apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γυρισε ανανεωμενος και ετοιμος για επανασταση τυπε?Τυπε έχω και εναν κομμουνιστη στο φβ που πηγε 1 μηνα διακοπες και μετα ανεβασε και φωτογραφιες απο μπουζουκια.
γυρισε ανανεωμενος και ετοιμος για επανασταση τυπε?Τυπε έχω και εναν κομμουνιστη στο φβ που πηγε 1 μηνα διακοπες και μετα ανεβασε και φωτογραφιες απο μπουζουκια.
γυρισε ανανεωμενος και ετοιμος για επανασταση τυπε?
Και να γουστάρουν ακάποτα εννοείται ε ?ότι παιζει, αρκεί να ειναι χωρίς ταμπού
Η Βορεια Κορεα ευημερεί τύπε?
η καποτα ειναι ταμπού!Και να γουστάρουν ακάποτα εννοείται ε ?
Η βόρεια κορέα είναι ΓΑΜΑΤΗ αν κριθεί με τα στάνταρ μίας χώρας στο μέγεθος της ελλάδας που μέχρι πριν 3-5 χρόνια ήταν παντελώς απομονωμένη από τον έξω κόσμο
επειδή πήδηξε τους αμερικάνους, που για λόγους που δεν έχουν σχέση με το παρόν πόστ, έχουν μέχρι σήμερα τη διπλωματική ικανότητα να επιβάλλουν οικονομικά εμπάργκο
γιατί οι σύμμαχοι τους μέχρι το 2008 ήταν οι μόνες ανεπτυγμένες οικονομικά χώρες στον κόσμο.(μιλάμε δηλαδή για ωμό οικονομικό τραμπουκισμό)
Δεν ξέρω τι θα πει ευημερία αλλά στρατιωτικά ΞΕΣΚΙΖΕΙ όποιον γουστάρει στην περιοχή και αυτό το ξέρουν και τους κάνουν τσιμπούκια, έχουν πυρηνική τεχνολογία, έχουν διαστηνική τεχνολογία, έχουν ναυπηγική τεχνολογία έχουν σοβαρή αμυντική βιομηχανία λίαν συντόμως που θα αρθεί το εμπάρκο επειδή ο προστάτης τους είναι πλέον σημαντικότερος για το διεθνές σύστημα από τις ηπα κάτι πρωτόγονες χώρες σα την ελλάδα θα τους κοιτάνε με τα κυάλια.
Τώρα με όλες τις κυρώσεις είναι στο επίπεδο της ελλάδας του '60 δε νομίζω ο πατέρας μου να πέρασε και τόσο άσχημα στα νιάτα του. Μάλλον πέρασε αρκετά καλά για να γαμήσει τη χωρα με τις κάβλες του.....
Εννοείται πως ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΝΕ. Έλεος πολύ λόου λέβελ προπαγάνδα. Οι κινεζοειδής πληθυσμοί ποτέ δεν είχαν διατροφικό πρόβλημα ιστορικά και γενικά φέμιν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (τοβάζω έτσι γιατί για κάποιες αναφορές δεν είμαι απόλυτα σίγουρος) σε μεγάλη και χρόνια κλίμακα έχει καταγραφεί μόνο στην υποσαχάρια αφρική σε περιοχές με ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ έλλειψη φυσικών πόρων. Η Β.Κ. είναι σα την ελλάδα........έχει πεινάσει ποτέ η ελλάδα; επί τουρκοκρατίας είχε λοιμούς;
ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ και βάλε το μυαλό σου να δουλέψει!!
σου εχω απαντησει ηδη βλαξ.....
οσο για τα πυρηνικα ηλιθιε που προειπες παραπανω......ολοι οσοι κατεχουν πυρηνικα ,ξερουν οτι η τεχνικη αναχαιτισης των βαλιστικων πυραυλων ειναι αποτελεσματικη κατα 99% οταν επιτευχθει κατα την ωρα ανυψωσης του πυραυλου που εχει σχετικα και την μικροτερη ταχυτητα.......αυτο μπορει να γινει μονο με εναν τροπο σημερα.....μεσο του Ναυτικου που πρπει να υπαρχει κοντα στις περιοχες οπου θα φυγει ο βαλιστικος........ξεκινα λοιπον και μετρα ,ποσα υποβρυχια τετοια εχει η Αμερικη ....τα οποια αθορυβα μπορει να στα στειλει σε θεσεις προτου παρει χαμπαρι ο "εχθρος" ......στην Νοτιο Κορεα ετσι απο πληροφοριες ,εχει σταθμευσει περι τα 10 υποβρυχια με δυνατοτητα εγκλωβισμου 5 βαλιστικων ταυτοχρονα το ΕΝΑ......επι 10 μας κανουν 50 βαλιστικους....και η Β.Κορεα ειναι ζητημα εαν διαθετει τοσους με δυνατοτητες διηπειρωτικες ..επισης αυτα τα υποβρυχια διαθετουν και κεφαλες για απαντηση επισης.......σε καλυψα Βλαξ ????
Σημαντικός είναι ο αριθμός των πολιτών της Βόρειας Κορέας που αυτομόλησαν στη Νότια Κορέα, όπως προκύπτει από στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η νοτιοκορεατική κυβέρνηση. Σύμφωνα με αυτά πάνω από 20.000 Βορειοκορεάτες έχουν αυτομολήσει μέσω του περάσματός τους στην Κίνα, ενώ εκτιμάται ότι χιλιάδες άλλοι βρίσκονται στην Κίνα και κρύβονται περιμένοντας την ευκαιρία για να περάσουν στη Νότια Κορέα.Η βόρεια κορέα είναι ΓΑΜΑΤΗ αν κριθεί με τα στάνταρ μίας χώρας στο μέγεθος της ελλάδας που μέχρι πριν 3-5 χρόνια ήταν παντελώς απομονωμένη από τον έξω κόσμο
επειδή πήδηξε τους αμερικάνους, που για λόγους που δεν έχουν σχέση με το παρόν πόστ, έχουν μέχρι σήμερα τη διπλωματική ικανότητα να επιβάλλουν οικονομικά εμπάργκο
γιατί οι σύμμαχοι τους μέχρι το 2008 ήταν οι μόνες ανεπτυγμένες οικονομικά χώρες στον κόσμο.(μιλάμε δηλαδή για ωμό οικονομικό τραμπουκισμό)
Δεν ξέρω τι θα πει ευημερία αλλά στρατιωτικά ΞΕΣΚΙΖΕΙ όποιον γουστάρει στην περιοχή και αυτό το ξέρουν και τους κάνουν τσιμπούκια, έχουν πυρηνική τεχνολογία, έχουν διαστηνική τεχνολογία, έχουν ναυπηγική τεχνολογία έχουν σοβαρή αμυντική βιομηχανία λίαν συντόμως που θα αρθεί το εμπάρκο επειδή ο προστάτης τους είναι πλέον σημαντικότερος για το διεθνές σύστημα από τις ηπα κάτι πρωτόγονες χώρες σα την ελλάδα θα τους κοιτάνε με τα κυάλια.
Τώρα με όλες τις κυρώσεις είναι στο επίπεδο της ελλάδας του '60 δε νομίζω ο πατέρας μου να πέρασε και τόσο άσχημα στα νιάτα του. Μάλλον πέρασε αρκετά καλά για να γαμήσει τη χωρα με τις κάβλες του.....
Εννοείται πως ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΝΕ. Έλεος πολύ λόου λέβελ προπαγάνδα. Οι κινεζοειδής πληθυσμοί ποτέ δεν είχαν διατροφικό πρόβλημα ιστορικά και γενικά φέμιν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (τοβάζω έτσι γιατί για κάποιες αναφορές δεν είμαι απόλυτα σίγουρος) σε μεγάλη και χρόνια κλίμακα έχει καταγραφεί μόνο στην υποσαχάρια αφρική σε περιοχές με ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ έλλειψη φυσικών πόρων. Η Β.Κ. είναι σα την ελλάδα........έχει πεινάσει ποτέ η ελλάδα; επί τουρκοκρατίας είχε λοιμούς;
ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ και βάλε το μυαλό σου να δουλέψει!!
Τα κονδυλώματα να δείς http://[URL unfurl="true"]www.urology-textbook.com/01/condyloma_acuminata1.jpg[/img[/URL]]η καποτα ειναι ταμπού!
Σημαντικός είναι ο αριθμός των πολιτών της Βόρειας Κορέας που αυτομόλησαν στη Νότια Κορέα, όπως προκύπτει από στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η νοτιοκορεατική κυβέρνηση. Σύμφωνα με αυτά πάνω από 20.000 Βορειοκορεάτες έχουν αυτομολήσει μέσω του περάσματός τους στην Κίνα*, ενώ εκτιμάται ότι χιλιάδες άλλοι βρίσκονται στην Κίνα και κρύβονται περιμένοντας την ευκαιρία για να περάσουν στη Νότια Κορέα.
Βασική αιτία της αύξησης των αυτομολήσεων είναι η φονική σιτοδεία που πλήττει τη Βόριο Κορέα εδώ και περίπου 15 χρόνια, στοιχίζοντας τη ζωή σε μεγάλο αριθμό Βορειοκορεατών.
Οι Βορειοκορεάτες πρόσφυγες στηρίζονται από τη Νότιο Κορέα με κατοικία, εκπαίδευση ιθαγένεια, χρηματική αρωγή και κίνητρα για εργασία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν γίνονται συχνά και θύματα διακρίσεων.
Μετά την απόφαση της Κίνας, που έχει συμμαχικές σχέσεις με τη Βόρεια Κορέα, να επαναπατρίζει τους αυτομολήσαντες, το κύμα της φυγής έχει περιοριστεί. Σύμφωνα με ανθρωπιστικές οργανώσεις, οι επαναπατριζόμενοι Βορειοκορεάτες αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο φυλάκισης, βασανιστήρια, ή ακόμη και θάνατο.
Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ,
Πηγή:
Ναι, μιλησες εσυ τωρα, ο κολοσσος της σοβαροτητας.Προφανώς σταματώ να σταματώ στο ν.κ. πηγή αλλά έστω να συνεχίσω.
Ότι δηλαδή φεύγουν από β.κ πάνε κινα και από την κίνα γυρνάνε αυτοί που πεινάνε δια θαλάσσης, άλλος τρόπος δεν υπάρχει, στη ν.κορέα.
Και η φίλια προς την β.κ. κίνα τους αφήνει έτσι ώστε και η ν.κ. σύμφωνα με αυτή τη θεωρία τους καταγράφει και η βκ δεν μπορεί να τους διαψεύσει μιας που
δεν περνάνε από τα μεταξύ τους σύνορα. Αλήθεια η β.κ. το επαληθεύει αυτό;; τι δεν είναι αντικειμενική;;; και ο μισητός εχθρός είναι;;;;
η κίνα το επαληθεύει;;;; εντάξει είσαι τόσο βλάκας που εγώ θα ντρεπόμουν και να σε εξαπατήσω και το δείχνεις και σε εμένα που είδα 10 ντοκιμαντέρ
διάβασα 100 πηγές γκούγκλαρα να δω τις πόλεις τις υποδομές τον υλικό εξοπλισμό κτλ.
Για δες ας πούμε βκ πολεμική βιομηχανία. Ψάξε να δεις σε ποιούς πουλάνε όπλα. Αυτοί λες να τα παίρνουν τσάμπα;
Ξαναλέω, σε εμένα θα μιλάς σοβαρά. Στους άλλους δε με νοιάζει τι κάνεις.
Πάρα πολύ παιδικά και υπεραπλουστευμένα:
Εκτοξεύω icbm από απόσταση 10.000 χλμ από το στόχο.
Μέχρι να βγεί σε εξωατμοσφαιρική τροχιά σε ύψος 300χλμ και να πιάσει 20 max έχεις 10 λεπτά.....
για να τον εντοπίσεις(πως και πότε) να δώσεις εντολή κατάρριψης (πόσο θέλει) να ετοιμαστεί ο πύραυλος να ταξιδέψει 10.000χλμ να ανέβει στα 300χλμ να υπερνικήσει όλα τα αντίμετρα και να χτυπήσει τον στόχο. Γάμησε τα όλα τα άλλα, τι εμβέλεια έχουν τα αντιπυραυλικά συστήματα ξέρεις; τι ραντάρ; τι τράκινγκ συστήματα; τι επιχειρησιακό υψόμετρο ίσως; μήπως ότι μετά ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ για να φτάσεις απλά να καταρρίψεις icbm στο στάιτζ ένα θες μόνο για να τον προσσεγίσεις 50 μαχ ΕΣΩΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΑ αφού εσύ είπες ότι θα κάνεις εσωατμοσφαιρική κατάρριψη...
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οταν μπουν οι USA sto β.κ. Θα εχουμε πολυ προσφυγιά....γουστάρω!Ναι, μιλησες εσυ τωρα, ο κολοσσος της σοβαροτητας.
Ο λατρης των κομμουνιστικων δικτατοριων.
Να πας να ζησεις εκει αφου σου αρεσουν τοσο.
Και να μαθεις να μιλας σαν ανθρωπος. Αντε μπραβο.
Περιμένεις προσφυγοπούλες β.κορεάτισες στην Ελλάδα που να γουστάρουν ακάποτα τύπε ;;;οταν μπουν οι USA sto β.κ. Θα εχουμε πολυ προσφυγιά....γουστάρω!
Σκληρος καπιταλιστης και εθνικιστης του κερατα, λατρης της Βορειας Κορεας.Εγώ δεν είμαι κομμουνιστής. Σε αντίθεση με εσένα είμαι σκληρός καπιταλιστής και εθνικιστής του κερατά,
.......που μας έγινες όψιμα νδουλα απλά επειδή είσαι χέστης και ανασφαλής μήπως και σε σώσουν δίνοντας κώλο σε όποιον διαθέτει πούτσα
και έχει κάβλες
και μας κάνεις και μαθήματα δεξιοφροσύνης
Ντροπή.
Αλλά έστω και να ήμουνα, οι λαοί είναι πάνω απ τις ιδεολογίες.
Και συμβουλές από αμμόρφωτα τσουτσέκια δε δέχομαι, πρώτα θα γίνεις άνθρωπος, θα μάθεις να κρίνεις, θα αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και ανεξαρτησία
όπως αρμόζει σε έναν άντρα και μετά θα απαιτείς και σεβασμό.
Πάρα πολύ παιδικά και υπεραπλουστευμένα:
Εκτοξεύω icbm από απόσταση 10.000 χλμ από το στόχο.
Μέχρι να βγεί σε εξωατμοσφαιρική τροχιά σε ύψος 300χλμ και να πιάσει 20 max έχεις 10 λεπτά.....
για να τον εντοπίσεις(πως και πότε) να δώσεις εντολή κατάρριψης (πόσο θέλει) να ετοιμαστεί ο πύραυλος να ταξιδέψει 10.000χλμ να ανέβει στα 300χλμ να υπερνικήσει όλα τα αντίμετρα και να χτυπήσει τον στόχο. Γάμησε τα όλα τα άλλα, τι εμβέλεια έχουν τα αντιπυραυλικά συστήματα ξέρεις; τι ραντάρ; τι τράκινγκ συστήματα; τι επιχειρησιακό υψόμετρο ίσως; μήπως ότι μετά ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ για να φτάσεις απλά να καταρρίψεις icbm στο στάιτζ ένα θες μόνο για να τον προσσεγίσεις 50 μαχ ΕΣΩΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΑ αφού εσύ είπες ότι θα κάνεις εσωατμοσφαιρική κατάρριψη...
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!