που διαφευγει με το ψευτοχαρτο και ο διεφθαρμενος γιατρος που το δωσε γιατι δεν εχουν συλληφθει Ντογιακο?

επειδη ειναι κομματικα στελεχη ? :shit:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.090
Πόντοι
6.515
Αγαπώ γιατρο κομματοσκυλο που έδωσε αναρωτικη στον επιθεωρητή ενώ όλη η Ελλάδα θρηνούσε 57 ανθρώπους κ έψαχνε να βγάλει άκρη ποιος φταίει ...
Τέτοια απαξίωση ο γιατρός όπου ούτε ένας βασιλιάς δεν θα είχε τα αρχιδια να το κάνει...
Σα να λέει ....ζώα εσείς ψηφιστε τους ίδιους πολιτικούς να τρώνε κ εγω θα είμαι χαλίφης εδώ ....
αυτη ειναι ολη η ουσια τυπε

αυτη ειναι η ελλαδα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.031
Πόντοι
2.606
330281785_915143796574876_5726480627716655_n.jpg
και δεν υπαρχει κανεις να του γαμησει οτι εχει;;; εισαγγελεας;;
Η συγκεκριμένηση κίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού έφερε την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος με ανάρτησή του υπερασπίστηκε τον Άρη Πορτοσάλτε.

"Όταν άρχισε η διαστρέβλωση των δηλώσεων και η στοχοποίηση του Άρη Πορτοσάλτε υπερασπίστηκα, όχι τον φίλο μου, αλλά το δικαίωμα του οποιουδήποτε σε αυτήν τη χώρα να μιλάει ελεύθερα και χωρίς φόβο ότι θα τον ξυλοφορτώσουν ή θα τον καταστρέψουν διότι δεν τους αρέσει η γνώμη του.

Φυσικά άρχισε και η δική μου στοχοποίηση, αλλά σε αυτό είμαι συνηθισμένος. Μετά το χθεσινό εμετικό πανό στο γήπεδο του ΣΕΦ (δεν το ανεβάζω διότι είναι τόσο χυδαίο που δεν μπορώ), ελπίζω να αντιλαμβάνονται ορισμένοι με δημόσιο βήμα που οδηγούν τη χώρα και τι ευθύνη αναλαμβάνουν" έγραψε ο κ. Γεωργιάδης.
Η συγκεκριμένηση κίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού έφερε την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος με ανάρτησή του υπερασπίστηκε τον Άρη Πορτοσάλτε.

"Όταν άρχισε η διαστρέβλωση των δηλώσεων και η στοχοποίηση του Άρη Πορτοσάλτε υπερασπίστηκα, όχι τον φίλο μου, αλλά το δικαίωμα του οποιουδήποτε σε αυτήν τη χώρα να μιλάει ελεύθερα και χωρίς φόβο ότι θα τον ξυλοφορτώσουν ή θα τον καταστρέψουν διότι δεν τους αρέσει η γνώμη του.

Φυσικά άρχισε και η δική μου στοχοποίηση, αλλά σε αυτό είμαι συνηθισμένος. Μετά το χθεσινό εμετικό πανό στο γήπεδο του ΣΕΦ (δεν το ανεβάζω διότι είναι τόσο χυδαίο που δεν μπορώ), ελπίζω να αντιλαμβάνονται ορισμένοι με δημόσιο βήμα που οδηγούν τη χώρα και τι ευθύνη αναλαμβάνουν" έγραψε ο κ. Γεωργιάδης.

τωρα θα περασει καλα.... σε λιγο θα τον φωναζουνε κορνε

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
330281785_915143796574876_5726480627716655_n.jpg
και δεν υπαρχει κανεις να του γαμησει οτι εχει;;; εισαγγελεας;;
απ τους μεγαλυτερους καραγκιοζηδες... και μεγας κωλοτουμπας, απ την εποχη που εβγαινε στο τηλεαστυ και πουλαγε βιβλια, μεχρι οταν πηγε στο λαος.... τι ελεγε για νδ, καραμανλη, μητσοτακεικο, πασοκ κτλ... το παιζει ρητορας, αλλα το μονο που κανει ειναι επιθεσεις κατα προσωπο (ad hominem)...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.333
Πόντοι
22.266
αυτη ειναι ολη η ουσια τυπε

αυτη ειναι η ελλαδα
Κ φυσικά ο Κώστας αχ Καραμανλής πάλι θα υπέρψηφιστει στις Σέρρες όπως κ το κάθε λαμόγιο βουλευτής ..
Κάποτε πήγα σε γραφείο υφυπουργού οικονομίας πριν 3-4 χρόνια κ δεν ήξερε τι εστί βίζα σεγκεν !!!!!!!!!κ νόμιζε ότι άλλο είναι η βίζα Ελλάδος κ άλλο η βίζα σεγκεν
Ακόμα παίρνω φάρμακα για να συνέλθω ..είχα μείνει παγωτό
Τι ψηφίζουμε ρε πουστη μου

Τελευταία τροποποίηση:

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
Κ μόνο που ασχολούμαστε το 2023 με το ανθρώπινο λάθος δείχνει πόσο μαλακές είμαστε ..
Τις πρώτες μέρες τα κανάλια το έπαιζαν κλαψα κουτί πρέπει να αλλάξουν όλα.
Τώρα ξεκίνησαν τα τηλεδικαστηρια κ ο άσχετος σταθμάρχης το λαμόγιο ο επιθεωρητής κ το κομματοσκυλο ο γιατρός ..
Αστεία πραγματα που πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια ..
Τις πρώτες μέρες τα κομματοσκυλα σιωπούσαν κ κρυβόντουσαν δείτε το νήμα εδώ ξαφνικά σαν καλικάντζαροι εμφανίστηκαν κ ψάχνουν δικαιολογίες κ ειδικά τις φτηνιαρικες τύπου ...(.κ τι άλλο κόμμα εξουσίας να ψηφίσουμε;;!!!!)

Σήμερα απεργία η ΑΔΕΔΥ για να πετάξει στάχτη στον κόσμο ότι προσπαθεί να αλλάξει το κράτος ο δυ αλλά η κυβέρνηση δεν τους αφήνει κ φταίει ξεχνοντας βέβαια πως τα ξύνουν κ κανένας δεν τους ελέγχει

Μέχρι κ μάρτυρας υπεράσπισης πηγαίνω για τον γιατρό
παντα οσο ηλεκτρονικα να γινουν τα μεσα παντα ο ανθρωπινος παραγοντας ειναι πιο ισχυρος
μια διακοπη ρευματος μια διαταραγμενη προσωπικοτητα οπως ο γερμανος πιλοτος μερικα χρονια πριν ποτ στουκαρε το αεροπλανο στη γερμανια
ενας ιος φυτεμενος παλι απο ανθρωπινο παραγοντα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.333
Πόντοι
22.266
παντα οσο ηλεκτρονικα να γινουν τα μεσα παντα ο ανθρωπινος παραγοντας ειναι πιο ισχυρος
μια διακοπη ρευματος μια διαταραγμενη προσωπικοτητα οπως ο γερμανος πιλοτος μερικα χρονια πριν ποτ στουκαρε το αεροπλανο στη γερμανια
Υπάρχουν τα συστήματα ασφαλείας τα ηλεκτρονικά κ ο άνθρωπος επιβλέπει αν λειτουργούν σωστά .........δεν κάθεται ο άνθρωπος να λειτουργεί εφτακόσια τρένα στη Γερμανία .....απλώς ο σταθμάρχης επιβλέπει αν τα συστήματα δουλεύουν σωστά ........εδώ ούτε συστήματα ούτε επέβλεπαν τίποτα

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ .... ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ..... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ... ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ..... ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ .....

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
........για παραδειγματισμό......:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936
Ναι δεν διαφωνω αν κ υπαρχουν δικλιδες ασφαλειας οσο αφορα την διακοπη ρευματος οπως ειπες.

ΤΟ θεμα ειναι οτι στην συγκεκριμενη περιπτωση ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Οπως θελετε τα βλεπετε ολα. Βγαλτε τα κομπλεξικα απο μεσα σας δεν πεφτει η ΝΔ
Φυσικά και πέφτει η Νέα Δημοκρατία
Η γνώμη μου και από ότι αφήνεται από διάφορα site να εννοηθεί
Είναι ότι θα πέσει γύρω στο 3 με 4%
Με τους περισσότερους να πάνε στην αδιευκρίνιστη ψήφο

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.341
Πόντοι
3.656
Στο μεταξύ ... όλα τα ραδιόφωνα λένε ...
ΟΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΥΠΙΣΤΕΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ...

Και αντικειμενικοί ερευνητές δηλαδή να πήγαιναν , δεν βρίσκεται τίποτε τώρα εκεί .
Αν , λέμε , ήθελε κάποιος να βρεθούν στοιχεία ..........

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.
ΤΟ ΜΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ...

Πρέπει να ψηφίσετε αναγκαστικά κούλη , για να μην βγει ο αλέξης,
επειδή θα κινδυνέψουν οι τράπεζες , αυτοί οι πυλώνες της οικονομίας
και να μην χαλάσουν οι αξιολογήσεις της χώρας από τους διεθνείς οίκους !!!!!!

ΞΕΡΟΥΝ ΣΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ .

ioannisdebu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2020
Κριτικές
1
Like
3.561
Πόντοι
456
απ τους μεγαλυτερους καραγκιοζηδες... και μεγας κωλοτουμπας, απ την εποχη που εβγαινε στο τηλεαστυ και πουλαγε βιβλια, μεχρι οταν πηγε στο λαος.... τι ελεγε για νδ, καραμανλη, μητσοτακεικο, πασοκ κτλ... το παιζει ρητορας, αλλα το μονο που κανει ειναι επιθεσεις κατα προσωπο (ad hominem)...
σου θυμιζω πως στις τελευταιας εκλογες πηρε ο κοπριτης 69 χιλιαδες ψηφους ! αρα και καποιοι αλλοι ειναι οι καραγκιοζιδες οι ψηφοφοροι του ! ελπιζω να συμφωνεις

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.277
Πόντοι
2.456
Πώς να σας το πούμε ρε τύποι. Στη ΝΔ είναι οι λιγότερο ηλίθιοι. Οπότε θα βγει ξανά με άνεση. Όταν εμφανιστούν εξυπνότεροι, ξαναμιλάμε.
Από @ριστοι..
Λιγότερο ηλίθιοι..
:2funny:
:confused::confused::confused:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936
σου θυμιζω πως στις τελευταιας εκλογες πηρε ο κοπριτης 69 χιλιαδες ψηφους ! αρα και καποιοι αλλοι ειναι οι καραγκιοζιδες οι ψηφοφοροι του ! ελπιζω να συμφωνεις
Μουτζαχεντιν του Αδωνι και του Κουλη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom