kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
οπως και το να εισαι "ξενος" δεν σημαινει δολοφονος τυπε.....To να αγαπας τη πατριδα σου δε σημαινει οτι εισαι ρατσιστης.
οπως και το να εισαι "ξενος" δεν σημαινει δολοφονος τυπε.....To να αγαπας τη πατριδα σου δε σημαινει οτι εισαι ρατσιστης.
Σιγουρα οχι,αλλα επειδη δε ξερουμε τι ειναι ο καθενας τους,δε ρισκαρουμε τη ζωη μας και των οικογενειων μας.οπως και το να εισαι "ξενος" δεν σημαινει δολοφονος τυπε.....
ναι η ατυχια στην ελλαδα ειναι οτι μαζευτηκαν εδω ολοι οι δολοφονοι....κατα τα αλλα ολοι οι αλλοι πακιστανοι ειναι καλοι...Σιγουρα οχι,αλλα επειδη δε ξερουμε τι ειναι ο καθενας τους,δε ρισκαρουμε τη ζωη μας και των οικογενειων μας.
Γι αυτο λεμε οχι στη ατακτη εισαγωγη τους.
Ακουσες πολλους Ελληνες να κανανε εγκληματα σε αλλες χωρες?ναι η ατυχια στην ελλαδα ειναι οτι μαζευτηκαν εδω ολοι οι δολοφονοι....κατα τα αλλα ολοι οι αλλοι πακιστανοι ειναι καλοι...
ασε που ετσι λενε και στην γερμανια,αμερικη,αυστραλια οταν βλεπουν μεταναστη ελληνα
ναιΑκουσες πολλους Ελληνες να κανανε εγκληματα σε αλλες χωρες?
Μαλλον εχεις παραισθησεις.
ναι οκΜαλλον εχεις παραισθησεις.
Ἡ ἐτυμηγορία τῶν μελῶν καὶ τῶν ἐπισκεπτῶν τοῦ ἱστοτόπου εἶναι σαφεστάτη διὰ μίαν ἔτι φοράν.
Ἡ περιφρόνησις τῆς ἐτυμηγορίας αὐτῆς ὑπὸ τῶν ἰθυνόντων τοῦ ἱστοτόπου διὰ τῆς ἀνοχῆς ἤ καὶ ἐνθαρρύνσεως τῶν ἀσχημονιῶν τῶν ἀναρχοκομμουνιστῶν μελῶν τοῦ ἱστοτόπου εἶναι ἐπίσης πασίδηλος.
Μαλλον εχεις παραισθησεις.
ισα ρε εξυπνακια και γαμει και ο θρυλος και εχω κεφιαΠροτοῦ ἀλέκτωρ λαλήσῃ τρίς.
Δηλαδα ρε Αδελφε,ποιοι ειναι κατεσενα οι απογονοι των Αρχαιων Ελληνων?Εστω και ανακατεμενοι πλεον.
Εγκληματα δε κανανε λεμε,το οτι δεν τους γουσταραν το ξερουμε.Τι μου λες ρε φίλε...εγώ όταν είχα πάει σε Βέλγιο και Ολλανδία και άκουγαν για Έλληνες,οι περισσότεροι έκαναν μια έκφραση αποστροφής !! Και όντως αν έβλεπες τους εκεί Ελληνες εκείνης της εποχής, θα καταλάβαινες γιατί τους είχαν όπως είχαμε εμείς τους Αλβανούς τα πρώτα χρόνια που ήρθαν !!
Οι Κυπριοι τι ειναι ρε φιλε? Ουννοι? Αρα οι Ελληνες.Οι Κύπριοι και αυτοί μόνο κατά το ένα τέταρτο !
φιλαρακο εχεις δικιο δεν εχω δει ελληνα να κανει εγκλημα....Εγκληματα δε κανανε λεμε,το οτι δεν τους γουσταραν το ξερουμε.
Εγκληματα δε κανανε λεμε,το οτι δεν τους γουσταραν το ξερουμε.
Οι Κυπριοι τι ειναι ρε φιλε? Ουννοι? Αρα οι Ελληνες.
Eννοώ ότι αυτοι έχουν κάποια αρχαιοελληνική ρίζα,ενώ εμείς όχι !
Αφου ειμαστε ιδια φυλη,πως γινεται να χουν μονο αυτοι.Eννοώ ότι αυτοι έχουν κάποια αρχαιοελληνική ρίζα,ενώ εμείς όχι !
Eννοώ ότι αυτοι έχουν κάποια αρχαιοελληνική ρίζα,ενώ εμείς όχι !
διάβασε κάτι που θα σου αρέσει...
δεν έχει σημασία ποιοι είναι οι απόγονοι στο αίμα (αν όντως είναι) αλλά ποιοι είναι οι απόγονοι στο πνεύμα.
και η Ελληνική νοοτροπία είναι ακόμα βάρβαρη, ανατολίτικη και τίγκα σε χίλιες δυο μορφές τυφλής πίστης χωρίς λογική...
το ελεύθερο φιλοσοφικό πνεύμα της αρχαίας Ελλάδας πέθανε εδώ και 2000 χρόνια περίπου σε αυτόν τον τόπο.
(στην πλειοψηφία των αμόρφοτων ανθρώπων)
βλέπεις ο έλληνας του 1821 μέχρι τον σημερινό έλληνα να έχει καμία σχέση με την λογική,τη φιλοσοφία και τη λατρεία τους κάλους που υπήρχε στην αρχαία Ελλάδα ?