You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πολλή προσοχή στα ελεύθερα!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Nofucksgiven
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 582
- Εμφανίσεις 108K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
o φιλος σου αυτοκτονησε πριν αυτοκτονησειΑυτό να το πεις σε άτομα που εδώ μέσα με βρυζουν και εμένα στα αρχιδια μου αλλά το φίλο μου που έφυγε
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.318
- Πόντοι
- 606
Μουτρο η απαντιση μ ειναι τεκμιριωμενει απο επαφες μ γιατρους τωρα τ στ πουτσο εκανε ο φιλος σου ειναι δικο του κωματι που δεν αφωρα κανεναν αλλα μονο τ υγεια του..κατυ ακομα εκδιδομενες μ παρασιμα συγουρα υπαρχουν τ θεμα ειναι τ κανει ο καθε εγω ...Επειδή έχω διαβάσει πολλές μαλακίες εδώ μέσα
Αν σας είχε εγκαταλείψει η γυναίκα σας σας είχε πάρει το παιδί και σας είχε κάνει βουκινο σε γνωστούς φίλους συγγενείς
Εύχομαι εσείς να αντιδράσετε διαφορετικά αλλά ο φίλος μου ήταν ευαίσθητος και πληγώθηκε που τα κατέστρεψε όλα!
Όποιος θέλει πιστεύει οποίος θέλει δεν πιστεύει
Το κεφάλι δικό σάς είναι όπως και όλων μας
Απλά προσοχή
Έχω περισσότερα και σημαντικότερα θέματα να ασχοληθώ
Τελευταία τροποποίηση:
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.318
- Πόντοι
- 606
πες κ μας ρε μουτρο !!!!να γνωριζουμαι ποιες μαλιοτραβιουνταιΜάγκες, δεν ξέρω τώρα τι φάση κ πως, αλλά για αυτή π λέει έχω δει εξετάσεις της το καλοκαίρι π πέρασε κ ήταν κομπλέ. Το λέω γτ μάλλον όλοι έχουμε πάει μαζί της.
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.832
- Πόντοι
- 216
Ποιος φίλος σου ρε πονηρέ ? Σε σούταρε το τραβέλι και πληγώθηκες και σαν πουστράκι που είσαι και μπήκες μέσα να την θάψεις.Επειδή έχω διαβάσει πολλές μαλακίες εδώ μέσα
Αν σας είχε εγκαταλείψει η γυναίκα σας σας είχε πάρει το παιδί και σας είχε κάνει βουκινο σε γνωστούς φίλους συγγενείς
Εύχομαι εσείς να αντιδράσετε διαφορετικά αλλά ο φίλος μου ήταν ευαίσθητος και πληγώθηκε που τα κατέστρεψε όλα!
Απλά προσοχή
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.981
- Πόντοι
- 456
Φιλε εχεις μεινει πισωΚαι είπαμε ... αν βγήκε θετικός τώρα ... 2024 ... παίζει να έχει χαλαρά 20 ποιοτικά χρόνια , χωρίς προβλήματα ...
αν παίρνει αγωγή .........
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 1991 ....που μας γάμησε το aids και ο φόβος του ....
Αυτο με τα 20 χρονια ηταν πριν 20 χρονια
Εχουν γινει αλματα στον τομεα τα τελευταια χρονια
Με τα σημερινα φαρμακα ζεις κανονικα οσο οι φυσιολογικοι ανθρωποι, φυσικα αν τα αρχισεις πριν εκδηλωθει και σε καταστρεψει
Jimmy 1978
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2024
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα και από εμένα ...
Συμφωνώ με το βάτραχο..
Επειδή είναι το 3ο μήνυμα που στέλνω και δεν μπορώ ακόμα για pm μπορείς να μου στείλεις εσύ ;;
Ευχαριστώ...
Συμφωνώ με το βάτραχο..
Επειδή είναι το 3ο μήνυμα που στέλνω και δεν μπορώ ακόμα για pm μπορείς να μου στείλεις εσύ ;;
Ευχαριστώ...
Jimmy 1978
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2024
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Αναφέρομαι στο Sexpire....
Εντάξει δεν θέλει πολύ ρε μάγκες, νέο προφίλ, ιστορία π είν' φουλ πολύπλοκη καταλήγει σε αυτοκτονία κλπ. Τεσπα ρώτησα για ν μάθω όνομα μιας κ π ήταν σημαντικό, αλλά αυτή π είπε την ξέρω, προτρέπω μάλιστα οποίος πάει μαζί της ν ζητήσει εξέτασεις, θα σας δείξει, κάπως έτσι τελειώνει η ιστορία.
Καλησπερα φιλε μου,μπορεις να μου πεις ποια ειναι η κοπελα σε παρακαλω?αν μπορεις στειλε μου και pm. Εμενα δεν με αφηνειΕντάξει δεν θέλει πολύ ρε μάγκες, νέο προφίλ, ιστορία π είν' φουλ πολύπλοκη καταλήγει σε αυτοκτονία κλπ. Τεσπα ρώτησα για ν μάθω όνομα μιας κ π ήταν σημαντικό, αλλά αυτή π είπε την ξέρω, προτρέπω μάλιστα οποίος πάει μαζί της ν ζητήσει εξέτασεις, θα σας δείξει, κάπως έτσι τελειώνει η ιστορία.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.318
- Πόντοι
- 606
ο υδιος μ τ προιγουμενο ειναι κ προσπαθει να μ πει τ μαλακια του
εγω εχω φιλο που εχει τ ιο και ζει κανονικα εδω κ 5 χρονια κ συνεχιζει
βαρια μεσανυχτα εχουν καποιοι
Daeva2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2021
- Like
- 1.931
- Πόντοι
- 206
ο υδιος μ τ προιγουμενο ειναι κ προσπαθει να μ πει τ μαλακια του
Καλά, το 5 χρόνια δε λέει κάτι. Ο ιός παίρνει αρκετά χρόνια να εκδηλωθεί. Και αγωγή να μην έπαιρνε, δε θα είχε συμπτώματα ακόμη.
Αλλά η ουσία έχει ήδη γραφεί παραπάνω. Το προσδόκιμο ζωής με την αντιρετροϊκή είναι πια το ίδιο με εκείνο ενός υγιούς ανθρώπου.
Αυτό φυσικά δε σημαίνει πως δεν πρέπει να υπάρχει πάντα προσοχή. Η φαρμακοληψία παραμένει φαρμακοληψία, κάτι που από μόνο του σου αλλάζει τη ζωή. Κανείς δε θα πρέπει να σκέφτεται "δε βαριέσαι, αφού υπάρχουν φάρμακα, ας πηγαίνω δεξιά - αριστερά χωρίς προφυλάξεις".
Διαγραμμένο μέλος 235648
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2023
- Like
- 192
- Πόντοι
- 0
Και εκτός από τον hiv υπάρχουν και οι ηπατίτιδες
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.781
- Πόντοι
- 3.506
Και τότε γιατί σπαταλας χρόνο για να σπέρνεις δημόσια φήμες εδώ μέσα; Ασχολήσου με τα σημαντικότερα καλύτερα.Έχω περισσότερα και σημαντικότερα θέματα να ασχοληθώ
Στειλε πμ ρε μουτρο γιατι δν μπορω να σ στειλωΕπειδή έχω διαβάσει πολλές μαλακίες εδώ μέσα
Απλά προσοχή
Ακριβως!! Για ΗPV - ξαναπεστο αυτο! Διοτι, εν αντιθεσει με HIV, για το HPV υπαρχει εξαιρετικα αποτελεσματικο προληπτικο (αλλα και θεραπευτικο) εμβολιο. Καντε το γιατι τα κονδυλωματα δεν ειναι μονο αντιαισθητικα και ταλαιπωρια να απαλλαγεις απο αυτα αλλα και μπορουν να οδηγησουν σε καρκινους. Οσο για αυτες που προσφερουν ακαποτα, δεν εχεις παρα να αποφυγεις οποιαδηποτε εχει το θρασσος να περιλαμβανει τη φραση without limits στην αγγελια της.Για HPV,χλαμύδια,γονόρροια
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.318
- Πόντοι
- 606
μονο που ειναι για σχετικα νεαρες ιλικιες
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.336
- Πόντοι
- 3.786
Για αυτό και ο Magic Johnson ζει με HIV εδώ και 33 χρόνιαΦιλε εχεις μεινει πισω
Αυτο με τα 20 χρονια ηταν πριν 20 χρονια
Εχουν γινει αλματα στον τομεα τα τελευταια χρονια
Με τα σημερινα φαρμακα ζεις κανονικα οσο οι φυσιολογικοι ανθρωποι, φυσικα αν τα αρχισεις πριν εκδηλωθει και σε καταστρεψει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και όχι για όλους τους τύπους HPVμονο που ειναι για σχετικα νεαρες ιλικιες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις