Ρanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εντάξει το καταλάβαμε που το πας,μαζί σου είμαστε αγόρι μου μην ανησυχείς.βλάσφημε...
Εντάξει το καταλάβαμε που το πας,μαζί σου είμαστε αγόρι μου μην ανησυχείς.βλάσφημε...
Αφου ειμαστε ιδια φυλη,πως γινεται να χουν μονο αυτοι.
Οτι τραβηξαμε εμεις,τα ιδια παθαν και αυτοι.
asia_fun δεν αντεξες και εκανες και εσυ κλωνο ε?και ελεγα που εξαφανιστηκες με τα τελευταια γεγονοτα της χα...Δεν νομίζω ότι είμαστε ίδια φυλή σύντροφε γιατί έχουν μπασταρδευτεί κι'αυτοί αρκετά...απλά ίδια γλώσσα και ίδια θρησκεία έχουμε.
Εντάξει το καταλάβαμε που το πας,μαζί σου είμαστε αγόρι μου μην ανησυχείς.
πανα ο πακης ειναι ωραιος τυπος.απλως εχει μια ιδιαιτερη κριση και τρελα στην κεφαλα του.Εντάξει το καταλάβαμε που το πας,μαζί σου είμαστε αγόρι μου μην ανησυχείς.
πανα ο πακης ειναι ωραιος τυπος.απλως εχει μια ιδιαιτερη κριση και τρελα στην κεφαλα του.
προς τιμήν του αδικοχαμένου salzank louman !!!
λες και τον ήξερε και από χθες ο μαλάκας....
asia_fun δεν αντεξες και εκανες και εσυ κλωνο ε?και ελεγα που εξαφανιστηκες με τα τελευταια γεγονοτα της χα...
ξαδελφάκι σου ο salzank παίκτη ??
Σιγά μωρή,αβγά σου καθαρίζουν;ενώ ο Πάνας είναι καθορόαιμος ψυχάκιας...
οκ οτι και να σαι μαλακιες γραφεις.Ωχ,πάλι εσύ ? Έλεος... Όχι δεν είμαι αυτός που νομίζεις...
εγω τυπε μαζι σου ειμαι.σε παω.εχεισ στυλ.για τους αλλους δεν ξερω...Σιγά μωρή,αβγά σου καθαρίζουν;
Ένας Ταϊλανδέζος και ένας Πακιστανός συμμάχησαν κατά μου,θα έχομε πόλεμο σήμερα στο site απ'ότι φαίνεται.
Σιγά μωρή,αβγά σου καθαρίζουν;
Ένας Ταϊλανδέζος και ένας Πακιστανός συμμάχησαν κατά μου,θα έχομε πόλεμο σήμερα στο site απ'ότι φαίνεται.
εντάξει μωρέ μη το γαμάμε... κρίμα ο άνθρωπος.
αλλά το ρεμάλι το άλλο στο βίντεο που πάει να πουλήσει φούμαρα για ψυφαλάκια είναι για πολλές κλοτσιές...
οκ οτι και να σαι μαλακιες γραφεις.εγω τυπε μαζι σου ειμαι.σε παω.εχεισ στυλ.για τους αλλους δεν ξερω...
οκ οτι και να σαι μαλακιες γραφεις.εγω τυπε μαζι σου ειμαι.σε παω.εχεισ στυλ.για τους αλλους δεν ξερω...
λες ε?για να σε δω...Το'χεις στο τσεπάκι το βραβείο του μίστερ μαλάκα και πιο αντιπαθητικού του σαϊτ !!
τυπε μου.
Και ο Πάκης φίλος μου είναι,στα πολιτικά τα χαλάμε λίγο μιας και είναι φασιστάκι αλλά κανείς δεν είναι τέλειος.
λες ε?για να σε δω...τυπε μου.
το αλλο το βλημα πως το βλεπεις?εβγαλε συμπερασμα για το dna απο την αναποδη.λες να ναι ο τραστης?
Θα πρέπει να περάσει πάνω από το πτώμα του Μπολντη πρώτα...Το'χεις στο τσεπάκι το βραβείο του μίστερ μαλάκα και πιο αντιπαθητικού του σαϊτ !!
Μυρίζομαι δουλειά...το αλλο το βλημα πως το βλεπεις?εβγαλε συμπερασμα για το dna απο την αναποδη.λες να ναι ο τραστης?
το επιασες το υπονοουμενο?