Σκληρος καπιταλιστης και εθνικιστης του κερατα, λατρης της Βορειας Κορεας.
Τύπε μου, πραγματικά δεν θα βρεις πιο "εθνικιστικό" καθεστώς σε όλον τον πλανήτη.
Εγώ δεν είμαι κομμουνιστής. Σε αντίθεση με εσένα είμαι σκληρός καπιταλιστής και εθνικιστής του κερατά,
.......που μας έγινες όψιμα νδουλα απλά επειδή είσαι χέστης και ανασφαλής μήπως και σε σώσουν δίνοντας κώλο σε όποιον διαθέτει πούτσα
και έχει κάβλες
και μας κάνεις και μαθήματα δεξιοφροσύνης
Ντροπή.
Αλλά έστω και να ήμουνα, οι λαοί είναι πάνω απ τις ιδεολογίες.
Και συμβουλές από αμμόρφωτα τσουτσέκια δε δέχομαι, πρώτα θα γίνεις άνθρωπος, θα μάθεις να κρίνεις, θα αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και ανεξαρτησία
όπως αρμόζει σε έναν άντρα και μετά θα απαιτείς και σεβασμό.
ομίλησε ο γραμματιζούμενος...
και ράβδος boldemort. και ράβδος...Του το ειπα χθες οτι σε λιγο δεν θα ακουει θα τον ακουνε τετοιος που ειναι
κατουρηστε τον διχως έλεος να βάλει μυαλό. Οπου δεν πίπτει διάλογος πίπτει κατούρημα
Κάθε του ποστ και ένα διανοητικό περίττωμα.Η βόρεια κορέα είναι ΓΑΜΑΤΗ αν κριθεί με τα στάνταρ μίας χώρας στο μέγεθος της ελλάδας που μέχρι πριν 3-5 χρόνια ήταν παντελώς απομονωμένη από τον έξω κόσμο
επειδή πήδηξε τους αμερικάνους, που για λόγους που δεν έχουν σχέση με το παρόν πόστ, έχουν μέχρι σήμερα τη διπλωματική ικανότητα να επιβάλλουν οικονομικά εμπάργκο
γιατί οι σύμμαχοι τους μέχρι το 2008 ήταν οι μόνες ανεπτυγμένες οικονομικά χώρες στον κόσμο.(μιλάμε δηλαδή για ωμό οικονομικό τραμπουκισμό)
Δεν ξέρω τι θα πει ευημερία αλλά στρατιωτικά ΞΕΣΚΙΖΕΙ όποιον γουστάρει στην περιοχή και αυτό το ξέρουν και τους κάνουν τσιμπούκια, έχουν πυρηνική τεχνολογία, έχουν διαστηνική τεχνολογία, έχουν ναυπηγική τεχνολογία έχουν σοβαρή αμυντική βιομηχανία λίαν συντόμως που θα αρθεί το εμπάρκο επειδή ο προστάτης τους είναι πλέον σημαντικότερος για το διεθνές σύστημα από τις ηπα κάτι πρωτόγονες χώρες σα την ελλάδα θα τους κοιτάνε με τα κυάλια.
Τώρα με όλες τις κυρώσεις είναι στο επίπεδο της ελλάδας του '60 δε νομίζω ο πατέρας μου να πέρασε και τόσο άσχημα στα νιάτα του. Μάλλον πέρασε αρκετά καλά για να γαμήσει τη χωρα με τις κάβλες του.....
Εννοείται πως ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΝΕ. Έλεος πολύ λόου λέβελ προπαγάνδα. Οι κινεζοειδής πληθυσμοί ποτέ δεν είχαν διατροφικό πρόβλημα ιστορικά και γενικά φέμιν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (τοβάζω έτσι γιατί για κάποιες αναφορές δεν είμαι απόλυτα σίγουρος) σε μεγάλη και χρόνια κλίμακα έχει καταγραφεί μόνο στην υποσαχάρια αφρική σε περιοχές με ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ έλλειψη φυσικών πόρων. Η Β.Κ. είναι σα την ελλάδα........έχει πεινάσει ποτέ η ελλάδα; επί τουρκοκρατίας είχε λοιμούς;
ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ και βάλε το μυαλό σου να δουλέψει!!
και ράβδος boldemort. και ράβδος...
με μπόλικο κιμά και κρεμμυδάκι.υψηλή μαγειρική!Tυπε θα τον φτιάξουμε και αυτον μην ανησυχει. Γιατι αμα βγει ετσι εξω θα τον φάνε λάχανο
θα τον μαγειρεψουν και αυτον σαν το ασια φαν τυπε?με μπόλικο κιμά και κρεμμυδάκι.υψηλή μαγειρική!
.....
Εννοείται πως ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΝΕ. Έλεος πολύ λόου λέβελ προπαγάνδα. Οι κινεζοειδής πληθυσμοί ποτέ δεν είχαν διατροφικό πρόβλημα ιστορικά και γενικά φέμιν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (τοβάζω έτσι γιατί για κάποιες αναφορές δεν είμαι απόλυτα σίγουρος) σε μεγάλη και χρόνια κλίμακα έχει καταγραφεί μόνο στην υποσαχάρια αφρική σε περιοχές με ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ έλλειψη φυσικών πόρων. Η Β.Κ. είναι σα την ελλάδα........έχει πεινάσει ποτέ η ελλάδα; επί τουρκοκρατίας είχε λοιμούς;
ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ και βάλε το μυαλό σου να δουλέψει!!
γιαυτο πεφτει κανιβαλισμος καργα σε κινα β.κορεα τυπετυπε εισαι εντελως ασχετος και ηλιθιωδως γραφεις αποψη χωρις να το ψαξεις καθολου.
στη βορεια κορεα εξαρτωνται καθε χρονο απο τον καιρο, οποτε εχει κανει δυσκολη χρονια με θεομηνιες ψωφοπεινανε γιατι οι καλλιεργειες και τα σιτηρα γινονται πισινες.
με αποκορυφωση το γνωστο '94 που ψοφησαν εκατομμυρια ως αποτελεσμα επανειλλημενων θεομηνιων και τη πτωση της σοβιετικης ενωσης που σταματησε να τους βοηθαει.
γιαυτο πεφτει κανιβαλισμος καργα σε κινα β.κορεα τυπε
Ο συγκεκριμένος είναι διπλωματούχος καθυστερημένος. Έχει πει ότι έχει βγάλει Μετσόβειο, έχει κάνει μεταπτυχιακά στην Αμερική, δουλεύει σε μεγάλες πολυεθνικές στην Ελβετία και έχει συμφοιτητές στη ΝASA και αν διαβάσεις τα ποστ του θα πάθεις κίρρωση του ήπατος από το γέλιο.ακου τι ειπε ο τυπος παλι. με στομφο κιολας. εδω μεσα εχει επαγγελματιες μαλακες τελικα, οχι αστεια.
τυπε εισαι εντελως ασχετος και ηλιθιωδως γραφεις αποψη χωρις να το ψαξεις καθολου.
στη βορεια κορεα εξαρτωνται καθε χρονο απο τον καιρο, οποτε εχει κανει δυσκολη χρονια με θεομηνιες ψωφοπεινανε γιατι οι καλλιεργειες και τα σιτηρα γινονται πισινες.
με αποκορυφωση το γνωστο '94 που ψοφησαν εκατομμυρια ως αποτελεσμα επανειλλημενων θεομηνιων και τη πτωση της σοβιετικης ενωσης που σταματησε να τους βοηθαει.
Ο συγκεκριμένος είναι διπλωματούχος καθυστερημένος. Έχει πει ότι έχει βγάλει Μετσόβειο, έχει κάνει μεταπτυχιακά στην Αμερική, δουλεύει σε μεγάλες πολυεθνικές στην Ελβετία και έχει συμφοιτητές στη ΝASA και αν διαβάσεις τα ποστ του θα πάθεις κίρρωση του ήπατος από το γέλιο.
Επιστήμονα τα ψιγματα γράφονται με η.Ειδικά εσένα σε καταλαβαίνω.
Σε έχω κάνει πουτάνα τόσες φορές που έχεις σύνδρομο κατωτερότητας.
Δεν πειράζει, θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις κάποια ψίγματα αυτογνωσίας.
Επιστήμονα τα ψιγματα γράφονται με η.
Μπήκες να πάρεις και εσύ τα 5 λέπτα δημοσιότητας που πιστεύεις ότι σου ανήκουν
Τη λέξη ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ με παρενθέσεις διευκρύνησεις από δίπλα για διακόσμηση λες την έβαλα;;;; η μήπως μαθαίνεις ακόμα ελληνικά;
ΟΚ έχει πολλούς λάθρο η ελλάδα αν ανοίκεις σε αυτούς από εμένα δικαιολογήσαι, αλλιώς μπες και εσύ στη σειρούλα με τους καθηγητές τισ μαλακίες
και περίμενε να έρθει η σειρά σου να πας στο ταμείο.
Στο λέω για να μην την πατησεις σαν την άλλη φορά που μας έλεγες ότι έχεις βγάλει ΜΙΤ και εγώ δεν ξέρω τι άλλο, και μας είπες όλο ύφος ότι το angle of attack είναι όρος της γεωμετρίας.Στα αρχίδια μου. Το νόημα βγαίνει αυτό μετράει.