15 άτομα με συμπτώματα δηλητηρίασης
1. και εσυ παιδι μου μπερκγερ;
2. και εσυ παιδι μου μπερκγερ;
3. και εσυ παιδι μου μπερκγερ;
4. και εσυ παιδι μου μπερκγερ;
5. και εσυ παιδι μου μπερκγερ;
6. και εσυ παιδι μου μπερκγερ;
7. και εσυ παιδι μου μπερκγερ;
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
Και οι πληροφορίες που δίνονται στα μέσα ενημέρωσης είναι η δοκιμος έφαγε μισο μπερκγερ σε ενα φαστφουνταδικο και πέθανε. Έχει σταλεί εκεί εμπερογνώμονας, πράκτορας, οτι σκατα χρειάζεται, για να αποδειχθεί η υπόθεση ότι έφταιγε το μισο χάμπουργκερ;
Δεν θέλω να γράψω κακιές κουβέντες. Απο Υπουργό Άμυνας , Αντιναύαρχο, πλοίαρχο, μάγειρα, ξήλωμα και 15 βουρδουλιές, μέχρι κάποιος να ξεράσει τι συνεβηκε αν δεν δωθει το πραγματικό αίτιο του θανάτου, εκτός την ξεφτίλα και τα ρεζιλίκια.
Μια ζωή οι ίδιες μαλακίες.....
Θα δικαστεί το υπόλοιπο μισο μπεργκερ για τον θάνατο στελεχους του πολεμικού ναυτικού.
Άνανδρες μαλακιες,, τα ίδια με τα κωλοπαιδα τους πυροσβέστες που δεν έστελναν αεροπλάνα μεταξύ τους να μη δώσουν προαγωγή στον αντίζηλο, τα ίδια με τους αστυνομικούς που είχαν πτώμα στο ψυγείο και την ίδια μέρα εξαφανισμένο άτομο και έκαναν ένα μήνα να καταλαβουν ότι το πτώμα είναι ο εξαφανισμένος.
Δεν υπάρχει ελπίδα με καραβανιστικες συμπεριφορες, όλο τέτοιες μαλακίες.
Εγώ ειλικρινά σκέφτομαι να μη στείλω παιδι φαντάρο. Το λέω μετα γνώσεως υπάρχουν τόσες μαλακίες και τοσοι ανεύθυνοι που πάλι τα ιδια θα γινουν.
Και όσο κρύβουν την αληθεια τόσο θα γίνονται και πιο καραβανάδες δεν ειδα δεν ξερω δεν με νοιάζει δεν καταλαβα δεν μου ειπαν.
Μακαρι να βγω λάθος αλλά η υποθεση βρωμάει .