Νέα

Πολλή προσοχή στα ελεύθερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nofucksgiven
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 582
  • Εμφανίσεις 108K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.318
Πόντοι
606
τ παμε καλο βραδυ μην τ ξαναπουμε

sakisvag

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2024
Like
248
Πόντοι
21
Μαλλον μαλακιες μας λες γιατι δν μ στελνεις πμ να μ πεις πια ειναι
Δεν μπορώ να σου στείλω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στείλε μου ένα προσωπικό φίλε αν μπορείς. Δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω καθώς είμαι τελείως στα σκοτάδια δεν ξέρω για ποια μιλατε
Δεν μπορώ να σου στείλω

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.338
Πόντοι
736
Δεν μπορώ να σου στείλω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν μπορώ να σου στείλω
για να δεις το ποσο παπατζας εισαι....σε πμ δηλαδη δεν ισχυει το ιατρικο απορρητο?

sakisvag

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2024
Like
248
Πόντοι
21

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.338
Πόντοι
736

Istioploos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
311
Πόντοι
21
καθόμαστε τώρα και ασχολούμαστε με τύπο που γράφτηκε 31 Ιαν 2024....

sakisvag

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2024
Like
248
Πόντοι
21
Αφού δεν πιστεύετε γιατί δεν κλείνει το θέμα
Όλοι όμως σας τρώει το θέμα
Αφού λέω μουφες και ψέματα ας κλείσουμε το θέμα και να τελειώνει εδώ
Όποιος πιστεύει καλώς όποιος θέλει να πιστεύει ότι λέω μαλακίες ας πάει να δοκιμάσει

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.338
Πόντοι
736
Αφού δεν πιστεύετε γιατί δεν κλείνει το θέμα
Όλοι όμως σας τρώει το θέμα
Αφού λέω μουφες και ψέματα ας κλείσουμε το θέμα και να τελειώνει εδώ
Όποιος πιστεύει καλώς όποιος θέλει να πιστεύει ότι λέω μαλακίες ας πάει να δοκιμάσει
πες μας ποια ειναι δημοσια να παμε να δοκιμασουμε.....εκτος αν η τρανς εχει μεγαλυτερα απο εσενα
την απαντηση στη συγκεκριμενη ερωτηση στη δωσαμε....απο το να σπαμμαρεις την ιδια ερωτηση μπορεις να την απαντησεις?

JIJAJO

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2024
Like
32
Πόντοι
0
Εγώ πιστεύω ότι λέει αλήθεια,έχω δει μυνηνατα του και σε άλλη συνομιλία παρομοιου περιεχομενου. Προσωπικά εγώ σοβαρό πρόβλημα υγείας και παίρνω τις μέγιστες προφυλαξεις αλλά και πάλι ανησυχω καθώς αν κολλήσω δεν έχει αγωγές και μαλακιες,έχω πεθάνει. Όλοι εσείς δεν μπορούσατε να στείλετε ένα μηνυμα να πληροφορήσετε έναν άνθρωπο που πεθαινει απο το άγχος 3 μέρες τωρα μην τυχόν και διασπειρεται ψευδή είδηση,ωραίοι είστε.

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.338
Πόντοι
736
Εγώ πιστεύω ότι λέει αλήθεια,έχω δει μυνηνατα του και σε άλλη συνομιλία παρομοιου περιεχομενου. Προσωπικά εγώ σοβαρό πρόβλημα υγείας και παίρνω τις μέγιστες προφυλαξεις αλλά και πάλι ανησυχω καθώς αν κολλήσω δεν έχει αγωγές και μαλακιες,έχω πεθάνει. Όλοι εσείς δεν μπορούσατε να στείλετε ένα μηνυμα να πληροφορήσετε έναν άνθρωπο που πεθαινει απο το άγχος 3 μέρες τωρα μην τυχόν και διασπειρεται ψευδή είδηση,ωραίοι είστε.
αν ελεγε αληθεια και ειχαν συμβει οσα ειχαν συμβει προφανως και δε θα ηταν εδω να ασχολειται με αυτο το θεμα, επισης θα ειχε πει εξαρχης το ποια ειναι τρανς αυτη και δεν θα ελεγε ελατε σε πμ να σας πω. αν λοιπον οντως ενδιαφεροταν για πραγματικη ενημερωση θα εκανε ενημερωση. επισης εχει ακουστει για αλλη μια τρανς κοπελα που υποτιθεται οτι δεχτηκε να κανει ελευθερο με παραπανω χρηματα και το μελος ενημερωσε εδω αλλα οταν εστειλαν αλλοι εφαγαν πορτα. το ιδιο εχει ακουστει και για κοπελα που κανει ραντεβου σπιτι της αλλα δεν εχει επιβεβαιωθει η συγκεκριμενη πληροφορια. επισης ειναι παρα πολυ συχνο το φαινομενο να εμφανιζονται νεα προφιλ και να κραζουν σεξεργατριες για προσωπικους τους λογους (δεν εκατσαν παραπανω ωρα, παραπανω φορες, δεν τους εκαναν τα χατηρια-ακαποτο κλπ κλπ κλπ) και με αυτον τον τροπο προσπαθουν να τις εκδικηθουν.

sakisvag

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2024
Like
248
Πόντοι
21
αν ελεγε αληθεια και ειχαν συμβει οσα ειχαν συμβει προφανως και δε θα ηταν εδω να ασχολειται με αυτο το θεμα, επισης θα ειχε πει εξαρχης το ποια ειναι τρανς αυτη και δεν θα ελεγε ελατε σε πμ να σας πω. αν λοιπον οντως ενδιαφεροταν για πραγματικη ενημερωση θα εκανε ενημερωση. επισης εχει ακουστει για αλλη μια τρανς κοπελα που υποτιθεται οτι δεχτηκε να κανει ελευθερο με παραπανω χρηματα και το μελος ενημερωσε εδω αλλα οταν εστειλαν αλλοι εφαγαν πορτα. το ιδιο εχει ακουστει και για κοπελα που κανει ραντεβου σπιτι της αλλα δεν εχει επιβεβαιωθει η συγκεκριμενη πληροφορια. επισης ειναι παρα πολυ συχνο το φαινομενο να εμφανιζονται νεα προφιλ και να κραζουν σεξεργατριες για προσωπικους τους λογους (δεν εκατσαν παραπανω ωρα, παραπανω φορες, δεν τους εκαναν τα χατηρια-ακαποτο κλπ κλπ κλπ) και με αυτον τον τροπο προσπαθουν να τις εκδικηθουν.
Εγώ πιστεύω είσαι ο πρώτος που έχει τρέξει να κάνει εξετάσεις
Γιατί ασχολείσαι ακόμα αφού λέω ψέματα δεν καταλαβαίνω

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.338
Πόντοι
736
Εγώ πιστεύω είσαι ο πρώτος που έχει τρέξει να κάνει εξετάσεις
Γιατί ασχολείσαι ακόμα αφού λέω ψέματα δεν καταλαβαίνω
απο τι στιγμη που δεν γνωριζω σε ποια αναφερεσαι πως θες να τρεξω? μου φαινεται οτι οχι μονο πουλας παπατζες αλλα εισαι και φαντασιοπληκτος.

επισης εχεις παρει σαν δεδομενο οτι πηγαινω με τρανς ενω απλα απαντησα στην παπατζα που πουλησες γενικα

sakisvag

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2024
Like
248
Πόντοι
21
απο τι στιγμη που δεν γνωριζω σε ποια αναφερεσαι πως θες να τρεξω? μου φαινεται οτι οχι μονο πουλας παπατζες αλλα εισαι και φαντασιοπληκτος.

επισης εχεις παρει σαν δεδομενο οτι πηγαινω με τρανς ενω απλα απαντησα στην παπατζα που πουλησες γενικα
Μπράβο φίλε αντίο

JIJAJO

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2024
Like
32
Πόντοι
0
Ούτε χρόνος δεν έχει κλείσει που συλλαμβάνει τον γιατρό που έδινα πλαστά πιστοποιητικά σε ιεροδουλες.
Ούτε χρόνος δεν έχει κλείσει από τότε που συλλαμβάν τον τύπο για πλαστά πιστοποιητικά σε ιεροδουλες. Εγώ φοβάμαι ρε φίλε τι να σου πω,δεν εμπιστεύομαι ούτε άτομα(πχ οτι χρησιμοποιει ενταξει προφυλακτικο),ούτε το κράτος(ότι οι εξετάσεις είναι πραγματικές) ούτε κανέναν. Και για το μόνο που είναι σίγουρος είναι ότι θέλω να ζήσω. Όπως ανέφερα παραπάνω έχω σοβαρό πρόβλημα υγείας

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
339
Πόντοι
21
Να θυμόμαστε ότι ένας άρρωστος , που δεν κάνει καν εξετάσεις για τον εαυτό του , με φλεγμονές στο στόμα και με χίλια δυο κλπ και είναι αυτό που λέμε πάτος πχ Ρομά Συγνώμη κιόλας, που θα γαμησει; Και ποια θα γαμησει;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom