Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 352K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Για λέγε τυπε.....μουνετα έχει; Που αξίζει για σεξοτουρισμο;;; Θάλασσα ασφάλεια κ κορασηδες
Αν μιλάς καλά Γαλλικά μπορείς να παίξεις και με ντόπιες.
Ωραίες γυναίκες στον μ.ο!
Και ντυμένες δυτικά κυρίως.
Πιο καλά με τουρίστριες,κυρίως Γαλλίδες.
Πάνε και κοριτσοπαρέες.

Χαμαμέτ πιο πολύς κόσμος.
Με πρόεδρο Μπεναλί(πριν το 2011)ήταν λίγο πιο σφιχτά τα πράγματα.
Έγινε και εκει Αραβική Ανοιξη αλλά απέτυχε.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Αυτή την δημοκρατικότητα την έχουν πληρώσει ακριβά οι Τυνησιοι με σκληρά τρομοκρατικά χτυπήματα.
Επίσης το κόμμα Ενάχντα με σημαντικό έρεισμα στην κοινωνία της χώρας έχει στενούς δεσμούς με την Τουρκία του Ερντογαν.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
15 άτομα με συμπτώματα δηλητηρίασης
1. και εσυ παιδι μου μπερκγερ;
2. και εσυ παιδι μου μπερκγερ;
3. και εσυ παιδι μου μπερκγερ;
4. και εσυ παιδι μου μπερκγερ;
5. και εσυ παιδι μου μπερκγερ;
6. και εσυ παιδι μου μπερκγερ;
7. και εσυ παιδι μου μπερκγερ;
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

Και οι πληροφορίες που δίνονται στα μέσα ενημέρωσης είναι η δοκιμος έφαγε μισο μπερκγερ σε ενα φαστφουνταδικο και πέθανε. Έχει σταλεί εκεί εμπερογνώμονας, πράκτορας, οτι σκατα χρειάζεται, για να αποδειχθεί η υπόθεση ότι έφταιγε το μισο χάμπουργκερ;

Δεν θέλω να γράψω κακιές κουβέντες. Απο Υπουργό Άμυνας , Αντιναύαρχο, πλοίαρχο, μάγειρα, ξήλωμα και 15 βουρδουλιές, μέχρι κάποιος να ξεράσει τι συνεβηκε αν δεν δωθει το πραγματικό αίτιο του θανάτου, εκτός την ξεφτίλα και τα ρεζιλίκια.

Μια ζωή οι ίδιες μαλακίες.....

Θα δικαστεί το υπόλοιπο μισο μπεργκερ για τον θάνατο στελεχους του πολεμικού ναυτικού.

Άνανδρες μαλακιες,, τα ίδια με τα κωλοπαιδα τους πυροσβέστες που δεν έστελναν αεροπλάνα μεταξύ τους να μη δώσουν προαγωγή στον αντίζηλο, τα ίδια με τους αστυνομικούς που είχαν πτώμα στο ψυγείο και την ίδια μέρα εξαφανισμένο άτομο και έκαναν ένα μήνα να καταλαβουν ότι το πτώμα είναι ο εξαφανισμένος.

Δεν υπάρχει ελπίδα με καραβανιστικες συμπεριφορες, όλο τέτοιες μαλακίες.

Εγώ ειλικρινά σκέφτομαι να μη στείλω παιδι φαντάρο. Το λέω μετα γνώσεως υπάρχουν τόσες μαλακίες και τοσοι ανεύθυνοι που πάλι τα ιδια θα γινουν.

Και όσο κρύβουν την αληθεια τόσο θα γίνονται και πιο καραβανάδες δεν ειδα δεν ξερω δεν με νοιάζει δεν καταλαβα δεν μου ειπαν.

Μακαρι να βγω λάθος αλλά η υποθεση βρωμάει .

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Και η υποθεση βρωμάει γιατί δεν λειτουργεί τίποτα. Κανένα μέσο ενημέρωσης δεν κάνει έρευνα δηλαδή δίνουν αμάσητα χωρίς σχόλιο όλα τα μέσα ενημέρωσης το μισό χάμπουργκερ είναι υπεύθυνο για τον θάνατο.
Τέτοια μαλακία και τέτοια αρρώστια έχει πέσει στα κεφάλια μας και νομιζουμε ότι όλα πάνε ρολόι.
Θα γίνει πόλεμος θα χτυπήσει πύραυλος καράβι μας
και τα μέσα ενημέρωσης θα γράφουν.
Κακός πύραυλος βύθισε το ελληνικό πλοίο. Καταδικάζουμε τον άκαρδο πύραυλο.

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Και η υποθεση βρωμάει γιατί δεν λειτουργεί τίποτα. Κανένα μέσο ενημέρωσης δεν κάνει έρευνα δηλαδή δίνουν αμάσητα χωρίς σχόλιο όλα τα μέσα ενημέρωσης το μισό χάμπουργκερ είναι υπεύθυνο για τον θάνατο.
Τέτοια μαλακία και τέτοια αρρώστια έχει πέσει στα κεφάλια μας και νομιζουμε ότι όλα πάνε ρολόι.
Θα γίνει πόλεμος θα χτυπήσει πύραυλος καράβι μας
και τα μέσα ενημέρωσης θα γράφουν.
Κακός πύραυλος βύθισε το ελληνικό πλοίο. Καταδικάζουμε τον άκαρδο πύραυλο.
Υπομονη φίλε,όπως όλοι μας,μεχρι να βγει το πορισμα της ΕΔΕ.Ακομη και να είναι απορρητο,εγω θα το μαθω και θα σχολιάσω ανάλογα...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.113
Πόντοι
6.256

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.922
Πόντοι
9.931
Μηπως θα επρεπε να εχουν ονόματα απο ηρωες του '21 η απο τον πολεμο του 12-13, ωστε να να μπαίνουμε και στο ματι τον απέναντι;

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
874
Πόντοι
81
Δε μ αρεσουν τα ονόματα
Τα ονόματα που είχαν τα 3 από τα 4 παλιά ADAMS.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.113
Πόντοι
6.256
Λετε οι μπελαρα να εχουν θεματάκια στις δοκιμες τους επειδη ειναι νεο πλοιο, και να καθυστερησουν στις παραδοσεις;,
Οπως ο παπανικολης πχ

Παντως στο πανηγυρι με τα viper στην ΕΑΒ φαινοντουσαν τα μη εκσυγχρονισμενα κανιβαλισμενα και χωρις ανταλλακτικα c130 .
Να μην πουμε ποσα πετάνε..
Αναμενουμε ισραηλινη παρεμβαση επ αυτου.

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Λετε οι μπελαρα να εχουν θεματάκια στις δοκιμες τους επειδη ειναι νεο πλοιο, και να καθυστερησουν στις παραδοσεις;,
Οπως ο παπανικολης πχ

Παντως στο πανηγυρι με τα viper στην ΕΑΒ φαινοντουσαν τα μη εκσυγχρονισμενα κανιβαλισμενα και χωρις ανταλλακτικα c130 .
Πάντως η κατασκευάστρια ενημέρωσε πως η αποσυναρμολογηση, για να ταξιδεψουν, δεν είναι ενδεδειγμένη μέθοδος και δεν εγγυάται πως δε θα υπάρχουν θέματα μετά.

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Οπως ο παπανικολης πχ

Αν δεν κανουμε επεκταση στα 12 μιλια , τις μπελαρα και καθε μπελαρα θα τις βαλουμε στον κωλο μας
Τι να τα κανουμε τα οπλα ( που φτωχοποιουν και το λαο ) οταν τα τελευταια 50 χρονια μονιμως εκχωρουμε κυριαρχια ( Κυπρος , Ιμια , τουρκικα ερευνητικα σε αοζ )

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.113
Πόντοι
6.256
Αν δεν κανουμε επεκταση στα 12 μιλια , τις μπελαρα και καθε μπελαρα θα τις βαλουμε στον κωλο μας
Τι να τα κανουμε τα οπλα ( που φτωχοποιουν και το λαο ) οταν τα τελευταια 50 χρονια μονιμως εκχωρουμε κυριαρχια ( Κυπρος , Ιμια , τουρκικα ερευνητικα σε αοζ )
Φαντασου και να μασταν άοπλοι δηλαδη

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Φαντασου και να μασταν άοπλοι δηλαδη
Μην πεφτεις σε αυτη την παγιδα Οι μεγαλες δυναμεις τους κρατανε οχι ο ελληνικος στρατος
Δεν υπαρχει ελληνας πολιτικος η στρατιωτικος ( αυτοι κρυβονται πισω απο τους πολιτικους ) που θα διαταξει πυρ
Στα Ιμια δωσαμε κυριαρχια στα μικρα νησια χωρις να πεσει τουφεκια

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Δε μ αρεσουν τα ονόματα
Με πρόλαβες..Θα προτιμούσα "ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ", "ΘΡΑΚΗ" και "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"..
Κατά τα άλλα,ολοι εξω πάλι από σημερα και για τις επόμενες 15 ημέρες με συνεχείς ασκήσεις,Εθνικές και Διακλαδικές...Κατά τα άλλα καθόμαστε ,όπως έλεγε και ο αλήστου μνήμης αλβανός του σάιτ,Αλλαχ σχωρέστον..:priest: :priest:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
Μην πεφτεις σε αυτη την παγιδα Οι μεγαλες δυναμεις τους κρατανε οχι ο ελληνικος στρατος
Δεν υπαρχει ελληνας πολιτικος η στρατιωτικος ( αυτοι κρυβονται πισω απο τους πολιτικους ) που θα διαταξει πυρ
Στα Ιμια δωσαμε κυριαρχια στα μικρα νησια χωρις να πεσει τουφεκια
τύπε, προσοχή με τις μαλακίες.
δεν μπορούμε να φυλαχτούμε :confused:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
Δε μ αρεσουν τα ονόματα

Κατά τα άλλα,ολοι εξω πάλι από σημερα και για τις επόμενες 15 ημέρες με συνεχείς ασκήσεις,Εθνικές και Διακλαδικές...Κατά τα άλλα καθόμαστε ,όπως έλεγε και ο αλήστου μνήμης αλβανός του σάιτ,Αλλαχ σχωρέστον..:priest: :priest:
μια χαρά είναι τα ονόματα και συμβολικά.
ο κίμων, γιος του μιλτιάδη που γάμησε τους πέρσες, πήγε για να ελευθερώσει την κύπρο. συμβολικότατο.
ο νέαρχος, επικεφαλής του στόλου των μακεδόνων που "ελληνοποίησαν" τη μισή ασία. συμβολικότατο.
ο φορμίων από ότι διάβασα μεγάλος αθηναίος ναύαρχος με τεράστιες επιτυχίες.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.113
Πόντοι
6.256
Συμφωνώ με τα ονόματα
Βασικα θα προτιμούσα η πρωτη να ονομαζοταν Γεωργιος Αβερωφ .

Αυτη η αντεστραμένη πλωρη μου προκαλει συνειρμους.

Στ αρχιδια μας οι γνώμες των πολιτικαντηδων για τις ΕΔ .
σημασια εχει η γνωμη των ελληνων, και ολοι ξερουμε ποια ειναι.

Με ενα ναι ή οχι πες μας αν η κατασταση στο ΠΝ ειναι καλυτερη απο πριν με τα μνημονια

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
1.552
Πόντοι
206

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom