kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
Όπως έλεγε κι ο συγχωρεμένος ο Τζιμάκος : "Οι gay είναι αναγκαίοι" !
τι χαζομαρα επιλογες ...
στ'αρχιδια μου τι κανει ο καθενας στο κρεββατι του
αλλα αλλο αυτο αλλο το βαζει ενα φτερο στον γκωλο του και γυροβολαει στο συνταγμα
δεν ειναι ολοι οι γκει ιδιοι, και δεν τους αντιμετωπιζω ολους το ιδιο.
Εγω λεω κατι άλλο ρε φιλε ποιο ιδιετερο το κανουν σε αλλα κρατη μελη της ευρωπης να μαζευτούμε στο συνταγμα καμια 50,000 ανθρωποι γκει στρειτ ζευγάρια λεσβιες τρανς όλα τα ειδη και να οργανωθεί μια μεγαλη παρτουζα για να κανουμε μια διαμαρτυρια για όλα αυτά τα μετρα και μνημονια που περναν και να γινει θεσμος αυτό η οργανωση της παρτουζας
δεν παει ετσιναι αλλα ομως επειδη οι γυναικες ειναι κατωτερα οντα και ηλιθιες θα αρχισουν να μιμουνται τους τιγκινταγκες και θα θελουν γατακι μετα να παιζουν οποτε θα γεμισουμε τζιβιτζιλουδες
οποτε μια η αλλη θα ερθει
απο τη μια το τι κανουν στα αρχιδια μου...ξενος κωλος,ξενος πονος...
οτα προσπαθουν να μου το περασουν για φυσιολογικο ομως δεν το δεχομαι.
και οχι παντου πουστηδες και υιοθεσιες παιδιων κτλ...
τι παραδειγμα θα παρουν τα παιδια?
ουτε τα καραγκιοζιλικια τυπου Τζεισον Αντιγονη και gay parade.
ολοι να ειναι ειναι σεμνοι και να κανουν οτι γουσταρουν και θα ειμαστε ολοι καλα.
εγω βγαινω στο δρομο να λεω οτι γαμαω γυναικες?
Κανουμε straight pride?
δεν καταλαβα δηλαδη...
Εχουν πιο αθωες ψυχες τα παιδια
εγω απορω γιατι οι γκεη, οι φεμινιστριες, οι αριστεροι κλπ διαδηλωνουν στις δυτικες χωρες που ηδη εχουν τα ιδια δικαιώματα και λιγοτερες υποχρεωσεις από τους αντρες και δεν πανε να διαδηλωσουν εξω από την πρεσβεια ή σε καποια ισλαμικη ή κομμουνιστικη χωρα οπου πραγματικα υπαρχει ανισοτητα, ελλειψη ελευθεριας κλπ.
πηγαινετε ρε κοπελιες να διαδηλωσετε εξω απο την πρεσβεια του πακισταν και της αιγυπτου να σας δω, οχι μονο στην πλατεια για να πατε υστερα και για καφεδακι και να λετε τι ωραια που βγηκατε στος φωτογραφιες.
πωπω ρε τσονυ
Κατανοω ότι δεν συμπεριφεροται ολοι το ιδιο αλλα υποτίθεται εχουμε παει σχολειο, εχουμε μαθει για την διαφορετιοτητα, για τον ρατσισμο και την ελευθερια.