Νέα

Πόλεμος στη Συρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ολλανδός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 665
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ιεραπόστολε να κάτσω άνεργος στο Ελλαδιστάν αντί να πάω στην Κύπρο τις επόμενες ημέρες???
Θα με χάσεις ωρέ!
Θα με φάω και καμμιά μπόμπα, πόσο μάλλον αν πεταχτώ και Μέση Ανατολή!

Ο συγκεκριμένος είναι διπλωματούχος καθυστερημένος. Έχει πει ότι έχει βγάλει Μετσόβειο, έχει κάνει μεταπτυχιακά στην Αμερική, δουλεύει σε μεγάλες πολυεθνικές στην Ελβετία και έχει συμφοιτητές στη ΝASA και αν διαβάσεις τα ποστ του θα πάθεις κίρρωση του ήπατος από το γέλιο.
Αν όντως αληθεύουν αυτά, τότε τι κάθεται εδώ μέσα κι ασχολείται με καθυστερημένους μηχανικούς εξ Πάτρας (και μας κράζει κιόλας)....
Τι να πεις! :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ο συγκεκριμένος είναι διπλωματούχος καθυστερημένος. Έχει πει ότι έχει βγάλει Μετσόβειο, έχει κάνει μεταπτυχιακά στην Αμερική, δουλεύει σε μεγάλες πολυεθνικές στην Ελβετία και έχει συμφοιτητές στη ΝASA και αν διαβάσεις τα ποστ του θα πάθεις κίρρωση του ήπατος από το γέλιο.

δεν εχω παρακολουθησει τον τυπο καθολου αυτο που παρεθεσα παντως μπαινει ανετα στο πανθεον των μαλακιων στο τοπ10.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
ρε ηλιθιε και μεσα στις παρενθεσεις και εξω ολο το ποστ που εγραψες ειναι μια τεραστια μαλακια. συγκρινεις και με την ελλαδα σαν επιχειρημα οτι οι σχιστοματηδες δεν πεινανε. πιο ηλιθιος δε γινεται και με το παρδον αν παρεξηγεισαι για το υφος αλλα τις υπεργαλαξιακες μαλακιες οταν γραφονται πρεπει να τις στολιζουμε καταλληλα.

τραβα γουγλαρε τουλαχιστον 5 λεπτα να φωτισεις τη στραβομαρα σου και σκασε να γραφεις.

Είναι σα την ελλάδα έγραψα, δεν το διευκρίνησα όντως, από πλευράς γονιμότητας, εννοώντας ότι δεν έχει ληψιδρία, χέρσες εκτάσεις, ερήμους κτλ δεν είναι και σούπερ αποδοτική επίσης.
Φυσικά και δεν κάνω συγγρίσεις, είσαι τόσο καραγκίοζης. Λες να έχουμε 80% επάρκεια όπως οι ν.κορεάτες  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
τόσο βλάκας είσαι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Εδώ έτσι και μας απομονώσουν ηλίθιε παπαρολόγε θα τρώμε τα πεύκα και τις νερατζιές.
Ομοίως είπα και τεχνολογικά και βιομηχανικά και οικιστικά και σε ότι γουστάρεις οποιαδήποτε σύγκριση με το σούργελο την Ελλάδα είναι απλά αστεία.
Συγνώμη, δεν ξέρω να στα γράψω στα αλβανικά να τα καταλάβεις αμέσως, που θα πάει θα πάω να μάθω να μη χρειάζεστε λεξικό.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Και του είχα πει του τύπου να μην το συνεχίσει γιατί πάει καρφί για Mr Malakas του bou στην επόμενη ψηφοφορία αλλά είναι και ξεροκεφαλος. Κάθε μήνυμα του και μια πνευματική κλανια. Γελάνε και τα τσιμέντα με τον τύπο.

Επισκέπτης
Άνοιξε μια poll για το ποιος είναι ο περισσότερο βλαξ => ο γράφων ή ο missionary (όχι ποσίζιον μη σας πάει ο εγκέφαλος όλο στο ΧΧΧ) :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Ιεραπόστολε να κάτσω άνεργος στο Ελλαδιστάν αντί να πάω στην Κύπρο τις επόμενες ημέρες???
Θα με χάσεις ωρέ!
Θα με φάω και καμμιά μπόμπα, πόσο μάλλον αν πεταχτώ και Μέση Ανατολή!
Αν όντως αληθεύουν αυτά, τότε τι κάθεται εδώ μέσα κι ασχολείται με καθυστερημένους μηχανικούς εξ Πάτρας (και μας κράζει κιόλας)....
Τι να πεις! :think:

Να πας όπου έχει δουλειά ρε τύπε, τι με ρωτάς;;;;
Άμα δεν έχει και πας απλά να δεις πούτσες, χειρότερα και από ελλάδα είναι/γίνεται  :-

Τι μηχανικός είσαι; Η πάτρα ειναι εξαιρετική γιατί το λες αυτό;;

Επισκέπτης
Το αναφέρω φίλτατε, αλλά για να σοβαρευτούμε, get a life ;)
Κάθεσαι εδώ μέσα ωρέ άνθρωπε κι αναλώνεσαι σε έριδες.
GET A LIFE!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Είναι σα την ελλάδα έγραψα, δεν το διευκρίνησα όντως, από πλευράς γονιμότητας, εννοώντας ότι δεν έχει ληψιδρία, χέρσες εκτάσεις, ερήμους κτλ δεν είναι και σούπερ αποδοτική επίσης.
Φυσικά και δεν κάνω συγγρίσεις, είσαι τόσο καραγκίοζης. Λες να έχουμε 80% επάρκεια όπως οι ν.κορεάτες  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
τόσο βλάκας είσαι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Εδώ έτσι και μας απομονώσουν ηλίθιε παπαρολόγε θα τρώμε τα πεύκα και τις νερατζιές.
Ομοίως είπα και τεχνολογικά και βιομηχανικά και οικιστικά και σε ότι γουστάρεις οποιαδήποτε σύγκριση με το σούργελο την Ελλάδα είναι απλά αστεία.
Συγνώμη, δεν ξέρω να στα γράψω στα αλβανικά να τα καταλάβεις αμέσως, που θα πάει θα πάω να μάθω να μη χρειάζεστε λεξικό.

ποια επαρκεια ρε ηλιθιε. πεινανε λεμε εκει οποτε κανει κακο χειμωνα. Π Ε Ι Ν Α Ν Ε.
δεν αξιζει να συνεχισω τη συζητηση, εισαι τερμα ηλιθιος.

για τους υπολοιπους -εκτος του ηλιθιου- το παρακατω.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
δεν εχω παρακολουθησει τον τυπο καθολου αυτο που παρεθεσα παντως μπαινει ανετα στο πανθεον των μαλακιων στο τοπ10.

Άρχισε από εδώ:

Γυναίκες;
Θα απαντήσω εν συντομία, πρόστυχα και αποτελεσματικά.
Ούτε καν στο παθητικό γαμήσι δεν τα καταφέρνουν καλύτερα από τους άντρες
κατά την γενική ομολογία όσων έχουν άποψη......
Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο;

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Φυσικά και θα πεινάσουνε ρε καραγκιόζι άμα έχουν κακή σοδιά και δεν εισάγουν τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φυσικά και δεν μπορούν να είναι αυτάρκεις μόνοι τους και μόνιμα μια τέτοια χώρα με τέτοια μεγέθη πλήρως απομονωμένοι.
Τι μου συγκρίνεις βρε ζώο μήλα με πορτοκάλια. Πόσες χώρες έχουν το ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ της β.κορέας ξέρεις;
Ποιές χώρες έχουν την αύξηση σε διατροφικές ανάγκες που έχουν οι β.κορεά που τριπλασίασε τον πληθυσμό της σε 50 χρόνια;;
Γκούγκλαρες μια παπαριά που την έχεις ακούσει στο μεγκα και κάνεις τον έξυπνο.
Για τσέκαρε πηγές λες να συμφωνούνε μεταξύ τους;
Έχουμε στοιχεία από την κορέα; είναι αξιόπιστα;
δεν ξέρεις και στα αρχίδια σου, εσύ την μαλακία σου την πέταξες μια φορά  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ποια επαρκεια ρε ηλιθιε. πεινανε λεμε εκει οποτε κανει κακο χειμωνα. Π Ε Ι Ν Α Ν Ε.
δεν αξιζει να συνεχισω τη συζητηση, εισαι τερμα ηλιθιος.

για τους υπολοιπους -εκτος του ηλιθιου- το παρακατω.
A new report quoting eyewitnesses in North Korea says officials have publicly executed several people for cannibalism in recent years.

The South Korean-run Institute for National Unification says in recent years the North has publicly executed at least three people on charges of cannibalism.

It quotes one defector as saying a man was shot in the city of Hyesan in 2009 for killing a girl and eating her flesh.

It also cites the case of a father and son who were executed in the town of Doksong after being found guilty of cannibalism.

During the terrible famine of the 1990s, in which up to 2 million North Koreans starved to death, rumours of cannibalism and the sale of human flesh emerged from the closed state.

URL]]

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Φυσικά και θα πεινάσουνε ρε καραγκιόζι άμα έχουν κακή σοδιά και δεν εισάγουν τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φυσικά και δεν μπορούν να είναι αυτάρκεις μόνοι τους και μόνιμα μια τέτοια χώρα με τέτοια μεγέθη πλήρως απομονωμένοι.
Τι μου συγκρίνεις βρε ζώο μήλα με πορτοκάλια. Πόσες χώρες έχουν το ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ της β.κορέας ξέρεις;
Ποιές χώρες έχουν την αύξηση σε διατροφικές ανάγκες που έχουν οι β.κορεά που τριπλασίασε τον πληθυσμό της σε 50 χρόνια;;
Γκούγκλαρες μια παπαριά που την έχεις ακούσει στο μεγκα και κάνεις τον έξυπνο.
Για τσέκαρε πηγές λες να συμφωνούνε μεταξύ τους;
Έχουμε στοιχεία από την κορέα; είναι αξιόπιστα;
δεν ξέρεις και στα αρχίδια σου, εσύ την μαλακία σου την πέταξες μια φορά  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
αγγιζει το -5% νομιζω..!

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
A new report quoting eyewitnesses in North Korea says officials have publicly executed several people for cannibalism in recent years.

The South Korean-run Institute for National Unification says in recent years the North has publicly executed at least three people on charges of cannibalism.

It quotes one defector as saying a man was shot in the city of Hyesan in 2009 for killing a girl and eating her flesh.

It also cites the case of a father and son who were executed in the town of Doksong after being found guilty of cannibalism.

During the terrible famine of the 1990s, in which up to 2 million North Koreans starved to death, rumours of cannibalism and the sale of human flesh emerged from the closed state.

http://[URL unfurl="true"]www.ihavenothing.org/wp-content/uploads/2012/05/0-300x225.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Ναι ρε τύπε εντάξη τα ξέρουμε αυτά..................
και η ουκρανία είχε 6 μύρρια νεκρόυς λέει το 33 από πείνα αλλά εγώ δεν το έχω ψάξει προσωπικά
ακριβή στοιχεία δεν έχουμε και οι όποιες έρευνες δε συμφωνούν.
Η εικόνα που έχουμε μόλις 5 χρόνια μετά στο β παγκόσμιο πόλεμο δε συνηγορούν σε καμία περίπτωση με τέτοια καταστροφή
κάθε άλλο δείχνει μια χώρα ενωμένη και σε πλήρη ακμή.

Το σοβιετικό καθεστώς ήταν πανίσχυρο και δεν είχε το παραμικρό εσωτερικό πρόβλημα παρά τις ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ.
Ξέρω επίσης ότι δημογραφικά και η ουκρανία και όλες οι σ.δ πετάγανε σε αντίθεση με τώρα.
Το ίδιο και η β.κ. δεν γίνεται και να ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ και να κάνεις 4 παιδιά.
Στην ελλάδα, άνεργοι μέινανε οι άντρες ούτε λοιμοί ουτε καταποντισμοί και 4 χρόνια τώρα ούτεοι γάτες δεν γκαστρώνονται και όλοι μείνανε αγάμητοι
ψέμα και αυτό;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Τα στοιχεία που έχω δεν συνηγορούν με τις πηγές μου τι να κάνω τώρα;;;

Τελευταία προσπάθεια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι ρε τύπε εντάξη τα ξέρουμε αυτά..................
και η ουκρανία είχε 6 μύρρια νεκρόυς λέει το 33 από πείνα αλλά εγώ δεν το έχω ψάξει προσωπικά
ακριβή στοιχεία δεν έχουμε και οι όποιες έρευνες δε συμφωνούν.
Η εικόνα που έχουμε μόλις 5 χρόνια μετά στο β παγκόσμιο πόλεμο δε συνηγορούν σε καμία περίπτωση με τέτοια καταστροφή
κάθε άλλο δείχνει μια χώρα ενωμένη και σε πλήρη ακμή.

Το σοβιετικό καθεστώς ήταν πανίσχυρο και δεν είχε το παραμικρό εσωτερικό πρόβλημα παρά τις ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ.
Ξέρω επίσης ότι δημογραφικά και η ουκρανία και όλες οι σ.δ πετάγανε σε αντίθεση με τώρα.
Το ίδιο και η β.κ. δεν γίνεται και να ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ και να κάνεις 4 παιδιά.
Στην ελλάδα, άνεργοι μέινανε οι άντρες ούτε λοιμοί ουτε καταποντισμοί και 4 χρόνια τώρα ούτεοι γάτες δεν γκαστρώνονται και όλοι μείνανε αγάμητοι
ψέμα και αυτό;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Τα στοιχεία που έχω δεν συνηγορούν με τις πηγές μου τι να κάνω τώρα;;;

Τελευταία προσπάθεια.
ρε τυπε ο σταλιν δεν τους αφησε να λιμοκτωνουν? :think:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Να σου προσθέσω ότι όποτε μου καβλώσει φτιάχνω βίντεο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟ ΒΙΝΤΕΟ όχι με χαλεκευμένα στοιχεία
με ανθρώπους να τρώνε απ τα σκουπίδια.
Έχω δει άπειρους ακόμα και στα βόρεια προάστια και ναι τέτοια βίντεο δεν έχουμε από β. κορέα.
Αυτό σημαίνει ότι η ελλάδα τώρα έχει λοιμό.
Τα συσσίτια της χ.α.;;;;; Μήπως ο κοσμάκης πάει εκεί για να συνεστιαστεί  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Άντε ζώα οι εξυπνάδες αλλού. Ότι θέλεις στήνεται, αρκεί να στέκει και λογικά με τα λοιπά στοιχεία.

15740389_12940206.limghandler.jpg

Άντε ζώα ξεστραβωθείτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
ρε τυπε ο σταλιν δεν τους αφησε να λιμοκτωνουν? :think:

Τύπε αφού θες να σου πω.
Η σ.ε. είχε 180 μύρια κόσμο. Αν ο στάλιν είχε καθάρισει 20 δε νομίζω να ....πέθαινε από φυσικά αίτια να στο πω απλά,
ΚΑΙ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ που τα έκανε όλα αυτά έγινε η βιομηχανική επανάσταση της δεκαετίας του 30 που μέσα σε 10 χρόνια
κάνανε οι ρώσοι υποδομές ενός αιώνα..........................συνεπές, πέθαιναν αλλά ταυτόχρονα φτιάχνανε αεροπλάνα, αυτοκίνητα, σιδηροδρόμους,
μεταλεία κτλ κτλ κτλ!!

Ο χίτλερ εκεί που πολεμούσε όλο τον πλανήτη μόνος του και κάθε ανθρώπινος πόρος και υλικός πήγαινε στα του πολέμου
είχε στήσει ένα κολοσσιαίο και πολιέξοδο σύστημα σε όλη την ευρώπη............για να δολοφονεί τους ακίνδυνους εβραίου.............
λες και έστω ότι ήθελε.........και έστω ότι μπορούσε να βρει αρκετούς γερμανούς να φέρουν εις πέρας το έργο( γιατί εντολή δίνεις το θέμα είναι αν εκτελείται κιόλας)
..............δε θα μπορούσε να περιμένει να κερδίσει τον πόλεμο και μετά να τους σφάξει με την ησυχία του;;;;............έπρεπε να το κάνει το 1944 ακριβώς
τη στιγμή που κατέρρευσαν όλα τα μέτωπα...............................ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και μιλάμε για γερμανούς και ρώσους που είναι σούπερ ράτιοναλ λαοί για όσους τους ξέρουν...............
και όλως τυχαίως εχθροί αυτών από τους οποίους προέρχονται οι πηγές ΜΑΛΙΣΤΑ.

Οι καρχηδονιοι χρειαστήκαμε 2000 χρόνια να συμφωνήσουμε ότι δεν θυσιάζανε βρέφη οι άνθρωποι απλά είχανε ειδικά ταφικά μνημια...............
και πως θα μπορούσε να ήταν τόσο ανεπτυγμένος ένας λαός που σφάζει μαζικά βρέφη, για τι κοινωνική αναταραχή μιλάμε...ΔΕ ΣΥΝΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ....
βέβαια όλες μας οι πηγές ήταν ρωμαικές...........................

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΖΛ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom