Μάλλον εσύ πουλάς μαλακίες και ζητάς δημοσιότηταΔεν είναι υποστήριξη στη τρανς αλλά δεν δέχομαι να μου πουλάνε παπατζες. Παραδεξου λοιπόν ότι λες ψέματα, το για ποιο λόγο δεν μας ενδιαφέρει, και τέλος
Άμα θες πήγαινε να μάθεις από κοντά
Μάλλον εσύ πουλάς μαλακίες και ζητάς δημοσιότηταΔεν είναι υποστήριξη στη τρανς αλλά δεν δέχομαι να μου πουλάνε παπατζες. Παραδεξου λοιπόν ότι λες ψέματα, το για ποιο λόγο δεν μας ενδιαφέρει, και τέλος
Πρώτον με το βάτραχο δεν γνωριζόμαστε άρα δεν είμαστε φίλοι. Δεύτερον μην προσπαθείς να πετάξεις το μπαλάκι σε εμάς. Τρίτον άσε το κάτι ύποπτο υπάρχει και μιλά ξεκάθαρα όπως εμείς αλλιώς τραβά σε καμιά σπηλιά να κρυφτείςΜόνο εσύ ο τρελός και ο φίλος σου ο βάτραχος πάτε κόντρα!
Κάτι ύποπτο υπάρχει εδώ
Πες το ποια είναι δημόσια να πάω. Αλλά ξέχασα ένας αναρχιδος που προσπαθεί να βλάψει μια σεξεργατρια διαδίδοντας ότι είναι φορέας και κάνει ακαποτα σιγά μην αποκτήσει τώρα κάκαλα.Μάλλον εσύ πουλάς μαλακίες και ζητάς δημοσιότητα
Άμα θες πήγαινε να μάθεις από κοντά
Εγώ μιλάω καθαρά εσείς μόνο οι δύο είστε όλο αντιρρήσειςΠρώτον με το βάτραχο δεν γνωριζόμαστε άρα δεν είμαστε φίλοι. Δεύτερον μην προσπαθείς να πετάξεις το μπαλάκι σε εμάς. Τρίτον άσε το κάτι ύποπτο υπάρχει και μιλά ξεκάθαρα όπως εμείς αλλιώς τραβά σε καμιά σπηλιά να κρυφτείς
Αν μιλαγες ξεκάθαρα θα έλεγες το ποια είναι, άρα δεν μιλάς ξεκάθαρα. Χρησιμοποίησες γελοίες δικαιολογίες για να μην το κάνεις και το συνεχιζειςΕγώ μιλάω καθαρά εσείς μόνο οι δύο είστε όλο αντιρρήσεις
Εγώ από την αρχή μίλησα ξεκάθαρα και δέχτηκα επίθεση
Κάτσε εσύ στο λαγούμι σου και άσε εμένα στην σπηλιά μου
Ότι πεις φιλαράκιΑν μιλαγες ξεκάθαρα θα έλεγες το ποια είναι, άρα δεν μιλάς ξεκάθαρα. Χρησιμοποίησες γελοίες δικαιολογίες για να μην το κάνεις και το συνεχιζεις
Ενώ αν ήταν σαν εσένα μικροψυχοι εκδικητικοί και ψεύτες θα ήταν καλύτεραΌτι πεις φιλαράκι
Εύχομαι να μην την πατήσεις
Αν υπάρχουν τέτοια μυαλά σαν εσένα θα πάμε μπροστά
Ευτυχώς υπάρχουν και άνθρωποι σαν εσένα και είναι ο κόσμος καλύτεροςΕνώ αν ήταν σαν εσένα μικροψυχοι εκδικητικοί και ψεύτες θα ήταν καλύτερα
Μπράβομουτρο οκ τωρα ξερουμε ποια ειναι οκ θα εχουμε τ νου μας σ ευχαριστουμε για την ενημερωση !!!!αν κ εγω προσωπικα δεν πηγενα ποτε εκυ
Νέο φρούτο γεια σου μπάρμπα!Τυπε δικηγόρε, τέτοιος παπατζας που εισαι, μόνο δικηγόρος ή ΑΡΔ θα μπορούσες να είσαι ούτως ή άλλως. Σε φτύνουν, δεν ψιχαλίζει. Πενθησε το φίλο σου και μη σε νοιάζει τόσο πολύ για εμάς τα ναυάγια εδω μέσα. Και αν σου έδωσε και σένα καμία πιπα ο φίλος σου, τραβα για εξετάσεις και εσύ
Έλα ρε βάτραχος σε προκαλώ!
Γιατί ήθελες από τους πρώτους να μάθεις το όνομα και γιατί λες ότι λέω μαλακίες!
Εγώ το πάω μέχρι τέλους!
Στροφή βλέπω!!τ ενδεχομενο ν λεει αληθεια μουτρο τ εχετε σκεφτει????
ειχα αρχισει να το σκεφτομαι πριν σχολιασω εδω....αλλα οταν ειδα τις απαντησεις του και να μιλαει για ιατρικο απορρητο σαν δικαιολογια που δεν λεει το ποια ειναι η τρανς δημοσια τοτε καταλαβα οτι λεει παπατζες. οπως ειδες και μονος σου στην προσπαθεια του να βρει αλλη δικαιολογια μετα ειπε οτι ειναι δικηγορος. το τι απο ολα μπορει να ισχυει κανεις δεν μπορει να το ξερει στα σιγουρα αλλα με βαση αυτα που λεει ο ιδιος κανεις δεν μπορει να τον παρει στα σοβαρα. επισης μην ξεχνας οτι ειναι ευραιος διαδεδομενος ο συγκεκριμενος τροπος δυσφημισης σε σεξεργατριες εδω στο φορουμ και προφανως καθολου δυσκολο να φτιαξεις νεο λογαριασμο και να αρχισεις τις παπατζες για να εκδικηθεις τη σεξεργατρια για τη μη παροχη των "εξτρα" υπηρεσιων που ηθελες.τ ενδεχομενο ν λεει αληθεια μουτρο τ εχετε σκεφτει????