Ότι πεις φιλαράκιεσυ φασκεις και αντι-φασκεις. τουλαχιστον οταν πας να πουλησεις παπατζες κανε το ποιο πιστευτο.
Καλό βόλι
Ότι πεις φιλαράκιεσυ φασκεις και αντι-φασκεις. τουλαχιστον οταν πας να πουλησεις παπατζες κανε το ποιο πιστευτο.
Δεν μπορώ να σου στείλωΜαλλον μαλακιες μας λες γιατι δν μ στελνεις πμ να μ πεις πια ειναι
Δεν μπορώ να σου στείλωΣτείλε μου ένα προσωπικό φίλε αν μπορείς. Δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω καθώς είμαι τελείως στα σκοτάδια δεν ξέρω για ποια μιλατε
Δεν μπορώ να σου στείλωΣτείλε μου ένα προσωπικό φίλε αν μπορείς. Δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω καθώς είμαι τελείως στα σκοτάδια δεν ξέρω για ποια μιλατε
για να δεις το ποσο παπατζας εισαι....σε πμ δηλαδη δεν ισχυει το ιατρικο απορρητο?Δεν μπορώ να σου στείλω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν μπορώ να σου στείλω
τ παμε καλο βραδυ μην τ ξαναπου
Ότι πεις φιλαράκιγια να δεις το ποσο παπατζας εισαι....σε πμ δηλαδη δεν ισχυει το ιατρικο απορρητο?
πες μας ποια ειναι δημοσια να παμε να δοκιμασουμε.....εκτος αν η τρανς εχει μεγαλυτερα απο εσεναΌτι πεις φιλαράκι
Να πάς να δοκιμάσεις τότε!!
Να πάτε να δοκιμάσετεκαθόμαστε τώρα και ασχολούμαστε με τύπο που γράφτηκε 31 Ιαν 2024....
Αφού δεν πιστεύετε γιατί δεν κλείνει το θέμα
Όλοι όμως σας τρώει το θέμα
Αφού λέω μουφες και ψέματα ας κλείσουμε το θέμα και να τελειώνει εδώ
Όποιος πιστεύει καλώς όποιος θέλει να πιστεύει ότι λέω μαλακίες ας πάει να δοκιμάσει
την απαντηση στη συγκεκριμενη ερωτηση στη δωσαμε....απο το να σπαμμαρεις την ιδια ερωτηση μπορεις να την απαντησεις?πες μας ποια ειναι δημοσια να παμε να δοκιμασουμε.....εκτος αν η τρανς εχει μεγαλυτερα απο εσενα
Πολύ ασχολήθηκα μαζί σουτην απαντηση στη συγκεκριμενη ερωτηση στη δωσαμε....απο το να σπαμμαρεις την ιδια ερωτηση μπορεις να την απαντησεις?
αν ελεγε αληθεια και ειχαν συμβει οσα ειχαν συμβει προφανως και δε θα ηταν εδω να ασχολειται με αυτο το θεμα, επισης θα ειχε πει εξαρχης το ποια ειναι τρανς αυτη και δεν θα ελεγε ελατε σε πμ να σας πω. αν λοιπον οντως ενδιαφεροταν για πραγματικη ενημερωση θα εκανε ενημερωση. επισης εχει ακουστει για αλλη μια τρανς κοπελα που υποτιθεται οτι δεχτηκε να κανει ελευθερο με παραπανω χρηματα και το μελος ενημερωσε εδω αλλα οταν εστειλαν αλλοι εφαγαν πορτα. το ιδιο εχει ακουστει και για κοπελα που κανει ραντεβου σπιτι της αλλα δεν εχει επιβεβαιωθει η συγκεκριμενη πληροφορια. επισης ειναι παρα πολυ συχνο το φαινομενο να εμφανιζονται νεα προφιλ και να κραζουν σεξεργατριες για προσωπικους τους λογους (δεν εκατσαν παραπανω ωρα, παραπανω φορες, δεν τους εκαναν τα χατηρια-ακαποτο κλπ κλπ κλπ) και με αυτον τον τροπο προσπαθουν να τις εκδικηθουν.Εγώ πιστεύω ότι λέει αλήθεια,έχω δει μυνηνατα του και σε άλλη συνομιλία παρομοιου περιεχομενου. Προσωπικά εγώ σοβαρό πρόβλημα υγείας και παίρνω τις μέγιστες προφυλαξεις αλλά και πάλι ανησυχω καθώς αν κολλήσω δεν έχει αγωγές και μαλακιες,έχω πεθάνει. Όλοι εσείς δεν μπορούσατε να στείλετε ένα μηνυμα να πληροφορήσετε έναν άνθρωπο που πεθαινει απο το άγχος 3 μέρες τωρα μην τυχόν και διασπειρεται ψευδή είδηση,ωραίοι είστε.
Εγώ πιστεύω είσαι ο πρώτος που έχει τρέξει να κάνει εξετάσειςαν ελεγε αληθεια και ειχαν συμβει οσα ειχαν συμβει προφανως και δε θα ηταν εδω να ασχολειται με αυτο το θεμα, επισης θα ειχε πει εξαρχης το ποια ειναι τρανς αυτη και δεν θα ελεγε ελατε σε πμ να σας πω. αν λοιπον οντως ενδιαφεροταν για πραγματικη ενημερωση θα εκανε ενημερωση. επισης εχει ακουστει για αλλη μια τρανς κοπελα που υποτιθεται οτι δεχτηκε να κανει ελευθερο με παραπανω χρηματα και το μελος ενημερωσε εδω αλλα οταν εστειλαν αλλοι εφαγαν πορτα. το ιδιο εχει ακουστει και για κοπελα που κανει ραντεβου σπιτι της αλλα δεν εχει επιβεβαιωθει η συγκεκριμενη πληροφορια. επισης ειναι παρα πολυ συχνο το φαινομενο να εμφανιζονται νεα προφιλ και να κραζουν σεξεργατριες για προσωπικους τους λογους (δεν εκατσαν παραπανω ωρα, παραπανω φορες, δεν τους εκαναν τα χατηρια-ακαποτο κλπ κλπ κλπ) και με αυτον τον τροπο προσπαθουν να τις εκδικηθουν.
απο τι στιγμη που δεν γνωριζω σε ποια αναφερεσαι πως θες να τρεξω? μου φαινεται οτι οχι μονο πουλας παπατζες αλλα εισαι και φαντασιοπληκτος.Εγώ πιστεύω είσαι ο πρώτος που έχει τρέξει να κάνει εξετάσεις
Γιατί ασχολείσαι ακόμα αφού λέω ψέματα δεν καταλαβαίνω
Μπράβο φίλε αντίοαπο τι στιγμη που δεν γνωριζω σε ποια αναφερεσαι πως θες να τρεξω? μου φαινεται οτι οχι μονο πουλας παπατζες αλλα εισαι και φαντασιοπληκτος.
επισης εχεις παρει σαν δεδομενο οτι πηγαινω με τρανς ενω απλα απαντησα στην παπατζα που πουλησες γενικα
θα το πεις και αλλες φορες?Μπράβο φίλε αντίο
Ούτε χρόνος δεν έχει κλείσει που συλλαμβάνει τον γιατρό που έδινα πλαστά πιστοποιητικά σε ιεροδουλες.αν ελεγε αληθεια και ειχαν συμβει οσα ειχαν συμβει προφανως και δε θα ηταν εδω να ασχολειται με αυτο το θεμα, επισης θα ειχε πει εξαρχης το ποια ειναι τρανς αυτη και δεν θα ελεγε ελατε σε πμ να σας πω. αν λοιπον οντως ενδιαφεροταν για πραγματικη ενημερωση θα εκανε ενημερωση. επισης εχει ακουστει για αλλη μια τρανς κοπελα που υποτιθεται οτι δεχτηκε να κανει ελευθερο με παραπανω χρηματα και το μελος ενημερωσε εδω αλλα οταν εστειλαν αλλοι εφαγαν πορτα. το ιδιο εχει ακουστει και για κοπελα που κανει ραντεβου σπιτι της αλλα δεν εχει επιβεβαιωθει η συγκεκριμενη πληροφορια. επισης ειναι παρα πολυ συχνο το φαινομενο να εμφανιζονται νεα προφιλ και να κραζουν σεξεργατριες για προσωπικους τους λογους (δεν εκατσαν παραπανω ωρα, παραπανω φορες, δεν τους εκαναν τα χατηρια-ακαποτο κλπ κλπ κλπ) και με αυτον τον τροπο προσπαθουν να τις εκδικηθουν.
Ούτε χρόνος δεν έχει κλείσει από τότε που συλλαμβάν τον τύπο για πλαστά πιστοποιητικά σε ιεροδουλες. Εγώ φοβάμαι ρε φίλε τι να σου πω,δεν εμπιστεύομαι ούτε άτομα(πχ οτι χρησιμοποιει ενταξει προφυλακτικο),ούτε το κράτος(ότι οι εξετάσεις είναι πραγματικές) ούτε κανέναν. Και για το μόνο που είναι σίγουρος είναι ότι θέλω να ζήσω. Όπως ανέφερα παραπάνω έχω σοβαρό πρόβλημα υγείαςαν ελεγε αληθεια και ειχαν συμβει οσα ειχαν συμβει προφανως και δε θα ηταν εδω να ασχολειται με αυτο το θεμα, επισης θα ειχε πει εξαρχης το ποια ειναι τρανς αυτη και δεν θα ελεγε ελατε σε πμ να σας πω. αν λοιπον οντως ενδιαφεροταν για πραγματικη ενημερωση θα εκανε ενημερωση. επισης εχει ακουστει για αλλη μια τρανς κοπελα που υποτιθεται οτι δεχτηκε να κανει ελευθερο με παραπανω χρηματα και το μελος ενημερωσε εδω αλλα οταν εστειλαν αλλοι εφαγαν πορτα. το ιδιο εχει ακουστει και για κοπελα που κανει ραντεβου σπιτι της αλλα δεν εχει επιβεβαιωθει η συγκεκριμενη πληροφορια. επισης ειναι παρα πολυ συχνο το φαινομενο να εμφανιζονται νεα προφιλ και να κραζουν σεξεργατριες για προσωπικους τους λογους (δεν εκατσαν παραπανω ωρα, παραπανω φορες, δεν τους εκαναν τα χατηρια-ακαποτο κλπ κλπ κλπ) και με αυτον τον τροπο προσπαθουν να τις εκδικηθουν.