Στο κομμάτι της επάνδρωσης φίλε?
(Αν και θα μας απαγορεύσουν να την αποκαλούμε έτσι από την Συριζαϊκή Γραμματεία Ισότητας που έχει βγάλει αντίστοιχο οδηγό μη σεξιστικού γραπτού λόγου για τις κρατικές υπηρεσίες)
edit: Διόρθωση σεξιστικού λόγου. Στελέχωσης.
Για τη στελέχωση..Ειναι γεγονός ότι οι γυναίκες αντιμετωπίζονται "χαλαρότερα" από τους Προιστάμενους /Διευθυντες τους.
Απόπροσωπική μου πείρα,στην τελευταία μου θεση ως Διευθυντης ειχα 60 ατομα προσωπικό,42 ανδρες και 18 γυναίκες..
Βαρδιες:
-Eκτός διανυκτερευσης οι διαζευγμένες με παιδι.μεχρι τις 8 το βραδυ και μετα σπίτι τους και την άλλη μερα ΑΡΓΙΑ!Αυτό το άλλαξα,την άλλη μερα στη δουλειά κανονικα.
Αγηματα:
-Εκτος αγηματων λόγω σωματότυπου,μονο δυο ψηλές που ειχα τις εστελνα.
Αδειες:
-Εξοδου στις 14.00 το αργότερο, να παρουν τα παιδια απο τα σχολεία και να ξαναγυρισουν μετα..και σιγα μην ξαναγυριζαν για μιση ωρα.
Ψυχολογικά προβλήματα:
-Xωρισμενες,απογοητευμενες από τη ζωη ,θεραπειες γονιμοτητας (sic),αδιαθεσιες λόγω περιόδου,και λόγω αυτων περιορισμενη εργασιακη απόδοση..Από κοντα εγω, να κανω την παρηγορητρα σε καθε πικραμενη..
Γιατι αμα τραβηξεις τα λουρια, θα δεχτεις τφ από το δικό σου Διοικητη σε στυλ "ελα μωρε, το κοριτσι εχει θεματα,μην το ζοριζεις"...
Αποτελεσμα, σε μια νευραλγικη Διευθυνση του ΝΚ, με προβλεπόμενα ατομα να υπηρετούν 110, εγω λειτουργούσα με 42 ανδρες αντε και 3-4 γυναικες που ανταποκρινόντουσαν ικανοποιητικα..
Αντε να τις βαλεις και στα πλοια.."ζαλιζομαι", "δεν μπορω", "μου κολλαει ο ταδε" κλπ κλπ.
ΠΡΟΣΟΧΗ, τα παραπανω αφορούν Υπαξκους και ΟΧΙ ΑΞΚΟΥΣ γυναικες..
Οπότε αναγκαζεσαι να δουλευεις "φορτωνοντας" αναγκαστικα τους ανδρες..
-