Νέα

Πόλεμος στη Συρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ολλανδός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 665
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε αφού θες να σου πω.
Η σ.ε. είχε 180 μύρια κόσμο. Αν ο στάλιν είχε καθάρισει 20 δε νομίζω να ....πέθαινε από φυσικά αίτια να στο πω απλά,
ΚΑΙ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ που τα έκανε όλα αυτά έγινε η βιομηχανική επανάσταση της δεκαετίας του 30 που μέσα σε 10 χρόνια
κάνανε οι ρώσοι υποδομές ενός αιώνα..........................συνεπές, πέθαιναν αλλά ταυτόχρονα φτιάχνανε αεροπλάνα, αυτοκίνητα, σιδηροδρόμους,
μεταλεία κτλ κτλ κτλ!!
δηλαδη αυτες οι φωτος ειναι ψευτικες τυπε?
Holodomor1.jpg

GolodomorKharkiv.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.holodomorct.org/holodomor_children.jpg[/img[/URL]]

παρε και κανιβαλισμο
[img]http://all-history.org/images2/413/Holodomor10.jpg

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Πολυ το συζητάει ο Ομπάμα παντως. Εγω επεσα μεσα στις προβλεψεις οτι ως τωρα δεν θα κτυπησει γιατι δεν έχει συμμαχους και παλευει να παρει με το μερος του την κοινη γνωμη πριν το κανει εδω καλα καλα δεν εχει την υποστηριξη του ιδιου του λαου του.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Πολυ το συζητάει ο Ομπάμα παντως. Εγω επεσα μεσα στις προβλεψεις οτι ως τωρα δεν θα κτυπησει γιατι δεν έχει συμμαχους και παλευει να παρει με το μερος του την κοινη γνωμη πριν το κανει εδω καλα καλα δεν εχει την υποστηριξη του ιδιου του λαου του.
Τυπε,  μην αμφιβαλλειs οτι θα γινει....Χρονικα θα γινει πιο υστερα ..Προσεξε τι λεει ο ιδιοs .......λεξη προs λεξη

Την ανάγκη να προχωρήσουν οι Ηνωμένες Πολιτείες σε στρατιωτικό χτύπημα κατά της Συρίας, επεσήμανε σε διάγγελμά του σήμερα Σάββατο ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα. “Το να μην κάνουμε τίποτα δεν αποτελεί επιλογή. Δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια για τη Συρία. Όχι όταν έχουμε μπροστά μας τέτοιες εικόνες. Γι’ αυτό ζήτησα από όλα τα μέλη του Κογκρέσου, και από τα δυο κόμματα, να συμφωνήσουν και να στείλουμε στην ανθρωπότητα ένα ξεκάθαρο μήνυμα για το είδος του κόσμου στον οποίο θέλουμε να ζήσουμε, και να αφήσουμε στα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές. Θέλουμε να τιμωρήσουμε το καθεστώς του Προέδρου Άσαντ για μια επίθεση κατά της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, που την ίδια στιγμή συνιστά ευθεία απειλή για την εθνική ασφάλεια της χώρας μας. Με την ιδιότητα του Αρχιστρατήγου, ανακοίνωσα ότι θα εξαπολύσουμε στρατιωτικό χτύπημα κατά της Συρίας. Ζήτησα ωστόσο τη σύμφωνη γνώμη του Κογκρέσου, επειδή η χώρα μας θα είναι πιο δυνατή αν δρα ενωμένη. Και τα αποτελέσματά μας θα είναι καλύτερα”, δήλωσε μεταξύ άλλων στο εβδομαδιαίο διάγγελμά του προς τον αμερικανικό λαό ο Μπαράκ Ομπάμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γερουσία αναμένεται να ψηφίσει την επόμενη εβδομάδα, υπέρ της στρατιωτικής δράσης κατά της Συρίας, ενώ η Βουλή των Αντιπροσώπων θα κληθεί να ψηφίσει μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες, μόνο που εκεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είναι αβέβαιο. - See more at:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Υπαρχει το εξης προβλημα ομως απο την στιγμη που θα κτυπησεις τον Ασαντ δεν εισαι καθολου σιγουρος οτι θα δεχτει το κτυπημα και δεν θα απαντησει με αντιποινα οποτε θα αναγκασει και εσενα να συνεχισεις τον πολεμο.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Υπαρχει το εξης προβλημα ομως απο την στιγμη που θα κτυπησεις τον Ασαντ δεν εισαι καθολου σιγουρος οτι θα δεχτει το κτυπημα και δεν θα απαντησει με αντιποινα οποτε θα αναγκασει και εσενα να συνεχισεις τον πολεμο.

Λεs δλδ.....οτι αυτοs που εχει του κοσμου τα στρατιωτικα επιτελεια και συμβουλουs και αναλυτεs οτι....δεν εχει εξετασει ολα τα πιθανα σεναρια?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Λεs δλδ.....οτι αυτοs που εχει του κοσμου τα στρατιωτικα επιτελεια και συμβουλουs και αναλυτεs οτι....δεν εχει εξετασει ολα τα πιθανα σεναρια?

Βρε θα τα έχει εξετασει αλλα και ο θεος ο ιδιος να εισαι ειναι ανοικτο το σεναριο του λάθους. Να κανεις δηλαδη λαθος κινησεις. Μπορει κάποιοι απο τους συμβουλους του να μην συμφωνουν με κάτι αλλα να μην τους άκουσε.

εΓΩ δεν ειμαι μεσα στα επιτελεια τους να ξερω τι λενε εδω κανουμε μια ατυπη κουβεντα σαν απλοι καθημερινοι πολιτες που γνωριζουν εκεινα που τους λενε οι δημοσιογράφοι. Για αυτο ρωταω αμα εσυ πιστευεις οτι δεν θα απαντησει ο Ασαντ και θα κατσει να την φαει.

Επισκέπτης
Βρε θα τα έχει εξετασει αλλα και ο θεος ο ιδιος να εισαι ειναι ανοικτο το σεναριο του λάθους. Να κανεις δηλαδη λαθος κινησεις. Μπορει κάποιοι απο τους συμβουλους του να μην συμφωνουν με κάτι αλλα να μην τους άκουσε.

εΓΩ δεν ειμαι μεσα στα επιτελεια τους να ξερω τι λενε εδω κανουμε μια ατυπη κουβεντα σαν απλοι καθημερινοι πολιτες που γνωριζουν εκεινα που τους λενε οι δημοσιογράφοι. Για αυτο ρωταω αμα εσυ πιστευεις οτι δεν θα απαντησει ο Ασαντ και θα κατσει να την φαει.

τύπε σόρρυ που θα σε στενοχωρήσω αλλά δεν το χεις...

μείνε στους υπολογιστές

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Κι εγω σαν κι σενα απλοs πολιτηs ειμαι...Δεν ειμαι πολεμοχαρηs,αλλα την απλη λογικη την κατεχουμε ολοι....
Εστω υποθετικα οτι θα αντιδρασει ο Ασαντ...Ηδη η Τουρκια τον απειλει με ισοπεδωση, η Γαλλια το ιδιο.....Θα εχουν διαλυθει καποια οπλα απο την επιθεση ....Με ποσουs θα τα βαλει?? Με Τουρκουs, Γαλλουs,Αμερικανουs ???
Και οι ανταρτεs που το περιμενουν σαν μανα εξ ουρανου??

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Κι εγω σαν κι σενα απλοs πολιτηs ειμαι...Δεν ειμαι πολεμοχαρηs,αλλα την απλη λογικη την κατεχουμε ολοι....
Εστω υποθετικα οτι θα αντιδρασει ο Ασαντ...Ηδη η Τουρκια τον απειλει με ισοπεδωση, η Γαλλια το ιδιο.....Θα εχουν διαλυθει καποια οπλα απο την επιθεση ....Με ποσουs θα τα βαλει?? Με Τουρκουs, Γαλλουs,Αμερικανουs ???
Και οι ανταρτεs που το περιμενουν σαν μανα εξ ουρανου??

Αυτο λεω για αυτο ψάχνει συμμάχους ο Ομπάμα πριν κτυπησει. ΘΥμησου τι ειχε πει "Ολοι λένε οτι θέλουν να δοθει μια απαντηση στο καθεστως της Συριας για τα χημικα αλλα ΚΑΝΕΙΣ δεν το κάνει".

Αμα καταλαβει οτι εχει αρκετους με το μερος του θα την κάνει την επιθεση. Δεν ειναι ηλιθιος

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αυτο λεω για αυτο ψάχνει συμμάχους ο Ομπάμα πριν κτυπησει. ΘΥμησου τι ειχε πει "Ολοι λένε οτι θέλουν να δοθει μια απαντηση στο καθεστως της Συριας για τα χημικα αλλα ΚΑΝΕΙΣ δεν το κάνει".

Αμα καταλαβει οτι εχει αρκετους με το μερος του θα την κάνει. Δεν ειναι ηλιθιος
Συμφωνω μαζι σου, οτι το κανει για την υστεροφημια του  
Ολοι οι προεδροι το κανουν
Και οχι γιατι φοβαται να επιτεθει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Συμφωνω μαζι σου, οτι το κανει για την υστεροφημια του  
Ολοι οι προεδροι το κανουν
Και οχι γιατι φοβαται να επιτεθει

Παλιοτερα κατηγορουσαν τους Αμερικανους οτι χωνόντουσαν σε άλλα κράτη χωρις την συγκατάθεση του ΟΗΕ.  ;)

Πιστευω αυτο προσπαθει να αποφυγει τωρα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Παλιοτερα κατηγορουσαν τους Αμερικανους οτι χωνόντουσαν σε άλλα κράτη χωρις την συγκατάθεση του ΟΗΕ.  ;)

Υποτιθεται οτι ο ΟΗΕ  ειναι ανεξαρτητοs και οι αποφασειs του λαμβανονται υπ οψιν απ τουs ισχυρουs....Εγω δεν εχω αυτη την αισθηση

Παντωs αν ο Μπασαρ ηταν τοσο "ισχυροs" δεν θα κρατουσε ο εμφυλιοs τωρα εδω και ποσο???  2  χρονια περιπου

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16

πλέον βάζουν φανατισμένους να κάνουν τη δουλειά εκ των έσω ή να δώσουν τελοσπαντων το έναυσμα για να έχουν πάτημα
να δικαιολογήσουν τον εκάστοτε πόλεμο.
δες τι έγινε στην αιγυπτο, λιβύη, συρία.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Υποτιθεται οτι ο ΟΗΕ  ειναι ανεξαρτητοs και οι αποφασειs του λαμβανονται υπ οψιν απ τουs ισχυρουs....Εγω δεν εχω αυτη την αισθηση

Παντωs αν ο Μπασαρ ηταν τοσο "ισχυροs" δεν θα κρατουσε ο εμφυλιοs τωρα εδω και ποσο???  2  χρονια περιπου

Εσυ γιατι πιστευεις οτι περιμενει τοσο καιρο τοτε? Ειπε και ο ιδιος οτι δεν υπολογιζει την εκθεση του ΟΗΕ εφοσον ειναι σιγουροι οτι εκανε επιθεση με χημικα ο αλλος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
πλέον βάζουν φανατισμένους να κάνουν τη δουλειά εκ των έσω ή να δώσουν τελοσπαντων το έναυσμα για να έχουν πάτημα
να δικαιολογήσουν τον εκάστοτε πόλεμο.
δες τι έγινε στην αιγυπτο, λιβύη, συρία.

Ακομα αποτελεσματικοτερο. Τον ριχνουν χωρις να δειξουν οτι εκαναν επεμβαση οι ιδιοι. Μακιαβελικοι ελιγμοι

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Εσυ γιατι πιστευεις οτι περιμενει τοσο καιρο τοτε? Ειπε και ο ιδιος οτι δεν υπολογιζει την εκθεση του ΟΗΕ εφοσον ειναι σιγουροι οτι εκανε επιθεση με χημικα ο αλλος
Προσβλεπει στην αγανακτηση του κοσμου.....Να μην ονομασθει "χασαπηs" τηs Ανατοληs......Να τον παρακαλανε να επεμβει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom