Νέα

Πόλεμος στη Συρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ολλανδός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 665
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μη μιλάς για στρατό ρε τεμπέλη  

είναι προσβολή

Προσβολη φιλε στον ιδιο σου τον εαυτο ειναι την μια να μας γλειφεις και την αλλη να μπαινεις και να δημιουργεις προβλημα και να το παιζεις ξερολας απο την στιγμη που δεν εχεις ιδεα και λες γενικοτητες ετσι εκανες και σε μενα πριν μερικες μερες ετσι κανεις τωρα και στον life97 που με το προηγουμενο σχολιο σου οτι ταχα εμεις δεν ξερουμε τι συζηταμε με τον Ομπαμα και πας να μας ανοιξεις τα ματια προσβαλλες εμμεσα και αυτον γιατι συμφωνησε μαζι μου. Εμενα δεν μπορεις να με προσβαλλεις γιατι εισαι αμουστακος ακομα ασχετα αν προσπαθεις να παιξεις τον επιχειρηματια οκ αλλα εκανες εμμεση επιθεση και στον αλλον.

προσπαθώ να ανοίξω τα μάτια σε κάποιους που νομίζουν ότι ο Ομπάμα ψάχνει συμμάχους και υποστήριξη για να επιτεθεί στη Συρία...

Επισκέπτης
Προσβολη φιλε ειναι την μια να μας γλειφεις και την αλλη να μπαινεις και να δημιουργεις προβλημα και να το παιζεις ξερολας απο την στιγμη που δεν εχεις ιδεα και λες γενικοτητες ετσι εκανες και σε μενα πριν μερικες μερες ετσι κανεις τωρα και στον life97 που με το προηγουμενο σχολιο σου οτι ταχα εμεις δεν ξερουμε τι συζηταμε με τον Ομπαμα και πας να μας ανοιξεις τα ματια προσβαλλες εμμεσα και αυτον γιατι συμφωνησε μαζι μου.

όταν λες τον άλλον "η άποψή σου είναι κατ εμέ λάθος"

δεν είναι προσβολή

είναι απαρχή επικοδομητικής συζήτησης

ενοχλεί μόνο αυτούς που έχουν ένα και μόνο επιχείρημα και εμμένουν πεισματικά σε αυτό...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
όταν λες τον άλλον "η άποψή σου είναι κατ εμέ λάθος"

δεν είναι προσβολή

είναι απαρχή επικοδομητικής συζήτησης

ενοχλεί μόνο αυτούς που έχουν ένα και μόνο επιχείρημα και εμμένουν πεισματικά σε αυτό...
Και εγω τοτε που σε λεω βλαμμενο δεν ειναι προσβολη γιατι πειραζεσαι?

στα αρχιδια μου τι θεωρεις εσυ δεν σε ρωτησα

pontikiii

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
:cum:εγώ πάω εθελοντής στην Συρία με τους αμερικανούς! Θα πιάνω τα πουτανακια και θα τα σκιζω για ενα πιάτο φαΐ! Α :s&m_3:

Επισκέπτης
:cum:εγώ πάω εθελοντής στην Συρία με τους αμερικανούς! Θα πιάνω τα πουτανακια και θα τα σκιζω για ενα πιάτο φαΐ! Α :s&m_3:

Προσοχή Προσοχή!
Ο Συριακός Στρατός θα σας σκοτώσει. Θα καταλήξετε πτώμα!
προσοχή προσοχή!

Επισκέπτης
πλέον βάζουν φανατισμένους να κάνουν τη δουλειά εκ των έσω ή να δώσουν τελοσπαντων το έναυσμα για να έχουν πάτημα
να δικαιολογήσουν τον εκάστοτε πόλεμο.
δες τι έγινε στην αιγυπτο, λιβύη, συρία.
Ιράκ, Αφγανιστάν ήθελες να γράψεις, γιατί στη Συρία τώρα έχει ξεκινήσει το παραμύθι. Τέλος πάντων δεν κολλάμε εκεί, αλλά στο ότι η συνταγή της U$A είναι δοκιμασμένη. Ο Σαντάμ δεν ήταν δικτάτορας τόσα χρόνια ούτε ο Καντάφι. Μόλις δεν τους χρειάζονταν άλλο, βρήκαν τα πατήματα και τους ξεπάστρεψαν.
Η ουσία είναι ότι καραβάνια κόσμου θα εξαναγκαστούν να μεταναστεύσουν από την καμμένη γη που θα απομείνει. Έτσι θα προσπαθήσουν μέσω Ελλάδας και πάλι από την αρχή, φτου τα ίδια εδώ θα μαζευτεί ο κοσμάκης.
Στα @@ρια των Αμερικλάνων, αυτοί είναι μακρυά από τις ιστίες, τι τους νοιάζει αν οι πρόσφυγες στοιβάζονται σε βάρκες στο Αιγαίο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
....

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΖΛ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μην αγχωνεσαι ρε παιχτουρι ειναι απλη η απαντηση. εισαι συμπαντικος ηλιθιος.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Στα αρχίδια μου. Το νόημα βγαίνει αυτό μετράει.

γιατι ειπε κανεις αλλος, οτι κανεις για κατι αλλο ,εκτος απο αρχιδια ?? εχεις μπλεξει με googlaρισματα και παραθετεις γνωσεις απο γλυψιματα ΒΛΑΚΑ !!! ολα τα ποστ σου μεχρι ωρας δεν εχουν ουτε μια τεκμηριωση καραγκιοζη!!!και να δεις ποσοι αλλοι εδω μεσα λενε και για εσενα , στα αρχιδια τους !!!! αντε τραβα να μαθεις απο κανα μπλογκ με ποσα max πιανει ενας βαλλιστικος και ποσα δευτερολεπτα απο 0-100 ,περίγελε !!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ειδικά εσένα σε καταλαβαίνω.
Σε έχω κάνει πουτάνα τόσες φορές που έχεις σύνδρομο κατωτερότητας.
Δεν πειράζει, θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις κάποια ψίγματα αυτογνωσίας.
Θεούλης.
Τον ειρωνευονται και τον κραζουν ολοι επι δεκα σελιδες και οταν μπαινει λεει "σας γαμησα".
Ειχαμε και στο σχολειο εναν τετοιο, πολυ γέλιο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
O Τσακ Νόρις συμβουλεύει τον Ομπάμα για τη Συρία
9/10/2013 03:00:00 μ.μ. Δημοσιεύθηκε από Παραπολιτική

Την άποψη του για το τι πρέπει να κάνει ο πρόεδρος Ομπάμα με τη Συρία κατέγραψε στη στήλη που διατηρεί σε αμερικανικό site ο θρυλικός Τσακ Νόρις, με την ιδιότητα του εξάκις παγκόσμιου πρωταθλητή στο καράτε.

Όπως χαρακτηρίζει τονίζει, είναι αστείο να μιλά κανείς για επέμβαση περιορισμένης...

...έκτασης καθώς είναι σαν να λες ότι θα μπεις στο ρινγκ, θα ρίξεις μερικά χτυπήματα και μετά...θα βγεις! Μεταξύ μας, δεν έχει και πολύ άδικο...

Η σύνοψη της τοποθέτησης του εδώ. Θα είχε ενδιαφέρον να τοποθετούνται και στην Ελλάδα για τέτοια θέματα δημοφιλείς ηθοποιοί αλλά δεν ξέρω αν έχουμε κάτι αντίστοιχο με τον Τσακ Νόρις. Ίσως ο Κώστας Πρέκας αλλά μεγάλωσε πια.

καθαρισε ο τζακ

Aftokratoras777

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Εγώ ήξερα πως ο Τσακ κερδίζει πολέμους μόνος του... Πρώτη φορά είδα να τους διαλύει και τους ίδιους τους πολέμους. Τα ανέκδοτα και πάλι λίγα λεν. Chuck Norris approved.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μωρε δεν παρακαλάτε να κρατήσει το νταβαντούρι στην Συρία και στην Αιγυπτο κανένα δυο χρόνια και να γίνει κανένα παρόμοιο και στην Τουρκία να ξελασπώσουμε...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
μωρε δεν παρακαλάτε να κρατήσει το νταβαντούρι στην Συρία και στην Αιγυπτο κανένα δυο χρόνια και να γίνει κανένα παρόμοιο και στην Τουρκία να ξελασπώσουμε...
Οχι. Εσυ?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Θα  ακριβαινει το πετρελαιο ....Δεν συμφερει
Τωρα  για την Τουρκια  μιαs και τοπεs.........Αs ακριβυνει το ρημαδι  :grin: :grin: :grin:

Παμε  ειρηνη  μαλλον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom