Επισκέπτης
Αν εχεις 1 εκατ. ευρω και θελεις να αραξεις και να τα φας, αντι να τα επενδυσεις, εισαι επιεικως γτπ.
Αν εχεις 1 εκατ. ευρω και θελεις να αραξεις και να τα φας, αντι να τα επενδυσεις, εισαι επιεικως γτπ.
ψυχούλα μου και καλά ?
ππττν γραφεις να κοιταςμετά σε είδα
Το εξηγησα δυο ποστ παραπανω.γιατί?
Το εξηγησα δυο ποστ παραπανω.
Ο προφανης σκοπος ειναι ταυτοχρονα να ζεις ανετα και να μενει και η καβαντζα στην ακρη.ο σκοπος ειναι να γίνεις πιο πλούσιος?
Μαλακα, αυτο ακριβως πηγα να πω!!!!
Πραγματικα, αν εχεις 1 εκατ. ευρω και θες να τα "επενδυσεις" αντι να αραξεις και να τα φας, εισαι επιεικως γτπ
ο σκοπος ειναι να γίνεις πιο πλούσιος?
Γιατι πρεπει να εξηγουμε ομως τα αυτονοητα?Ο σκοπός είναι να μείνει ανέγγιχτο το κεφάλαιο..
Ο σκοπός είναι να μείνει ανέγγιχτο το κεφάλαιο..
ετσι...83 χρονια χωρις ανχος, χωρις καμια ενοια. ολη μερα χαρταετο και ας ειμαι για τον πουτσο.!!
οταν εχεις λεφτα ανεβαινουν οι απαιτησεις...83 χρονια χωρις ανχος, χωρις καμια ενοια. ολη μερα χαρταετο και ας ειμαι για τον πουτσο.!!
Κι αυτο επενδυση ειναι. Ανετα μπορεις να παρεις ενα 7% αν τα κλεισεις για 12 μηνες.
Ητοι 70.000, ήτοι 6.000 περιπου το μηνα.
Και μενει και το κεφαλαιο.
Καποιοι βεβαια εδω ειπαν ηδη τη μεγιστη παπαρια να κατσεις να τα φας λιγα λιγα, ενω μπορεις οπως βλεπετε να εχεις 6.000 ευρω το μηνα και το κεφαλαιο ανεγγιχτο, με μια απλη οικονομικη τοποθετηση σε κλειστο λογαριασμο.
Τι να σας πω ρε παιδια.
Γιατί?
Ίσως για να αφήσεις και κάτι στους απογόνους σου..
Δεν αρκει να διασφαλιστεί ονομαστικά, αλλά να προστατευτεί από τον όποιο πληθωρισμό δηλ. τη φθορά του.Γιατι πρεπει να εξηγουμε ομως τα αυτονοητα?
Ενηλικοι ανθρωποι σου λεει ο αλλος...
θα πεινάσεις και δεν θα ξέρεις μια δουλειά για να επιβιώσεις
Σαν τα μωρα των 5 ετων, που ρωτανε σε ολα "γιατι".Γιατί?
Αυτη ειναι απαντηση του 1990.Δεν αρκει να διασφαλιστεί ονομαστικά, αλλά να προστατευτεί από τον όποιο πληθωρισμό δηλ. τη φθορά του.
Δηλ. κάθε χρόνο θα πρέπει να του προσθέτουμε και αυτό το ποσόν (της "φθοράς") και όχι να "τρως" όλους τους τόκους. Διαφορετικά σε 30-40 χρόνια θα έχει εκφυλστει σαν ποσόν, θα πεινάσεις και δεν θα ξέρεις μια δουλειά για να επιβιώσεις
Σαν τα μωρα των 5 ετων, που ρωτανε σε ολα "γιατι".