Το ξέρεις ότι είμαι fan, έτσι; Πάντα σε διαβάζω.
1η ερώτηση:
Τι βλέπεις με τον αγαπημένο σου τον Trump? Θα σκάσει αργότερα πάλι;
2η ερώτηση:
Η Ρωσία και η Τουρκία (μαζί) είναι το μισό αριστερό αρχίδι της Κίνας. Οι κίτρινοι έχουν σπάνιες γαίες, 300 εκατομμύρια σκλάβους τους οποίους μετακινούν στην ενδοχώρα στα sweat shops, δημιουργούν νέες ΑΟΖ με ολόκληρα τεχνητά νησιωτικά συμπλέγματα και αν μπουκάρουν στην Taiwan κάποια στιγμή, το recession του '30 θα μοιάζει με παιδική χαρά. Σίγουρα ο KGB και ο Πόντιος είναι όλα τα λεφτά εδώ;
Οι Yanks έχουν πάρει χαμπάρι εδώ και χρόνια ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, οπότε Πούτιν και Ερντογάν είναι ένα αρχίδι κι ένα μύδι στην γεωπολιτική σκακιέρα που εξελίσσεται. Θα μου πεις ο KGB έχει πυρηνικά. Ok, αλλά το ΑΕΠ όλης της Ρωσίας είναι ίσο με ένα προηγμένο US state (π.χ. California).
Copy & paste:
The economy of the State of
California is the largest in the United States, boasting a $3.2 trillion gross state product (GSP) as of 2019. If California were a sovereign nation (2020), it would rank as the world's fifth largest economy, ahead of India and behind Germany.
Παράλληλα αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπάρχει η Taiwan εκεί γύρω, η οποία έχει συσσωρεύσει την παγκόσμια τεχνολογία αυτή τη στιγμή (tsmc, asus, mediatek, κλπ) και αν καταρρεύσει (λόγω κινεζικής μπούκας) προβλέπω sci-fi dystopia, αρχηγέ μου. Όχι chips για Audi δε θα υπάρχουν, αλλά ούτε φανάρια στην Αθήνα. Ακόμα και η Siemens-μίζενς, χρειάζεται αναλώσιμα.
As I said είμαι fan, οπότε περιμένω δυνατό feedback.
Ζαχάροβα έμπ1, πάντως.