TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.980
- Πόντοι
- 456
Τον γλεντάς άσχημα, λόγω περιορισμένης νοημοσύνης δεν μπορεί να σε αντιμετωπίσει και έτσι καταφεύγει στο υβρεολόγιο...Μήπως φταίω και εγώ λίγο για την κοπρολαλία
Τον γλεντάς άσχημα, λόγω περιορισμένης νοημοσύνης δεν μπορεί να σε αντιμετωπίσει και έτσι καταφεύγει στο υβρεολόγιο...Μήπως φταίω και εγώ λίγο για την κοπρολαλία
Και καλά έκανεΜήνυση στον Καραμανλή έκανε ενας πατερας ! Δυστυχώς έχει ασυλία Δνε νομίζω να πληρώσει
Δεν ειναι εν ενεργεια βουλευτης αρα δεν ξερω εαν εχει ασυλια ακομα ( να θελει εγκριση βουλης κτλπ)Μήνυση στον Καραμανλή έκανε ενας πατερας ! Δυστυχώς έχει ασυλία Δνε νομίζω να πληρώσει
Παραιτήθηκε από βουλευτής; Ακόμη καλύπτεται από την ασυλία.Δεν ειναι εν ενεργεια βουλευτης αρα δεν ξερω εαν εχει ασυλια ακομα ( να θελει εγκριση βουλης κτλπ)
Εαν βγει ξανα βουλευτης καληνυχτα τοτε.
Ας μας λυσει την απορια ο @alex71
παραιτήθηκε από υπουργός ή και από βουλευτής;Δεν ειναι εν ενεργεια βουλευτης αρα δεν ξερω εαν εχει ασυλια ακομα ( να θελει εγκριση βουλης κτλπ)
Έχει εκλεγεί στις τελευταίες εκλογές (2019) βουλευτής Σερρών (πρώτος σε ψήφους). Το πιθανότερο, λοιπόν, είναι ότι θα πρέπει να αρθεί η ασυλία του. Αυτό σίγουρα το γνώριζε ο δικηγόρος των ανθρώπων Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, αλλά προχώρησε στη μήνυση.Δεν ειναι εν ενεργεια βουλευτης αρα δεν ξερω εαν εχει ασυλια ακομα ( να θελει εγκριση βουλης κτλπ)
ΑΧΡΗΣΤΕ ΗΛΙΘΙΕ !!! ΣΚΑΣΕΕΕΕΕ ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΒΛΑΚΑ , ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ , ΟΛΟΙ ΚΛΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΒΛΑΚΑ ΗΛΙΘΙΕ ΝΤΕΝΕΚΕΕΕΕΕΕΕίσαι άρρωστος και κοπρολάλος
Γρήγορα πάλι στο γιατρό
κοπρολαλία για όσους δεν ξέρουν
Κοπρολαλία (μη κοινωνικά αποδεκτές λέξεις ή φράσεις που εκφράζονται αυτόματα και χωρίς εκλυτικό παράγοντα).
Όσο και να βρίζεις εγώ επιχειρήματα εσύ βρισιές εγώ επιχειρήματα
Στο πολιτικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ τι έλεγε ο συνδικαλιστής που τώρα λέει για ελλείψεις στο δίκτυο τι έλεγε το 17 μετά το δυστύχημα στο άδενδρο
ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΥΤΟ ΗΛΙΘΙΕ , ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΝΑ ΝΑΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΒΛΑΚΑ ΝΤΕΝΕΚΕΕΕΕΕΕΚαι καλά έκανε
Όσο κι αν οι δηλώσεις για την ασφαλεια αναφέρονταν σε απάντηση για συγκεκριμένη σιδηροδρομική γραμμή
Θα μπορούσε η πλειοψηφία του κόσμου να πιστέψει ότι εννοούσε την ασφάλεια σε όλη τη σιδηροδρομική γραμμή
Εγώ αν ήμουνα στη Βουλή που δεν είμαι βέβαια θα ψήφιζα την άρση της ασυλίας του ώστε να δικαστεί
Και από κει και πέρα τα δικαστήρια να κρίνουν
Και όπως λέω εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ που βάζει στα ψηφοδέλτια του Δούρου και Παππά
Έτσι και πιστεύω ακράδαντα ότι δεν πρέπει να μπει στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ο Καραμανλής
σε συνεντευξη του Κωστα Καλαρυτη ακουσα οτι σε μια απο τις κλοπες υλικων απο τις ευαλωτες ομαδες ξηλωθηκαν 350 km καλωδια
Δυστύχημα Τεμπών, αλλά οι δουλίτσες προχωράνε εν μέσω εθνικού - υποτίθεται... - πένθους και όποιους πιάσουμε στον ύπνο:
"<...> το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας την 1η Μαρτίου, δηλαδή την ώρα που όλη η Ελλάδα θρηνούσε τα θύματα των Τεμπών, κατέθεσε νομοσχέδιο στη Βουλή.
Το νομοσχέδιο μετατρέπει τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (την γνωστή ΡΑΕ) σε Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων (στο «αντιτουριστικό»… ΡΑΑΕΥ), δημιουργώντας υπόνοιες ότι το φυσικό μονοπώλιο του νερού, που προστατεύεται με σειρά αποφάσεων του ΣτΕ, θα μετατραπεί σε «αγορά» στην οποία θα πρωταγωνιστούν ιδιωτικές εταιρείες.
Υπενθυμίζεται ότι το ΣτΕ εμποδίζει την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ. <...>"
Πηγή:
Ιδιωτικοποίηση νερού; Ιδρύουν ρυθμιστική αρχή υδάτων ενώ δεν υπάρχει αγορά!
Προβληματισμό προκαλεί η πρωτοβουλία της κυβέρνησης να συγκροτήσει ρυθμιστική αρχή για το νερό και τα αστικά απόβλητα, τη στιγμή που δεν υπάρχει αγορά για ναwww.newsbreak.gr
Το έκανε ο υπέροχος λαός μας μέσα στην κρίση ? Δυνάμωσε ακραία μορφώματα που του έλεγαν ότι φταίνε οι ξένοι και η Μέρκελ για την κρίση και όχι οι δίκες παθογένειες. Έφερε το ΣΥΡΙΖΑ τη στιγμή που ετοιμαζόμασταν να βγουμε από την κρίση και στήριξε το εγκληματικο του δημοψήφισμα που μας καταχρεωσε, και μας έυριψε στη μούρη και ένα τρίτο αχρειαστο μνημόνιο και έπειτα τον ξαναεβγαλε.Και ποιος ήταν ο μεγαλύτερος ξεσηκωμός του λαού μετά την κρίση ? Το ασήμαντο θέμα των Σκοπίων και η αντιεθνικιστικη συμφωνία που ορθώς έκανε ο Τσίπρας. Και εσύ μου λες τώρα ότι σε αυτό το λαό θα φέρουμε άνεση δημοκρατία με δημοψηφίσματα. Ευχαριστούμε, δε θα πάρουμε !Πολύ ωραία η ισοπέδωση και το τσουβάλιασμα για να καταλήξουμε ότι ο λαός δεν πρέπει να έχει λόγο και άποψη γιατί τα κάνει σκατά, οπότε ας αφήσουμε τις "αγορές" να μας κυβερνάνε δια τον εγχώριων εκπροσώπων τους.
Για την οικονομική κρίση φυσικά και δεν έφταιγε ο λαός, ή έστω είχε το μικρότερο μερίδιο ευθύνης. Το ποιοι έχουν την μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το ξέρουμε όλοι και ας το ξεχνάνε κάποιοι όταν φοράνε τα κομματικά τους γυαλιά.
Η ιστορία -παλαιότερη και πρόσφατη- μας δείχνει και άλλα. Μαραθώνας, Θερμοπύλες, 1821, 1940, Πολυτεχνείο κλπ κλπ
Η κανονικότητα που σας/μας έχουν επιβάλει (ας μην την αναλύσουμε θα μας πάρει μέρες) μέσο τον πληρωμένων-πουλημένων media, δεν είναι κανονικότητα. Περισσότερο με την σπηλιά του Πλάτωνα μοιάζει.
Τυπάρα μου Daima,Οι οποίες βοήθησαν έχω κάποιες λίγες τύψεις βέβαια
Επειδή αυτή η υβριστική συμπεριφορά άρχισε από τότε που αποκάλυψα ότι ενώ βρίζει τη Νέα Δημοκρατία στο φανερό γκάλοπ του Ιουνίου του 2022 ψήφισε Νέα Δημοκρατία
Μήπως φταίω και εγώ λίγο για την κοπρολαλία