Νέα

Πολιτική και διαφάνεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα politis2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 145
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Με τι μπορουμε να πολεμισουμε το συστημα φιλε 1personanongrata

Ειμαι ολος αυτια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Με τι μπορουμε να πολεμισουμε το συστημα φιλε 1personanongrata

Ειμαι ολος αυτια

Δυνάμωσις
Όποιος το πνεύμα του ποθεί να δυναμώση
να βγη απ' το σέβας κι' από την υποταγή.
Από τους νόμους μερικούς θα τους φυλάξει,
αλλά το περισσότερο θα παραβαίνει
και νόμους κ' έθιμα κι' απ' την παραδεγμένη
και την ανεπαρκούσα ευθύτητα θα βγη.
Από ταις ηδοναίς πολλά θα διδαχθή.
Την καταστρεπτική δεν θα φοβάται πράξι·
το σπίτι το μισό πρέπει να γκρεμισθή.
Έτσι θ' αναπτυχθή ενάρετα στην γνώσι.

Κωνσταντίνος Π. Καβάφης

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
το σύστημα γκάμπα δεν πολεμάται με έξυπνες επιστολές.......

Κι όμως ανεπιθύμητε...
Το σύστημα πολεμάται με έξυπνες δράσεις και αντιδράσεις και υπεύθυνες συμπεριφορές...
Κυρίως διότι το όποιο σύστημα, πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό, αναμένει από εμάς κάποια συμπεριφορά...
Αν (αντι) δράσουμε με τρόπο διαφορετικό από το προβλεπόμενο, το σύστημα χάνει...

Η αναμενόμενη αντίδραση του λήπτη μιας τέτοιας επιστολής, θα ήταν κάτι μεταξύ "α, τι καλή κυρία η Μπ." ή "τελικά δεν είναι τόσο μαλάκω"..
Το - ευγενέστατο και τεκμηριωμένο- κράξιμο που της έριξε, ειδικά αν βρει μιμητές, θα αποτρέψει μελλοντικά τους διάφορους πολιτικούς να προβαίνουν σε πολιτικάντηκες ενέργειες προς άγρα εκλογικής πελατείας...
Αντίστοιχα, όταν σε παίρνουν από μια τράπεζα και σου λένε "σας έχουμε προεγκρίνει 8 πιστωτικές και 3 καταναλωτικά", αν τους διαολοστείλεις, ευγενικά εννοείται, μαζί με μια επιστολή στην ΤτΕ και σε οργάνωση προστασίας του καταναλωτή, θα τους έχεις κάνει ζημιά μεγαλύτερη από το κάψιμο ενός καταστήματος...
Βλέπεις, τη ζημιά στο κατάστημα την έχουν ασφαλισμένη..
Τη ζημιά στην φήμη πάλι όχι...

Το σύστημα δεν θα το ρίξουν- αλλάξουν τα μπάχαλα εαμοβουλγαροπακιστανοτσιγγανοαναρχοαυτόνομομαθητοτσόγλανων...

Θα το ρίξουν πολλές μικρές ανυπακοές στην καθημερινότητά μας...
Να ανατρέψουμε τα μπίζνες πλανς των απανταχού μανατζαραίων, οικονομικών και πολιτικών θα έπρεπε να ήταν το ζητούμενο..Αυτοί είναι οι οραγματικοί εχθροί..Όχι ο μπασκίνας...

Υ/γραφο: Για να μην ξεχνιόμαστε..Θυμάστε τον τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό που είχε παραγγείλει ο Μητσοτάκουλας jr από τη Μήζενς που εφτανε να εξοπλίσει τμήμα πωλήσεων μεγάλης ΑΕ;
Φανταστείτε τί υποδομές θα έχει η Ντόρα ή κάποιος άλλος παλιός πολιτικός...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
1personanongrata
+ 10000000 και πολλα μηδενικα,οπως εγω, ακομη

Προσκηνω με αγκηξες :thumbsup:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κι όμως ανεπιθύμητε...
Το σύστημα πολεμάται με έξυπνες δράσεις και αντιδράσεις και υπεύθυνες συμπεριφορές...
Κυρίως διότι το όποιο σύστημα, πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό, αναμένει από εμάς κάποια συμπεριφορά...
Αν (αντι) δράσουμε με τρόπο διαφορετικό από το προβλεπόμενο, το σύστημα χάνει...

Θα το ρίξουν πολλές μικρές ανυπακοές στην καθημερινότητά μας...
Να ανατρέψουμε τα μπίζνες πλανς των απανταχού μανατζαραίων, οικονομικών και πολιτικών θα έπρεπε να ήταν το ζητούμενο..Αυτοί είναι οι οραγματικοί εχθροί..Όχι ο μπασκίνας...

Όσο μπορείς
Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες.

Μην την εξευτελίζεις πιαίνοντάς την,
γυρίζοντας συχνά κ' εκθέτοντάς την,
στων σχέσεων και των συναναστροφών
την καθημερινήν ανοησία,
ως που να γίνει σα μιά ξένη φορτική.

Κωνσταντίνος Π. Καβάφης

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ευγενικα θα διαφωνησω

Το καθε ποιημα δεν ανοικη στον δημιουργο του, εν προκειμενου στον Καβαφη, αλλα σε αυτον που το διαβαζει και που φυσικα θα μπορεσει να το διαλογησθει και να το παραθεσει

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Καλημεριζω ολους σας.

Σορρυ που ξαναποσταρω, δεν εχω να πω κατι αλλο, αλλα θελω να μεινει επικαιρο το θρεντ και να μην ξεχαστει

Παρατηρω τους φασιζοντες του σαιτ, επειδη δεν εχουν την τολμη και την νοημοσηνη,   αναλονονουν την βαθεια πολιτικη τους

τοποθετηση με τις γνωστες εκφασεις τους.

Το να πεις  "ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ" σε ενα πολιτικο λαμογιο ειναι οτι πιο ευκολο. το να αποκαληψεις με λεπτομεριες και να του

ζητησεις  να σου απαντησει, φενερωνει ζωντανο-σκεπτομενο πολιτη.  Ο σκεπτομενος πολιτης ειναι εχθρος του φασισμου και οι

φασιστες δεν θελουν τετοιους πολιτες
αφου ειναι ευκολο λοιπον να το πουμε ολοι
και εγω δεν πιστευω τελικα οτι η επιστολη ειναι αληθινη,μαλλον ειναι αυτες οι μαλακιες τυπου αστικος μυθος που στελνοντε κατα χιλιαδες σε e-mail,ο φιλος εξαφανιστηκε μετα
για πες μου κατι αλλο τρικαρδε,πες οτι εσυ εκανες κατι αντιστοιχο με τετοια επιστολη θα περιμενες να σου απαντησει ο πολιτικος?

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
το σύστημα γκάμπα δεν πολεμάται με έξυπνες επιστολές.......

Ακριβώς!!!
Και η επιστολή εκφράζει μεμονωμένη άποψη (κατά τα φαινόμενα) κι όχι μάζα...
Η μάζα θέλει να μπει στο σύστημα και να γλύψει εκεί που (λέει ότι) φτύνει...

OP
OP
politis2

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Συνημμένα

• Dora01.gif
    Dora01.gif
    15,1 KB · Εμφανίσεις: 71

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
την επιστολη που εστειλες εννοουσα αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα
ποσταρες κατι και εξαφανιστηκες μετα

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Επειδη με ρωτας ευθεως, θα σου απαντησω ευθεως, με  :think: μπερδεβεις φιλε μου Enforcer

Εχεις κανει πολλες φορες και για διαφορετικα θεματα, αναλυσεις και σχολια που ειναι καταπληκτικες/α

Δεν θελω να γενικευω την αποψη μου για ολους τους ανθρωπους ( αυτο αποτελη μια πρωτογεννη φασιζουσα σκεψη)

Αλλα γραφωντας σε εναν νεο ανθρωπο που μπορει να αναλυει με αυτο τον τροπο, οπως ο ΠΟΛΙΤΗΣ2, νομιζω οτι δεν θα του ελεγα

πει ενα ξερω "ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ"

Παντως αν θηχτικες σορρυ, αν μυγιαστικες ψαχτω μονος σου

Γεια σου φίλε Τρικαρδε

Ο εχων τη μύγα...καλά το λες..μυγιάχτηκα

Επειδή ήμουν (και είμαι) ένας απο αυτους που θεώρησαν το "αντε γαμήσου" πιο ορθή συμπεριφορά απέναντι στην πρώην δήμαρχο, απο μια μακροσκελή επιστολή, αναρωτήθηκα εν με πήρε και μένα το ποτάμι των "φασιζόντων"

Υπάρχουν 3 ειδών βασικές συμπεριφορές, ανάλογα με το ποιος ειναι απέναντί σου

Η αποστολή πολιτισμένης επιστολής σε μια κατηγορία ανθρώπων όπως οι πολιτικοί θεωρώ οτι αποτελεί χάσιμο χρόνου. Ο βαλκάνιος πολιτικός ξέρει μόνο να λέει, να υπόσχεται και ποτέ να κάνει. Ετσι ο στόχος του ειναι να μη δινει σημασία σε όσα γράφεις ή κάνεις (αλλωστε γιατί να το κάνει όταν υπάρχει ατιμωρησία). Θελει να σε φέρει στο γήπεδό του λέγοντας παραλαπίπες και να προσπαθήσει να ανοίξει διάλογο μαζί σου ωστε να σου αλλάξει γνώμη - θεωρώντας οτι μπορει να σε κοροιδεψει. Ακόμα και ο πλεον αποτυχημένος θα σου πει τις μαλακείες του. Αλλά ο διάλογος έχει νόημα όταν υπάρχει αντίστοιχος συνομιλητής.

Οι πολιτικοί στην ελλάδα, όπως και οι αυλικοί τους δεν αποτελούν για μένα τουλάχιστον πρόσωπα άξια διαλόγου.

Ενα απλο αντε γαμήσου είναι πολλές φορές αρκετο

Επίσης, νομίζω οτι η επιστολή αυτή δεν εστάλει ποτέ.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τρικαρδε περιμενες απαντηση απο τον πολιτικο σε μια τετοια επιστολη?

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Φιλε μου doritis spermatos ενας συναγωνηστης ποσταρε πριν:

Το - ευγενέστατο και τεκμηριωμένο- κράξιμο που της έριξε, ειδικά αν βρει μιμητές, θα αποτρέψει μελλοντικά τους διάφορους πολιτικούς να προβαίνουν σε πολιτικάντηκες ενέργειες προς άγρα εκλογικής πελατείας...
Αντίστοιχα, όταν σε παίρνουν από μια τράπεζα και σου λένε "σας έχουμε προεγκρίνει 8 πιστωτικές και 3 καταναλωτικά", αν τους διαολοστείλεις, ευγενικά εννοείται, μαζί με μια επιστολή στην ΤτΕ και σε οργάνωση προστασίας του καταναλωτή, θα τους έχεις κάνει ζημιά μεγαλύτερη από το κάψιμο ενός καταστήματος...

Δεν ειναι το ζητημα αν απαντηση η κυρια, μαλον θα του απαντησει γιατι ειναι διαλογατα, αλλα να καταλαβει οτι εστο και ενας μπορει να την κραξει ευγενηκα,

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φιλε μου doritis spermatos ενας συναγωνηστης ποσταρε πριν:

Δεν ειναι το ζητημα αν απαντηση η κυρια, μαλον θα του απαντησει γιατι ειναι διαλογατα, αλλα να καταλαβει οτι εστο και ενας μπορει να την κραξει ευγενηκα,

μα εκεί είναι και το μεγάλο λάθος σας.
σας έχουν βάλει στο τρυπάκι να ασχολείστε με πράγματα ανούσια και να χάνετε το χρόνο σας και φαιά ουσία από τα ουσιαστικά.
Η απαντητική επιστολή γράφτηκε και αφιερώθηκε τουλάχιστον μια ώρα απ τον ελεύθερο χρόνο του πολίης2 προκειμένου να απαντήσει σε κάτι ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ.
το ίδιο και το παράδειγμά σου με τις πιστωτικές.
Για ποιό λόγο να καταφύγω με επιστολές στην ΤτΕ και την προστασία καταναλωτή από τη στιγμή ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΡΤΑ;

κοινώς σας βάζουν να χάνετε τον ελεύθερο χρόνο σας με μαλακίες για πράγματα που δεν έπρεπε καν να συμβαίνουν.
Δε σε ξέρω δε με ξέρεις δε θέλω να μου στείλεις κάρτα.
Αντί λοιπόν να αφιερώνετε 2 ώρες από τη ζωή σας να απαντήσετε ευγενικά σε έναν καριόλη/καριόλα και τους αυλικούς του που στην τελική δε θα καταλάβουν και χριστό (πάλι τα ίδια θα κάνουν του χρόνου)
υπάρχει κάτι πιο απλό.
Η τους γράφετε στ αρχίδια σας, ή αφού θέλτε να αφιερώσετε 2 ώρες, βρειτε ένα εκλογικό τμήμα του υποφαινόμενου, ρίχτε ένα μπουρλότο και γυρίστε πίσω.
Θα μου πείτε είναι παράνομο; Οκ και η χρήση προσωπικών δεδομένων χωρίς τη συγκατάθεσή σας τι είναι;
Απαντώ με παρανομία στις παρανομίες του κάθε μαλάκα με εξουσία.
Και επειδή το μόνο που τον πονάει είναι η τσέπη του, τον στέλνω για επισκευές και χορηγίες πάλι.
Εάν οι μαλάκες που το παίζουν αντιεξουσιαστές και αναρχικοί έβαζαν φωτιά σε εκλογικά κέντρα και αυτοκίνητα βουλευτών και όχι σε μαγαζιά και σπίτια.....
Εάν οι μαλάκες που κάνουν πορεία στη Βουλή έκαναν πορεία σε σπίτια βουλευτών......
η κυβέρνηση θα είχε ήδη πέσει και η επόμενη πολύ πιθανό να έκοβε τις μαλακίες.
Σας γράφουν στ αρχίδια τους γιατί πολύ απλά δε σας φοβούνται.
Οταν θα κλάσσουν μέντες τότε το ξανασυζητάμε.

OP
OP
politis2

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
... ποσταρες κατι και εξαφανιστηκες μετα
Δεν εξαφανίστηκα.  Όταν έχω να πω κάτι, το λέω.  Επίσης, έχω επιλέξει "αόρατος" στο προφίλ μου, και έτσι δε με βλέπεις, αν με ψάχνεις.

...Επίσης, νομίζω οτι η επιστολή αυτή δεν εστάλει ποτέ.
Μπορείς, φίλε, να νομίζεις ότι θέλεις.
Κατ αρχήν η επιστολή στάλθηκε, μέσω του website της κ. Ντόρας.  Βεβαίως (όπως λέω και στην ίδια, ΑΝΩΝΥΜΑ.  Δεν αποκάλυψα τα στοιχεία μου, αν και το ζητάει).  Δε νομίζω ότι έχει νόημα, αυτή είναι δημόσιο πρόσωπο, όχι εγώ.  Και επειδή σχολιάζω μια ενέργειά της που είναι "δημόσια" (γιατί προφανώς κάρτα δεν έστειλε μόνο σε μένα αλλά σε χιλιάδες κόσμο), θεωρώ ότι κανονικά θα πρέπει ΔΗΜΟΣΙΑ να απαντήσει, δηλαδή να ανεβάσει κάτι στο website της, όπως και της το ζητάω.
Ακόμη:  Την "κοινοποίηση" της επιστολής δεν την έκανα μόνο εδώ.  Την έστειλα και αλλού.  Εδώ την έστειλα γιατί συμπαθώ αυτό το site, και γιατί περίμενα ότι θα υπάρξει κάποια εποικοδομητική αντίδραση, όπως και υπήρξε.
Αυτό που έχω να πω όμως είναι ότι "εξυπνάδες" σαν τη δικιά σου (enforcer), δηλαδή αμφισβήτηση κάποιου άλλου χρήστη (εμένα στην περίπτωση) δε βοηθάνε κανέναν.  Αλλά δυστυχώς τέτοιο μυαλό κουβαλάς (εκεί αντιλαμβάνεσαι να είναι το πρόβλημά σου), και γι' αυτό ενέργειες σαν αποστολή καρτών απ' τις Ντόρες ΕΧΕΙ νόημα και γίνεται.  Σε σένα και ομοίους σου απευθύνεται, και πιάνει τόπο.

Πάρε και την οθόνη της επικοινωνίας, μπας και πειστείς ότι δεν είναι τίποτα δύσκολο να στείλει κάποιος κάτι στην κ. Ντόρα.
Το δύσκολο είναι (όπως σωστά είπε κάποιος) να βρει κανείς τη 1 ώρα που χρειάζεται για να κάτσει να γράψει.  Εγώ τη βρήκα.

Τέλος, στο πρώτο μου post ΡΩΤΗΣΑ αν έχει πάρει κανείς άλλος κάρτα απ τη Ντόρα (ή άλλο πολιτικο - το ίδιο κάνει) και δεν είδα καμία απάντηση.  ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΣ ρε παιδιά?  Μόνο εμένα σκέφτηκαν?

Συνημμένα

• Dora3.jpg
    Dora3.jpg
    192,7 KB · Εμφανίσεις: 22

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν εξαφανίστηκα.  Όταν έχω να πω κάτι, το λέω.  Επίσης, έχω επιλέξει "αόρατος" στο προφίλ μου, και έτσι δε με βλέπεις, αν με ψάχνεις.

Μπορείς, φίλε, να νομίζεις ότι θέλεις.
Κατ αρχήν η επιστολή στάλθηκε, μέσω του website της κ. Ντόρας.  Βεβαίως (όπως λέω και στην ίδια, ΑΝΩΝΥΜΑ.  Δεν αποκάλυψα τα στοιχεία μου, αν και το ζητάει).  Δε νομίζω ότι έχει νόημα, αυτή είναι δημόσιο πρόσωπο, όχι εγώ.  Και επειδή σχολιάζω μια ενέργειά της που είναι "δημόσια" (γιατί προφανώς κάρτα δεν έστειλε μόνο σε μένα αλλά σε χιλιάδες κόσμο), θεωρώ ότι κανονικά θα πρέπει ΔΗΜΟΣΙΑ να απαντήσει, δηλαδή να ανεβάσει κάτι στο website της, όπως και της το ζητάω.
Ακόμη:  Την "κοινοποίηση" της επιστολής δεν την έκανα μόνο εδώ.  Την έστειλα και αλλού.  Εδώ την έστειλα γιατί συμπαθώ αυτό το site, και γιατί περίμενα ότι θα υπάρξει κάποια εποικοδομητική αντίδραση, όπως και υπήρξε.
Αυτό που έχω να πω όμως είναι ότι "εξυπνάδες" σαν τη δικιά σου (enforcer), δηλαδή αμφισβήτηση κάποιου άλλου χρήστη (εμένα στην περίπτωση) δε βοηθάνε κανέναν.  Αλλά δυστυχώς τέτοιο μυαλό κουβαλάς (εκεί αντιλαμβάνεσαι να είναι το πρόβλημά σου), και γι' αυτό ενέργειες σαν αποστολή καρτών απ' τις Ντόρες ΕΧΕΙ νόημα και γίνεται.  Σε σένα και ομοίους σου απευθύνεται, και πιάνει τόπο.

Πάρε και την οθόνη της επικοινωνίας, μπας και πειστείς ότι δεν είναι τίποτα δύσκολο να στείλει κάποιος κάτι στην κ. Ντόρα.
Το δύσκολο είναι (όπως σωστά είπε κάποιος) να βρει κανείς τη 1 ώρα που χρειάζεται για να κάτσει να γράψει.  Εγώ τη βρήκα.

Τέλος, στο πρώτο μου post ΡΩΤΗΣΑ αν έχει πάρει κανείς άλλος κάρτα απ τη Ντόρα (ή άλλο πολιτικο - το ίδιο κάνει) και δεν είδα καμία απάντηση.  ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΣ ρε παιδιά?  Μόνο εμένα σκέφτηκαν?
εγώ θα σου πρότεινα αυτή την ώρα που αφιέρωσες για κάτι κατά την προσωπική μου γνώμη ηλίθιο (όχι την επιστολή σου, αλλά τον ηλίθιο τρόπο που σε αντιμετωπίζει αυτός που του έστειλες την επιστολή) να την αφιέρωνες σε κάτι πιο δημιουργικό για σένα.
Οσο σας κρατάνε σε αυτό το τρυπάκι της ηλίθιας επικοινωνίας και όσο τους δίνετε αξία τόσο θα υπάρχουν και θα πληθύνονται.
Οσο πιο νωρίς το καταλάβεις τόσο το καλύτερο για σένα και για όλους.
Εάν στην Ελλάδα του 2008 με το κέντρο καμμένο, το 80% των νοικοκυριών υπερχρεωμένο και με Δημόσιο χρέος πιο μεγάλο και από την πούτσα του Πίτερ Νόρθ, ασχολούμεθα με επιστολές χριστουγεννιάτικες της κόρης της Μαρίκας καλύτερα να κλείσουμε το μαγαζί και να πέσουμε σε χειμερία νάρκη. Αλλωστε ο αντικειμενικός τους σκοπός είναι να ασχολούμεθα με χριστουγεννιάτικες κάρτες, επιστολές της Μπετζαντάκου στον πρωθυπουργό και με τη δικαστική περιπέτεια του επαναστάτη Καρβέλα.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Φιλε μου politis2 Χρονια πολλα

Εμενα δυστηχος δεν μου εστειλε ευχητηρια καρτα, γιατι δεν ψηφηζω στην περιφερια της, ειμαι χωριατης.

Οσο και να σου κανει εντυπωση, αισθανεσαι μια διαχυτη καχυποψια προς το προσωπο σου και την ενεργεια σου, ειναι γιατι ζηλευουνε πως ενας νεος ανθρωπος ειχε το νου να γραψει μια καταγγελια, οι περισσοτεροι και ευτηχος οχι ολοι ασχολουνται με τα γεννητικα τους οργανα πικοιλοτροπος.
Αυτο δεν μπορω να το καταδικασω γιατι και εγω ασχολουμε με τα οργανα μου, ομως μερικες φορες προσπαθω να σκεφτω και με το πανω κεφαλι. Χανω ισος την ωρα μου κατ΄αυτους, μπορει να εχουνε δικαιο.
Το "αντε γαμηθητε" δεν το λεω ποτε, οχι απο πουριτανισμο. Αλλα γιατι για τους κατεχοντες μπορει να θεωρηθει και σαν ΕΥΧΗ
Και μια ερωτηση προς τον φιλο 1personanongrata τι εννοεις:
"εγώ θα σου πρότεινα αυτή την ώρα που αφιέρωσες για κάτι κατά την προσωπική μου γνώμη ηλίθιο (όχι την επιστολή σου, αλλά τον ηλίθιο τρόπο που σε αντιμετωπίζει αυτός που του έστειλες την επιστολή) να την αφιέρωνες σε κάτι πιο δημιουργικό για σένα."
Τι προτινει ως πιο δημιουργηκο?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τι προτινει ως πιο δημιουργηκο?
Θα σου πώ τι δε θεωρώ διόλου δημιουργικό.....
να αφιερώνω 2 ώρες από τη ζωή μου σε ένα νούμερο της κοινωνίας που δεν το ενδιαφέρει διόλου εάν ζήσω, πεθάνω ή υποφέρω από καρκίνο και που έβαλε μερικά λαμόγια να τυπώσουν μια ευχή της πούτσας και να τη στείλουν στο όνομά μου.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Θα σου πώ τι δε θεωρώ διόλου δημιουργικό.....
να αφιερώνω 2 ώρες από τη ζωή μου σε ένα νούμερο της κοινωνίας που δεν το ενδιαφέρει διόλου εάν ζήσω, πεθάνω ή υποφέρω από καρκίνο και που έβαλε μερικά λαμόγια να τυπώσουν μια ευχή της πούτσας και να τη στείλουν στο όνομά μου.
εμενα μαγαπανε απο ολα τα κοματα μου στενουν καρτεσ χριστουγενα,πασχα  γιαφτο και γο τουσ ψιφιζο ολουσμμε αγαπανε πολι φενετεσ ,μονο να ινε πιο μεγαλι η τρουπα στι κασονα για να χορανε πιο εφκολα οταν το ριχνο μεσα

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom