Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 417K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Καλά δεν είσαι προστάτης των φτωχών και αδυνάτων;
Τι λένε οι φίλοι σου το ΣΥΡΙΖΑ Για αυτή σου τη δήλωση;
Σε κανονικό επιχείρημα θα απαντήσω
Από δω και πέρα σε οποιαδήποτε βρισιά σου προς εμένα με παραθέσεις εμένα δεν θα έχει απάντηση
Έγινα Λάκης
Όσο μου απαντάς με βρισιές δεν θα έχεις καμία απάντηση από μένα
Αλλά θα σου απαντάω σε οποιοδήποτε κείμενο είτε εμένα προς εμένα είτε προς άλλους
Αν γουστάρω
Και είσαι μηδέν για να μου λες να μην γράφω εδώ

000000000000
Και όχι μία φορά 0

Τον μηδένισες!!!:wanker::wanker::wanker:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.083
Πόντοι
3.656
Ο προϊστάμενος που τον έβαλε σε αυτή τη θέση είναι συνδικαλιστής ΠΑΣΟΚ που πήρε και άδεια από άλλον γιατρό υποψήφιο ΠΑΣΟΚ

Όσο για βύσμα άμα είναι στους 18 που ζήταγε από μετάταξη ο ΟΣΕ να πήγανε δύο μεγάλο βύσμα ήθελε για να πάρει τη θέση στον ΟΣΕ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εμένα ένα πουλάκι μου είπε ότι έχει ''καλές σχέσεις'' με με μια κυρία του τοπικού γραφείου της νδ εκεί...

ένα άλλο πουλάκι μου είπε ότι όταν βγαίνεις σε σύνταξη μετράει ο τελευταίος μισθός....

επίσης από όλα τα κακά που σου ανέφερα μόνο αυτό κράτησες? Αυτό είναι το λιγότερο..λες και δεν ξέρουμε ότι κάνουν ρουσφέτια..

όσο για τους 18 και τους 2 που πήγαν...εγώ ξέρω κάτι διαγωνισμούς (αναθέσεις) ακόμα και για μικροπρομηθειες τύπου 4-5Κ που την Δευτέρα 7.45 βγαίνει η προκήρυξη...8.15 παίρνουν τις προσφορές και 8.35 έχουν μειοδότη με 3 προσφορές...για πήγαινε εσύ να γίνεις σταθμάρχης με 3.5Κ να δούμε θα μπορέσεις?

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.780
Πόντοι
14.615
...
ένα άλλο πουλάκι μου είπε ότι όταν βγαίνεις σε σύνταξη μετράει ο τελευταίος μισθός....
...
Ο ΕΦΚΑ υπολογίζει τη σύνταξη με βάση τους μισθούς των τελευταίων 20 ετών.
Δε νομίζω οι σιδηροδρομικοί να έχουν άλλο καθεστώς.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
Καλά τα λέει ο φίλος.

ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ είμαστε όλοι ΕΛΛΗΝΕΣ. Και οι Έλληνες είμαστε μουνόπανα, ανεύθυνοι παρτάκιδες, "ωχ αδερφέ", "σιγά μωρέ". Απαίδευτα καθίκια, προδότες, ραγιάδες. ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ. Ο Μητσοτάκης, ο σταθμάρχης, ο βλάκας ο Καραμανλής, οι προηγούμενοι Υπουργοί Μεταφορών, αυτοί που εκπαίδευσαν και υπέγραψαν για τον μεθύστακα τον ελεγκτή, φταίμε όλοι. Θέλουμε ΟΛΟΙ εκτέλεση ρε μαλάκες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τύποι μόνο μην ξεχάστε πριν το απόσπασμα να μου τα γράψετε ολα...ΟΛΑ !!
Μαζί σας θα τα πάρετε?

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.910
Πόντοι
9.931
χαιρω πολυ ρε τυπε...κατι μου ειπες τωρα...
προφανως και δινονται ετσι οι αναρρωτικες..και ετσι θα συνεχιστει και στο μελλον...
το θεμα δεν ειναι οτι εδωσε μουφα αναρρωτικη..το θεμα ειναι οτι εδωσε μουφα αναρρωτικη 1 μερα μετα την μεγαλυτερη σιδηροδρομικη τραγωδια στην ελληνικη ιστορια και ενω ηξερε οτι ολη η ελλαδα ασχολειται με αυτη την υποθεση!!!!!
ο βαρδινογιαννης και ο μαρινακης να ηταν, θα φοβονταν να κανουν τετοια επιδειξη δυναμης!!!και την εκανε ενας γιατρος απο την λαρισα.....
:shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit:
Θελω να πιστευω οτι ο ιατρος μαλλον δεν ηξερε οτι αυτος που δινει την αναρρωτική εμπλέκετε αμεσα με το δυστύχημα... αλλιως αν το ηξερε ειναι απλα ηλίθιος μιας και ενας έξυπνος άνθρωπος δεν θα ήθελε καμια επαφή και δεν θα εκανε καμία χαρη σε κάποιον που εχει σχέση με το δυστύχημα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.081
Πόντοι
2.606
Σε αναστολή καθηκόντων τίθενται οι γιατροί που έδωσαν αναρρωτική άδεια στον επιθεωρητή Λάρισας, ο οποίος ελέγχεται για την επιλογή του σταθμάρχη Βασίλη Σαμαρά. Ο ένας εξ΄ αυτών είναι ο διευθυντής της νευροχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου Βόλου, Νικόλαος Χαυτούρας, ο οποίος είναι και πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Μαγνησίας. Η αναρρωτική άδεια στον επιθεωρητή Λάρισας κόστισε στον Νικόλαο Χαυτούρα την υποψηφιότητα του στις επόμενες εκλογές καθώς το ΠΑΣΟΚ τον έθεσε εκτός ψηφοδελτίων.

Ο επιθεωρητής πήρε αναρρωτική άδεια από το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου την επομένη του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, χωρίς να περάσει από το τμήμα επειγόντων περιστατικών και χωρίς να έχει υποβληθεί σε οποιαδήποτε διαγνωστική εξέταση. Ο επιθεωρητής δεν παρουσίασε κάποιο ξαφνικό πρόβλημα υγείας αλλά επικαλέστηκε χρόνιους μυοσκελετικούς πόνους. Οι γιατροί που χορήγησαν την άδεια θα παραπεμφθούν, επίσης, στο πειθαρχικό συμβούλιο.

Από την Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ο φάκελος της οποίας διαβιβάζεται αμελλητί από τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, προκύπτει επίσης ότι ο επιθεωρητής αναζήτησε απευθείας τον διευθυντή της νευροχειρουργικής κλινικής, Νικόλαο Χαυτούρα, ο οποίος γνωμάτευσε μόνο με βάση την κλινική εικόνα. Στη συνέχεια ο επιμελητής κατ’ εντολή του διευθυντή έδωσε την αναρρωτική άδεια διάρκειας 30 ημερών.

Η ιστοσελίδα taxydromos.gr της Μαγνησίας παρουσίασε το παραπεμπτικό που φέρει τη σφραγίδα του Νικόλαου Χαυτούρα. Σε αυτό ο διευθυντής της νευροχειρουργικής κλινικής γράφει ότι ο επιθεωρητής πήγε στο νοσοκομείο με αδυναμία βάδισης λόγω ιστορικού κάκωσης στα κάτω άκρα. Ζητά επίσης να δοθεί άδεια στον επιθεωρητή λόγω αδυναμίας συνταγογράφησης.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.762
Πόντοι
2.356
Θελω να πιστευω οτι ο ιατρος μαλλον δεν ηξερε οτι αυτος που δινει την αναρρωτική εμπλέκετε αμεσα με το δυστύχημα... αλλιως αν το ηξερε ειναι απλα ηλίθιος μιας και ενας έξυπνος άνθρωπος δεν θα ήθελε καμια επαφή και δεν θα εκανε καμία χαρη σε κάποιον που εχει σχέση με το δυστύχημα.
Αυτός την έφαγε λόγω της εντολής του Διευθυντή. Προφανώς είναι μια συνηθισμένη τακτική. Παίζει να μην ήξερε ποιον αφορά η αναρρωτική. Ο Διευθυντής ήξερε σίγουρα όμως.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
προφανως και ηξερε..γι αυτο και ο επιθεωρητης πηγε κατευθειας σε αυτον που ηταν διευθυντης εκει...
αυτα που φαινονται αδιανοητα στον ιδιωτικο τομεα, στο βαθυ πασοκικο δημοσιο ειναι καθημερινοτητα...δεν τους νοιαζει τιποτα...δεν τους αγγιζει τιποτα...
και ολο το κτηριο να βαλουν φωτια, στα αρχιδια τους....θα γινει μια ΕΔΕ και θα πουνε απο τσιγαρο καταλαθος εγινε...ετσι εχουν γαλουγηθει..

• Like
Αντιδράσεις: iliasl

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Και μη ξεχνάμε , έρχονται αυξήσεις και μπόνους για τους δημοσίους υπαλλήλους , του χαδεύουν τα αυτιά για να τους ψηφίσουν...

ΓΙΑΤΙ ....

dc8e17c278cebfb6c79cf1776d07681c.gif

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936

Φταιει ο Συριζα που ηταν 4 χρονια που δεν εκανε κατι αλλα η ΝΔ ηταν μονο 3,5 χρονια και δεν τρεχει τπτ.

ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΓΕ ΚΑΡΙΟΛΙΑ

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.093
Πόντοι
6.256

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.093
Πόντοι
6.256

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.404
Πόντοι
3.656
το πιο μισητο προσωπο αυτη την στιγμη στην ελλαδα πρεπει να ειναι ο γιατρος που εγραψε την μουφα αναρρωτικη...
γιατι ο σταθμαρχης ειναι απλα αχρηστος...ο επιθεωρητης ειναι λαμογιο που παει να φυλαξει τον κωλο του...
ομως ο γιατρος δεν ειχε καμια εμπλοκη στην υποθεση...κανενα οφελος...απλα ειναι εκ γενετης σκουπιδι που ακομα και οταν ολη η ελλαδα ασχολειται με την υποθεση, αυτος δεν μασαει μια να γραψει μια μουφα αναρρωτικη, αποδεικνυοντας οτι δημοσιος υπαλληλος γεννιεσαι, δεν γινεσαι....
υπερτατος κωλοχαρακτηρας...κανονικα πρεπει αυριο κιολας η ααδε να ανοιξει τραπεζικους λογαριασμους και να τον ελεγξει αν μπορει να δικαιολογησει τα εισοδηματα του...τετοιος δημοσιος υπαλληλος του βαθυ πασοκ, κατι μου λεει οτι θα βρουν λαβρακια...

Τύπε , εδώ δεν παίζει θέμα χρηματισμού. Χάρη , εξυπηρέτηση είναι .
Αν θέλουν να βρουν μαύρα σε ιατρούς σε λογαριασμούς
ας ψάξουν καταθέσεις ιατρών ΕΣΥ. Ορθοπεδικούς και καρδιολόγους.
Υπήρξε ορθοπεδικός του ΕΣΥ αποκλειστικά, χωρίς άλλο εισόδημα (πχ ακίνητα μετοχές κτλ) που βρέθηκε με 33 εκατομμύρια ευρώ καταθέσεις.
Φαντάζεσαι να τα έβρισκε αυτά μαύρα κανά irs ;
Ψάχνουν επίσης όσους προτείνουν βηματοδότες ... σε ασθενείς ... καλύπτονται από το δημόσιο ...
και όσους προτείνουν ακουστικά βαρηκοϊας ... δίνει 400€ το δημόσιο ανά ασθενή ....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.095
Πόντοι
9.297
σ αυτη την ηλικια διαβατηριο στο στομα και δρομο

εκτος αν υπαρχουν σοβαροι οικογενειακοι λογοι

η προσεχης τετραετεια θα ειναι κολαση οικονομικα, αν δε ο κουλης παει να κυβερνησει χωρις τσιπρα η αθηνα θα καιγεται καθε τοσο :(
Να δεις τι έχει να γίνει αν βγει το τσίρκο του Τσυριζα πάλι...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
εκατο χιλιαδες μπατσους ακομα να παρετε γαμω τις ψυχες σας καργιωλια στον δρομο να κυκλοφορησετε οπως ολοι μας δεν υπαρχει περιπτωση .....

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
εκατο χιλιαδες μπατσους ακομα να παρετε γαμω τις ψυχες σας καργιωλια στον δρομο να κυκλοφορησετε οπως ολοι μας δεν υπαρχει περιπτωση .....
Κάτσε ρε τύπε δεν υπάρχει τόσος κόσμος, θα αναγκαστούν να βγάλουν προκήρυξη χωρίς όριο ηλικίας όπως με τους σταθμάρχες :confused:
Θα δούμε μπάτσους 60αρηδες πάνω στα παπιά δικάβαλο

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.404
Πόντοι
3.656
Να δεις τι έχει να γίνει αν βγει το τσίρκο του Τσυριζα πάλι...

Λες να ακριβύνει το ρεύμα ;
Το νερό ;
Τα τρόφιμα ;
Η βενζίνη ;
Τα καυσόξυλα ;
Το πετρέλαιο θέρμανσης ;
Να διατηρηθεί ο φόρος επιτηδευματία για τους επαγγελματίες ;
Το μηδενικό αφορολόγητο για τους επαγγελματίες ;;;
Η προκαταβολή φόρου για τους επαγγελματίες ;;;
Να ... αυξηθούν οι εισφορές για επαγγελματίες ;;;
Να παραμείνει ο ΕΝΦΙΑ ;
Να πληρώνουν τα μισθωματα φόρο 35% πάνω από 35.000€ ;;;