Gabadoo,
Φαίνεσαι συγκροτημένος, και επομένως μου κάνει εντύπωση το
Μηπως καποιοι μετρουν αντιδρασεις;
που είπες.
Πως το φαντάζεσαι δηλαδή ότι γίνεται? Είναι λίγο από Λιακό- αυτό, δεν είναι?
Δεύτερον, η δυσπιστία σου είναι υπερβολική:
Για να γυρισω στην αρχη παντως,μια φωτο απο την ευχητηρια καρτα ενος πολιτικου και ενα screenshot απο το σαιτ του πολιτικου δεν αποτελει αποδειξη οτι καποιος εστειλε την συζητουμενη επιστολη στην πολιτικο ετσι; Τα υπολοιπα σαιτ-μπλογκ-φορα που μας λεει ο Πολιτης οτι την "ανακοινωσε" που ειναι;
Τι θέλεις δηλαδή, να σου βάλω εδώ και απόδειξη κατάθεσης συστημένου ότι το έστειλα και αλλού?
Πρόσεξε, όπως (εύστοχα) είπε κάποιος εδώ μέσα, το πρόβλημα που έχει κάποιος για να κάνει αυτό που έκανα εγώ είναι το να οργανωθεί και να κάτσει χάμω και να γράψει το κείμενο. Άπαξ και το γράψει, το να το στείλει είναι εύκολο. Τι φαντάζεσαι δηλαδή, κάθισα και το 'γραψα ΜΟΝΟ για να το βάλω εδώ, και να κάνω τον έξυπνο στο bourdela; Γιατί; Ποιος ο λόγος;
Αν ολοι καναμε το ιδιο οταν οι πολιτικοι μας στελναν μια καρτα στο σπιτι,θα σκεφτονταν πολυ να το ξανακανουν...Ειναι και αυτο μια αμυνα,και παραλληλα μια γνωστοποιηση οτι εχουμε την δυναμη αλλα και την θεληση να αντιδρουμε στο παραμικρο ερεθισμα...
Όχι, δεν έχεις δίκιο. Δεν έχεις δίκιο γιατί είσαι εξωπραγματικός. Ξέρεις, ξέρω, και η Ντόρα ξέρει, ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει (να απαντάμε ΟΛΟΙ στις κάρτες!). Πιθανότατα, και εγώ δεν πρόκειται να ξαναασχοληθώ, σιγά μην (ξανα)κάτσω να γράφω στη Ντόρα (και την οποιαδήποτε Ντόρα ή Ντόρο). Αλλά ΑΞΙΖΕΙ να το κάνει κανείς μια φορά, και αν διαβάσεις με προσοχή την επιστολή μου θα δεις όσα γράφω περί δημοσιότητας, και το κάνω γιατί ξέρω (και ξέρεις) ότι ΑΥΤΟ την πονάει.
...επειδη ειμαι ο πρωτος που αμφισβητησα την αποστολη της επιστολης απο τον Πολιτη2 στην Ντορα,να πω οτι συμφωνω γενικοτερα με την ιδεα του να επηρεασεις ή και να αποτρεψεις καποιους ψηφοφορους να ψηφισουν καποιον πολιτικο μεσω αυτης της ενεργειας...
Πάλι δε με πιάνεις! Δεν το έκάνα με τέτοιο στόχο. Σιγά μην αλλάξει το εκλογικό σκηνικό της Β’ Αθηνών με την επιστολή μου! Το έκανα: 1ον για να βγάλω το άχτι μου. 2ον για να δω αν (το αποκλείω, αλλά λέμε τώρα) θα απαντήσει στο θέμα του ταχυδρομικού τέλους. Θα την παραδεχόμουν ξέρεις, αν έβγαζε στο website την απόδειξη, λέγοντας
"Επειδή φίλοι μας αναρρωτήθηκαν... ορίστε", ή αν έλεγε
"Βάσει του Νόμου τάδε δεν πληρώνω ΕΛΤΑ για τις κάρτες μου". "Παραδεχόμουν" δε σημαίνει "ψήφιζα" βέβαια. Απ' την άλλη η ανωνυμία (μου) δε βοηθάει σε αυτό (μπορεί κάλλιστα να πετάξει το μήνυμα στο καλάθι και να μη πει τίποτα ποτέ) αλλά για λόγους που μπορώ να σου εξηγήσω ΔΕΝ μπορούσα να της αποκαλύψω το όνομά μου.
Παρεπιπτοντως και εγω εχω λαβει πολλες επιστολες και απο πολλους πολιτικους,απο διαφορα κομματα.Τους αγνοησα ομως...Και ομως αυτοι συνεχιζαν(και μαλλον θα συνεχισουν) να στελνουν τα "επικοινωνιακα" τους κουραδακια..Στο μελλον θα αντιδρασω διαφορετικα.
Καλά ντε! Δε σε αμφισβητήσαμε! Αλλά πες μου, το θέμα των γραμματοσήμων δε σε προβλημάτισε?
Η πιο σωστή κουβέντα που διάβασα εδώ είναι αυτή:
...Στην ελλάδα πριν καν ξεκινήσουμε το ταξείδι τσακωνόμαστε για το τί θα γίνει στο τέλος του...Γι' αυτό δεν πάμε μπροστά...
Έχει δίκιο ο φίλος. Μια που εγώ ξεκίνησα το νήμα, έχω το δικαίωμα να πω ότι ο στόχος του νήματος δεν είναι ιστορικός (περί Ρωσίας, ΝΑΤΟ, Θεσσαλονίκης, κλπ), δεν ο νεκρός Αλέξης, δεν είναι η Σικελία και το Μιλάνο, ή το αν η Ντόρα και ο Λαλιώτης έχουν μεγάλο ή μικρό τζάκι στο σπίτι τους, και όλα αυτά που διάβασα.
Το θέμα είναι (αυτά ζητάνε απάντηση):
Α) Τα ταχυδρομικά τέλη για τις κάρτες,
Β) Το χαρτί για τις κάρτες (οικολογία),
Γ) Η διαφάνεια στα έξοδα των πολιτικών.
Δυστυχώς, φίλοι, η εκτροπή του θέματος (πράγμα πολύ συνηθισμένο σε ΟΛΕΣ τις συζητήσεις παντού), είναι πάντα και ο κύριος λόγος για τον οποίο το θέμα που ελπίζει να προωθηθεί απ’ τη συζήτηση τελματώνεται.
Και αυτό συμβαίνει ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ στη χώρα, ακόμα και εδώ.