avnanovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 168
- Πόντοι
- 16
τυπε αμα μπει ο βανακιας με τους κλωνους του και ψηφισουν,το εχουν παρει απο τωρα οι γκεοι :S :S :S
αχαστο :S :S :S
καλα το 2ο θα βγει στανταρ απλα να δουμε ποσοστα
τυπε αμα μπει ο βανακιας με τους κλωνους του και ψηφισουν,το εχουν παρει απο τωρα οι γκεοι :S :S :S
αχαστο :S :S :S
Το "σε όλα ναι" και "σε όλα όχι" είναι λάθος σαν poll τύπε.
Κι εγω πιστευω οτι το gay pride δεν βοηθαει ιδιαιτερα. Παρολο που υποτιθεται γινεται για να καταλαβουν ολοι οτι εχουν κι αυτοι δικαιωματα, τελικα ειναι καπως υπερβολικο για μερικους το ολο σκηνικο.Ψήφισα την πρώτη επιλογή (Πιστευω πως η δευτερη θα νικησει γιατι εχω παρατηρησει πολλα μελη να βριζουν τους gays σε πολλα νηματα)
Η δικιά μου στάση ως straight μέλος είναι η εξής:
Ας είναι ο κάθε άνδρας ό,τι θέλει. Δεν έχει νόημα να βρίζουμε τους gay και να τους αντιμετωπίζουμε υποτιμητικα.
Ψάχνοντας στο διαδικτυο ειδα οτι ακομη και σημερα δεν εχει διευκρινιστει από τις ερευνες που εχουν γινει αν γινεσαι gay ή γεννιέσαι και γενικα δεν εχει ακομη ξεκαθαριστει το πως γινεται καποιος ομοφυλοφιλος.
Θεωρω παντως πως οι gays με αυτά που κάνουν και διατρανώνουν συνεχως δεξια και αριστερα πως ειναι περηφανοι ομοφυλοφιλοι δεν βοηθούν το να γίνουν δεκτικοί από τους str8. Δεν ξέρω πχ το gay pride αν βοηθάει. Μοίαζει κάποιες φορές λες και προσπαθούν να πείσουν τους str8 πως πρεπει να γινουν και αυτοι gays σαν να κάνουν πολιτική προπαγάνδα σε άλλο στυλ.
Επίσης υπάρχει ένας υπερβάλλων ζήλος σε κάποιους gays που την πέφτουν σε str8 και προσπαθούν να τους εξαγοράσουν με χρήματα για να τους πάρουν πίπα κλπ μη σεβόμενοι έτσι το γεγονός ότι ο τυπος που εχουν απεναντι τους ειναι str8.
Πρεπει γενικα να γινει προσπαθεια και απο τις δυο πλευρές για να υπάρξει αρμονική συνύπαρξη.
σαν γενικη θεση
πώς αλλιώς να μπει;
Το πήγες με τη σιγουριά της νίκης και το ύφος των ερωτήσεων/επιλογών θα γυρνούσε μπούμερανγκ...και γύρισε...
Το πήγες με τη σιγουριά της νίκης και το ύφος των ερωτήσεων/επιλογών θα γυρνούσε μπούμερανγκ...και γύρισε...
ξυπνησαν οι κρυφες και οι κλωνοι αυτων
εγω πιστευα θα νικησει το 2 αλλα προηγειται το 1
Δεν με ενοχλουν.Το τι κανει ο καθενας στην κρεβατοκαμαρα του δικο του θεμα