Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Όπως έγραψα όταν άλλοι από το δικό μου χώρο έλεγαν δεν θα έχει επίπτωση
Εγώ έγραψα ότι θα έχει επίπτωση
Αλλά με πιθανή αύξηση της αποχής τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας και λιγότερο του ΣΥΡΙΖΑ

Περιμένω όχι τις πρώτες δημοσκοπήσεις
Αλλά αυτές μετά από 15 μέρες μετά τις πρώτες
Να δω την επίπτωση
Ρε τυπε…αν είχε ένα πράγμα να πει ο Μητσοτάκης ήταν ότι δεν είχε την νοοτροπία του παλιακού κράτους.

Εδώ αποδείχθηκε περίτρανα ότι όχι μόνο είχαν αυτή την νοοτροπία (βύσμα 60χρονος με 3.5Κ το μήνα)

Αλλά όταν ο λαός δεν κοίταγε έκαναν ότι και οι προηγούμενοι…δηλαδή τίποτα.

Και επειδή αυτά δεν ήταν αρκετά όταν έγινε η μαλακια βιάστηκε ο αστυνόμος σαινης να δηλώσει σε πανελλήνια μετάδοση ότι έγινε ανθρώπινο λάθος και όλοι οι δημοσιογράφοι έκαναν καραμέλα το «ανθρώπινο λάθος» και το «διαχρονικές ευθύνες».

Νομίζουν ότι ο κόσμος δεν τα κοιτάει αυτά αλλά αν πας να διαβάσεις τι γράφουν κάτω από τα βίντεο στο YouTube και το tweeter θα καταλάβεις ότι σε λίγο δεν θα τον θέλει ούτε η μάνα του. Με λογά λόγια έχασε και το τελευταίο του χαρτί γιατί φάνηκε τι μπουρδελο είναι με χειροπιαστές αποδείξεις. Ελπίζω να μην υπάρχει αποχή αλλά ψήφο σε αλλά μικρότερα κόμματα. Γενικα οποίος απέχει είναι σαν να ψηφίσει τον μητσοτακη και τον Τσίπρα. Χάρη θα τους κάνει. Οτιδήποτε άλλο είναι καλύτερο πλην του Κασιδιάρη.

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.736
Πόντοι
216
ο επιθεωρητης με τη μαιμου ασθενεια γιατι δεν εχει συλληφθει? :think:
Η αλήθεια ειναι ότι με τον επιθεωρήτή είμαι πιο τσαντισμένος ακόμα και από τον σταθμάρχη.... Ο σταθμάρχης μπορώ κάπου στο βάθος να δεχτώ ότι ήταν ηλίθιος, ανίκανος, ή/και τέλος πάντων έκανε ένα τραγικό αλλά ανθρώπινο λάθος χωρίς να μπορείς να του επισυνάψεις δόλο.
Το μεγάλο αρχίδι όμως είναι ο επιθεωρητής. Τον ξυπνάνε μέσα στην νύχτα, τον ενημερώνουν, πάει στον τόπο του ατυχήματος, βλέπει το μέγεθος της καταστροφής, καταλαβαίνει ότι θα του ζητηθούν εξηγήσεις και τι κάνει ? Τρέχει χαράματα στον κολλητό και παίρνει αναρρωτική λόγω...οσφυαλγίας.... Στον λάκκο με τα κωλοδάχτυλο μαζί με τον κωλογιατρό που του την χορήγησε....

• Like
Αντιδράσεις: iliasl

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
892
Πόντοι
86
Ένας χρόνος, περίπου, πριν απο το δυστύχημα (18/02/2022): "«Το μόνο που μπορώ να πω είναι καλή τύχη»: Πώς τα τρένα που καταργήθηκαν από την Ελβετία επιστρέφουν στην Ελλάδα."
(Σημείωση: αναφέρεται στα τρένα ETR 470, τα οποία οι Ελβετοί έστειλαν για παλιοσίδερα και οι Ιταλοί μας πρόσφεραν ως "υπερσύγχρονα...")

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
892
Πόντοι
86

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Ο Καραμανλης ηταν που ως υπουργος Μεταφορων εδωσε αμεσως εντολη την ιδια μερα να κατεβαουν αφισες απο το Μετρο που εγραφαν κατα των αμλωσεων και υπερ του αγεννητου παιδιου, και η καθε γυναικα που θα το εβλεπε ας εκανε την επιλογη της. Ομως ο Καραμανλης τις ξηλωσε αμεσα, και μαλιστα καλεσε τη διοικηση της ΣΤΑΣΥ σε εξηγησεις!!

Ο ιδιος υπουργος Μεταφορων Καραμανλης ειχε πει πριν λιγες μερες στη Βουλη οτι δεν τιθεται κανενα θεμα ασφαλειας στους σιδηροδρομους, παρ οτι ειχε προειδοποιηθει απο πολλους για αυτο το θεμα.

Διαφωνω με οσους λενε οτι ο Καραμανλης δεν πρεπει να ειναι υποψηφιος στις προσεχεις εκλογες.
Θα πρεπει ο κοσμος να αποφασισει. Μπορει ο κοσμος να κρινει οτι καλως ο υπουργος ενδιαφερεται περισσοτερο για τις αναρχικες λεσβιες φεμινιστριες που μανουριασαν για τις αφισες στο Μετρο, παρα για την ασφαλεια των σιδηροδρομων που ο Καραμανλης αδιαφορησε.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Ρε τυπε…αν είχε ένα πράγμα να πει ο Μητσοτάκης ήταν ότι δεν είχε την νοοτροπία του παλιακού κράτους.

Εδώ αποδείχθηκε περίτρανα ότι όχι μόνο είχαν αυτή την νοοτροπία (βύσμα 60χρονος με 3.5Κ το μήνα)

Αλλά όταν ο λαός δεν κοίταγε έκαναν ότι και οι προηγούμενοι…δηλαδή τίποτα.

Και επειδή αυτά δεν ήταν αρκετά όταν έγινε η μαλακια βιάστηκε ο αστυνόμος σαινης να δηλώσει σε πανελλήνια μετάδοση ότι έγινε ανθρώπινο λάθος και όλοι οι δημοσιογράφοι έκαναν καραμέλα το «ανθρώπινο λάθος» και το «διαχρονικές ευθύνες».

Νομίζουν ότι ο κόσμος δεν τα κοιτάει αυτά αλλά αν πας να διαβάσεις τι γράφουν κάτω από τα βίντεο στο YouTube και το tweeter θα καταλάβεις ότι σε λίγο δεν θα τον θέλει ούτε η μάνα του. Με λογά λόγια έχασε και το τελευταίο του χαρτί γιατί φάνηκε τι μπουρδελο είναι με χειροπιαστές αποδείξεις. Ελπίζω να μην υπάρχει αποχή αλλά ψήφο σε αλλά μικρότερα κόμματα. Γενικα οποίος απέχει είναι σαν να ψηφίσει τον μητσοτακη και τον Τσίπρα. Χάρη θα τους κάνει. Οτιδήποτε άλλο είναι καλύτερο πλην του Κασιδιάρη.
Ο προϊστάμενος που τον έβαλε σε αυτή τη θέση είναι συνδικαλιστής ΠΑΣΟΚ που πήρε και άδεια από άλλον γιατρό υποψήφιο ΠΑΣΟΚ

Όσο για βύσμα άμα είναι στους 18 που ζήταγε από μετάταξη ο ΟΣΕ να πήγανε δύο μεγάλο βύσμα ήθελε για να πάρει τη θέση στον ΟΣΕ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τυπάρα μου Daima,
Ήξερα οτι οι Yogi μπορούν να αυξομειώσουν κατά βούληση λειτουργίες του σώματος που κανονικά είναι ακούσιες.
Όπως π.χ. η πίεση.
Εσύ το έχεις εξελίξει.
Μπορείς να ανεβάσεις και την πίεση του απέναντι.:2funny::2funny::2funny::2funny:
Είσαι τυπάρα ζεν δάσκαλος Δαλάϊ.
maxresdefault.jpg
Είναι άρρωστος ο κακομοίρης

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266

Ο Καραμανλης ηταν που ως υπουργος Μεταφορων εδωσε αμεσως εντολη την ιδια μερα να κατεβαουν αφισες απο το Μετρο που εγραφαν κατα των αμλωσεων και υπερ του αγεννητου παιδιου, και η καθε γυναικα που θα το εβλεπε ας εκανε την επιλογη της. Ομως ο Καραμανλης τις ξηλωσε αμεσα, και μαλιστα καλεσε τη διοικηση της ΣΤΑΣΥ σε εξηγησεις!!

Ο ιδιος υπουργος Μεταφορων Καραμανλης ειχε πει πριν λιγες μερες στη Βουλη οτι δεν τιθεται κανενα θεμα ασφαλειας στους σιδηροδρομους, παρ οτι ειχε προειδοποιηθει απο πολλους για αυτο το θεμα.

Διαφωνω με οσους λενε οτι ο Καραμανλης δεν πρεπει να ειναι υποψηφιος στις προσεχεις εκλογες.
Θα πρεπει ο κοσμος να αποφασισει. Μπορει ο κοσμος να κρινει οτι καλως ο υπουργος ενδιαφερεται περισσοτερο για τις αναρχικες λεσβιες φεμινιστριες που μανουριασαν για τις αφισες στο Μετρο, παρα για την ασφαλεια των σιδηροδρομων που ο Καραμανλης αδιαφορησε.
Όχι μόνο δεν πρέπει να είναι υποψήφιος
Αλλά πρέπει να αρθει και η ασυλία του
Και μετά ας αποφασίσουν τα δικαστήρια

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Ένας χρόνος, περίπου, πριν απο το δυστύχημα (18/02/2022): "«Το μόνο που μπορώ να πω είναι καλή τύχη»: Πώς τα τρένα που καταργήθηκαν από την Ελβετία επιστρέφουν στην Ελλάδα."
(Σημείωση: αναφέρεται στα τρένα ETR 470, τα οποία οι Ελβετοί έστειλαν για παλιοσίδερα και οι Ιταλοί μας πρόσφεραν ως "υπερσύγχρονα...")
Δεν έφταιξε το τρενο

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
τι μπραντς μωρε μαλακα !!
Μπραντς ειναι για εσας τους μεροκαματιαρηδες που ξυπνατε απο της 5:30 να πατε για δουλεια ..και τωρα ειναι 10 μιση
Πρωινό ειναι ακόμα για μένα
Καλά δεν είσαι προστάτης των φτωχών και αδυνάτων;
Τι λένε οι φίλοι σου το ΣΥΡΙΖΑ Για αυτή σου τη δήλωση;
Σε κανονικό επιχείρημα θα απαντήσω
Από δω και πέρα σε οποιαδήποτε βρισιά σου προς εμένα με παραθέσεις εμένα δεν θα έχει απάντηση
Έγινα Λάκης
Όσο μου απαντάς με βρισιές δεν θα έχεις καμία απάντηση από μένα
Αλλά θα σου απαντάω σε οποιοδήποτε κείμενο είτε εμένα προς εμένα είτε προς άλλους
Αν γουστάρω
Και είσαι μηδέν για να μου λες να μην γράφω εδώ

000000000000
Και όχι μία φορά 0

• Like
Αντιδράσεις: TNT!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Όχι μόνο δεν πρέπει να είναι υποψήφιος
Αλλά πρέπει να αρθει και η ασυλία του
Και μετά ας αποφασίσουν τα δικαστήρια
Τοτε γιατι ο Οικονομου και το κομμα εσπευσαν να τον χρισουν ξανα υποψηφιο;
Ο Μητσοτακης δεν ειναι αμοιρος ευθυνων, με τις επιλογες που εκανε και κανει.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.425
Πόντοι
12.756
Καλά δεν είσαι προστάτης των φτωχών και αδυνάτων;
Τι λένε οι φίλοι σου το ΣΥΡΙΖΑ Για αυτή σου τη δήλωση;
Σε κανονικό επιχείρημα θα απαντήσω
Από δω και πέρα σε οποιαδήποτε βρισιά σου προς εμένα με παραθέσεις εμένα δεν θα έχει απάντηση
Έγινα Λάκης
Όσο μου απαντάς με βρισιές δεν θα έχεις καμία απάντηση από μένα
Αλλά θα σου απαντάω σε οποιοδήποτε κείμενο είτε εμένα προς εμένα είτε προς άλλους
Αν γουστάρω
Και είσαι μηδέν για να μου λες να μην γράφω εδώ

000000000000
Και όχι μία φορά 0
ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΗΛΊΘΙΕ ΣΕ ΜΗΝΥΝΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ..

ΒΛΑΚΑΑΑΑ , ΑΥΤΙΣΤΙΚΕ

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Τοτε γιατι ο Οικονομου και το κομμα εσπευσαν να τον χρισουν ξανα υποψηφιο;
Ο Μητσοτακης δεν ειναι αμοιρος ευθυνων, με τις επιλογες που εκανε και κανει.
Συμφωνώ απόλυτα για το συγκεκριμένο
Και εγώ έχω γράψει ότι δεν πρέπει να είναι υποψήφιος από το ΣΥΡΙΖΑ ο παπάς και η Δούρου

Έτσι λέω και για τον Καραμανλή
Και όπως προείπα και παραπάνω και άρση της ασυλίας του

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Το έκανε ο υπέροχος λαός μας μέσα στην κρίση ? Δυνάμωσε ακραία μορφώματα που του έλεγαν ότι φταίνε οι ξένοι και η Μέρκελ για την κρίση και όχι οι δίκες παθογένειες. Έφερε το ΣΥΡΙΖΑ τη στιγμή που ετοιμαζόμασταν να βγουμε από την κρίση και στήριξε το εγκληματικο του δημοψήφισμα που μας καταχρεωσε, και μας έυριψε στη μούρη και ένα τρίτο αχρειαστο μνημόνιο και έπειτα τον ξαναεβγαλε.Και ποιος ήταν ο μεγαλύτερος ξεσηκωμός του λαού μετά την κρίση ? Το ασήμαντο θέμα των Σκοπίων και η αντιεθνικιστικη συμφωνία που ορθώς έκανε ο Τσίπρας. Και εσύ μου λες τώρα ότι σε αυτό το λαό θα φέρουμε άνεση δημοκρατία με δημοψηφίσματα. Ευχαριστούμε, δε θα πάρουμε !
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δέδες για το Βαρουφάκη έλεγε ότι εξαιτίας του χάσαμε 86 δις

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.853
Πόντοι
9.931

Και ετσι ο Ελληνας ΜΑΛΑΚΑΣ πλήρωσε 650000000 απο την τσεπη του!!!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006
Η αλήθεια ειναι ότι με τον επιθεωρήτή είμαι πιο τσαντισμένος ακόμα και από τον σταθμάρχη.... Ο σταθμάρχης μπορώ κάπου στο βάθος να δεχτώ ότι ήταν ηλίθιος, ανίκανος, ή/και τέλος πάντων έκανε ένα τραγικό αλλά ανθρώπινο λάθος χωρίς να μπορείς να του επισυνάψεις δόλο.
Το μεγάλο αρχίδι όμως είναι ο επιθεωρητής. Τον ξυπνάνε μέσα στην νύχτα, τον ενημερώνουν, πάει στον τόπο του ατυχήματος, βλέπει το μέγεθος της καταστροφής, καταλαβαίνει ότι θα του ζητηθούν εξηγήσεις και τι κάνει ? Τρέχει χαράματα στον κολλητό και παίρνει αναρρωτική λόγω...οσφυαλγίας.... Στον λάκκο με τα κωλοδάχτυλο μαζί με τον κωλογιατρό που του την χορήγησε....

το πιο μισητο προσωπο αυτη την στιγμη στην ελλαδα πρεπει να ειναι ο γιατρος που εγραψε την μουφα αναρρωτικη...
γιατι ο σταθμαρχης ειναι απλα αχρηστος...ο επιθεωρητης ειναι λαμογιο που παει να φυλαξει τον κωλο του...
ομως ο γιατρος δεν ειχε καμια εμπλοκη στην υποθεση...κανενα οφελος...απλα ειναι εκ γενετης σκουπιδι που ακομα και οταν ολη η ελλαδα ασχολειται με την υποθεση, αυτος δεν μασαει μια να γραψει μια μουφα αναρρωτικη, αποδεικνυοντας οτι δημοσιος υπαλληλος γεννιεσαι, δεν γινεσαι....
υπερτατος κωλοχαρακτηρας...κανονικα πρεπει αυριο κιολας η ααδε να ανοιξει τραπεζικους λογαριασμους και να τον ελεγξει αν μπορει να δικαιολογησει τα εισοδηματα του...τετοιος δημοσιος υπαλληλος του βαθυ πασοκ, κατι μου λεει οτι θα βρουν λαβρακια...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.853
Πόντοι
9.931
το πιο μισητο προσωπο αυτη την στιγμη στην ελλαδα πρεπει να ειναι ο γιατρος που εγραψε την μουφα αναρρωτικη...
γιατι ο σταθμαρχης ειναι απλα αχρηστος...ο επιθεωρητης ειναι λαμογιο που παει να φυλαξει τον κωλο του...
ομως ο γιατρος δεν ειχε καμια εμπλοκη στην υποθεση...κανενα οφελος...απλα ειναι εκ γενετης σκουπιδι που ακομα και οταν ολη η ελλαδα ασχολειται με την υποθεση, αυτος δεν μασαει μια να γραψει μια μουφα αναρρωτικη, αποδεικνυοντας οτι δημοσιος υπαλληλος γεννιεσαι, δεν γινεσαι....
υπερτατος κωλοχαρακτηρας...κανονικα πρεπει αυριο κιολας η ααδε να ανοιξει τραπεζικους λογαριασμους και να τον ελεγξει αν μπορει να δικαιολογησει τα εισοδηματα του...τετοιος δημοσιος υπαλληλος του βαθυ πασοκ, κατι μου λεει οτι θα βρουν λαβρακια...
Ρε τυπε πεφτεις απο τα συννεφα!;; δεν ξερεις οτι εδω και τουλάχιστον 30 χρονια οι αναρρωτικές δίνονται με ενα τηλεφώνημα;;

Ο θειος μου πρωην υπάλληλος ΕΛΤΑ οταν δούλευε, πήγαινε στο γνωστο γιατρο του( φαντάζομαι γνωστος και αλλων υπαλλήλων του ΕΛΤΑ) και επαιρνε 5-6 μερες αναρρωτική να παει να μαζέψει τις ελιες του. Τι μου λες τωρα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006
Ρε τυπε πεφτεις απο τα συννεφα!;; δεν ξερεις οτι εδω και τουλάχιστον 30 χρονια οι αναρρωτικές δίνονται με ενα τηλεφώνημα;;

Ο θειος μου πρωην υπάλληλος ΕΛΤΑ οταν δούλευε, πήγαινε στο γνωστο γιατρο του( φαντάζομαι γνωστος και αλλων υπαλλήλων του ΕΛΤΑ) και επαιρνε 5-6 μερες αναρρωτική να παει να μαζέψει τις ελιες του. Τι μου λες τωρα.
χαιρω πολυ ρε τυπε...κατι μου ειπες τωρα...
προφανως και δινονται ετσι οι αναρρωτικες..και ετσι θα συνεχιστει και στο μελλον...
το θεμα δεν ειναι οτι εδωσε μουφα αναρρωτικη..το θεμα ειναι οτι εδωσε μουφα αναρρωτικη 1 μερα μετα την μεγαλυτερη σιδηροδρομικη τραγωδια στην ελληνικη ιστορια και ενω ηξερε οτι ολη η ελλαδα ασχολειται με αυτη την υποθεση!!!!!
ο βαρδινογιαννης και ο μαρινακης να ηταν, θα φοβονταν να κανουν τετοια επιδειξη δυναμης!!!και την εκανε ενας γιατρος απο την λαρισα.....
:shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006

Και ετσι ο Ελληνας ΜΑΛΑΚΑΣ πλήρωσε 650000000 απο την τσεπη του!!!
εντωμεταξυ το επιπεδο της δημοσιογραφιας στην χωρα φαινεται απο κατι τετοια αρθρα...
για το ιδιο θεμα, οι μισοι δημοσιογραφοι (του συριζα) τα λενε αλλιως και οι αλλοι μισοι (της νδ) τα λενε αλλιως...
ουτε ενας πραγματικος δημοσιογραφος,...απλα εμμισθα παπαγαλακια των κομματων...
κανεις δεν μπορει να βγαλει ακρη, μονο αν παρατησει την δουλεια του και ασχολειται ολη την μερα με τις συμβασεις του οσε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom