Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
8 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ..."

Έρευνα ελεγκτών της ΡΑΣ στα γραφεία του ΟΣΕ......​

-8 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΜΠΟΥΚΑ ΣΤΟΝ ΟΣΕ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ......ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΚΤΩ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ...ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΕΝΟΣΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΠΟΥΚΑ? ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ?
ΑΛΗΤΕΙΑ ΡΕ, ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΤΟΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ,ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΒΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.318
Πόντοι
3.656
Διαβαζω κατι μαλακιες και να φυγουμε απο τη χωρα και ζουμε κατα τυχη και οποιος εφυγε ειδε χαιρι.....και καπου ωπα ρε με τον καθε γαμωσπιτο,με το καθε μουλικο πουσταριο που απλως θελει να εδραιωσει το τζακι του ,να καταστησει την οικογενεια του κυριαρχη στη χωρα....ΚΑΠΟΥ ΩΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΓΑΜΩΣΠΙΤΟ ΠΟΥ ΧΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΧΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΝΕΙ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ.....ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ .....ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ....ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΘΑ ΣΑΠΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ...

Τύπε πρόσεξε ...

1)Αν φύγουν όλοι οι άξιοι και μείνουν ΔΕΗτζήδες, ΟΤΕ, ΕΘΕΛ , ΟΛΠ , ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ , ΑΓΡΟΤΙΚΗ κτλ κτλ
θα ψοφήσουν και θα ρημάξουν .
Αυτοί είναι νταβάδες. Οι άξιοι είναι οι πουτάνες. Να πλουτίζουν νταβάδες χωρίς πουτάνες , δεν γίνεται .
Οπότε ανέφευγε η πλειοψηφία των άξιων ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΝΤΩΣ.

2)Η ασπίδα του συστήματος και ο προστάτης του είναι η Ε.Ε. Σε οποιοδήποτε μέλος ανατραπεί το καθεστώς,
παύει αυτόματα να είναι μέλος. Αν δεν ήμασταν μέλος της Ε.Ε. .... διάβασε τι είχε γίνει μεταξύ 1923 και 1935 ...
χειρότερα θα είχαν γίνει .

3)Όσο μεγάλη πλειοψηφία και να αντιδράσει , δεν μπορεί να κάνει τίποτε. Μόνο να πάει φυλακή και να καταστραφεί οικονομικά.

Είναι όντως δύσκολη η κατάσταση .

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.851
Πόντοι
9.931

...Οπως φαίνεται και στο έγγραφο που δημοσιεύει η εφημερίδα, η νυχτερινή υπηρεσία ξεκινάει στις 10 το βράδυ και τελειώνει στις 7 το πρωί, που σημαίνει πως ο προφυλακισθείς σταθμάρχης από τις 24 Φεβρουαρίου έως την νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου που συνέβη το τρομερό δυστύχημα δούλευε κάθε νύχτα σε έναν σταθμό όπου εργαζόταν για μόλις πέντε ημέρες...

Πως γινεται καποιος που ειναι σε μια τοσο νευραλγική θεση να ειναι συνεχόμενα 5 βραδινές βάρδιες;;

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.736
Πόντοι
216
Πως γινεται καποιος που ειναι σε μια τοσο νευραλγική θεση να ειναι συνεχόμενα 5 βραδινές βάρδιες;;
Εεεε ξέρεις τώρα... 3ημερο καθαράς Δευτέρας, κολλάμε πριν και μετά κάποια ρεπό και χαλαρά κάνουνε μια βδομαδούλα διακοπές οι παλιοσειρές. Το νεούδι ας πήξει και λίγο. Στο κάτω-κάτω και που είναι σταθμάρχης είναι μόνο και μόνο χάριν βύσματος...

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να γίνει ο Μακρόν της Ελλάδας.
Πολύ δύσκολο, αφού η δημόσια διοίκηση της Γαλλίας καθώς και όλοι οι δείκτες πολιτισμού της Γαλλίας είναι προηγμένοι σε σύγκριση με την Ελλάδα.
Στην γυναίκα κοντεύει όμως τύπε μου. :confused:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706

...Οπως φαίνεται και στο έγγραφο που δημοσιεύει η εφημερίδα, η νυχτερινή υπηρεσία ξεκινάει στις 10 το βράδυ και τελειώνει στις 7 το πρωί, που σημαίνει πως ο προφυλακισθείς σταθμάρχης από τις 24 Φεβρουαρίου έως την νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου που συνέβη το τρομερό δυστύχημα δούλευε κάθε νύχτα σε έναν σταθμό όπου εργαζόταν για μόλις πέντε ημέρες...

Ήταν νέος και τον βάζανε γερμανικό. :confused:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.851
Πόντοι
9.931
Εεεε ξέρεις τώρα... 3ημερο καθαράς Δευτέρας, κολλάμε πριν και μετά κάποια ρεπό και χαλαρά κάνουνε μια βδομαδούλα διακοπές οι παλιοσειρές. Το νεούδι ας πήξει και λίγο. Στο κάτω-κάτω και που είναι σταθμάρχης είναι μόνο και μόνο χάριν βύσματος...

Ο επιθεωρητής του ΟΣΕ έβαλε τον σταθμάρχη να κάνει τα ρεπό των παλαιοτέρων, είδε «εκατόμβη» και... πήρε άδεια​

Ο συνδικαλιστής της ΠΑΣΚΕ, Δημήτρης Νικολάου έφτασε από τους πρώτους στο σημείο της τραγωδίας, για να πάρει την άλλη μέρα ένα μήνα αναρρωτική​

Οπως τα λες, ο επιθεωρητής έχωσε τον «νεο» να κανει 5 σερι βραδινές βάρδιες για να αράξουν την πετσα τους οι «παλιοί» και αφού ειδε μετα το μέγεθος του δυστυχήματος πηγε στο κολλητάρι του γιατρο να παρει ενα μηνα αδεια!!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.995
Πόντοι
9.297

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Έχω παρατηρήσει ότι οι Καραμανλικοί έχουν πιο κεντρώο προφίλ.
Για παράδειγμα, δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ τον Καραμανλη, ΠΘ, να έχει Υπουργούς 3 πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ και να τον γλείφει ο Καρατζαφερης.
Γις τους πραγματικούς Φιλελεύθερους του κόμματος, αυτά είναι κόκκινη γραμμή.
Οι παραπάνω που έγραψα εκφράζουν μια άκρως συντηρητική γραμμή, με φιλοβασιλοχουντικά αισθήματα, άσχετα που σήμερα θέλουν να το παίξουν open minded & large .
τυπε ο Κωστας Καραμανλης εκανε δηλωση κατα των εμβολιων που κρυφτηκε απο τα ΜΜΕ
Ισως να ηταν κι ενα λογος της παραιτησης

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536

Ο επιθεωρητής του ΟΣΕ έβαλε τον σταθμάρχη να κάνει τα ρεπό των παλαιοτέρων, είδε «εκατόμβη» και... πήρε άδεια​

Ο συνδικαλιστής της ΠΑΣΚΕ, Δημήτρης Νικολάου έφτασε από τους πρώτους στο σημείο της τραγωδίας, για να πάρει την άλλη μέρα ένα μήνα αναρρωτική​

Οπως τα λες, ο επιθεωρητής έχωσε τον «νεο» να κανει 5 σερι βραδινές βάρδιες για να αράξουν την πετσα τους οι «παλιοί» και αφού ειδε μετα το μέγεθος του δυστυχήματος πηγε στο κολλητάρι του γιατρο να παρει ενα μηνα αδεια!!!
Αυτόν πρέπει να τον γαμήσουν παραδειγματικά.
Όπως και να λογοδοτήσει η νούλα ο Καραμανλής,που ήθελε ιδιαίτερη πρόσκληση για να παραιτηθεί.
Όπως και όλους τους υπουργούς και υφυπουργούς από το 2000 και μετά.
Πρέπει να πέσουν κεφάλια....
Θα πρέπει να πέσουν και ΝΔ κεφάλια....Ιδού η Ρόδος,ιδού και το πήδημα.....

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Έχω παρατηρήσει ότι οι Καραμανλικοί έχουν πιο κεντρώο προφίλ.
Για παράδειγμα, δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ τον Καραμανλη, ΠΘ, να έχει Υπουργούς 3 πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ και να τον γλείφει ο Καρατζαφερης.
Γις τους πραγματικούς Φιλελεύθερους του κόμματος, αυτά είναι κόκκινη γραμμή.
Οι παραπάνω που έγραψα εκφράζουν μια άκρως συντηρητική γραμμή, με φιλοβασιλοχουντικά αισθήματα, άσχετα που σήμερα θέλουν να το παίξουν open minded & large .
Όταν ακούω την λέξη Καραμανλής με πιάνει μια σιχαμάρα....
Το ΠΑΣΟΚ ακολούθησε την γραμμή Καραμανλή στα ρουσφέτια και τα τελειοποίησε.
Αυτή η καραμέλα του μπούστη Εθνάρχη πρέπει να εκλείψει.
Επίσης για Άδωνη ξερνάω.
Ο Βορίδης πρώην φασίστας,ο πλεύσης το ίδιο, αλλά είναι μορφωμένοι και δείχνουν να έχουν αλλάξει πορεία.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
ΣΚΑΣΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ , ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ , ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ,

ΒΛΑΑΑΑΚΑΑΑΑΑΑΑ
ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ SAUL ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΗΛΙΘΙΕ , ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ , ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

8eec5aa8-82d0-4cc1-9c83-8d19e503a712.jpg
Είσαι άρρωστος και κοπρολάλος
Γρήγορα πάλι στο γιατρό
κοπρολαλία για όσους δεν ξέρουν
Κοπρολαλία (μη κοινωνικά αποδεκτές λέξεις ή φράσεις που εκφράζονται αυτόματα και χωρίς εκλυτικό παράγοντα).

Όσο και να βρίζεις εγώ επιχειρήματα εσύ βρισιές εγώ επιχειρήματα

Στο πολιτικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ τι έλεγε ο συνδικαλιστής που τώρα λέει για ελλείψεις στο δίκτυο τι έλεγε το 17 μετά το δυστύχημα στο άδενδρο

Τελευταία τροποποίηση:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Παντως με αυτες τις μαλακιες που γινονται τοσα χρονια σε αυτη τη χωρα εμενα και πολλους που ειναι στην ηλικια μου (26) μας εχουν κανει να θελουμε να φυγουμε
σ αυτη την ηλικια διαβατηριο στο στομα και δρομο

εκτος αν υπαρχουν σοβαροι οικογενειακοι λογοι

η προσεχης τετραετεια θα ειναι κολαση οικονομικα, αν δε ο κουλης παει να κυβερνησει χωρις τσιπρα η αθηνα θα καιγεται καθε τοσο :(

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.750
Πόντοι
2.356
Όταν ακούω την λέξη Καραμανλής με πιάνει μια σιχαμάρα....
Το ΠΑΣΟΚ ακολούθησε την γραμμή Καραμανλή στα ρουσφέτια και τα τελειοποίησε.
Αυτή η καραμέλα του μπούστη Εθνάρχη πρέπει να εκλείψει.
Επίσης για Άδωνη ξερνάω.
Ο Βορίδης πρώην φασίστας,ο πλεύσης το ίδιο, αλλά είναι μορφωμένοι και δείχνουν να έχουν αλλάξει πορεία.
Ο Άδωνις πρέπει να είναι μακράν ότι πιο σιχαμενο έχει περάσει από την ελληνική πολιτική ζωή.
Έχει πάρει σβαρνα τα σοσιαλ για να την πει στον Κανακη, που τον πάει πίπα κώλο, με επιχείρημα τον Παναγιωτόπουλο. Το ότι ο ίδιος ηταν μαρτυρας υπεράσπισης κάποιου που κατέφευγε στην πορνεία ανηλίκων, για να ικανοποιηθεί σεξουαλικά, μαλλον το "ξέχασε".

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
σ αυτη την ηλικια διαβατηριο στο στομα και δρομο

εκτος αν υπαρχουν σοβαροι οικογενειακοι λογοι

η προσεχης τετραετεια θα ειναι κολαση οικονομικα, αν δε ο κουλης παει να κυβερνησει χωρις τσιπρα η αθηνα θα καιγεται καθε τοσο :(
Μητσοτάκης με Τσίπρα είναι επιστημονική φαντασία

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Είσαι άρρωστος και κοπρολάλος
Γρήγορα πάλι στο γιατρό
κοπρολαλία για όσους δεν ξέρουν
Κοπρολαλία (μη κοινωνικά αποδεκτές λέξεις ή φράσεις που εκφράζονται αυτόματα και χωρίς εκλυτικό παράγοντα).

Όσο και να βρίζεις εγώ επιχειρήματα εσύ βρισιές εγώ επιχειρήματα
Η φτώχεια τον κατάντησε έτσι ψυχοπαθή, έχει φτιάξει μια περσόνα και το παίζει πλούσιος για να βγάλει το άχτι του.

Στο μεταξύ όλοι γνωρίζουμε πως είναι ξεβρακωτος και γελάμε μαζί του.

Μην τον παίρνεις στα σοβαρά τον κακομοίρη....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Μητσοτάκης με Τσίπρα είναι επιστημονική φαντασία
Τυπε Ντάμα νομίζω ότι μετά τα τελευταία γεγονότα Μητσοτάκης γενικα είναι επιστημονική φαντασία :confused:

Αν γινόταν να απαλλαγούμε και από τον κατσαπλιά μπορεί μα υπήρχε μια ελπίδα για τη χώρα

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Η φτώχεια τον κατάντησε έτσι ψυχοπαθή, έχει φτιάξει μια περσόνα και το παίζει πλούσιος για να βγάλει το άχτι του.

Στο μεταξύ όλοι γνωρίζουμε πως είναι ξεβρακωτος και γελάμε μαζί του.

Μην τον παίρνεις στα σοβαρά τον κακομοίρη....
Οι οποίες βοήθησαν έχω κάποιες λίγες τύψεις βέβαια

Επειδή αυτή η υβριστική συμπεριφορά άρχισε από τότε που αποκάλυψα ότι ενώ βρίζει τη Νέα Δημοκρατία στο φανερό γκάλοπ του Ιουνίου του 2022 ψήφισε Νέα Δημοκρατία

Μήπως φταίω και εγώ λίγο για την κοπρολαλία

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Μήνυση στον Καραμανλή έκανε ενας πατερας ! Δυστυχώς έχει ασυλία Δνε νομίζω να πληρώσει

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Τυπε Ντάμα νομίζω ότι μετά τα τελευταία γεγονότα Μητσοτάκης γενικα είναι επιστημονική φαντασία :confused:

Αν γινόταν να απαλλαγούμε και από τον κατσαπλιά μπορεί μα υπήρχε μια ελπίδα για τη χώρα
Όπως έγραψα όταν άλλοι από το δικό μου χώρο έλεγαν δεν θα έχει επίπτωση
Εγώ έγραψα ότι θα έχει επίπτωση
Αλλά με πιθανή αύξηση της αποχής τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας και λιγότερο του ΣΥΡΙΖΑ

Περιμένω όχι τις πρώτες δημοσκοπήσεις
Αλλά αυτές μετά από 15 μέρες μετά τις πρώτες
Να δω την επίπτωση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom