Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Με τι μπορουμε να πολεμισουμε το συστημα φιλε 1personanongrata
Ειμαι ολος αυτια
το σύστημα γκάμπα δεν πολεμάται με έξυπνες επιστολές.......
Κι όμως ανεπιθύμητε...
Το σύστημα πολεμάται με έξυπνες δράσεις και αντιδράσεις και υπεύθυνες συμπεριφορές...
Κυρίως διότι το όποιο σύστημα, πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό, αναμένει από εμάς κάποια συμπεριφορά...
Αν (αντι) δράσουμε με τρόπο διαφορετικό από το προβλεπόμενο, το σύστημα χάνει...
Θα το ρίξουν πολλές μικρές ανυπακοές στην καθημερινότητά μας...
Να ανατρέψουμε τα μπίζνες πλανς των απανταχού μανατζαραίων, οικονομικών και πολιτικών θα έπρεπε να ήταν το ζητούμενο..Αυτοί είναι οι οραγματικοί εχθροί..Όχι ο μπασκίνας...
1personanongrata
+ 10000000 και πολλα μηδενικα,οπως εγω, ακομη
Προσκηνω με αγκηξες
αφου ειναι ευκολο λοιπον να το πουμε ολοιΚαλημεριζω ολους σας.
Σορρυ που ξαναποσταρω, δεν εχω να πω κατι αλλο, αλλα θελω να μεινει επικαιρο το θρεντ και να μην ξεχαστει
Παρατηρω τους φασιζοντες του σαιτ, επειδη δεν εχουν την τολμη και την νοημοσηνη, αναλονονουν την βαθεια πολιτικη τους
τοποθετηση με τις γνωστες εκφασεις τους.
Το να πεις "ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ" σε ενα πολιτικο λαμογιο ειναι οτι πιο ευκολο. το να αποκαληψεις με λεπτομεριες και να του
ζητησεις να σου απαντησει, φενερωνει ζωντανο-σκεπτομενο πολιτη. Ο σκεπτομενος πολιτης ειναι εχθρος του φασισμου και οι
φασιστες δεν θελουν τετοιους πολιτες
το σύστημα γκάμπα δεν πολεμάται με έξυπνες επιστολές.......
... και εγω δεν πιστευω τελικα οτι η επιστολη ειναι αληθινη...
Επειδη με ρωτας ευθεως, θα σου απαντησω ευθεως, με μπερδεβεις φιλε μου Enforcer
Εχεις κανει πολλες φορες και για διαφορετικα θεματα, αναλυσεις και σχολια που ειναι καταπληκτικες/α
Δεν θελω να γενικευω την αποψη μου για ολους τους ανθρωπους ( αυτο αποτελη μια πρωτογεννη φασιζουσα σκεψη)
Αλλα γραφωντας σε εναν νεο ανθρωπο που μπορει να αναλυει με αυτο τον τροπο, οπως ο ΠΟΛΙΤΗΣ2, νομιζω οτι δεν θα του ελεγα
πει ενα ξερω "ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ"
Παντως αν θηχτικες σορρυ, αν μυγιαστικες ψαχτω μονος σου
Φιλε μου doritis spermatos ενας συναγωνηστης ποσταρε πριν:
Το - ευγενέστατο και τεκμηριωμένο- κράξιμο που της έριξε, ειδικά αν βρει μιμητές, θα αποτρέψει μελλοντικά τους διάφορους πολιτικούς να προβαίνουν σε πολιτικάντηκες ενέργειες προς άγρα εκλογικής πελατείας...
Αντίστοιχα, όταν σε παίρνουν από μια τράπεζα και σου λένε "σας έχουμε προεγκρίνει 8 πιστωτικές και 3 καταναλωτικά", αν τους διαολοστείλεις, ευγενικά εννοείται, μαζί με μια επιστολή στην ΤτΕ και σε οργάνωση προστασίας του καταναλωτή, θα τους έχεις κάνει ζημιά μεγαλύτερη από το κάψιμο ενός καταστήματος...
Βλέπεις, τη ζημιά στο κατάστημα την έχουν ασφαλισμένη..
Τη ζημιά στην φήμη πάλι όχι...
Δεν ειναι το ζητημα αν απαντηση η κυρια, μαλον θα του απαντησει γιατι ειναι διαλογατα, αλλα να καταλαβει οτι εστο και ενας μπορει να την κραξει ευγενηκα,
Δεν εξαφανίστηκα. Όταν έχω να πω κάτι, το λέω. Επίσης, έχω επιλέξει "αόρατος" στο προφίλ μου, και έτσι δε με βλέπεις, αν με ψάχνεις.... ποσταρες κατι και εξαφανιστηκες μετα
Μπορείς, φίλε, να νομίζεις ότι θέλεις....Επίσης, νομίζω οτι η επιστολή αυτή δεν εστάλει ποτέ.
εγώ θα σου πρότεινα αυτή την ώρα που αφιέρωσες για κάτι κατά την προσωπική μου γνώμη ηλίθιο (όχι την επιστολή σου, αλλά τον ηλίθιο τρόπο που σε αντιμετωπίζει αυτός που του έστειλες την επιστολή) να την αφιέρωνες σε κάτι πιο δημιουργικό για σένα.Δεν εξαφανίστηκα. Όταν έχω να πω κάτι, το λέω. Επίσης, έχω επιλέξει "αόρατος" στο προφίλ μου, και έτσι δε με βλέπεις, αν με ψάχνεις.
Μπορείς, φίλε, να νομίζεις ότι θέλεις.
Κατ αρχήν η επιστολή στάλθηκε, μέσω του website της κ. Ντόρας. Βεβαίως (όπως λέω και στην ίδια, ΑΝΩΝΥΜΑ. Δεν αποκάλυψα τα στοιχεία μου, αν και το ζητάει). Δε νομίζω ότι έχει νόημα, αυτή είναι δημόσιο πρόσωπο, όχι εγώ. Και επειδή σχολιάζω μια ενέργειά της που είναι "δημόσια" (γιατί προφανώς κάρτα δεν έστειλε μόνο σε μένα αλλά σε χιλιάδες κόσμο), θεωρώ ότι κανονικά θα πρέπει ΔΗΜΟΣΙΑ να απαντήσει, δηλαδή να ανεβάσει κάτι στο website της, όπως και της το ζητάω.
Ακόμη: Την "κοινοποίηση" της επιστολής δεν την έκανα μόνο εδώ. Την έστειλα και αλλού. Εδώ την έστειλα γιατί συμπαθώ αυτό το site, και γιατί περίμενα ότι θα υπάρξει κάποια εποικοδομητική αντίδραση, όπως και υπήρξε.
Αυτό που έχω να πω όμως είναι ότι "εξυπνάδες" σαν τη δικιά σου (enforcer), δηλαδή αμφισβήτηση κάποιου άλλου χρήστη (εμένα στην περίπτωση) δε βοηθάνε κανέναν. Αλλά δυστυχώς τέτοιο μυαλό κουβαλάς (εκεί αντιλαμβάνεσαι να είναι το πρόβλημά σου), και γι' αυτό ενέργειες σαν αποστολή καρτών απ' τις Ντόρες ΕΧΕΙ νόημα και γίνεται. Σε σένα και ομοίους σου απευθύνεται, και πιάνει τόπο.
Πάρε και την οθόνη της επικοινωνίας, μπας και πειστείς ότι δεν είναι τίποτα δύσκολο να στείλει κάποιος κάτι στην κ. Ντόρα.
Το δύσκολο είναι (όπως σωστά είπε κάποιος) να βρει κανείς τη 1 ώρα που χρειάζεται για να κάτσει να γράψει. Εγώ τη βρήκα.
Τέλος, στο πρώτο μου post ΡΩΤΗΣΑ αν έχει πάρει κανείς άλλος κάρτα απ τη Ντόρα (ή άλλο πολιτικο - το ίδιο κάνει) και δεν είδα καμία απάντηση. ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΣ ρε παιδιά? Μόνο εμένα σκέφτηκαν?
Θα σου πώ τι δε θεωρώ διόλου δημιουργικό.....Τι προτινει ως πιο δημιουργηκο?
εμενα μαγαπανε απο ολα τα κοματα μου στενουν καρτεσ χριστουγενα,πασχα γιαφτο και γο τουσ ψιφιζο ολουσμμε αγαπανε πολι φενετεσ ,μονο να ινε πιο μεγαλι η τρουπα στι κασονα για να χορανε πιο εφκολα οταν το ριχνο μεσαΘα σου πώ τι δε θεωρώ διόλου δημιουργικό.....
να αφιερώνω 2 ώρες από τη ζωή μου σε ένα νούμερο της κοινωνίας που δεν το ενδιαφέρει διόλου εάν ζήσω, πεθάνω ή υποφέρω από καρκίνο και που έβαλε μερικά λαμόγια να τυπώσουν μια ευχή της πούτσας και να τη στείλουν στο όνομά μου.