Λόγω μεγέθους περιορίζει τα κελιά.Τελικά δεν θα υπάρχουν Scalp Naval στις νέες φρεγατες μας;
Κρίθηκε ότι οι Scalp που θα έχουν τα γαλλικά αεροπλάνα θα είναι αρκετοί για να στείλουμε την αγάπη μας στους απέναντι η έπεσε αμερικανικός μεσαίος δάκτυλος ώστε να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες στην περιοχή;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πολεμικό Ναυτικό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 351K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.880
- Πόντοι
- 9.297
Θα κάναμε την διαφορά...τουλάχιστον ας πάρουμε πιο πολλούς Scalp για τα αεροπλάνα.Λόγω μεγέθους περιορίζει τα κελιά.
Όχι γιατί τώρα θα έχουν περισσότερα κελιά τα πλοία για τα άλλα πυραυλάκια τους.Θα κάναμε την διαφορά...τουλάχιστον ας πάρουμε πιο πολλούς Scalp για τα αεροπλάνα.
Αεροδρόμια έχουμε μπόλικα....
Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.278
- Πόντοι
- 2.586
Θα κάναμε την διαφορά...τουλάχιστον ας πάρουμε πιο πολλούς Scalp για τα αεροπλάνα.
Το σημαντικό για τις φρεγάτες είναι η αεράμυνα και η προστασία από επιθέσεις κορεσμού από βλήματα/uav. Ωραία θα ήταν και SCALP εκεί αλλά όπως λες θα το αναλάβει η αεροπορία αυτό.
Βέβαια ωραία θα ήταν να μπορούσαμε να είχαμε και κανά δυό φρεγάτες με SCALP να πλέουν νοτιοανατολικά του Καστελόριζου.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.989
- Πόντοι
- 6.256
Συνημμένα
ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.559
- Πόντοι
- 456
Πολεμικό Ναυτικό - Επίσημη Ιστοσελίδα - ΦΘ ΘΕΤΙΣ
www.hellenicnavy.gr
daftrucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 1.186
- Πόντοι
- 206
Ατμόπλοιο. Αλλά πολύ δύσκολα θα βρεις κάτι.
Έψαχνα στοιχεία για ατμομυοδρομωνες, με αφορμή ενα αρθρο για παραχώρηση ελληνικού νησιού στην Αλβανία, από το Βενιζέλο. Δε βρήκα κάτι αξιόλογο.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.244
- Πόντοι
- 7.885
Θα μπορούσαν να τις ονομάσουν Αγία Σοφιά, Τούμπα και Βοτανικός. Εναλλακτικά μαρεβα, Τζούλια, Καίτη.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.989
- Πόντοι
- 6.256
Ἡ ἄγνωστη δραματική ἱστορία τοῦ ἥρωος τῶν Ἰμίων Παναγιώτη Βλαχάκου | ΕΣΤΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΣ
Πῶς ἐπιβιβάσθηκε τήν τελευταία στιγμή στό μοιραῖο ἑλικόπτερο – Ἡ «Ἑστία» μέ ἀφορμή τήν ὕψωση σημαίας τοῦ ὁμωνύμου πλοίου τοῦ Πολεμικοῦ Ναυτικοῦ ἀποκαλύπτει τοῦ Εὐθ. Π. Πέτρου Ο ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Βλαχάκος εἶναι καί πάλι ἀπό χθές φρουρός τῶν ἑλληνικῶν θαλασσῶν. Ἡ σημαία ὑψώθηκε στό καράβι πού φέρει τό...
www.estianews.gr
Stevedrake22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 9
- Like
- 660
- Πόντοι
- 301
Ο.Υ.Κ 148 σχολείο , 2000Ε
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.989
- Πόντοι
- 6.256
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Ο συνάδελφος ειναι από τους παλιούς Μηχανικούς από ΣΜΥΝ και μεγάλο καραβόσκυλο!Μόνο θαυμασμό μπορώ να αισθανθώ γι'αυτόν!δείτε ενα βιντεακι μαρτυρία για τους "Δημόσιους Υπαλλήλους" των ΕΔ και μάλιστα για τους υπηρετούντες στο ΠΝ!
Video
www.facebook.com
Μου θυμισε μια παρόμοια ιστορία που εζησα το '94 με τη "Φ/Γ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" όταν κι εμας μας κάλεσαν εκτάκτως σε μια παρόμοια αποστολή διάσωσης.Περάσαμε Καβο Ντόρο με 13Β ανεμο και 11 θαλασσα!Το πληρωμα νεκρό,ενα πλοίο γεματο σπασμένα πιατα,ποτήρια,τηλεοράσεις- αν και ειχαμε κανει στερέωση-κι εγω με τον Κυβερνήτη,τον Α/Φ, τον πηδαλιούχο και 5-6 ακόμα στη Γεφυρα, να τραβάω βίντεο τη θύελλα..Τότε είχαμε πάρει 35 μοίρες κλίση και η Φρεγατα γυρισε πίσω μετα την αποστολή μας που σημειωτέον δεν ολοκληρώθηκε γιατι πρόλαβαν αλλοι να διασωσουν το αλιευτικό, χωρίς την πορτα του ανθυποβρυχιακου καλωδίου -VDS- η οποία πηγε υπέρ βωμών...
Σε πρωτη μεταδοση απολαυστε.... Προβολή συνημμένου 912678
Y13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 5.206
- Πόντοι
- 1.056
.... Καλό απόγευμα συνάδελφε, διόρθωση επί το ορθόν. ! Beaufort scale - Wikipedia .... όχι αυτό Ορθό - Βικιπαίδεια
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
κυριοι ο παππους μου εχει πει για ενα βρετανικο αντιτορπιλικο που εκανε περιστροφη 360 μοιρες δηλαδη γυρω απο τον αξονα του και φυσικα αφου ηταν βρετανικο επαθε τα λιγοτερα και για ενα αμερικανικο που συνεβει το ιδιο αλλα βυθιστηκε γιατι πηρε νερο απο τις καμιναδες αλλα διευκρινησε οτι για το πρωτο ετσι λενε και οτι ισως ειναι φημες. ακομα ελεγε οτι οι βρετανοι τα φτιαχναν στην πρυμνη μονο με 1 μετρο υψος απο το νερο και οτι συνηθως ως το κατασρωμα βουταγαν ολα μεσα στο κυμα
Φίλε με συγκίνησες! Εκεί υπηρέτησα τη θητεία μου!Ο συνάδελφος ειναι από τους παλιούς Μηχανικούς από ΣΜΥΝ και μεγάλο καραβόσκυλο!Μόνο θαυμασμό μπορώ να αισθανθώ γι'αυτόν!
Μου θυμισε μια παρόμοια ιστορία που εζησα το '94 με τη "Φ/Γ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" όταν κι εμας μας κάλεσαν εκτάκτως σε μια παρόμοια αποστολή διάσωσης.Περάσαμε Καβο Ντόρο με 13Β ανεμο και 11 θαλασσα!Το πληρωμα νεκρό,ενα πλοίο γεματο σπασμένα πιατα,ποτήρια,τηλεοράσεις- αν και ειχαμε κανει στερέωση-κι εγω με τον Κυβερνήτη,τον Α/Φ, τον πηδαλιούχο και 5-6 ακόμα στη Γεφυρα, να τραβάω βίντεο τη θύελλα..Τότε είχαμε πάρει 35 μοίρες κλίση και η Φρεγατα γυρισε πίσω μετα την αποστολή μας που σημειωτέον δεν ολοκληρώθηκε γιατι πρόλαβαν αλλοι να διασωσουν το αλιευτικό, χωρίς την πορτα του ανθυποβρυχιακου καλωδίου -VDS- η οποία πηγε υπέρ βωμών...
Σε πρωτη μεταδοση απολαυστε.... Προβολή συνημμένου 912678
Και είμαι πολύ υπερήφανος για αυτό το πλοίο και το πλήρωμα του!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Στειλε μου σε πμ πότε υπηρετησες...Μήπως και ήμασταν παρέα...Φίλε με συγκίνησες! Εκεί υπηρέτησα τη θητεία μου!
Και είμαι πολύ υπερήφανος για αυτό το πλοίο και το πλήρωμα του!
Τελευταία τροποποίηση:
Διαγραμμένο μέλος 222193
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2022
- Like
- 400
- Πόντοι
- 21
Η Μπάντα του πολεμικου ναυτικου στο Σκαραμαγκα υπαρχει ακομα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις
- 21K
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 6