Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Αυτός που έγραψε το άρθρο είναι εντελώς άσχετος.

30 χρόνια στο κουρμπέτι του αμυντικού τύπου έχει ο τύπος με δικα του περιοδικά τα τελευταία 20. Άσχετος και να επιβίωσε δεν υπάρχει περίπτωση.
Anyway...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Αυτή η μαλακισμένη άποψη ότι οι γυναίκες είναι ισάξιες με τους άντρες έχει κάνει ζημιά στην  κοινωνία,
Γεμισαν τις σχολές των ΕΔ με γυναίκες , καλό είναι αυτό?

Δημοκρατία έχουτε, αυτές ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις, οπότε τι σου κάνει εντύπωση?  
Καλύτερα πελατάκια από δαύτες δεν υπάρχουν για τους πολιτικούς.
Ότι ευαίσθητη μαλακιούλα να τους πλασάρουν θα τσιμπήσουν.
Οπως στρώνει καθείς κοιμάται, η όλη κουβέντα για οτιδήποτε αφορά το σύγχρονο γιγνεσθαι γίνεται απλά για χάρη της κουβέντας. Τα βασικά αν κατανοείς βλέπεις που πάει το πράγμα.
Αnyway ξανά...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.316
Πόντοι
7.885
τύπε και φρεμμ να πάρουμε αμα κατσει ακουνητη αμιλητη ο τουρκος θα ριξει μια σκουνα πάνω της και θα τη βυθισει και μετα θα πάει να περισυλλεξει τους καραβαναδες μας που θα ζητουν βοηθεια με τα σωσιβια

Έτσι ακριβώς είναι τύπε,κι όλα ξεκινάνε από τους προδότες πολιτικούς που έχουν ήδη παραδόσει και ξεπουλήσει την χώρα,κοροιδεύοντας ότι θα σας σώσουν οι ε.δ.Κανείς δεν θα σας σώσει γιατί οι εντολές τους θα είναι πάντα να μην πειράξουμε κανέναν,απλά να περιμένουμε να μας σκοτώσουν και τότε βλέπουμε.Όπως ακριβως κάνουν και με τους αστυνομικούς που δεν τους αφήνουν να κάνουν την δουλειά τους χρησιμοποιώντας τα όπλα τους και τους αφήνουν να περιμένουν πότε θα τους επιτεθούν για να κάνουν κάτι.Κι έτσι και σκοτώσουν κανα γύφτο ή κανα λαθρομετανάστη τους στέλνουν και φυλακή.Το ίδιο ισχύει και για την κφ,έτσι και ρίξει θα χάσει την δουλειά του ο άνθρωπος και θα πάει φυλακή.Μια ζωή αυτά συνέβεναν και θα συμβαίνουν,εφόσον αυτοί οι σιχαμένοι προδότες πολιτικοί θα κοιτάνε πως θα κρατήσουν λίγο παραπάνω την καρέκλα τους ζητώντας πάντοτε οδηγίες αμερικάνων και γερμανών.Και στο τέλος θα την πληρώνει πάντα ο μόνιμος για τα 1000 και κάτι ευρώ που παίρνει ξεφτίλες της βουλής.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
τύπε οι μπατσοι κανουν λευκη απεργια και λιγο ξεσηκωνεται η κοινωνια,εσεις θα κάνετε λευκη απεργια οταν γινει το μπάμ :grin:
έτσι και ρίξει θα χάσει την δουλειά του ο άνθρωπος και θα πάει φυλακή.
τα αυτονοητα,οπως οι 2 στον εβρο,καλα ο αδυνατουλης ηταν μυρουδιας, κλαρινογαμπρος σαν τον τωρινο αγες,ο άλλος όμως ο χοντρούλης ο γκάτζος ηξερε,μεγαλωμενος διπλα στα μογγολια,ηξερε εκεινη την ωρα οτι έπρεπε να ριξει αλλιως ταξιδευε για ανατολια και η ζωη του τελειωνε απλά απο την άλλη αν το εκανε ειχε σιγουρη φυλακη οποτε το ρισκαρε και εχασε

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.129
Πόντοι
6.256
Άχρηστοι και προδότες πολιτικοί, οκ.
Και αυτοι στη γέφυρα που δεν κατάφεραν να αποφύγουν την επακούμβηση τι είναι?

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
30 χρόνια στο κουρμπέτι του αμυντικού τύπου έχει ο τύπος με δικα του περιοδικά τα τελευταία 20. Άσχετος και να επιβίωσε δεν υπάρχει περίπτωση.
Anyway...

Το όνομά του ποιο είναι; Σάββας Βλάσης τώρα το πρόσεξα.Δεν ξέρω αν είχε περιοδικά,αλλά το θυμάμαι που έγραφε σε κάποια.Αλλά και πάλι δε λέει κάτι.
Πάντως δε μου λέει τίποτα πόσα χρόνια είναι στον χώρο.Η πλειοψηφία των περιοδικών χρηματοδοτείται από το κράτος.Παλιότερα είχε γίνει ντόρος για ένα περιοδικό "Άμυνα και διπλωματία".Με αυτά που γράφει φαίνεται ότι είναι άσχετος,όταν λέει ότι ο Σ.Ξ έχει το ΣΕΜ και το ΠΝ δεν έχει ΣΕΜ.Δεν ισχύει αυτό.Το αντίστοιχο ΣΕΜ λέγεται ΔΔΜΝ.

fodra

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
1
Έτσι ακριβώς είναι τύπε,κι όλα ξεκινάνε από τους προδότες πολιτικούς που έχουν ήδη παραδόσει και ξεπουλήσει την χώρα,κοροιδεύοντας ότι θα σας σώσουν οι ε.δ.Κανείς δεν θα σας σώσει γιατί οι εντολές τους θα είναι πάντα να μην πειράξουμε κανέναν,απλά να περιμένουμε να μας σκοτώσουν και τότε βλέπουμε.Όπως ακριβως κάνουν και με τους αστυνομικούς που δεν τους αφήνουν να κάνουν την δουλειά τους χρησιμοποιώντας τα όπλα τους και τους αφήνουν να περιμένουν πότε θα τους επιτεθούν για να κάνουν κάτι.Κι έτσι και σκοτώσουν κανα γύφτο ή κανα λαθρομετανάστη τους στέλνουν και φυλακή.Το ίδιο ισχύει και για την κφ,έτσι και ρίξει θα χάσει την δουλειά του ο άνθρωπος και θα πάει φυλακή.Μια ζωή αυτά συνέβεναν και θα συμβαίνουν,εφόσον αυτοί οι σιχαμένοι προδότες πολιτικοί θα κοιτάνε πως θα κρατήσουν λίγο παραπάνω την καρέκλα τους ζητώντας πάντοτε οδηγίες αμερικάνων και γερμανών.Και στο τέλος θα την πληρώνει πάντα ο μόνιμος για τα 1000 και κάτι ευρώ που παίρνει ξεφτίλες της βουλής.
Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα μύστη μου. Έχω ακούσει ότι η ψωλού η ΝΚ του Κανάρη έφταιγε και την πλήρωσε ο κυβερνήτης, ένας μαλαματένιος άνθρωπος. Γαμησέ τα...

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Για πες για το επεισόδιο με την ψωλού την ΝΚ να μαθαίνουμε.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.950
Πόντοι
9.931
Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα μύστη μου. Έχω ακούσει ότι η ψωλού η ΝΚ του Κανάρη έφταιγε και την πλήρωσε ο κυβερνήτης, ένας μαλαματένιος άνθρωπος. Γαμησέ τα...

Τι εγινε τυπε; Καβλαντιζανε στην γέφυρα;;

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Γι αυτό υπάρχουν οι ειδικές δυνάμεις
για όσους επιθυμούν το διαφορετικό.
Τα στρατόπεδα σαν το Χαιδάρι
είναι προσαρμοσμένα στις αντοχές του κατατασσόμενου.

Τι λες ρε τυπε ; Ολοι πρεπει να ειναι εκπαιδευμένοι .
Ειχαν οι Σπαρτιάτες ειδικές δυνάμεις ; Κ σώμα  μη ειδικών δυνάμεων ;

Πρεπει να γινει ξεκαθάρισμα κ απολύσεις στους μόνιμους καραβανάδες . Το 99% ειναι άχρηστοι

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.127
Πόντοι
1.686
Ειχαν οι Σπαρτιάτες ειδικές δυνάμεις ; Κ σώμα  μη ειδικών δυνάμεων ;

Πρεπει να γινει ξεκαθάρισμα κ απολύσεις στους μόνιμους καραβανάδες . Το 99% ειναι άχρηστοι

Ιδίως οι υπαξιωματικοί είναι άχρηστοι.

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Ειχαν οι Σπαρτιάτες ειδικές δυνάμεις ; Κ σώμα  μη ειδικών δυνάμεων ;

Η αντιστοίχηση του σήμερα
με την Αρχαία Σπάρτη
είναι όντως επική  :2funny: :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αναμένω εναγωνίως τοποθέτηση Ναυάρχου. Τους εκτιμώ ιδιαίτερα αμφοτέρους (αρθρογράφο κ Admiral) και θέλω να ακούσει και την δεύτερη γνώμη για το ζήτημα.
Η αληθεια ειναι κάπου στη μεση..Εμεις δεν εχουμε εφοδιαστες,οι Οικονομικοι μας Αξκοι ειναι επιφορτισμενοι και με τη υποστηριξη του εφοδιαστικού μερους, καθώς και με τη λογιστική τακτοποίηση της προμηθειας.Σιγουρα αυτο ειναι δυο καθηκοντα σε ενα σε αντιθεση με τους Στραταιους και Αεροπόρους που διαχωριζουν οικονομικά απο εφοδιαστικα...Και τον ελεγχο τον εχει ο Ε' Κλαδος ,όχι ο Γ'...
Για τις γυαικες συμφωνω απόλυτα.Εχει επικρατησει η λογική της εξυπηρετησης προς το θηλυ προσωπικό,εις βαρος των ανδρων.Ακομα και στα πλοία που υπηρετούν απαλάσσονται απο βαρδιες περιεργες με το προσχημα της γυνακείας τους φυσης.Αλλα ,όταν εχεις τους Κλαδαρχες και βαυκαλίζονται με τις γραμματείς τους,ταχαμου οτι τους γουσταρουν και καυλαντιζουν μαζί τους ακαταπαυσα  ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ συναδελφους , τι περιμένεις...
Εχω γραψει περιστατικα που συνεβησαν μπροστα μου ,με τους Κλαδαρχες του Β' Κλαδου του ΓΕΝ...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Το όνομά του ποιο είναι; Σάββας Βλάσης τώρα το πρόσεξα.Δεν ξέρω αν είχε περιοδικά,αλλά το θυμάμαι που έγραφε σε κάποια.Αλλά και πάλι δε λέει κάτι.
Πάντως δε μου λέει τίποτα πόσα χρόνια είναι στον χώρο.Η πλειοψηφία των περιοδικών χρηματοδοτείται από το κράτος.Παλιότερα είχε γίνει ντόρος για ένα περιοδικό "Άμυνα και διπλωματία".Με αυτά που γράφει φαίνεται ότι είναι άσχετος,όταν λέει ότι ο Σ.Ξ έχει το ΣΕΜ και το ΠΝ δεν έχει ΣΕΜ.Δεν ισχύει αυτό.Το αντίστοιχο ΣΕΜ λέγεται ΔΔΜΝ.

Το ότι η πλειοψηφία των περιοδικών χρηματοδοτείται από το κράτος είναι τουλάχιστον αστείο σαν επιχείρημα. Το κράτος χρηματοδοτεί τα περιοδικά του Αμυντικού Τύπου επειδη?

Ας περάσουμε στο επόμενο επιχείρημα. Το "αυτά που γράφει". Εσύ αναφέρθηκες μόνο σε ένα από αυτά που γράφει για να τον παρουσιάσεις ως άσχετο (κάποιον που βγάζει το ψωμί του 30 χρόνια γράφοντας τέτοια άρθρα!) όλα τα υπόλοιπα που γράφει δεν βλέπω να τα σχολιάζεις.
Προφανώς κάτι σε έθιξε. Δεν θα μπω καν στον κόπο να κάνω υποθέσεις το τι ακριβώς.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Η αληθεια ειναι κάπου στη μεση..Εμεις δεν εχουμε εφοδιαστες,οι Οικονομικοι μας Αξκοι ειναι επιφορτισμενοι και με τη υποστηριξη του εφοδιαστικού μερους, καθώς και με τη λογιστική τακτοποίηση της προμηθειας.Σιγουρα αυτο ειναι δυο καθηκοντα σε ενα σε αντιθεση με τους Στραταιους και Αεροπόρους που διαχωριζουν οικονομικά απο εφοδιαστικα...Και τον ελεγχο τον εχει ο Ε' Κλαδος ,όχι ο Γ'...
Για τις γυαικες συμφωνω απόλυτα.Εχει επικρατησει η λογική της εξυπηρετησης προς το θηλυ προσωπικό,εις βαρος των ανδρων.Ακομα και στα πλοία που υπηρετούν απαλάσσονται απο βαρδιες περιεργες με το προσχημα της γυνακείας τους φυσης.Αλλα ,όταν εχεις τους Κλαδαρχες και βαυκαλίζονται με τις γραμματείς τους,ταχαμου οτι τους γουσταρουν και καυλαντιζουν μαζί τους ακαταπαυσα  ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ συναδελφους , τι περιμένεις...
Εχω γραψει περιστατικα που συνεβησαν μπροστα μου ,με τους Κλαδαρχες του Β' Κλαδου του ΓΕΝ...

:hi:
Στο κομμάτι της επάνδρωσης φίλε?
(Αν και θα μας απαγορεύσουν να την αποκαλούμε έτσι από την Συριζαϊκή Γραμματεία Ισότητας που έχει βγάλει αντίστοιχο οδηγό μη σεξιστικού γραπτού λόγου  για τις κρατικές υπηρεσίες)

edit: Διόρθωση σεξιστικού λόγου. Στελέχωσης.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Για τις γυαικες συμφωνω απόλυτα.Εχει επικρατησει η λογική της εξυπηρετησης προς το θηλυ προσωπικό,εις βαρος των ανδρων.Ακομα και στα πλοία που υπηρετούν απαλάσσονται απο βαρδιες περιεργες με το προσχημα της γυνακείας τους φυσης.Αλλα ,όταν εχεις τους Κλαδαρχες και βαυκαλίζονται με τις γραμματείς τους,ταχαμου οτι τους γουσταρουν και καυλαντιζουν μαζί τους ακαταπαυσα  ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ συναδελφους , τι περιμένεις...

ναυαρχιδούλη γαμώ την χανούμα σου συγαχρίκια για το πρωτάθλημα

Συνημμένα

• 0-02-05-506578a76b5e8292e7d70b3fad413739b634c81c9ba7188b523c592b380115ef_7ac19674.jpg
    0-02-05-506578a76b5e8292e7d70b3fad413739b634c81c9ba7188b523c592b380115ef_7ac19674.jpg
    74,8 KB · Εμφανίσεις: 19

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.129
Πόντοι
6.256
Τι είναι ΝΚ
Τι είναι ψωλού

Oι Γάλλοι επιστρέφουν ξανά στην Αθήνα για να συζητήσουν και πάλι για τις γαλλικές φρεγάτες Belharra και το ενδεχόμενο απόκτησής τους από το 2024 και μετά.

Δουλεύει ο κυρ Φώτης

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
:hi:
Στο κομμάτι της επάνδρωσης φίλε?
(Αν και θα μας απαγορεύσουν να την αποκαλούμε έτσι από την Συριζαϊκή Γραμματεία Ισότητας που έχει βγάλει αντίστοιχο οδηγό μη σεξιστικού γραπτού λόγου  για τις κρατικές υπηρεσίες)

edit: Διόρθωση σεξιστικού λόγου. Στελέχωσης.
Για τη στελέχωση..Ειναι γεγονός ότι οι γυναίκες αντιμετωπίζονται "χαλαρότερα" από τους Προιστάμενους /Διευθυντες τους.
Απόπροσωπική μου πείρα,στην τελευταία μου θεση ως Διευθυντης ειχα 60 ατομα προσωπικό,42 ανδρες και 18 γυναίκες..
Βαρδιες:
-Eκτός διανυκτερευσης οι διαζευγμένες με παιδι.μεχρι τις 8 το βραδυ και μετα σπίτι τους και την άλλη μερα ΑΡΓΙΑ!Αυτό το άλλαξα,την άλλη μερα στη δουλειά κανονικα.
Αγηματα:
-Εκτος αγηματων λόγω σωματότυπου,μονο δυο ψηλές που ειχα τις εστελνα.
Αδειες:
-Εξοδου στις 14.00 το αργότερο, να παρουν τα παιδια απο τα σχολεία και να ξαναγυρισουν μετα..και σιγα μην ξαναγυριζαν για μιση ωρα.
Ψυχολογικά προβλήματα:
-Xωρισμενες,απογοητευμενες από τη ζωη ,θεραπειες γονιμοτητας (sic),αδιαθεσιες λόγω περιόδου,και λόγω αυτων περιορισμενη εργασιακη απόδοση..Από κοντα εγω, να κανω την παρηγορητρα σε καθε πικραμενη..
Γιατι αμα τραβηξεις τα λουρια, θα δεχτεις τφ από το δικό σου Διοικητη σε στυλ "ελα μωρε, το κοριτσι εχει θεματα,μην το ζοριζεις"...
Αποτελεσμα, σε μια νευραλγικη Διευθυνση του ΝΚ, με προβλεπόμενα ατομα να υπηρετούν 110, εγω λειτουργούσα με 42 ανδρες αντε και 3-4 γυναικες που ανταποκρινόντουσαν ικανοποιητικα..
Αντε να τις βαλεις και στα πλοια.."ζαλιζομαι", "δεν μπορω", "μου κολλαει ο ταδε" κλπ κλπ.
ΠΡΟΣΟΧΗ, τα παραπανω αφορούν Υπαξκους και ΟΧΙ ΑΞΚΟΥΣ γυναικες..
Οπότε αναγκαζεσαι να δουλευεις "φορτωνοντας" αναγκαστικα τους ανδρες..

-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom